- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Rahim boyuna benim de bakiyo karindan bu sefer alttan bakabilirim dediAçıklığına her gittiğimde bakıyor ama ultrasonla bakarken söylüyor. Ayrıyeten alttan bakmıyor.
Olabilir nasil olacagini sormadim. Vajinal ultrasondur belki dedigin gibi. Haftaya anlariz nasilsaÇatı muaynesi değildir o canım benim erken doğum riskim var her gittiğimde alttan bakıyor ultrason aletiyle tabiki..açıklık derken rahim uzunluğuna bakıcaktır o aletle
Canım Allah yardımcın olsun evet zor bir dönem seni bekliyor sabırla duayla geçip gidecek bebeğin iyi olsun o günler geçer 50 gün ayını tamamlayacak sağsağlim çıkacak inşallah hastanede bi bebiş vardı 1 kg Dı dışarda hızlı kilo alıyorlar İnş hayırlısıyla geçip gider bu günler Rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun inşallah.... Sen çok fedakar bir annesin sabrında mükemmel Rabbim emeğini görecek İnşallah...Merhaba arkadaşlar, dün hastaneye yatışım yapıldı , muhtemelen 30. Hafta pazartesi oluyor alacaklar bebeği. Önümüzdeki günlerde belli olur tam tarih, Allah sonumuzu güzel eder inşallah 1000 g olmuş 1 -2 hafta geriden geliyor inşallah küvez olayını sağlıklı atlatırız , yenidoğan uzmanı 1000 g doğarsa 870 e düşer kilosu iki haftada tekrar 1000 g a çıkar, 1700 1800 g olunca bir sağlık problemi yoksa taburcu ederiz dedi. Günlük 10 g alıyorlarmış ,en az 50 gün kalırmış küvezde . Tedirginim nasıl olacak bilmiyorum , rabbim hayırlısını nasip etsin, inşallah hepimiz sağlıklı olarak kavuşuruz yavrularımıza.
Zeynosrkn84 ne diyeceğimi bilemiyorum , yavrun size şafaatçi, allahım sabır versin , istediğin zamanda Yen'i bir evlat nasip eder inşallah rabbim .
Aaa Hayırlı olsun inşallah nasılsınız bebişin nasılSelam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Canım hayırlı olsun bebisinin senin sağlığın nasılSelam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Bilmiyorum ki, bence halk arasındaki inanışlardan biri. Doğuma yakın inermiş karım diyolar ama bence alakası yok.benimde karnım aşağıda. ama kaburgalarım da ağrıyo. bnm bebiş erkek. erken gelme belirtisi mi karnın aşağıda olması ?
Geçmiş olsun. Siz iyi misiniz? Bebek de iyi mi?Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Aa hayırlı olsun. :) Durumunuz nasıl müsait zamanında bizede bilgi verirsen seviniz. İnşallah herşey yolundadır.Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Benim de top gibi ama aşağıda gören bana da erkek diyor kız diyorum yanlarım boş öne doğru top gibi diyorlar öyle ama kız diyorum :)yok canım benim yukarda ...bebiş de yukarda zaten... göbüş böyle top gidi yukarıda...
geçen bir mağazada teyze benimle iddalaşıyor
bu erkek diye
yok teyze kız diyorum
yok yok erkek bu diyor
3 farklı doktor kız dedi diyorum
doğumdan sonra sen yanıma bir uğra diyor ya
H hazelnut123 dualarımız seninle.Sakarya da mı Kocaeli nde mi Doğum yapacaksın? İnşallah hayırlısıyla Doğumun gerçekleşir de tez vakitte toparlanıp çıkarsınız
Canım Allah yardımcın olsun evet zor bir dönem seni bekliyor sabırla duayla geçip gidecek bebeğin iyi olsun o günler geçer 50 gün ayını tamamlayacak sağsağlim çıkacak inşallah hastanede bi bebiş vardı 1 kg Dı dışarda hızlı kilo alıyorlar İnş hayırlısıyla geçip gider bu günler Rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun inşallah.... Sen çok fedakar bir annesin sabrında mükemmel Rabbim emeğini görecek İnşallah...
Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Normalde en erken 37.haftada çatı muayenesi yapılır ama Dr dan Dr a değişebilir belkide ben 37. Haftadan aşağı muayene eden görmedim amaKizlar ozellikle de tecrubeli olanlariniza bisey sorucam. Haftaya ben kan uyusmazligi icin igne olmaya gidecem. Doktor dedi ki haftaya gel hem bebek dondu mu diye bakariz hem belki aciklik var mi diye de bakabilirim alttan dedi. Cati muayenesi olmuyo mu bu ve de erken degil mi daha
Sabahtan suyum geldi 3 saat sanci çektim sonra sezeryana aldılar acikcasi cok kolay olmadi ya da ben artik biraz yorulmustum. Bebegin kilosuna iyi dediler ama ciger gelistirici igneyi son dakika da olmasi gerekiyormuş ona zaman yoktu dediler halbuki sabahtan verebilirlerdi. Ona buraz canim sıkıldı. Solunum yetmezligi cekiyor dolayisiyla ama iyi olacak inşallah. Sadece bir kez gördüm. Insan boyle anne oldugunu da anlamıyormuş. Umarim hepinizin bebegi tam zamaninda gelir. Kuvezde cok bebek vardı gercekten uzucu bir durum.
hayirli olsun canimmmm gozun aydin masallah kilosu iyiymis insallah cabucak toparlanir bebegin evinize donersiniz dualarimiz seninleSelam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Hayirli olsun. Insallah sen de bebegin de bian once toparlarsiniz. Masallah kilosu da guzelmis biraz ayriliktan sonra kavusursunuz minnakla. Allah yardimciniz olsun.Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Bence de rahim ağzı uzunluğunu ölçmekten bahsetmiştir. Açıklık muayenesi için çok erken daha...Oyle tabi.. bu ara agrilarim oluyo dedim ondan suphelendi herhalde. Gorecez bakalim
İlaç rahim kasılmalarını gevşetmek ve erken doğum riskini önlemek içinmiş... hipertansifmiş aynı zamanda... güvenle kullanabilirmişsin...Selam arkdaslar bugun kontrolum vardi benim kiz yan birsekilde yatiyordu secde eder gibi yuzunu goremedim normalde dik olmasi gerekiyormus bu yuzden de karnm cok sert oluyo ve nst de sancilarim cikiyo bana bu ilaci verdi Adalat crono ama kullanma klivuzunda hamileler kullanmasin yaziyo kafam karisti D Degemen rica etsem.esine sorabilirmisin bu ilaci kullanmamda sakinca var midir ya da kullaassam o sertlik bi zarar verir mi bebege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?