Yok canım benimkinin de bir aydır başı aşağıda... sadece ciddi baskı yapıyor alt bölgeme ama rahim ağzında kısalma ya da erken doğumla ilgili başka bir tehdit yok bu sebepten...Arkadaşlar 1 ay önce gittiğimde de şimdi de başı aşağıdaydı acaba sıkıntı olur mu erken doğum gibi.
Cok tesekkurler D DegemenBence de rahim ağzı uzunluğunu ölçmekten bahsetmiştir. Açıklık muayenesi için çok erken daha...
İlaç rahim kasılmalarını gevşetmek ve erken doğum riskini önlemek içinmiş... hipertansifmiş aynı zamanda... güvenle kullanabilirmişsin...
Tebrikler, sağlıkla gelsin kucağınıza inşallah... kilosu gayet iyiymiş maaşallah... solunum problemi de düzelir annesi... ciğer geliştirici yapıldıktan iki gün kadar sonra işlevini yerine getiriyor ne yazıkki... yani doğumdan hemen önce yapılması bebeğe zaten fayda sağlamazdı. İğne yapıldıktan sonra bebeğin en az 48 saat daha anne karnında tutulması lazım. İkinci dozu da 48 saat arayla o yüzden yapıyorlar.
Buldum canım. Az ekmekle çözdüm işi:) yumurtanın da beyazını yiycem. Tahin yiycem bir de ama o mideyi mahvediyor. Mantar falan idare edicem tosbaam için katlenicez :)Sende fazla yicem diye kendinide zora sokma sonuçta sen kötü hissedince bebeğinde kötü hissedecek, ortayı bulmaya çalış kuzum
canım sen 32. haftadasın ya göğüs ucu kremi sürmeye başladın mı hangi marka kulanıyorsun 32. haftadan sonra başlanmalıymış ya
Benim 36 da baktılar cati muayene siKizlar ozellikle de tecrubeli olanlariniza bisey sorucam. Haftaya ben kan uyusmazligi icin igne olmaya gidecem. Doktor dedi ki haftaya gel hem bebek dondu mu diye bakariz hem belki aciklik var mi diye de bakabilirim alttan dedi. Cati muayenesi olmuyo mu bu ve de erken degil mi daha
kizlar iyi aksamlar bugun bacak aram cok agriyor bu hafta zaman zaman bu agriyi cektim ama bugun dayanamiyorum catı agrisi deniyor sanirim bu agriyi yasayan var mi erken dogum belirtisi falan mi oluyor bu yoksa normal birsey mi bu kadar agrimasi doktorumu aradim aradim ulasamadim sizler bilgilerinizi paylasirsaniz benimle cok mutlu olurum
Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Lansinoh muydu neydi onu kullanıyorum canım. Başladım duştan duşa sürüyorum. Bitkiselmiş bebişin ağzına gitse de sorun olmuyormuş. Tesadüfen eczanede bi kadınla karşılaştım bunu kullan bana dua edeceksin dedi öyle aldımcanım sen 32. haftadasın ya göğüs ucu kremi sürmeye başladın mı hangi marka kulanıyorsun 32. haftadan sonra başlanmalıymış ya
Teşekkür ederim içim rahatladıYok canım benimkinin de bir aydır başı aşağıda... sadece ciddi baskı yapıyor alt bölgeme ama rahim ağzında kısalma ya da erken doğumla ilgili başka bir tehdit yok bu sebepten...
Aaa erken gelen bir bebis daha gozunuz aydin olsun kilosu iyi sanirim insallah kolay atlatirsiniz bu donemi. Erken gelecegine dair belirtileri var miydi aniden mi olduSelam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Aynen bende eşime dedim. Herşey hazır olsun bir hafta içinde diye.inşallah hallederizbenim de üstümde bir rehavet vardı..ben bile panik yaptım çünkü daha kıyafetler çantam lohusalıklar hiçbirşeyim tam ve hazır değil...
annemleri bekliyordum yapmak için
şimdi eşime dedim kendimiz yıkayıp ütüleyelim diye..o da çok anlamaz ama ne yapayım
daha mayıs annelerinden sadece 1 kişi doğum yaptı
bizim kuzucuklar hemen dünyaya gelmek istiyorlar...vakitlice gelirler inşallah..
Ben:) valla sabahtan gidecegim bitiveriyor biberon zibin falanda gelcekmis alacagim onlardanda banyo takimida alcam evimin dibinde zaten:)Kızlar yarın a101e gidecek olan kimler var? :)))
bir de sabahtan mı gideceksiniz? saat 9da açılıyormuş
benim de agriyor canim ya yururken zorlaniyorum sanki hep idrarim var gibi geliyo bebek baski yapiyo artik normaldir diye dusunuyorum bebekler iyice büyüdü bir de bebegin kizsa kizlarda daha cok olurmus bu agri biraz asagida olduklari icin. Bugun doktora gittim bana kalsiyum ilaci verdi agri icinkizlar iyi aksamlar bugun bacak aram cok agriyor bu hafta zaman zaman bu agriyi cektim ama bugun dayanamiyorum catı agrisi deniyor sanirim bu agriyi yasayan var mi erken dogum belirtisi falan mi oluyor bu yoksa normal birsey mi bu kadar agrimasi doktorumu aradim aradim ulasamadim sizler bilgilerinizi paylasirsaniz benimle cok mutlu olurum
Eskidememursunuz herhalde analık izni bittikten sonra 2 yıl ücretsiz izin hakkınız var siz istediğiniz süre kullanmakta özgürsünüz fakat ücretsiz izinde maaş alamıyorsunuz hatta sigortanız dahi olmuyor görev sürenzi işlemiyor bir nevi işten çıkmak gibi düşünebilirsiniz ben oğlumda kullanmıştım o yüzden ayrıntılarını biliyorum
Şuan görev süresine işliyormemursunuz herhalde analık izni bittikten sonra 2 yıl ücretsiz izin hakkınız var siz istediğiniz süre kullanmakta özgürsünüz fakat ücretsiz izinde maaş alamıyorsunuz hatta sigortanız dahi olmuyor görev sürenzi işlemiyor bir nevi işten çıkmak gibi düşünebilirsiniz ben oğlumda kullanmıştım o yüzden ayrıntılarını biliyorum
Canım ben hafta sonu alacam. 750tl çek oluyor. Hepsini kullanıp anne yanı beşik alacam.Kizlar ebebek ceklerinden yararlananlar bişey soru cam. Mesela 1400 lira alışveriş yaptınız 450 lira diyelim çek kazandınız bunların hepsini birarada harcayabiliyor musunuz nasıl oluyor bilgilendirwbilir misiniz
hayırlı uğurlu olsun canım. Kilosu gayet iyi. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz.Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Canim bendede var o dedigin ama yeni baslayan bisey degil bendeki bastan beri var desem yeridir ara ara agrir ama bu bi haftadır cekiyorum yine. Erken dogum belirtisi degil.kizlar iyi aksamlar bugun bacak aram cok agriyor bu hafta zaman zaman bu agriyi cektim ama bugun dayanamiyorum catı agrisi deniyor sanirim bu agriyi yasayan var mi erken dogum belirtisi falan mi oluyor bu yoksa normal birsey mi bu kadar agrimasi doktorumu aradim aradim ulasamadim sizler bilgilerinizi paylasirsaniz benimle cok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?