- 26 Mart 2017
- 730
- 1.277
- 28
- 37
Canım tahinin üzerindeki biriken yağını al. Emzirip göğüs ucunu mendille kurula ve yağı sür. 2 3 günde geçti benimki. Ama her emzirmeye sür. Tamamen geçirdi benimkini.Kızlar goguslerim hep yara çok zordayim doktor hamazinc krem yazmis bi kere kullandım iyice yıkadım ama aralara kaçanlar çıkmadı bebeğim burusa burusa zorla aldı göğsümu Bn ne yapcam
En sona kalıcam diyenden korkmak lazım, hemencecik doğuruyorlar :)Herkes catir catir doguruyor..en sona ben kalicam bu gidisle..dogum yapan arkadaslari tebrik edrrim bu arada..
Midesini çok doldurma, emzirince hemen yatırma biraz dik pozisyonda tut.Kızlar benim şöyle bir sorunum var. Ben uyuyamıyorum. Bebek uyuduğu anda nefesini kontrol etmek istiyorum sürekli. Bi de kızım çok kusuyor. Reflü yatağında yatmasına rağmen boğulacak diye sürekli bekliyorum. Artık eşim kıyamadı dönüşümlü bekliyoruz. Ama cidden yorulmaya başladım. Gündüzleri de anneme bekletip azcık uyuyordum. Yarın o da gidecek. Ben nasıl kurtulacağım bu düşüncelerden. Çünkü uykusuzluktan sütüm azalacak diye korkuyorum.
Cok tesekkur ederim ancak ben tetikleyici ne yaptiysam hicbir etki gostermiyor..hayirlisi olsun artik..En sona kalıcam diyenden korkmak lazım, hemencecik doğuruyorlar :)
En sıkıntısız en güzel doğumu dilerim.
Benim beklenen tarih daha da gec seninkinden. Ben de Dogum haberlerini duydukca gel sen de ufaklik artik diyorum ama doktor gecen hafta daha gelesi yok dediHerkes catir catir doguruyor..en sona ben kalicam bu gidisle..dogum yapan arkadaslari tebrik edrrim bu arada..
Pes etmeyeceksin beybisi:) agladiginda sakinlestirip tekrar memeyi veriyordum ben aglarken almiyorlar keratalar:) cidden pes etme bebek emince sutunde artiyor pompayla biyere kadar ilerliyorAh kızlar benim meme ucum ideal. SüTüm var. Ama maalesef emziremiyorum. İlk kavrıyor ve birkaç çekiyor sonra bırakıyor çok ağlıyor ben de kıyamıyorum ve bırakıyorum savaşı.
Pompayla Sağıp o şekilde veriyorum. Emmediği için de sütüm anca gündüz yetiyor. Gece maalesef mama veriyorum
Çok çaresizim emdirebilmek için napmalıyım ki
Beatrices buralar yanıyor. Çocuk kokar göbeğini beklersek. Dr a sorayım bunu. Bakalım ne diycek. Bir de şu brbeğin tuzlanması mevzusu var. Ne düşünüyorsunuz bu konuda???Göbeği düşmüş müydü? Doktorlar özellikle göbeği düşmeden yıkamayın diyorlar da.
Once biraz sag canim memeyi azcik boşalt cok degil oyle ver. Bide bebegin doyduktan sonra sag hepsini rahatlasin memeler:) benim ilk geldiginde dedigin gibiydi bi gun falan boyle yaptimDeneyimli anneler size sorum olucak. Doğum yapalı 6 gün oldu. İlk başlarda sütüm azdı, çoğalsın diye süt yapan herşeyi abarttım sanırım. Bukez de çok arttı çok tazyikli geliyor. Bugun emzirirken bebekten önce garip yutkunma sesleri geldi sonra süt boğazına kaçtı öksürdü çok korktum. Aranızda bunu yaşayan var mı ? Ne yapmam lazım ?
Ben yikadim bebegimi hastaneden ciktiktan 2 gun sonra ilk banyosunu yaptirmadanda tuzladik annemle oyle abartilacak bisey degil boynunun altina kulaklarinin arkasina koltuk altina parmak aralarina ozellikle suruyon pisik olma ihtimali olan yerler buralar simdi rahatiz cok sukur gobegide 10. Gun dustu simdi tamamen iyilesti. Banyo yaptirdgmz su kaynamis ilimaya birakilmis suydu enfeksiyon kapmasin gobeginden diye oyle yaptikBeatrices buralar yanıyor. Çocuk kokar göbeğini beklersek. Dr a sorayım bunu. Bakalım ne diycek. Bir de şu brbeğin tuzlanması mevzusu var. Ne düşünüyorsunuz bu konuda???
Yok canimm nerdeeee goksuya geldim bugun gezdim gezdim yine tik yokEmire27xxx Allah sabır versin canım sana...
kelebekmrve bugun yoksun yoksa doğuruyor musun : )?
hoşgelmiş ipek bebek.
bende bir paket 0-1 ay yenidoğan almıştım hep onları kullanıyorum.
0-3 ay cok buyuk oluyor.
Benim de meme ucum çok azdı.. enjektörü ucunu kesip mememi enjektörle vakumlayıp bebeğime öyle verdim üç çıkmasına yardımcı oldu. 3. Günden sonra gerek kalmadı zatenKızlar meme ucum yok benim yaa. Çıkmıyor.pompa ile çıkıyor sonra geri gidiyor. Silikon ucu da çekmiyor. Napicam ben Ya. Çok sikintidayim. Görümcem memesini verdi onu emdi. Ona ayrışan kizdim ama neyse.
Canım aynı sekildeydim 2 gece hastanede yattık sadece emzirme için ve hemsireler zorlayarak verdirdi önce 5 dk ağladı sonraki lerde 3 dakika 1 dakika derken artık alıyor hemşire aglamasindan korkma bırak ağlasin demişti biz dayanamıyoruz ama yanında yardımcı olacak biri olursa iki güne cozersin sakın pes etme. Ben emzirmeye cakusirken iki hemşire de bebegimin başını göğsüme yasliyirdu öyle güçlü minigim masallahAh kızlar benim meme ucum ideal. SüTüm var. Ama maalesef emziremiyorum. İlk kavrıyor ve birkaç çekiyor sonra bırakıyor çok ağlıyor ben de kıyamıyorum ve bırakıyorum savaşı.
Pompayla Sağıp o şekilde veriyorum. Emmediği için de sütüm anca gündüz yetiyor. Gece maalesef mama veriyorum
Çok çaresizim emdirebilmek için napmalıyım ki
ah ah ben kizimda hep sagiyordum ilkin gogsum tas gibi oluyordu sutten nasil akiyordu esim bile alay ediyordu ne sutlu inekmissin diyeherseyin fazlasi zarar gercekten cok sut de bir dert tabi aman aman sutun cok olsun bosver her annenin situ bol olsun insallah.sagarak rahatlat gogsunu oyle ver cunku bebek birden tikanir Allah korusun.en korktugum sey emzirirken gezine gitcek korkusu.su an bile korkuyorum nasil emzircem diye dua ede ede emziriyordum biricik dila mi obuyudu simdi elifimi nasil buyutucem bazen cok stres yapiyorum.Allah yardimcimiz olsun hepimizin..Deneyimli anneler size sorum olucak. Doğum yapalı 6 gün oldu. İlk başlarda sütüm azdı, çoğalsın diye süt yapan herşeyi abarttım sanırım. Bukez de çok arttı çok tazyikli geliyor. Bugun emzirirken bebekten önce garip yutkunma sesleri geldi sonra süt boğazına kaçtı öksürdü çok korktum. Aranızda bunu yaşayan var mı ? Ne yapmam lazım ?
Yaşına başına bakmam yolarımBenim çocuğuma meme tutturmaya çalışan olursa dicem ki kendiniz doğurun bi tane memenizi emdirmeye çok meraklıysanız
Hayirli olsun:) daha dur ne aşklar yasayacaksin kuzunla gun gun katlanacak:)Selamlar,
Kuzuma 12 buçuk gibi kavuştum şükür, iyiyiz ikimiz de:) aşık oldum ben galiba bu zilliye:)
Emzirme için mi başvurdun hastaneye ? Nasıl oldu bi anlat hele. Benim hastanede de varsa öyle bi uygulama gideyim.Canım aynı sekildeydim 2 gece hastanede yattık sadece emzirme için ve hemsireler zorlayarak verdirdi önce 5 dk ağladı sonraki lerde 3 dakika 1 dakika derken artık alıyor hemşire aglamasindan korkma bırak ağlasin demişti biz dayanamıyoruz ama yanında yardımcı olacak biri olursa iki güne cozersin sakın pes etme. Ben emzirmeye cakusirken iki hemşire de bebegimin başını göğsüme yasliyirdu öyle güçlü minigim masallah
Valla benim için ikisi de aynı ürkütcülükte. Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsinBen spinali değilde epidural i tercih ettim. Daha konforlu geldi bana açıkçası. Daha güçlü ağrıkesiciler verebildikleri için daha rahat oluyormuş.
Yalnız değilsin cnm merak etme bizde beklemedeyizHerkes catir catir doguruyor..en sona ben kalicam bu gidisle..dogum yapan arkadaslari tebrik edrrim bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?