2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Açıklığına her gittiğimde bakıyor ama ultrasonla bakarken söylüyor. Ayrıyeten alttan bakmıyor.
Rahim boyuna benim de bakiyo karindan bu sefer alttan bakabilirim dedi
Çatı muaynesi değildir o canım benim erken doğum riskim var her gittiğimde alttan bakıyor ultrason aletiyle tabiki..açıklık derken rahim uzunluğuna bakıcaktır o aletle
Olabilir nasil olacagini sormadim. Vajinal ultrasondur belki dedigin gibi. Haftaya anlariz nasilsa

Kızlar ben de bugün sağlık ocağında tahlil sonuçlarımı aldım. Doktora da göstereyim ve bir kızımı göreyim dedim Çok şükür herşey yolunda. 1600 gr 40cm civarı olmuş yavrum. Bir tane güzel renkli ultrason fotoğrafı çekecekti doktor bize. Ama bizim sıpa hem ellerini hem ayaklarını yüzüne koymuş, nasıl bir duruşsa
Doktor dürttü dürttü yarım saat uğraştı yüzünü açmadı. Napalım sağlıklı olsun da...

Kizlar ebebek ceklerinden yararlananlar bişey soru cam. Mesela 1400 lira alışveriş yaptınız 450 lira diyelim çek kazandınız bunların hepsini birarada harcayabiliyor musunuz nasıl oluyor bilgilendirwbilir misiniz

Selam arkdaslar bugun kontrolum vardi benim kiz yan birsekilde yatiyordu secde eder gibi yuzunu goremedim normalde dik olmasi gerekiyormus bu yuzden de karnm cok sert oluyo ve nst de sancilarim cikiyo bana bu ilaci verdi Adalat crono ama kullanma klivuzunda hamileler kullanmasin yaziyo kafam karisti D Degemen rica etsem.esine sorabilirmisin bu ilaci kullanmamda sakinca var midir ya da kullaassam o sertlik bi zarar verir mi bebege

Canım Allah yardımcın olsun evet zor bir dönem seni bekliyor sabırla duayla geçip gidecek bebeğin iyi olsun o günler geçer 50 gün ayını tamamlayacak sağsağlim çıkacak inşallah hastanede bi bebiş vardı 1 kg Dı dışarda hızlı kilo alıyorlar İnş hayırlısıyla geçip gider bu günler Rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun inşallah.... Sen çok fedakar bir annesin sabrında mükemmel Rabbim emeğini görecek İnşallah...

benimde karnım aşağıda. ama kaburgalarım da ağrıyo. bnm bebiş erkek. erken gelme belirtisi mi karnın aşağıda olması ?
Bilmiyorum ki, bence halk arasındaki inanışlardan biri. Doğuma yakın inermiş karım diyolar ama bence alakası yok.

Benim de top gibi ama aşağıda gören bana da erkek diyor kız diyorum yanlarım boş öne doğru top gibi diyorlar öyle ama kız diyorum :)

Sabahtan suyum geldi 3 saat sanci çektim sonra sezeryana aldılar acikcasi cok kolay olmadi ya da ben artik biraz yorulmustum. Bebegin kilosuna iyi dediler ama ciger gelistirici igneyi son dakika da olmasi gerekiyormuş ona zaman yoktu dediler halbuki sabahtan verebilirlerdi. Ona buraz canim sıkıldı. Solunum yetmezligi cekiyor dolayisiyla ama iyi olacak inşallah. Sadece bir kez gördüm. Insan boyle anne oldugunu da anlamıyormuş. Umarim hepinizin bebegi tam zamaninda gelir. Kuvezde cok bebek vardı gercekten uzucu bir durum.

H hazelnut123 dualarımız seninle.Sakarya da mı Kocaeli nde mi Doğum yapacaksın? İnşallah hayırlısıyla Doğumun gerçekleşir de tez vakitte toparlanıp çıkarsınız

Sağolasın, Allah razı olsun, Adapazarı'nda yapacağım doğumu. İnşallah güzel olur sonumuz.

Amin Canım , inşallah atlatırız bu süreci de Allah razı olsun.

Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.

Ayy hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz.

Normalde en erken 37.haftada çatı muayenesi yapılır ama Dr dan Dr a değişebilir belkide ben 37. Haftadan aşağı muayene eden görmedim ama

Canım Allah sana da bebeğine de tez zamanda şifa versin...Bebişin aceleci çıktı annesine hemen kavuşmak istedi belli ki..

Kuzunun kilosu iyi Allah tan 1500 gramı geçen bebekler çok daha rahat kalıyorlarmış küvezde hatta bir sorun olmazsa bir süre sonra doktorlar çıkarıyormuş geçen de öyle bir yazı okumuştum erken doğum üzerine...
ciğer geliştirici kısmı sıkıntı olmuş gerçekten haftasonu da yazmıştım vurmaları gerektiğini ihmalkarlık var kesinlikle

Rabbim yardımcınız olsun...

Hayirli olsun. Insallah sen de bebegin de bian once toparlarsiniz. Masallah kilosu da guzelmis biraz ayriliktan sonra kavusursunuz minnakla. Allah yardimciniz olsun.
Bu haziran bebelerine noluyo boyle yaa. Hepsi pek bi sabirsiz cikti hazirana kimse kalmayacak bu gidisle. Saglikli olsunlar da ne diyelim...

Oyle tabi.. bu ara agrilarim oluyo dedim ondan suphelendi herhalde. Gorecez bakalim
Bence de rahim ağzı uzunluğunu ölçmekten bahsetmiştir. Açıklık muayenesi için çok erken daha...

İlaç rahim kasılmalarını gevşetmek ve erken doğum riskini önlemek içinmiş... hipertansifmiş aynı zamanda... güvenle kullanabilirmişsin...

Tebrikler, sağlıkla gelsin kucağınıza inşallah... kilosu gayet iyiymiş maaşallah... solunum problemi de düzelir annesi... ciğer geliştirici yapıldıktan iki gün kadar sonra işlevini yerine getiriyor ne yazıkki... yani doğumdan hemen önce yapılması bebeğe zaten fayda sağlamazdı. İğne yapıldıktan sonra bebeğin en az 48 saat daha anne karnında tutulması lazım. İkinci dozu da 48 saat arayla o yüzden yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…