2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Sağlıkla kucağına al bebeğini canım Allah yardımcın olsun

Namaz kılanlar ben eğilemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz.
Önceden koltugun önüne oturup koltugu secde yapmıstım.son zamanlarda o sekilde zorlanmaya basladım.kaburgalarım sıkısışıyo gibi oluyodu.şuan koltukta oturuyorum be secdeye gitmiyorum,iki elimin tersini yüzüme getirip sec de yapıyorum

bişi dicem sen yumurta yada protein yiyince başınmı dönüyo ?
Yok yedim daha önce. Sonra sıkıldım yumurtadan şimdi hiç canım istemiyo. Ben bişeyi zorla yersem başım döner halsizleşirim. Yalnız dün et yedim ve çok yemeye çaluştım kafam ağrıdı gece. Protein dokunuyo olabilir mi acaba. Sen söyleyince kafam karıştı şimdi

Benim ilk kizim 3450 gr idi.onu bile iri buldu.bu da 4 civarinda olcak diye kiziyor. Sorunumuz bu sadece.
Ekşi elma,ayva,soguk pres keciboynuzu tahin deneyin.mantar deneyin tuzlu kasarli izgara immmm nefiss

Şuan kendime çok güldüm:)))
Ama tek o mesajı okuyunca ayakkabı çorap giyememe konusu belirdi kafamda . :))) dur doğru dürüst bişey yazıyım :))
Bnde senin yazını okuyunca cok gulmustum canm güldürdn bizi Allah da seni kat kat güldürsün inşallah:)

Canm cok şükür 1kiloya ulastınz oyle gelicek inşallah bebegin dünyaya Rabbim yardımcınz olsun kolayca atlatın inşallah ikinz de bu sureci

Sanırım ellerim ödem tuttu yüzüğümü çıkardım sıkıyor artık.
Evet canım o şişlik karpal kanalı sıkıştırıyormuş.dolayısıyla kanalın içinden geçen sinirlere baskı oluşuyormuş. O da dediğin etkilere sebep oluyormuş. İki ay daha dayan yani yapıcak bişey yok:) çdemi azaltmaya yönelik bişeyler yapabilirsen diğer şikayetlerinde azalır paralelinde.

Benim ilk kizim 3450 gr idi.onu bile iri buldu.bu da 4 civarinda olcak diye kiziyor. Sorunumuz bu sadece.
Ekşi elma,ayva,soguk pres keciboynuzu tahin deneyin.mantar deneyin tuzlu kasarli izgara immmm nefiss
Ben yine de maşallah diyeyim senin kuzulara nolır nolmaz:))) mantar deneyeyim bakalım o eksik kalmasın menüde yoktu hatırlattığın için sağol :)

Cantamizi hazirlamaya basladim.
Battaniye,nevresimlerini yeni oldugu icin deterjan katmadan makineye su alirken sirke ekledim yikattim.ama kiyafetlerini elde yikadim.pamukluya çekerse diye.onlaarida sirkeli suyla yikayip duruladim.utuledim.

Ayakkabı için birini bulsun ama , onu da yapamıyordur şimdi o :))))) ben buldum :)

Kızlar bi arkadaşım eylülde doğum yapmıştı çok fazla prima Yenidoğan bebek bezi almış bebek büyüyünce de kullnamamış bana getirdi kullanayım diye ama paketi açmış başka bi kutuya koymuş 50-60kadar var siz olsanız kullanırmıydınız ben açık Paket olduğu için tereddüt ettim açıkçası enfeksiyon falan olur Allah korusun yani atmayı düşünüyorum doğru mu yapıyorum sizce

Kullanmayacaksan da atma canım,eğer kutudaysa ve arkadaşımı iyi tanıyorsam kullanırdım ama güvenemediysem kullanacak birini bulur yine atmazdım

bebeğin en acil eksiklerini ilk 3 ay almıştım.
şimdi birkaç ufak eksiği kaldı. onu çok ihmal ettim bu ara.
ha bire netten yeni ev için tasarım tv ünitesi, yan sehpa, balkon masası, kitaplık falan bakarken buluyorum

yok bana ilginç geldide ondan sordum ya, hocaya sordum şimdi protein baş dönmesi yaparmı diye yok dedi hiç duymadım :) bence sen zorluyosun ya hani istemedende olsa yemeye çalışıyosun ondandır psikolojik olaraktır o diye düşünüyorum

Kullanılabilir aslında. Ama içiniz almıyorsa, muhtarlık ve ya sağlık ocağına bağışlayabilirsiniz.

Cantamizi hazirlamaya basladim.
Battaniye,nevresimlerini yeni oldugu icin deterjan katmadan makineye su alirken sirke ekledim yikattim.ama kiyafetlerini elde yikadim.pamukluya çekerse diye.onlaarida sirkeli suyla yikayip duruladim.utuledim.
maşallah maşallah bende alışverişi hızlandırdım, bitireyim hemen çantaya başlıcam :)

Bi tanıdığımız vardı. Protein yiyince kafam ağrıyor benim demişti. Ve ağrıyordu da işin garibi:)) sen de öyle söyleyince böyle bi durum ciddi ciddi var mı acep dedim:)))) böyle bişey yoksa en son tanı doğru demektir. Psikolojik :) sevdiğim bişeyi çok yediğimde midem rahatsız olur sadece çünkü

maşallah maşallah bende alışverişi hızlandırdım, bitireyim hemen çantaya başlıcam :)

Canım bavul alıcam şu renkli olanlardan diyordun, aldınmı? Ben sordum cok pahalıydı, hani gerçi sonrada kullanıcam ama kazıklanmiyim diye sana bi sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…