2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sende fazla yicem diye kendinide zora sokma sonuçta sen kötü hissedince bebeğinde kötü hissedecek, ortayı bulmaya çalış kuzum

Canım bavul alıcam şu renkli olanlardan diyordun, aldınmı? Ben sordum cok pahalıydı, hani gerçi sonrada kullanıcam ama kazıklanmiyim diye sana bi sorayım dedim.

Almadım daha bakınıyorum aynı senin hesap çünki baya pahalılar, belki daha uygun fiyat görürüm diye almadım ama haftaya çantayı hazırlayayım diyorum 30 hafta olduk artık almam lazım ben orta boy alayım diyorum fiyatlar 180 - 200 civarı, en küçük boyları bile 140 liraydı, biyer daha var orayada bakım muhtemel haftaya alıcam, yazarım sana fiyatını ama geneli aynı yani, sen baktınmı hiç?

Benim dr um tup bebekten ve yastan oturu 24. Haftada cocuk kardiyolojisine gonderecekti, ama ayrintili dr umun da cihaz bilgi ve donanimi bu konuda iyiydi. Onun raporuyla gitmedik. Genelde gonderiliyor galiba, gorumcemde bir profe gorunmustu hamileliginde diye hatirliyorum

Bende bakındım öyle ama kabin boyları 350-400 hep öyleydi. Heralde malzemesine göre değişiyor. Ama trendyolda daha uygunları var bi mağazada şuanda ama almaya pek niyetim yok şu bi kaç hafta daha.

Bende bakındım öyle ama kabin boyları 350-400 hep öyleydi. Heralde malzemesine göre değişiyor. Ama trendyolda daha uygunları var bi mağazada şuanda ama almaya pek niyetim yok şu bi kaç hafta daha.
kabin boy hanigi oluyorki, baya pahalıymış onlar yahu, benim sorduğum yerler hani böyle herşeyin satıldığı züccaciye tarzı yerler, eski adıyla bi milyoncular varya oralara sordum açıkçası :)

kabin boy hanigi oluyorki, baya pahalıymış onlar yahu, benim sorduğum yerler hani böyle herşeyin satıldığı züccaciye tarzı yerler, eski adıyla bi milyoncular varya oralara sordum açıkçası :)

Böyle hemen elinin altında olucak kadar ideal boy, ortaya yakın. Ben bi avm de dolanırken rast geldimde sordum, heralde satış yerine, markasına görede değişiyor. Çokta anlamam ya zaten ama yok yoookkk bende vermem şuanda okadar para bi valize. Zaten biçok masraf yaptık babasına ilk bebek hevesiyle :) Daha oda boyanacak, perde alınacak derkennn bi bitmedi gitti valla yeniden evlenir gibi masraf :)

ayy avm ise ondan o fiyattır yok bende veremem okadar bi valize valla, bende bugün aynısı düşündüm, çeyizide böle düzmüştüm ben internetten iş çıkışı züccaciye bi milyoncu ıvırcı zıvırcı dedim aynı o günlere benziyor, iş yerine hergün bi kargo geliyo falan ama çok güzel o ayrı, babamıza masraf tavan ilk bebek diye diye

Kızlar yarın a101e gidecek olan kimler var? :)))
bir de sabahtan mı gideceksiniz? saat 9da açılıyormuş
Bennn... saatine de baktim netten ben de. 9da yakinimdakine gidip bakicam insallah vardir. Yoksa ogleden sonra digerlerine anca gidebilirim. Kimi gorsem hamile herkes orayi bekliyo zaten

Bende ancak akşam gidebilirim ben de küvet takımını alayım diyorum kalırsa

yok canım benim yukarda ...bebiş de yukarda zaten... göbüş böyle top gidi yukarıda...
geçen bir mağazada teyze benimle iddalaşıyor
bu erkek diye
yok teyze kız diyorum
yok yok erkek bu diyor
3 farklı doktor kız dedi diyorum
doğumdan sonra sen yanıma bir uğra diyor ya

Ya kızlar benim idrarda bakteri vardı daha onunla uğraşıyorum birde başıma vajinal bölgemde kaşıntı çıktı tavsiyeleriniz varmı ne geçirir.

idrar kültürü yaptırdın mı?
kaşıntı için mantar olabilir mutlaka doktor muayenesi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…