2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizimde kaka rengi yesilimsi gibi bazen bazende sarimsi gibi. O irkilme oglumdada var. Felak nas okuyup duruyrm

Doğum da sancı çekerken aklıma hep eshma geldi. Allahım 2 gün nasıl dayanmış öyle dedim ne güçlü biriymiş dedim. Gerçekten ne desemnaz kalir

Benzer seyleri yasadik bi cogumuz sariliktan dolayi uyanmiyorlarmis zorla uyandrcn mecbur. Illa meme diye tutturma sariligi atlatana kadar sag sutunu biberonla yada kaşikla ver mamada verebilirsin sariligin ilerlemesinden iyidr. Bide benim doktor her emrzirmedm sonra 2 3 cay kasigi kaynatilip bekletilmis ilik su ver sariligi idrarla atack demisti. 3 gun verdk cok sukur 15ten donduk sarilikta. Insaallah senin bebiste atlatir ilerlemedn

Kizlar bnm 6 saatlik tosbigim benle uyumak istiyor simdiden
Koyduk gogsume, eliyle tutmus uyuyor, yerinde durmuyor
Cok guzel birsey ya anlatamam
Ama ben uykusuzluktan mahvoldum, ne yapcam bilmiyrm
Hayirli olsun masallah tosbige:) bal bunlar bal benim minik adamimda anasinin kokusunu seciyor resmen boynuma boynuma sokulur icime basasim geliyor

Canim yaşamayan bu acıyı anlamaz allah yaşatmasın da ins. Zehir etti lohusaligi. Ben 3 gun yarim nefesle yasadim resmen. Oğlumu kucağıma alamadım hiç. Emziremedim de. Bugün emmeye basladik çok şükür onca biberona rağmen.

Ne benzer seyler yasamisiz..
Sag omuz agrisindan agit yaktim resmen... bende dogumun tadini cikaramadim senin gibi.ama daha cok strestendi
Hala tam acılmis değil. Hala derin nefes alamıyorum. Ömür törpüsü ya.masaj da sıcak su da krem de kesmedi. Hatta morfin yaptılar bana en son o da yaramadi

Hala tam acılmis değil. Hala derin nefes alamıyorum. Ömür törpüsü ya.masaj da sıcak su da krem de kesmedi. Hatta morfin yaptılar bana en son o da yaramadi

Sağ boynumdan vuran ağrı bende de olmuştu sezeryandan sonra, hatta annem usuttugumu düşünüp vicks ile masaj yapmıştı öyle geçmiştı, demek o ağrının nedeni sezeryan mı olmamizmis

Sağol canım ..Benimki de gazlı sürekli bacaklarını karnına çekip kıpkırmızı olup ağlıyor
Devit 3 e başlasam iyi olacak
15.günü geçtik biz

Biz iyiyiz çok şükür bi gün uslu uslu uyuyoruz bi gün de yarım saate bir bağırıyoruz öyle öyle 15 gün olduk bide baktık büyümüşler :) senin tosbaa nasıl uyuyomu

Kızlar sütümü nasıl arttırabilirm. Daha bebeğe veremedim mememi almıyor. Sutum pompa ile damla damla geliyor birikiyor. Başka şey çıkarmadı sütümu sağma makinesi falan. Damla damla gelmesi sut yok anlamına mi geliyor acaba

Bol su sıfır stres uyku :)

canim hurma ye tahin pekmez dereotu bulgur pilavi kayisi hosafi bunlar sütü arttiriyor. Ben saginca normal akardi damla damla olmazdi ama kisa sure sonra cok az gelmeye başlardı bebek gibi kuvvetli cekemiyor hicbir makine o yuzden olumsuz dusunme bol bol da su ic
ya bende de ilk sezeryan sonrasi oyle bir omuz agrisi oldu nefes alamiyodum resmen ay simdi aklima geldi. Hemen gelip agri kesici yapmislari fena biseydi gercekten insallah bu sefer olmaz oyle birsey.

Valla bilmiyorum ki hatta doktoru o kadar çağırmış gel bakıyım diye o da yok pilates topundayım yok duş alıyorum demiş geciktirmiş. Doktor 4 cmi geçerse epidural yapamam demiş. Neden bilmiyorum
bende 4 cm olmadan epidural yapilmiyo diye biliyorum yanlis mi biliyomusum sasirdim simdi

lilipit canim hayirli olsun bebegin masallah anali babali büyüsün tosuncugun ilk cocuklarimizin yaslari ayniydi nasil karsiladi kardesini oglun en cok merak ettigim kisim bu aslinda insallah asiri bir kiskanclik donemi yasamayiz:)
@zehrayalcin87 allah yardimcin olsun kolay dogumlar dilerim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…