Tüylenme ve kararmadan bende muzdaribimSağol canım...şu hastaneden bir kurtulsak Sen nasılsın kızın nasıl
Kardeş kıskançlığı var mı
Saçlarını ne zaman boyatıyorsun
Benim de göbek ve yüzüm çok kötü
Suratım leke leke
Bir de koltuk altı özel bölgedeki karartılar
İyi hissetmeye gerçekten ihtiyacım var
Güzel hissetmek her lohusa ya iyi gelir
Hergun oje değiştiren ben, hamile oldugmu öğrendiğimden beri hiç oje sürmedimBen de sürmem, saçta boya yok, elde oje yok iyice pespayelikNe yapalım geçecek :)
Geçmiş olsun, aksilik işte.kızlar şuan eşimi boğabilirim...
çocuk eldiveni sevmiyor diye bebişin tırnak makasını aldı ben dikkatli yaparım dedi. o sıra kalkanımı yıkıyordum.
çocuk cıglık cıglıga kaldı anladım bır nane olduğunu.
benım gerizekalı kocam bır elın tamamını guzelce kesmıs dıger ele gecınce cocugun tırnagını kesecem dıye parmagını kesmıs.
o ağladı ben ağladım... eşimde çok kötu oldu ama iş işten gectı. sanırım artık korkudan burnunu bırseye sokmaz...
Gözün aydın,Kizlar ben 19:47 de dogun yaptim
Epidural normal dogum
Epiduralin pek etkisini gormedim
Yine sanciyi salak gibi evde cektim
17:30 da hastane geldim
6 cm acilmisti
Detaylari herkes dogum ypsin oyle anlatirim
Cok sukur bebegim iyi
4000 gr, 50 cm
Merak ettiginiz bisey varsa sorun yazarim :)
elinle yumusat canım öncr yavas yavas. Sonra pompayla dene. Hatta banyoda sıcak suyla dus baslığını gezdir gögsünde çıkar cıkmaz banyodan tekrar sağmayı yada emzirmeyi dene. O zaman kanallar bi nebze de olsa açılmış oluyoKızlar emziremiyorum yaa. Göğsüm de ateş gibi yanıyor ayni. Doktora gitti mastis mi ne ondan olmuşumantibiyotik verdi. Ne olacak bilmiyorum. Emziremiyorum mama veriyoruz. Çok ağlıyor yoksa. Pompalar da ise yaramiyo
Ondan mi acaba bnm durum, hic fayda etmedi bana epidural ne var ne yok hissettimHayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. 4 cm'den sonra etkisi olmuyormuş sanırım. Arkadasım hastaneye vardığında 7 cm açılmış epidural yapmamışlar
Bol bol emzir ve yarin bi kan verin cnmKızlar benim derin Ela'm 11 günlük oldu..ama minik kuşum çok uyuyor zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum.. altını açınca soyunca uyanıyor sonra yine uyuyor.. benzer şeyleri yaşayan var mı ? Sarılığı 2. Gün 9 du 4. Gün 13 6. Gün 12.. 15. Gününde yine çağırdı doktor.. gece yatırıp alarm kuruyorum uyanıp emzireyim diye eğer ben uyanmazsam sabaha kadar sesini çıkarmayıp uyuyoraç uyuyor diye üzülüyorum bişey söyleyin bana a dostlar
Evet canim bizim için de birkac öncelikli isim var içinde senin olduğunu söylememize gerek yok sanırım. En sonunda oğlumu kucağıma aldım diycem ama alamadimefefsunkar canım benim rabbim şifa versin inşallah, öncelikle inan senin ve @mcrhelena icin giriyorum siteye sonra diğer yazılanları okuyorum, boylesi hayirliymis rabbim daha büyük dertler vermesin, inşallah öncelikle iyi doğum haberlerini, sonra da şifa haberlerini bekliyor olacağız, biZi habersiz bırakma...
Canım bende humananin çayı var, tadı falan fena değil çevremdeki arkadaşlarım hep humana yi kullanmis çok memnunlardı onların tavsiyesi ile aldım, bende sana tavsiye ederim o zaman
Canim bir iyi bur de kötü haberim var. Hangisinden basliyim:))) bebeğim sağlıkla dünyaya geldi çok çok şükür. ama Ben onun tadını cikaramadim agridan
Takma cnm hep beraber vericez15 kilo almıştım toplam hamilelikte. Şimdi 7 kg fazlam var.Hiç bir kıyafetim olmuyor. Bebişi uyuduğu anda anneme bırakıp azcık bişeyler alalım diye eşimle çıktık. Denediğim şeylerin hiç biri olmadı. Hatta bi kaç tanesinde eşimin yüzündeki dehşet ifadesini gördüm. Nasıl gidecek bu kilolar ya. Tartı sabitlendi bi gram inmiyor artık. Ama ben hamileliği hiç sevmemiştim. Rahat hareket etmeyi özlemişim bugün çıkınca onu farkettim.
Gozun aydinCanim bir iyi bur de kötü haberim var. Hangisinden basliyim:))) bebeğim sağlıkla dünyaya geldi çok çok şükür. ama Ben onun tadını cikaramadim agridan
Bebeğin hayırlı olsun canım. O sağ omuz ağrısını bende yaşadım çok ağladım ama burdan paylaşmadım galiba üşüttüm falan dedim önce ama maalesef bazı gebelerde böyle ağrı oluyormuş. Bende 2 3 gün ağladım. Yok böyle bir ağrı arkadaşEvet canim bizim için de birkac öncelikli isim var içinde senin olduğunu söylememize gerek yok sanırım. En sonunda oğlumu kucağıma aldım diycem ama alamadimgaz sancısından sag omzum 3 gun felcli gibi kaldim. Böyle bir agri yok ya. Neyse bu konuyu uzatmiycam çok üzdü beni çok da ağlattı . Ama şimdi iki gozumu sag salim yanıma yatirdim bu dünyaya bedel:) sen naptin. Umarım sorun yoktur. Siteyi takip edemedim.
Kıyamam ya gaz sancısı sadece yarım gün çektim ama bilirim çok zor bana etkili olan sıcak su torbası ve rezene çayı oldu galiba denemediysen dene canım bacaklarını bükerek otur sıcak su torbasını bacakların altına al kalçana doğru ve rezene çayı iç bakalım inşallah fayda ederSorma canim . Bir dogum sonrasi bu kadar mi zor olurhala gaz sancısı. Sen nasilsin toparlardin mi?
Nişan olabilir canım. Benim salı günü geldi hala doğurmadım :) bir arkadaşın daha gelmişti ama o haftasını tamamlayan biriydi ismini hatırlayamadım 4 gün sonra galiba suyu gelip suni sancıyla doğurdu
O sanırım kişiye göre değişiyor. Arkadaşımın sabah gelmişti o gün gece 11de doğurdu. Doktoruna kan geldiğini söyleyince doktor gel bakıyım demiş. 1 cm açıklık varmış. Bu gece yada sabaha gelir hazırlıklı ol demiş gece oldu işte
Benimde dun nisanim geldi 39. haftayim ama hic sancim falan yok beklrmedeyim bebegin hareketleri suyu falan iyi kurbanlik koyun gibi bekliyorum
sen nerelerdesın bakayım??
nişan olabilir. 24-48 saat içinde doğum başlar dediler eğitimde.
benım gece sancı oldu bıraz,sabah nısan geldı 1 saat sonra su geldi.
tüm belırtıler bıraradaydı yani...
nişan gelınce dr hemen cagırmıyor sancı yada suyu beklıyor.
Benim nisan gelmeden önce o akıntı başladı.Kizlar nisan illa pembe ya da kahverengi mi olacak?
Bende beyaz seffaf gibi, silikonumsu birsey geldi
Bu nisan midir? Nette baktim bulamadim
Doktorumu arayip sorsam sacma mi olur
Hayırlı olsun taze anneKızlar ben dün sabah 8.36 da Doğum yaptım. Normal Doğum oldu. 3160 doğdu oğlum. 50 cm. Şimdilik emmeye çalışıyor.
Ben büyük külot şeklindeki pedlerle çok rahat ettim. İlk iki gün Laz'ım oluyor. Bebeğe iki çift kıyafet kullandım. Gecelik ilk gün, pijama ikinci gün için çok ideal.
Herkese hayırlı doğumlar.
Bebisin nazlı çıktı. Allah kolaylık versinKızlar suyum geliyor
Kizlar ben 19:47 de dogun yaptim
Epidural normal dogum
Epiduralin pek etkisini gormedim
Yine sanciyi salak gibi evde cektim
17:30 da hastane geldim
6 cm acilmisti
Detaylari herkes dogum ypsin oyle anlatirim
Cok sukur bebegim iyi
4000 gr, 50 cm
Merak ettiginiz bisey varsa sorun yazarim :)
Valla bilmiyorum ki hatta doktoru o kadar çağırmış gel bakıyım diye o da yok pilates topundayım yok duş alıyorum demiş geciktirmiş. Doktor 4 cmi geçerse epidural yapamam demiş. Neden bilmiyorumOndan mi acaba bnm durum, hic fayda etmedi bana epidural ne var ne yok hissettim
Epiduralsiz dogum kotu geldi baana
Ama ilk dogumda 6 cm sonrasi yaptilar ve agri sizi hissetmedim
Çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyi olmana çok sevindim. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallahEvet canim bizim için de birkac öncelikli isim var içinde senin olduğunu söylememize gerek yok sanırım. En sonunda oğlumu kucağıma aldım diycem ama alamadimgaz sancısından sag omzum 3 gun felcli gibi kaldim. Böyle bir agri yok ya. Neyse bu konuyu uzatmiycam çok üzdü beni çok da ağlattı . Ama şimdi iki gozumu sag salim yanıma yatirdim bu dünyaya bedel:) sen naptin. Umarım sorun yoktur. Siteyi takip edemedim.
Sağol canim benim. Hepimize nasip olur ins büyütmek sağlıkla. Tatlarını aldık artık onlarsız olmaz:)Çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyi olmana çok sevindim. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Canim neler denedik neler. Buyeden bünyeye fark var iste. Ayak bukemiyorum çünkü ödem olustu o da çok kötü. Ilk günkü gibi değilim. Cok şükür en azında iyiye gidiyor. rezene bugün içmeye başladım bakalim.bebis nasıl :)Kıyamam ya gaz sancısı sadece yarım gün çektim ama bilirim çok zor bana etkili olan sıcak su torbası ve rezene çayı oldu galiba denemediysen dene canım bacaklarını bükerek otur sıcak su torbasını bacakların altına al kalçana doğru ve rezene çayı iç bakalım inşallah fayda eder
Ne benzer seyler yasamisiz..Sağol canim benim. Hepimize nasip olur ins büyütmek sağlıkla. Tatlarını aldık artık onlarsız olmaz:)
Yarin dogururmuyum dersin tatlimNe benzer seyler yasamisiz..
Sag omuz agrisindan agit yaktim resmen... bende dogumun tadini cikaramadim senin gibi.ama daha cok strestendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?