2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar 1 ay önce gittiğimde de şimdi de başı aşağıdaydı acaba sıkıntı olur mu erken doğum gibi.

Arkadaşlar 1 ay önce gittiğimde de şimdi de başı aşağıdaydı acaba sıkıntı olur mu erken doğum gibi.
Yok canım benimkinin de bir aydır başı aşağıda... sadece ciddi baskı yapıyor alt bölgeme ama rahim ağzında kısalma ya da erken doğumla ilgili başka bir tehdit yok bu sebepten...

Cok tesekkurler D Degemen

Sende fazla yicem diye kendinide zora sokma sonuçta sen kötü hissedince bebeğinde kötü hissedecek, ortayı bulmaya çalış kuzum
Buldum canım. Az ekmekle çözdüm işi:) yumurtanın da beyazını yiycem. Tahin yiycem bir de ama o mideyi mahvediyor. Mantar falan idare edicem tosbaam için katlenicez :)

canım sen 32. haftadasın ya göğüs ucu kremi sürmeye başladın mı hangi marka kulanıyorsun 32. haftadan sonra başlanmalıymış ya

Benim 36 da baktılar cati muayene si
İçin. Belki senin doktor risk görüp kontrol etmek için olabilir.yoksa çok erken

O ağrı bende bir aydan fazladır var ama bu hafta iyice arttı.

Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.

Ah hayırlı olsun.ay ne oluyor bu haziran bebeklerine.cok aceleci ciktilar.korkmaya başladım desem yalan olmaz
Allah sana da bebeginede sağlık versin.tez zamanda kavuşursunuz inşallah

Kızlar ben korkmaya başladım. Bir hafta içinde herşeyi hazirlicam.bi sorum olacak. Deepend külot mu alsam yoksa hasta bezi mi alayım.

canım sen 32. haftadasın ya göğüs ucu kremi sürmeye başladın mı hangi marka kulanıyorsun 32. haftadan sonra başlanmalıymış ya
Lansinoh muydu neydi onu kullanıyorum canım. Başladım duştan duşa sürüyorum. Bitkiselmiş bebişin ağzına gitse de sorun olmuyormuş. Tesadüfen eczanede bi kadınla karşılaştım bunu kullan bana dua edeceksin dedi öyle aldım

Yok canım benimkinin de bir aydır başı aşağıda... sadece ciddi baskı yapıyor alt bölgeme ama rahim ağzında kısalma ya da erken doğumla ilgili başka bir tehdit yok bu sebepten...
Teşekkür ederim içim rahatladı baskı alttan üstten hep var bazen kavga ediyoruz

benim de üstümde bir rehavet vardı..ben bile panik yaptım çünkü daha kıyafetler çantam lohusalıklar hiçbirşeyim tam ve hazır değil...
annemleri bekliyordum yapmak için
şimdi eşime dedim kendimiz yıkayıp ütüleyelim diye..o da çok anlamaz ama ne yapayım
daha mayıs annelerinden sadece 1 kişi doğum yaptı

bizim kuzucuklar hemen dünyaya gelmek istiyorlar...vakitlice gelirler inşallah..

Aynen bende eşime dedim. Herşey hazır olsun bir hafta içinde diye.inşallah hallederiz

benim de agriyor canim ya yururken zorlaniyorum sanki hep idrarim var gibi geliyo bebek baski yapiyo artik normaldir diye dusunuyorum bebekler iyice büyüdü bir de bebegin kizsa kizlarda daha cok olurmus bu agri biraz asagida olduklari icin. Bugun doktora gittim bana kalsiyum ilaci verdi agri icin

Bugun benim de kontrolum vardi 28+2 yiz 1200 gram olmus bebegim tam gunu gunune cikti gelisimi. Tansiyonum yuksek cikti biraz 14/9 sınır bir degermis 1 hafta boyunca takip et tuzu kes dedi. Baska bir sikintim yok su anda ama bende korkmaya basladim erken dogumlardan oglum zaten 37+2 de gelmisti cok erken bir hafta degil tabii ki ama bu daha da erken gelirse diye korku aldi beni hazirliklara hiz vermek lazim galiba

efefsunkar Canim benim saglikla bebegini kucagina alicaksin insallah.Önemli olan kilosu degil ,saglikli.olmasi.Sen yemene icmene biraz daha dikkat et Paşa gibi bir oglusun olacak gor bak..Tüm Anneler gibi sende dualarimdasin Allahim seni de bebegini de korusun

Eskide
Şuan görev süresine işliyor

Kızlarya bişey sorcam.bebek kuvvetli hareket ettikçe tuvaletiniz geliyomu.bi anda kendimi cok sıkışmış hissedip wc ye gidiyorum.ayakları sanırım baya baskı yapıyo idrar kesesine

Kizlar ebebek ceklerinden yararlananlar bişey soru cam. Mesela 1400 lira alışveriş yaptınız 450 lira diyelim çek kazandınız bunların hepsini birarada harcayabiliyor musunuz nasıl oluyor bilgilendirwbilir misiniz
Canım ben hafta sonu alacam. 750tl çek oluyor. Hepsini kullanıp anne yanı beşik alacam.
Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
hayırlı uğurlu olsun canım. Kilosu gayet iyi. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz.

Canim bendede var o dedigin ama yeni baslayan bisey degil bendeki bastan beri var desem yeridir ara ara agrir ama bu bi haftadır cekiyorum yine. Erken dogum belirtisi degil.

Arkadaşımızın nişanı gelmişti diye hatırlıyorum. Aslında erken doğum için önemli bir belirti. Ciğer geliştirici iğne yapılabilirdi. Ben de dün yine acile gittim yine sancı çıkmadı. Ama niye kasılıyorum bu kadar anlamıyorum. O değil bir gün gerçekten doğuracam eşim de dahil kimse inanmayacak. Burda olan erken doğumlar da biraz etkiliyor heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…