Maşallah canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah cesaretini ve dayanıklılığını takdir ettim
Gözün aydın lilipitçiğim
Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini..
Cok sagolun kizlarrGeçmiş olsun, bebecik de tombik tombik sağlıklı olsun. Sevgiler
İnşallah öyledir oğlumu emziremedim belki yanlış yönlendirme belki de sütüm az inancı bilemiyorum kızımı emzirmek istiyorum belki biraz vicdan yaptım keşke oğlumu da emzirseydim diye ama oğlum 3. Ayda kendi bıraktı mama takviyemiz vardı ondan kaynaklı olabilirİnstagramdaki emziren anne bir fotoğraf paylaşmıştı. Yumuşak memedeki süt sert memedekine göre çok daha yağlı ve doyurucuymuş. Sütüm yok meme yumuşak diye mamaya yönelmeyin diyordu. Hatta sert memeyi önce biraz sağıp sulu kısmını azaltabilirsiniz yazıyordu.
Canım o beyaz seyden benim kızdada var. Arada kulak cubugunu yaga batırıp silmeye calısıyorum ama gecmiyo. Bide zarar veririm diye cok üstüne düşmemeye cslısıyorumBenim kızımda da oluyor arkadaşımın kızı vardı ona sordum biz de adet okuyormuş gibi kan bile gelmişti o sormuş o zaman annenin hormonlarından oluyor demiş. Bide benim kızımın özel bölgesinin o dudak kısmının içinde de beyaz katı şeyler var siliyorum pek geçmiyor çok bastırmadım canı acır yada tahriş olur diye banyo da yaptı babaannesi yıkadı geçmemiş duruyor halen sizin kızlarda da var mı ne yaptınız
Hayirli olsun lilipit. Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat olsun insallah :)Kizlar ben 19:47 de dogun yaptim
Epidural normal dogum
Epiduralin pek etkisini gormedim
Yine sanciyi salak gibi evde cektim
17:30 da hastane geldim
6 cm acilmisti
Detaylari herkes dogum ypsin oyle anlatirim
Cok sukur bebegim iyi
4000 gr, 50 cm
Merak ettiginiz bisey varsa sorun yazarim :)
Benim kızımda da var. Tam dudakların ortasında. Pek dokunmak istemiyorum ama altını değiştirirken ıslak pamukla almaya çalıştım alamadım.Benim kızımda da oluyor arkadaşımın kızı vardı ona sordum biz de adet okuyormuş gibi kan bile gelmişti o sormuş o zaman annenin hormonlarından oluyor demiş. Bide benim kızımın özel bölgesinin o dudak kısmının içinde de beyaz katı şeyler var siliyorum pek geçmiyor çok bastırmadım canı acır yada tahriş olur diye banyo da yaptı babaannesi yıkadı geçmemiş duruyor halen sizin kızlarda da var mı ne yaptınız
Neden ki oruç diye miCok sagolun kizlarr
Ama ramazan dolayisi ile cok ilgisizler
Cidden sikintili bi durum bu
Buda talihsizlik oldu bnm icin
Canım ben başka bi hastanede doğum yaptım. Teyzem doktor, onun çalıştığı hastanede doğum yaptım teyzem de girdi doğumaBen yazarken sende yazmışsın. Hayırlı olsun canım. Yeşil kaka normal mekonyum o. Beslendikce 3-4 güne geçer. Hapşırma sıçrama kırmızı dalgali ten rengi normal. Artık stres yapma rahat ol.
Aynı hastanede mi doğurdun. Çocuk doktorun kim.
Hayirli olsun..ne ara sancin geldi..dogumun nasildi??Kizlar ben 19:47 de dogun yaptim
Epidural normal dogum
6 cm acilmisti
Cok sukur bebegim iyi
4000 gr, 50 cm
Sorma canim . Bir dogum sonrasi bu kadar mi zor olurCanım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah benim de üçüncü gün gelmişti sütüm uyumaya çalış canım gelir inşallah
efefsunkar nasıl oldun canım
Evet canim dogum yaptim. Oglum cok iyi ben pertefefsunkar canım doğum yaptın mı oğlunda sende iyisindir inşallah
Hayirli olsun lilipit. Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat olsun insallah :)
Neden ki oruç diye mi
Hayirli olsun..ne ara sancin geldi..dogumun nasildi??
lilipit canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini.
@zehrayalcin87 kolay doğumun olsun inşallah canım rabbim bir avazda kurtarsın.
lilipit masallah bebise gozun aydin. Forumumuzun en tombis normal dogumu sende. Zor olmus anlasilan ama cok sukur ikiniz de iyisiniz.
Beklenen tarihi ayin sonlarinda olan biri olarak ben de dort gozle bekliyorum ama agrilardan baska gelen yok
Cnm buraya aliskanlik var ya herkeste burdan devam edilirKızlar bebeklerimizin Doğumdan sonraki gelişim süreçlerini de burdan mı paylaşmaya devam edicez? Yoksa Yen'i sayfa açılacak mı acaba
Sagamadin mi cnm yaKızlar emziremiyorum yaa. Göğsüm de ateş gibi yanıyor ayni. Doktora gitti mastis mi ne ondan olmuşumantibiyotik verdi. Ne olacak bilmiyorum. Emziremiyorum mama veriyoruz. Çok ağlıyor yoksa. Pompalar da ise yaramiyo
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. 4 cm'den sonra etkisi olmuyormuş sanırım. Arkadasım hastaneye vardığında 7 cm açılmış epidural yapmamışlarKizlar ben 19:47 de dogun yaptim
Epidural normal dogum
6 cm acilmisti
Cok sukur bebegim iyi
4000 gr, 50 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?