2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Su gerçekten çok önemli inşallah o rutini ben de yakalarım canım çok sağol yardımcı olduğun için çok zor ama çok güzel günler bunlar Allahım isteyen herkese nasip etsin

Sut sağan kızlar ne kadar sıklıkla sagiyorsunuz .her emzirmenin ardından sağım yapıyor musunuz
Biriktikçe sağıyorum
Bazen çok azcık oluyor
Uyuyunca oluyor emziriyorum kalanı sağıyorum
Hemen humana sıvışeyler tüketiyorum

Hastaneye ilk geldiğimizde 2 cm açıklık vardı doktoru bekliyoruz, doğumda.. kendi drum erken çıktığı için başka doktora yönlendirdiler ama o dru da biliyorum çok iyi. yatırdılar bakalım hayırlısıyla çok çekmeden kavuşuruz, gerçekten çok sıkılmıştım ya allah gördü heralde bu kız dayanamaz diye :)

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Allah en tez zamanda kavustursun yavruna..kolay dogum olur ins..darisi basimiza..

İzne çıkar çıkmaz doğuruyorsun şanslı seni:)

Ayyyyyy icim cizz etti nasil oldu yaa offf oda cok uzulmustr canim agliyomu hala ((

kızlar bebegı sakınlestırdım neysekı. emzırdım bırlıkte uyuduk. benle yatmayı cok sevıyor:)
acısı umarım gecmıstır. yara bandı yaptık. basparmagını.
eşim aslında cok dıkkatlıdıır
ben tutarken bıle basından tut belı boşa gelmesın vb soyler bende karısma demeye baslamıstım.
bu ona ders oldu. keske olmasaydı. ..
bebeıs bıde topuk kanında bu kadar ağlamıstı.

bi baktım bıraz once netten degemen senın dedğin makası falan arastırıyor...
kendını cok suclu hıssetmıs süreklı" ya nasıl oğlumuza bunu yaptım "deyıp duruyor.

bu olayı özellıkle foruma yazdımkı bızım bebıs gıbı olmasın bebıslerınız.

zehracım bayrama gelmesın gelmesın dedin, kaç kişinin önune geçtin
bır avazda kurtul ınsallah

Şekerim tırnak makası bu, ben Mart annelerinde görüp almıştım, hepsi çok memnun kalmış. Nisan ve Mayıs anneleri de aldı:)

Eklentiler

• IMG_6358.webp
    4 KB · Görüntüleme: 70
Sen bekleme konusunda net karar verebildin mi
Canım doktorumu aradım dedim eğer bebek iyiyse 2 gün daha beklemek istiyorum ama suyu azsa bebeği iyi görmezseniz yarın sezeryana alın dedim tamam erken ve aç gel ozaman dddi sen naptın peki

Allah yardımcın olsun bir nefeste kurtarsın.
İnşallah çok kolay bir doğum olur

Doğumdan sonra zaman bulamıyorum. Yeni yeni alışmaya başladım bebekli hayata

Maşallah canım ne güzel...Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun İnşallah
Allah kurbanınızı da kabul etsin
Gaz olduğunda mı kullanılacak damla
Devit 3 kaç damla verilecek

Niye döküyorsun süt saklama poşeti al doldur at dolaba. Bir damla süt bile kıymetli.
Benim aventin kalkanında birikiyor. O kalkanlar da delikli olduğu için saklanmaz diye okudum. Havayla temas ediyor çünkü. İçim acıyor ama döküyorum mecbur.

3 saatte bir her emzirmenin ardından. Bazen iş güç kayıyor vakit.

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Oy kuzum geçmiş olsun. Aklı başına gelmiştir bi daha ellemez
Sen hem emzirip hem biberon mu veriyosun? Yoksa sütleri buzluğa mı atıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…