- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Bizimde kaka rengi yesilimsi gibi bazen bazende sarimsi gibi. O irkilme oglumdada var. Felak nas okuyup duruyrmArkadaşlar hiç giremedim foruma. Pazar günü doğum yaptım. Cumartesi akşamı sancılarım başladı hastaneye gittik açılmam yoktu. Yatışım yapıldı sabaha kadar sancı çektim ama hiç açılmam olmadı. Öğleden sonra 12 gibi doktorum geldi açılmam yine yoktu ultrasonda baktı, 2700 gözüküyo, nst de kalp atışı yavaş yorulmuş bu bebek normali kaldıramaz dedi. 1 saat içinde acil sezeryana alındım. Genel anestezi olmak zorunda kaldım. Bebeğim 2890 doğdu öyle minik ki. Ama çok şükür sağlık problemi yok. Gelişim geriliğinden dolayı önlem olsun diye en başta küvezde tutmuşlar doğduktan sonra 3-4 saat. Ben o arada uyanıp bebeğim nerde bişey mi oldu diye ağlayınca beni yine uyutmuşlar bikaç kez. Sonra bebeğimi getirip göğsüme koymuşlar emzirmişim ama ben narkozdan dolayı hiç hatırlamıyorumzaten ilk 2 gün hastanede kızıma annem ve eşim baktı diyebilirim. İnanılmaz ağrım oldu ağladım hep. Gaz sancım omzum ve kaburgalarıma vurdu yalvardım ağrı kesici diye. Sütüm gelmedi bebeğime 2 gün mama verdiler neyseki strestenmiş. Eve gelip duş alınca geldi sütüm. Ama bebeğim çok küçük olduğu için ağzı minik mememi tam olarak alamıyo yarısını falan alıyo o yüzden meme ucum yara oldu. Göğüs kremi ve kalkanıyla düzeldi. Çok ödemim vardı ayaklarım davul gibi oldu doktorum maydonoz suyu iç dedi işe yaradı indi bugun. Ama yara yerim hala çok kötü acıyo. Gece bebeğim ağladığında kalkarken canımın acısından gözümden yaş geliyor ve çok hızlı hareket edemediğim için bebek baya çenesi titriyor ben kalkıp kucağıma alıp memeye koyana kadar. Ama buna da şükür bebeğim sağlıklı doğdu ya gerisi önemli değil. Şimdi kilo aldırmaya çalışıyorum bebeğe ama ilk kontrolde almamış gözüküyodu. Sanırım göğsümü emiyo ama tam olarak süt gitmiyo. Yine de şimdilik mama takviyesi vermedi doktor cumartesi gene çağırdı o zaman karar vericek. Doğum bekleyen arkadaşlar umarım en kısa zamanda siz de kavuşursunuz bebeklerinize. Deneyimli anneler size sorum olucak benim bebek yeşil kaka yapıyor aranızda bunu yaşayan oldu mu ? Bir de uyurken bi anda korkmuş gibi irkiliyo sıçrıyo elleri ayakları titriyo bu normal mi ?
Yok ya sağamiyorum çok acıyor falan. Sana da geçmiş olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallahSagamadin mi cnm ya
Tuh xok gecmis olsun
Sagman lazim emziremiyorsan
Benzer seyleri yasadik bi cogumuz sariliktan dolayi uyanmiyorlarmis zorla uyandrcn mecbur. Illa meme diye tutturma sariligi atlatana kadar sag sutunu biberonla yada kaşikla ver mamada verebilirsin sariligin ilerlemesinden iyidr. Bide benim doktor her emrzirmedm sonra 2 3 cay kasigi kaynatilip bekletilmis ilik su ver sariligi idrarla atack demisti. 3 gun verdk cok sukur 15ten donduk sarilikta. Insaallah senin bebiste atlatir ilerlemednKızlar benim derin Ela'm 11 günlük oldu..ama minik kuşum çok uyuyor zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum.. altını açınca soyunca uyanıyor sonra yine uyuyor.. benzer şeyleri yaşayan var mı ? Sarılığı 2. Gün 9 du 4. Gün 13 6. Gün 12.. 15. Gününde yine çağırdı doktor.. gece yatırıp alarm kuruyorum uyanıp emzireyim diye eğer ben uyanmazsam sabaha kadar sesini çıkarmayıp uyuyoraç uyuyor diye üzülüyorum bişey söyleyin bana a dostlar
Hayirli olsun masallah tosbige:) bal bunlar bal benim minik adamimda anasinin kokusunu seciyor resmen boynuma boynuma sokulur icime basasim geliyorKizlar bnm 6 saatlik tosbigim benle uyumak istiyor simdiden
Koyduk gogsume, eliyle tutmus uyuyor, yerinde durmuyor
Cok guzel birsey ya anlatamam
Ama ben uykusuzluktan mahvoldum, ne yapcam bilmiyrm
Canim yaşamayan bu acıyı anlamaz allah yaşatmasın da ins. Zehir etti lohusaligi. Ben 3 gun yarim nefesle yasadim resmen. Oğlumu kucağıma alamadım hiç. Emziremedim de. Bugün emmeye basladik çok şükür onca biberona rağmen.Bebeğin hayırlı olsun canım. O sağ omuz ağrısını bende yaşadım çok ağladım ama burdan paylaşmadım galiba üşüttüm falan dedim önce ama maalesef bazı gebelerde böyle ağrı oluyormuş. Bende 2 3 gün ağladım. Yok böyle bir ağrı arkadaş
Sağol canim. Sezeryan oldu dogum. Onun da su meşhur gazi iste. Bende üç gün sürdü. Hala da etkileri varGozun aydin
Gecmis olsun
Acil sifalqr dilerim
Neden agrin cok
Hala tam acılmis değil. Hala derin nefes alamıyorum. Ömür törpüsü ya.masaj da sıcak su da krem de kesmedi. Hatta morfin yaptılar bana en son o da yaramadiNe benzer seyler yasamisiz..
Sag omuz agrisindan agit yaktim resmen... bende dogumun tadini cikaramadim senin gibi.ama daha cok strestendi
Benimki pazartesi gelecek. Çok heyecanlıyız ilk karşılaşma içinSağol canim benim. Hepimize nasip olur ins büyütmek sağlıkla. Tatlarını aldık artık onlarsız olmaz:)
Hala tam acılmis değil. Hala derin nefes alamıyorum. Ömür törpüsü ya.masaj da sıcak su da krem de kesmedi. Hatta morfin yaptılar bana en son o da yaramadi
Ebe bebek çok ağlayınca gazlı bir bebeğe benziyor dedi. 10. Günden itibaren akşama doğru aynı saatte olmak üzere başla dedi. Sadece gaz değil sindirim sistemi sorunlarına iyi gelen probiyotik bir damlaymış. Devit 3 15. Günden itibaren günde 3 damla verilecek.
Ben de döküyorum içime sinmiyor nedense o sütü vermek ...
Benim kızımın da düne kadar yeşildi. Dün yani 4. Gün sarı-yeşil karışıktı. Bugün tam sarıya döndü. Ayrıca benim bebekte de beyaz yumurta akı gibi akıntı oluyor kanlı değil ama... ilk kızımda hiç görmemiştim...dr muayenesinde sorucam devam ederse...
Biz iyiyiz çok şükür bi gün uslu uslu uyuyoruz bi gün de yarım saate bir bağırıyoruz öyle öyle 15 gün olduk bide baktık büyümüşler :) senin tosbaa nasıl uyuyomuCanim neler denedik neler. Buyeden bünyeye fark var iste. Ayak bukemiyorum çünkü ödem olustu o da çok kötü. Ilk günkü gibi değilim. Cok şükür en azında iyiye gidiyor. rezene bugün içmeye başladım bakalim.bebis nasıl :)
Oy yerim ben onu...Kizlar bnm 6 saatlik tosbigim benle uyumak istiyor simdiden
Koyduk gogsume, eliyle tutmus uyuyor, yerinde durmuyor
Cok guzel birsey ya anlatamam
Ama ben uykusuzluktan mahvoldum, ne yapcam bilmiyrm
Kızlar kundak yapın bebekleri, uykudan da uyandırır bu irkilme, korkmayın çoğu bebekte olabilir normal diye biliyorumBizimde kaka rengi yesilimsi gibi bazen bazende sarimsi gibi. O irkilme oglumdada var. Felak nas okuyup duruyrm
Bol su sıfır stres uyku :)Kızlar sütümü nasıl arttırabilirm. Daha bebeğe veremedim mememi almıyor. Sutum pompa ile damla damla geliyor birikiyor. Başka şey çıkarmadı sütümu sağma makinesi falan. Damla damla gelmesi sut yok anlamına mi geliyor acaba
canim hurma ye tahin pekmez dereotu bulgur pilavi kayisi hosafi bunlar sütü arttiriyor. Ben saginca normal akardi damla damla olmazdi ama kisa sure sonra cok az gelmeye başlardı bebek gibi kuvvetli cekemiyor hicbir makine o yuzden olumsuz dusunme bol bol da su icKızlar sütümü nasıl arttırabilirm. Daha bebeğe veremedim mememi almıyor. Sutum pompa ile damla damla geliyor birikiyor. Başka şey çıkarmadı sütümu sağma makinesi falan. Damla damla gelmesi sut yok anlamına mi geliyor acaba
ya bende de ilk sezeryan sonrasi oyle bir omuz agrisi oldu nefes alamiyodum resmen ay simdi aklima geldi. Hemen gelip agri kesici yapmislari fena biseydi gercekten insallah bu sefer olmaz oyle birsey.Bebeğin hayırlı olsun canım. O sağ omuz ağrısını bende yaşadım çok ağladım ama burdan paylaşmadım galiba üşüttüm falan dedim önce ama maalesef bazı gebelerde böyle ağrı oluyormuş. Bende 2 3 gün ağladım. Yok böyle bir ağrı arkadaş
bende 4 cm olmadan epidural yapilmiyo diye biliyorum yanlis mi biliyomusum sasirdim simdiValla bilmiyorum ki hatta doktoru o kadar çağırmış gel bakıyım diye o da yok pilates topundayım yok duş alıyorum demiş geciktirmiş. Doktor 4 cmi geçerse epidural yapamam demiş. Neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?