2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar goguslerim hep yara çok zordayim doktor hamazinc krem yazmis bi kere kullandım iyice yıkadım ama aralara kaçanlar çıkmadı bebeğim burusa burusa zorla aldı göğsümu Bn ne yapcam
Canım tahinin üzerindeki biriken yağını al. Emzirip göğüs ucunu mendille kurula ve yağı sür. 2 3 günde geçti benimki. Ama her emzirmeye sür. Tamamen geçirdi benimkini.

Midesini çok doldurma, emzirince hemen yatırma biraz dik pozisyonda tut.
Bizimkide çok kusuyor. Aynı senin gibi başında bekliyorum. Bunların biraz faydası oldu. Bizim reflü yatağımız yok ince yastık koyuyorum altına.

Herkes catir catir doguruyor..en sona ben kalicam bu gidisle..dogum yapan arkadaslari tebrik edrrim bu arada..
Benim beklenen tarih daha da gec seninkinden. Ben de Dogum haberlerini duydukca gel sen de ufaklik artik diyorum ama doktor gecen hafta daha gelesi yok dedi

Pes etmeyeceksin beybisi:) agladiginda sakinlestirip tekrar memeyi veriyordum ben aglarken almiyorlar keratalar:) cidden pes etme bebek emince sutunde artiyor pompayla biyere kadar ilerliyor

Göbeği düşmüş müydü? Doktorlar özellikle göbeği düşmeden yıkamayın diyorlar da.
Beatrices buralar yanıyor. Çocuk kokar göbeğini beklersek. Dr a sorayım bunu. Bakalım ne diycek. Bir de şu brbeğin tuzlanması mevzusu var. Ne düşünüyorsunuz bu konuda???

Once biraz sag canim memeyi azcik boşalt cok degil oyle ver. Bide bebegin doyduktan sonra sag hepsini rahatlasin memeler:) benim ilk geldiginde dedigin gibiydi bi gun falan boyle yaptim

Beatrices buralar yanıyor. Çocuk kokar göbeğini beklersek. Dr a sorayım bunu. Bakalım ne diycek. Bir de şu brbeğin tuzlanması mevzusu var. Ne düşünüyorsunuz bu konuda???
Ben yikadim bebegimi hastaneden ciktiktan 2 gun sonra ilk banyosunu yaptirmadanda tuzladik annemle oyle abartilacak bisey degil boynunun altina kulaklarinin arkasina koltuk altina parmak aralarina ozellikle suruyon pisik olma ihtimali olan yerler buralar simdi rahatiz cok sukur gobegide 10. Gun dustu simdi tamamen iyilesti. Banyo yaptirdgmz su kaynamis ilimaya birakilmis suydu enfeksiyon kapmasin gobeginden diye oyle yaptik

Kızlar meme ucum yok benim yaa. Çıkmıyor.pompa ile çıkıyor sonra geri gidiyor. Silikon ucu da çekmiyor. Napicam ben Ya. Çok sikintidayim. Görümcem memesini verdi onu emdi. Ona ayrışan kizdim ama neyse.
Benim de meme ucum çok azdı.. enjektörü ucunu kesip mememi enjektörle vakumlayıp bebeğime öyle verdim üç çıkmasına yardımcı oldu. 3. Günden sonra gerek kalmadı zaten

Canım aynı sekildeydim 2 gece hastanede yattık sadece emzirme için ve hemsireler zorlayarak verdirdi önce 5 dk ağladı sonraki lerde 3 dakika 1 dakika derken artık alıyor hemşire aglamasindan korkma bırak ağlasin demişti biz dayanamıyoruz ama yanında yardımcı olacak biri olursa iki güne cozersin sakın pes etme. Ben emzirmeye cakusirken iki hemşire de bebegimin başını göğsüme yasliyirdu öyle güçlü minigim masallah

ah ah ben kizimda hep sagiyordum ilkin gogsum tas gibi oluyordu sutten nasil akiyordu esim bile alay ediyordu ne sutlu inekmissin diyeherseyin fazlasi zarar gercekten cok sut de bir dert tabi aman aman sutun cok olsun bosver her annenin situ bol olsun insallah.sagarak rahatlat gogsunu oyle ver cunku bebek birden tikanir Allah korusun.en korktugum sey emzirirken gezine gitcek korkusu.su an bile korkuyorum nasil emzircem diye dua ede ede emziriyordum biricik dila mi obuyudu simdi elifimi nasil buyutucem bazen cok stres yapiyorum.Allah yardimcimiz olsun hepimizin..

Emzirme için mi başvurdun hastaneye ? Nasıl oldu bi anlat hele. Benim hastanede de varsa öyle bi uygulama gideyim.

Ben spinali değilde epidural i tercih ettim. Daha konforlu geldi bana açıkçası. Daha güçlü ağrıkesiciler verebildikleri için daha rahat oluyormuş.
Valla benim için ikisi de aynı ürkütcülükte. Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Herkes catir catir doguruyor..en sona ben kalicam bu gidisle..dogum yapan arkadaslari tebrik edrrim bu arada..
Yalnız değilsin cnm merak etme bizde beklemedeyiz ama gelmeye niyeti yok bebislerin.surekli nisan geliyor ha diyorum bugün dogurucam. Bekledikce stres oldum.dogum korkusu başladı.

Kızlar benim minik kuşum çok uzun süre uyuyor.. bazı geceler 1 de yatıyorsak sabah 7 ye kadar aç kalıyor uyurken de göğsümü almadığı için sağıp kaşıkla veriyorum geceleri.. sakıncası var mıdır acaba? Doktora sordum ver dedi.. benzer şeyleri yaşayan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…