- 26 Mart 2017
- 730
- 1.277
- 28
- 37
Aaa hadi bakalım Allah kolaylık versin canım.Kızlar suyum geliyor
Rabbim bir avazda kurtarsin darisi basimizaKızlar suyum geliyor
Hayırlısıyla kolayca doğurursun inşallah... dualarım sizin için...Evde tekim eşimi bekliyorum hastaneye gitcez hemen dua edin bize
Canım aynı şey ilk kızımda bizim de başımıza geldi... işaret parmağının ucunu kesti eşim, nasıl kanamıştı... o son oldu bir daha iki çocuğun da tırnaklarını hep ben kestim. Bir de çıtçıt makas için erken henüz. Yuvarlak uçlu makaskızlar şuan eşimi boğabilirim...
çocuk eldiveni sevmiyor diye bebişin tırnak makasını aldı ben dikkatli yaparım dedi. o sıra kalkanımı yıkıyordum.
çocuk cıglık cıglıga kaldı anladım bır nane olduğunu.
benım gerizekalı kocam bır elın tamamını guzelce kesmıs dıger ele gecınce cocugun tırnagını kesecem dıye parmagını kesmıs.
o ağladı ben ağladım... eşimde çok kötu oldu ama iş işten gectı. sanırım artık korkudan burnunu bırseye sokmaz...
Hadi güzel haberlerle gel inşallahEvde tekim eşimi bekliyorum hastaneye gitcez hemen dua edin bize
Benim kuzenim sıcak suyu termosa koyuyordu. Gece mama hazırlamak kolay oluyordu belki işine yarar :)Çok sağol canım bugün aldım duşu ama ben sanırım biraz stres yaptım mama hazırlamak emzirmekten daha zor çünkü gece 2 saatte bir kalkıp:) bir de memeyi unutmasından korkuyorum inşallah geçecek bu günler
Nerde idrar testin yaptin mi goremedim benMerhaba idrar testimi sizinle paylaşmak istiyorum eğer olursa ilk evladım ve hiç bir şey bilmiyorum hamile olup olmadığımı bile yardimci olursaniz sevinirim
Erken geldi sanki ama sen çok sıkılmıştın. Hadi bir avazda inşallah sağlıklaEvde tekim eşimi bekliyorum hastaneye gitcez hemen dua edin bize
Icim eridi ya ah bu babalar höt höt iş yapiyorlar benimkide dun cocugu tek elle tutup havaya kaldirdi neymis seviyormus baslarim sevmene ben gozumden sakiniyorum sen neler yapiyn diye kizdim daha kucucukler dikkat etmek gerek. Gerci oda uzulmustur ama bi kere degil iki kere dikkat sartkızlar şuan eşimi boğabilirim...
çocuk eldiveni sevmiyor diye bebişin tırnak makasını aldı ben dikkatli yaparım dedi. o sıra kalkanımı yıkıyordum.
benım gerizekalı kocam bır elın tamamını guzelce kesmıs dıger ele gecınce cocugun tırnagını kesecem dıye parmagını kesmıs.
o ağladı ben ağladım... eşimde çok kötu oldu ama iş işten gectı. sanırım artık korkudan burnunu bırseye sokmaz...
Gözün aydın canım Allah bir avazda kurtarsın sağlıklı kolay doğum olsun inşallah darısı başımaKızlar suyum geliyor
Aile Hekm hemşiresi de aradı kontrolü ihmal etme diyor hareketlerini takip et bekliceksende catın darsa da çok zorlama dddi bende doktoruma sorucam bugün arıcam kesin
Allah yardımcın olsun. Kolay bir doğum olsun inşallah. Sağlıkla gelsin bebeğinEvde tekim eşimi bekliyorum hastaneye gitcez hemen dua edin bize
Aaaa hadi guzel haberlerle gel canimKızlar suyum geliyor
Geçmiş olsun canım. Olur hatalar öyle, ancak Mart annelerinde sanırım bir bebeğin parmağı dolama olmuştu tırnak kesimi hatasından, mümkünse doktora sor bence yapılacak bir şey var mı?kızlar şuan eşimi boğabilirim...
Sağsalim doğur, güzel haberlerini bekliyoruz canım.Kızlar suyum geliyor
Ben de termos aldım bunun için, ideal sıcaklıkta suyu hazırlayıp ayıracağım.Benim kuzenim sıcak suyu termosa koyuyordu. Gece mama hazırlamak kolay oluyordu belki işine yarar :)
Benim kuzenim sıcak suyu termosa koyuyordu. Gece mama hazırlamak kolay oluyordu belki işine yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?