Sende fazla yicem diye kendinide zora sokma sonuçta sen kötü hissedince bebeğinde kötü hissedecek, ortayı bulmaya çalış kuzumBi tanıdığımız vardı. Protein yiyince kafam ağrıyor benim demişti. Ve ağrıyordu da işin garibi:)) sen de öyle söyleyince böyle bi durum ciddi ciddi var mı acep dedim:)))) böyle bişey yoksa en son tanı doğru demektir. Psikolojik :) sevdiğim bişeyi çok yediğimde midem rahatsız olur sadece çünkü
Canım bavul alıcam şu renkli olanlardan diyordun, aldınmı? Ben sordum cok pahalıydı, hani gerçi sonrada kullanıcam ama kazıklanmiyim diye sana bi sorayım dedim.
Benim dr um tup bebekten ve yastan oturu 24. Haftada cocuk kardiyolojisine gonderecekti, ama ayrintili dr umun da cihaz bilgi ve donanimi bu konuda iyiydi. Onun raporuyla gitmedik. Genelde gonderiliyor galiba, gorumcemde bir profe gorunmustu hamileliginde diye hatirliyorumBebeğin kalbinde sıvı toplanması varmış demiştim ya... dün fetal eko çektirdik çocuk hastanesinde... çok şükür ki normal seviyedeymiş ve herşey yolundaymış. Eşimin ultrasonu fetal kalp incelemesinde sağlıklı ölçüm yapamayacağı içinboş yere endişelenmişiz. Çocuk hastanesinde çocuk kardiyoloğu baktı ve farklı bir aletle ölçüm yaptı. Hani bazı kadın doğumcular fetal ekoya rutin olarak göndermiyor ya aslında ne kadar gerekli olduğunu anladım. Diğer iki çocuğumda ayrıntılı ultrason dışında detal eko taraması yaptırmamıştım. Allah korusun bir sorun olsaymış atlanacakmış demekki...
Aynen cok iyi oluyo ayakkabıda:)) azcık nazımızı çeksinler ya:)Ayakkabı için birini bulsun ama , onu da yapamıyordur şimdi o :))))) ben buldum :)
Almadım daha bakınıyorum aynı senin hesap çünki baya pahalılar, belki daha uygun fiyat görürüm diye almadım ama haftaya çantayı hazırlayayım diyorum 30 hafta olduk artık almam lazım ben orta boy alayım diyorum fiyatlar 180 - 200 civarı, en küçük boyları bile 140 liraydı, biyer daha var orayada bakım muhtemel haftaya alıcam, yazarım sana fiyatını ama geneli aynı yani, sen baktınmı hiç?
kabin boy hanigi oluyorki, baya pahalıymış onlar yahu, benim sorduğum yerler hani böyle herşeyin satıldığı züccaciye tarzı yerler, eski adıyla bi milyoncular varya oralara sordum açıkçası :)Bende bakındım öyle ama kabin boyları 350-400 hep öyleydi. Heralde malzemesine göre değişiyor. Ama trendyolda daha uygunları var bi mağazada şuanda ama almaya pek niyetim yok şu bi kaç hafta daha.
BenKızlar yarın a101e gidecek olan kimler var? :)))
bir de sabahtan mı gideceksiniz? saat 9da açılıyormuş
kabin boy hanigi oluyorki, baya pahalıymış onlar yahu, benim sorduğum yerler hani böyle herşeyin satıldığı züccaciye tarzı yerler, eski adıyla bi milyoncular varya oralara sordum açıkçası :)
Alez ile nevresim iyi gibi duruyor. Bakmak lazım.Kızlar yarın a101e gidecek olan kimler var? :)))
Böyle hemen elinin altında olucak kadar ideal boy, ortaya yakın. Ben bi avm de dolanırken rast geldimde sordum, heralde satış yerine, markasına görede değişiyor. Çokta anlamam ya zaten ama yok yoookkk bende vermem şuanda okadar para bi valize. Zaten biçok masraf yaptık babasına ilk bebek hevesiyle :) Daha oda boyanacak, perde alınacak derkennn bi bitmedi gitti valla yeniden evlenir gibi masraf :)
Bennn... saatine de baktim netten ben de. 9da yakinimdakine gidip bakicam insallah vardir. Yoksa ogleden sonra digerlerine anca gidebilirim. Kimi gorsem hamile herkes orayi bekliyo zatenKızlar yarın a101e gidecek olan kimler var? :)))
benim bi tane alezim var birini de yedek alırım sanırımAlez ile nevresim iyi gibi duruyor. Bakmak lazım.
tanıdığım her kes yarın kuyruk yapacak a101in önündeBennn... saatine de baktim netten ben de. 9da yakinimdakine gidip bakicam insallah vardir. Yoksa ogleden sonra digerlerine anca gidebilirim. Kimi gorsem hamile herkes orayi bekliyo zaten
ben akşam gitmeye risk etmiyorum ya biterse diye.. ben de küvet setini almak istiyorumBende ancak akşam gidebilirim ben de küvet takımını alayım diyorum kalırsa
Kız çocukları olacak arkadaşlar sizin de karnınız aşağıda mı gören kız olduğu nasıl belli aşağıda karnın diyorlar. Oğlumda böyle değildi gerçekten kıpırdanmaları hep çok aşağıda hatta neredeyse sezaryen kesisinin üstünde bu kadar aşağıda hareket etmesi beni de tedirgin ediyor. Göbeğin üstünü geçen yerlerde daha 1 yada 2 kere hareket hissettim.
Ya kızlar benim idrarda bakteri vardı daha onunla uğraşıyorum birde başıma vajinal bölgemde kaşıntı çıktı tavsiyeleriniz varmı ne geçirir.
Bende hiç yok. Zaten çocuğa bir şey aldığım da yokbenim bi tane alezim var birini de yedek alırım sanırım
Namaz kılanlar ben eğilemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?