2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hepsi normal.emdikce bagirsaklardaki kakayi bosaltacak. Sut kakasini yapmaya baslayacak. O korku anneden ayrildigi ani hatirliyor. Benimki 2 haftada unuttu.

Kizlar ben 19:47 de dogun yaptim
Epidural normal dogum
Epiduralin pek etkisini gormedim
Yine sanciyi salak gibi evde cektim

17:30 da hastane geldim
6 cm acilmisti
Detaylari herkes dogum ypsin oyle anlatirim
Cok sukur bebegim iyi
4000 gr, 50 cm
Merak ettiginiz bisey varsa sorun yazarim :)

Gözün aydın çok sevindim. Güle güle büyüt inşallah

Maşallah canım 6 cm acılma dayanılabikcek gibimiy di birde 6 dan sonra epidural pek vermiyorlar sen mi istedin? Nasılsın bebek nasıl?

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebiş

Ben hiç sağmıyorum süt. Ama göğüslerin yumuşak oluyor emzirdikten sonra. Mutlaka sağmak mı gerek bilgim yok bu konuda
Benim de aynı emdikten sonra sıkıyorum gelmiyor diyebilirim 2-3 saat sonra da taş gibi olmuyor emziriyorum uyuyor demekki doyuyor kilo alımı da fena değil önce kızımla tartılıyorum sonra onsuz öyle bakıyorum bugün 13. Günümüz dün tarttığımda 3400 geldi 2950 doğmuştu. Ama bugün sanki sütümde bir azalma var. Lll Türkiye de anneler meme yumusak olunca sütünün azaldığını düşünür ve mama ya yönelir yazmış aslında yumusak olsa da bebeğe yetecek sütün var olduğunu sütün fazlasının sertlik yaptığını yazmış ilk 1 ay mama vermeyecem kilo alımına göre Dr ver yada verme der ona göre hareket edeceğim. Doymasa uyuyamaz herhalde ve ağlar

masallah anlatsana biraz 4 kilo nasıl doğurdun masallah sana

Oy masallah hem bebege hem sanA. Allah analı babalı büyütsün kurtuldun.

Maşallah canım 6 cm acılma dayanılabikcek gibimiy di birde 6 dan sonra epidural pek vermiyorlar sen mi istedin? Nasılsın bebek nasıl?
Cnm ilk doguma gore daha az aciliydi
Ben acilma olmamistir diye o kadar bekledim evde
Epidural illa istiyormusun dediler, dr evine gitmis
Ikna etmeye calistilar
Yok istyrm dedim
Oyle vuruldum ama dr gelene kadar 8 cm idi

Allah analı babalı büyütsün. Bol sütlü günler

Allah razi olsun kizlar

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebiş

masallah anlatsana biraz 4 kilo nasıl doğurdun masallah sana

Oy masallah hem bebege hem sanA. Allah analı babalı büyütsün kurtuldun.

Allah analı babalı büyütsün. Bol sütlü günler

Canım doktorumu aradım dedim eğer bebek iyiyse 2 gün daha beklemek istiyorum ama suyu azsa bebeği iyi görmezseniz yarın sezeryana alın dedim tamam erken ve aç gel ozaman dddi sen naptın peki

Bende beklemeye karar verdim yarin kontrole gidicem. Durumunda sknti yok derse pazartrsi tekrar muayne olucak en gec dogmazsa carsamba sezeryana gitmeyi planliyorum. Tabi simdilik fikrim bu degisiklik olursa haber veririm dogum olursa giremeyebilirim :))

Maşallah canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah cesaretini ve dayanıklılığını takdir ettim

Gözün aydın lilipitçiğim
Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini..

İnstagramdaki emziren anne bir fotoğraf paylaşmıştı. Yumuşak memedeki süt sert memedekine göre çok daha yağlı ve doyurucuymuş. Sütüm yok meme yumuşak diye mamaya yönelmeyin diyordu. Hatta sert memeyi önce biraz sağıp sulu kısmını azaltabilirsiniz yazıyordu.

Geçmiş olsun, bebecik de tombik tombik sağlıklı olsun. Sevgiler

İlk
ilk doğduklarında siyaha yakın yeşilimsi kakaları oluyor bizimki 3. Gün değişti sarı renge döndü

Benim kızımda da oluyor arkadaşımın kızı vardı ona sordum biz de adet okuyormuş gibi kan bile gelmişti o sormuş o zaman annenin hormonlarından oluyor demiş. Bide benim kızımın özel bölgesinin o dudak kısmının içinde de beyaz katı şeyler var siliyorum pek geçmiyor çok bastırmadım canı acır yada tahriş olur diye banyo da yaptı babaannesi yıkadı geçmemiş duruyor halen sizin kızlarda da var mı ne yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…