2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kalkanda biriken süt hava aldığı için bebeğe verilmez yazıyordu isterseniz bir arastırın
Chicconun tırnak makası iyiymiş bi arkadas fotosunu koymuş
Bugün doktora gittik alttan muyane oldum biraz acıdı catı bilgisi vermedi ama rahim duvarı sert yakında dogum olmaz dedi
Minik sarp 2762 gr olmuş cok hareketli
İnşallah bayrama kalmadan gelir burda doguramayanları okudugumdan :/
Doguran arkadaslara hayırlı olsun allah bizede zamanında nasip etsin

Kızlar ben döndüm.. kızım bugün 9 günlük oldu.. fakat hiç yazamadım günler çok yoğun gecti.. 2 gece hastanede kaldık orada telefonla bile kimseyle konuşmadım hiç zamanım olmadi sürekli yemek isteyen bir bebeğim var maşallah ama doyurmak biraz zor oluyor ilk 3 gun sutum gelmedi mama verdik hiç gelmeyecek diye çok uzuldum 4. Gün sutum geldi fakat bebek memeyi reddetti sagarak vermeye başladım fakat 4. Günün gecesi gogusleirm alev gibi yanmaya taş kesilmeye başladı dayanamayacak gibi olunca acile gittik 2 gece daha hastanede yattık bebegim de kuvozde kontrol altında tutuldu. Ben mastıt olmak uzereymisim hastane tipi makinayla sürekli sagdim bebegimle emzirme programına girdik 2 gün hemsireler kizimi emmeye teşvik etti ve sonunda amutlu sonla hastaneden ayrıldık şimdi ise memeden ayrılmayan bir bebeğim var ama sağlıklı çok şükür.. memeden ayrılmadığı ve hep aç olduğu için gerçekten buraya girecek zamanım hiç olmadı geçmişi de okuyamadım. Dogurdunuz mu çok merak ediyorum 9günde neler oldu acaba..

Kızlar bugün başka bir doktora muayene oldum. Bu da ara ara kafama birşey takıldığında gittiğim bir doktor. Aynı şeyleri söyledi. 4 kilo üzeri görünüyor dedi. İrisin normal doğurabilirsin dedi. Evet bebek iri ama senin boyutuna göre normal dedi. Peki doğum yakında olmazsa dedim. Yani 39 bitti, 40 biterse bi hafta sonra biraz daha kilo almış olacak, 40 tan sonra ne kadar bekleyebilirim dedim. 40tan sonra kesinlikle bekleme dedi. Sezeryanı yapacak olan kendisi olmadığı için sezeryana yönlendirme vs. için demediğinden eminim. Sezeryan da olsa normal doğum da olsa başka hastanede yaptıracağımı biliyor çünkü. 40tan sonra beklemek beni de korkutmaya başladı. 4buçuğun da üzerine çıkarsa bekleye bekleye nasıl normal doğururum
Salı gününe kadar normal doğum beklicem. Olmazsa Salı sabaha sezeryan günü aldık. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Tüm ayların annelerini okumuş olamaxsın dimi

Öbür konu varken ben tavsiye etmiştim yine. Tipi de çok güzel, bayıldım ben.

Geçmiş olsun, tekrarı olmasın.

Bir de doktor dedi ki hiç doğum belirtisi yokmuş. Yani rahim ağzı öyle olduğu gibi duruyormuş ne incelme ne bişey varmış. Bir de değişik bişey söyledi. Bebeğin solunum hareketi gibi bişeyden bahsetti. En az 3 gün doğmaya niyeti yok diyebilirim dedi.

Sen hem emzirip hem biberon mu veriyosun? Yoksa sütleri buzluğa mı atıyosun?

Biz memeyle kavga halindeyiz. Hep ucundaki basit gelen sütü alıyor sonrasına üşengeçlik yapıp basiyo yaygarayı. Önce emzirip sonra sağıp veriyorum.

Bazen icmedigini de dolaba koyuyorum.

Ya kendi dr dan başkasına denk gelme olayı çok saçma ya. Bence jinekologlarls böyle anlaşma yapmamalılar. Sanıyorum mersinde böyle bir uygulama yok. Dr um bana olur ya su gelir kanama olur herhangi bir şey olur gece gündüz farketmez hemen beni arıyorsun ben ekibi topluyorum ve doguma hazır oluyoruz dedi. Oyle rahatlatıcı bir cümle ki, neyse ki sen bu dr u tanıyorsun için rahat. Hadi kolay bir doğumun olsun bakalım darısı bana

Tüm ayların annelerini okumuş olamaxsın dimi
Sadece Mart, Nisan, Mayıs :) Sağolsunlar hep paylaştılar hem iyisini hem kötüsünü. Doğduktan sonrası daha zor belli. Mesela çoğunun bebeğinde süt alerjisinden dolayı mukuslu kaka oldu. Emziren annelerin süt ve süt ürünlerini tüketirken dikkat etmesi lazım. Bebeklerin pişiği için muhacir kremi faydalı oldu çoğuna. Konak için kaynatılıp ılıtılmış zeytinyağı iyi geldi:)
Tırnak makası olsun, banyo filesi olsun, mama markası, emzirme kampı... hep bilgi paylaşımı oldu.

Canım doğum yapmışsın
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun
Geçmiş olsun en azından mutlu sonla bitmiş. .
Bol sütün olsun doysun kuzucuk

Süpersin aferin sana.

Canım hakkında hayırlısı olsun
En azından rahatlamışsındır
Bir yön göstermiştir
Ben de öyle diyordum son gün 100 e varan sancım çıkmıştı..Üstelik önceki nst lerde hiç sancı yoktu
Belli olmaz yani
En olmadı elinin altında sezaryen alternatifi var
Hiç stres yapma kuzucuğun içerde keyfine baksın

littlebee merhaba sayfada aktif yorum yapamıyorum ama takip ediyorum. Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor benim bebeğim de iri geçen hafta cumartesi 3700 gr ölçtü doktorm. Seninle aynı düşüncelerdeyim. 2 hafta önce bebek iri diye çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam vardı her günüm bugün doğcak mı diye beklemekle geçiyor. Yarın tekrar doktor kontrolümüz var açılmayı kontrol etcek doktorum ama bende hiç hareket yok.

Sağol canım benim kızım da 25 gr civarı almış şuana kadar. .neyse ay tamamlana kadar bakalım artış olur mu
Nasıl olmaz olacak tabi :)
Su hastane olaylarından kurtulun rahatlayacaksın mutlaka, muhtemelen mamaya da ihtiyaç kalmayacaktır... sütün de varmış... stres bitsin herşey yoluna girecektir

Aynen canım içim rahatladı. Bebek normal gelmek isterse Salı'ya kadar gelebilir de, olmazsa hayırlısı böyleymiş diyorum artık. 2 doktor da aynı fikirde olunca çok zorlamak istemedim. Kafam da çok kötüydü gerçekten. Şuan resmen üstümden büyük bir yük kalktı gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…