- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Merhaba arkadaşlar, dün hastaneye yatışım yapıldı , muhtemelen 30. Hafta pazartesi oluyor alacaklar bebeği. Önümüzdeki günlerde belli olur tam tarih, Allah sonumuzu güzel eder inşallah 1000 g olmuş 1 -2 hafta geriden geliyor inşallah küvez olayını sağlıklı atlatırız , yenidoğan uzmanı 1000 g doğarsa 870 e düşer kilosu iki haftada tekrar 1000 g a çıkar, 1700 1800 g olunca bir sağlık problemi yoksa taburcu ederiz dedi. Günlük 10 g alıyorlarmış ,en az 50 gün kalırmış küvezde . Tedirginim nasıl olacak bilmiyorum , rabbim hayırlısını nasip etsin, inşallah hepimiz sağlıklı olarak kavuşuruz yavrularımıza.
Hoşgeldiiiin:)Kızlar slm 26 haftalık geneyim bende aranıza geç katıldım sanırım
Önceden koltugun önüne oturup koltugu secde yapmıstım.son zamanlarda o sekilde zorlanmaya basladım.kaburgalarım sıkısışıyo gibi oluyodu.şuan koltukta oturuyorum be secdeye gitmiyorum,iki elimin tersini yüzüme getirip sec de yapıyorumNamaz kılanlar ben eğilemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz.
Yok yedim daha önce. Sonra sıkıldım yumurtadan şimdi hiç canım istemiyo. Ben bişeyi zorla yersem başım döner halsizleşirim. Yalnız dün et yedim ve çok yemeye çaluştım kafam ağrıdı gece. Protein dokunuyo olabilir mi acaba. Sen söyleyince kafam karıştı şimdibişi dicem sen yumurta yada protein yiyince başınmı dönüyo ?
Benim ilk kizim 3450 gr idi.onu bile iri buldu.bu da 4 civarinda olcak diye kiziyor. Sorunumuz bu sadece.2500 mu. O kolay ya ona ulaşırız inş :))) 3 aşağı olmasa diye düşünüyordum ben. Çok da kasmıyım o vakit ben. Sabah yumurta yedim de Hala başım dönüyo ne yumurtaymış. Bebişin için çok üzüldüm şimdi. Ama bence dengeler o kiloyu. Hiç bi bebek duymadım ki doğuma yaklaştıkça kilo tolöre edememiş. Gerçekten teselli olsun diye söylemiyorum :)
Bnde senin yazını okuyunca cok gulmustum canm güldürdn bizi Allah da seni kat kat güldürsün inşallah:)Şuan kendime çok güldüm:)))
Ama tek o mesajı okuyunca ayakkabı çorap giyememe konusu belirdi kafamda . :))) dur doğru dürüst bişey yazıyım :))
Canm cok şükür 1kiloya ulastınz oyle gelicek inşallah bebegin dünyaya Rabbim yardımcınz olsun kolayca atlatın inşallah ikinz de bu sureciMerhaba arkadaşlar, dün hastaneye yatışım yapıldı , muhtemelen 30. Hafta pazartesi oluyor alacaklar bebeği. Önümüzdeki günlerde belli olur tam tarih, Allah sonumuzu güzel eder inşallah 1000 g olmuş 1 -2 hafta geriden geliyor inşallah küvez olayını sağlıklı atlatırız , yenidoğan uzmanı 1000 g doğarsa 870 e düşer kilosu iki haftada tekrar 1000 g a çıkar, 1700 1800 g olunca bir sağlık problemi yoksa taburcu ederiz dedi. Günlük 10 g alıyorlarmış ,en az 50 gün kalırmış küvezde . Tedirginim nasıl olacak bilmiyorum , rabbim hayırlısını nasip etsin, inşallah hepimiz sağlıklı olarak kavuşuruz yavrularımıza.
Evet canım o şişlik karpal kanalı sıkıştırıyormuş.dolayısıyla kanalın içinden geçen sinirlere baskı oluşuyormuş. O da dediğin etkilere sebep oluyormuş. İki ay daha dayan yani yapıcak bişey yok:) çdemi azaltmaya yönelik bişeyler yapabilirsen diğer şikayetlerinde azalır paralelinde.Sanırım ellerim ödem tuttu yüzüğümü çıkardım sıkıyor artık.
Ben yine de maşallah diyeyim senin kuzulara nolır nolmaz:))) mantar deneyeyim bakalım o eksik kalmasın menüde yoktu hatırlattığın için sağol :)Benim ilk kizim 3450 gr idi.onu bile iri buldu.bu da 4 civarinda olcak diye kiziyor. Sorunumuz bu sadece.
Ekşi elma,ayva,soguk pres keciboynuzu tahin deneyin.mantar deneyin tuzlu kasarli izgara immmm nefiss
Ayakkabı için birini bulsun ama , onu da yapamıyordur şimdi o :))))) ben buldum :)Bnde senin yazını okuyunca cok gulmustum canm güldürdn bizi Allah da seni kat kat güldürsün inşallah:)
Canm cok şükür 1kiloya ulastınz oyle gelicek inşallah bebegin dünyaya Rabbim yardımcınz olsun kolayca atlatın inşallah ikinz de bu sureci
Saol.Ben yine de maşallah diyeyim senin kuzulara nolır nolmaz:))) mantar deneyeyim bakalım o eksik kalmasın menüde yoktu hatırlattığın için sağol :)
Kullanmayacaksan da atma canım,eğer kutudaysa ve arkadaşımı iyi tanıyorsam kullanırdım ama güvenemediysem kullanacak birini bulur yine atmazdımKızlar bi arkadaşım eylülde doğum yapmıştı çok fazla prima Yenidoğan bebek bezi almış bebek büyüyünce de kullnamamış bana getirdi kullanayım diye ama paketi açmış başka bi kutuya koymuş 50-60kadar var siz olsanız kullanırmıydınız ben açık Paket olduğu için tereddüt ettim açıkçası enfeksiyon falan olur Allah korusun yani atmayı düşünüyorum doğru mu yapıyorum sizce
yok bana ilginç geldide ondan sordum ya, hocaya sordum şimdi protein baş dönmesi yaparmı diye yok dedi hiç duymadım :) bence sen zorluyosun ya hani istemedende olsa yemeye çalışıyosun ondandır psikolojik olaraktır o diye düşünüyorumYok yedim daha önce. Sonra sıkıldım yumurtadan şimdi hiç canım istemiyo. Ben bişeyi zorla yersem başım döner halsizleşirim. Yalnız dün et yedim ve çok yemeye çaluştım kafam ağrıdı gece. Protein dokunuyo olabilir mi acaba. Sen söyleyince kafam karıştı şimdi
Kullanılabilir aslında. Ama içiniz almıyorsa, muhtarlık ve ya sağlık ocağına bağışlayabilirsiniz.Kızlar bi arkadaşım eylülde doğum yapmıştı çok fazla prima Yenidoğan bebek bezi almış bebek büyüyünce de kullnamamış bana getirdi kullanayım diye ama paketi açmış başka bi kutuya koymuş 50-60kadar var siz olsanız kullanırmıydınız ben açık Paket olduğu için tereddüt ettim açıkçası enfeksiyon falan olur Allah korusun yani atmayı düşünüyorum doğru mu yapıyorum sizce
maşallah maşallah bende alışverişi hızlandırdım, bitireyim hemen çantaya başlıcam :)Cantamizi hazirlamaya basladim.
Battaniye,nevresimlerini yeni oldugu icin deterjan katmadan makineye su alirken sirke ekledim yikattim.ama kiyafetlerini elde yikadim.pamukluya çekerse diye.onlaarida sirkeli suyla yikayip duruladim.utuledim.
Bi tanıdığımız vardı. Protein yiyince kafam ağrıyor benim demişti. Ve ağrıyordu da işin garibi:)) sen de öyle söyleyince böyle bi durum ciddi ciddi var mı acep dedim:)))) böyle bişey yoksa en son tanı doğru demektir. Psikolojik :) sevdiğim bişeyi çok yediğimde midem rahatsız olur sadece çünküyok bana ilginç geldide ondan sordum ya, hocaya sordum şimdi protein baş dönmesi yaparmı diye yok dedi hiç duymadım :) bence sen zorluyosun ya hani istemedende olsa yemeye çalışıyosun ondandır psikolojik olaraktır o diye düşünüyorum
maşallah maşallah bende alışverişi hızlandırdım, bitireyim hemen çantaya başlıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?