2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de sürekli ağlayasım var çok duygusalim daha 3. Günümüz bebeğime bişey olacak korkusu var nasıl atlaticam

Ben varım canım kv arada eve uğruyor oğlum evde sıkılıyor diye onu parka falan götürüyor eşim çalışıyor eniştem kaza yaptı ablam onunla hastanede annemde ablamın çocuklarına bakıyor.inşallah eniştem iyi olsun ben bir şekilde idare ediyorum

Onu sormadım canım kırkın çıkınca bidaha gel kontrole dedi o zaman sorayım herhalde o zamana kadar yapılmazdır
Arkadaşım 6 ay sadece yürüyüşe müsade eder doktorun dedi ama doktorumla daha konuşmadık. Adım adım gidelim önce ameliyatı yapalım sonrasına sonra bakalım dedi

Bence mecburluktan insan mecbur kalınca her şeyi yapıyor ilk doğumunda dedem hastanede yatıyordu bunda eniştem hastanede yatıyor ikisinde de annem yanımda olamadı. Mecbur kaldım ayağada çabuk kalktım işleri de yaptım

Yalnız değilsin cnm merak etme bizde beklemedeyiz ama gelmeye niyeti yok bebislerin.surekli nisan geliyor ha diyorum bugün dogurucam. Bekledikce stres oldum.dogum korkusu başladı.
Ben de nisan falan da yok..bebek iri gidiyor..bgn belimi sakatladim..egilirken cat dedi gitti bel..yani vucut artik tepki veriyor..ayaklar odem vs..oysa cok faxla kilo da almadim..

Gözün aydın Allâh analı babalı büyütsün inşallah.göğsün için kalkan kullan krem sür kalkanı tak kalkansız göğüs pedi kremi emdiği için bana hiç faydası olmadı kremi sürdüm kalkanı taktım yara falan kalmadı dene istersen çabuk iyileşiyor

Canım benim doktorum korse vercem sana dedi. Çok sıkı olmayacak ama karnın bıngıl bıngıl sallanmasın dedi
Yahu bu korseler kasların gevşemesine dolayısıyle geç toplanmiaya neden olur diye duymuştum çok önceleri. Gerçekten ise yaradığına şahit olan var mı?

Kızlar meme ucum yok benim yaa. Çıkmıyor.pompa ile çıkıyor sonra geri gidiyor. Silikon ucu da çekmiyor. Napicam ben Ya. Çok sikintidayim. Görümcem memesini verdi onu emdi. Ona ayrışan kizdim ama neyse.
Meme ucunu çıkarmak için msj vardı, denk gelmiştim internette. Bir de şu enjektöre çekme var. Enjektörün iğne takılan ucunu rakamlı yerinden kes, pistonu kestiğin taraftan tak. Diğer ucunu, meme ucuna yaslayıp pistonu çek. Yakın bir arkadaşım böyle yapa yapa çıkardı ucu

Allah sabır versin canım, beklentini dillendirsen ise yarar mi acaba

Once biraz sagip rahatlatmak ise yarayacaktır Maaşallah bu arada .. Naaptin bu bolluk için

Ne kadar olmustu dogum yapali canim likir likir emmesi zor zaten daha cok ufaklar yoruluyolar hemen ve sinirleniyolar. Ben inanir misin gece 1 de zorla uyandirip sabahlara kadar emzirirdim iki emerdi uyurdu bir daha uyandirirdim yine ayni yine ayni doyana kadar oyle emerdi artik bitkin duserdim yaa. Bence onunla inatlas kolaya kacmak istiyo çünkü. O biraksin sen tuttur birakinca yine tuttur oyle oyle pes edecek memeye iyice alisinca biberonu tercih etmesine imkan yok çünkü.

Evet arada bize de oluyor ben yan çeviriyorum hemen yada dik tutuyorum ilk başlarda süt fazla geliyor yutkunmayı yetiştiremeyip genzine kaçıyor. 1-2 gündür olmuyor sütüm mü azaldı diye düşünmüyor değilim

Gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah

Kızlar bebeğim Salıya kadar doğmazsa Salı sabah 8de sezeryan olacağım. Hastanede ne kadar kalınıyor acaba? Yüksek olasılık spinal olacak. Siz ne kadar kaldınız?
2 gece kalsaniz iyi olur.Ben diger cocugum cok etkilenmesin diye 2.gün ciktim hastaneden.Ama eve gidince hastalandim.Spinalin yan etkileri yogun oldu.Bebege bile bakamadim bikacgun.

Kızlar goguslerim hep yara çok zordayim doktor hamazinc krem yazmis bi kere kullandım iyice yıkadım ama aralara kaçanlar çıkmadı bebeğim burusa burusa zorla aldı göğsümu Bn ne yapcam
Ben lansinoh kremi sürüp kalkan takıyorum. İlk 1 hafta kremi sürüp göğüs pedi kullanıyordum kremi emdiği için hiç faydası olmuyordu kalkan kremi orda tuttuğu için yumuşak ve nemli kalıyor benim yaralarım böyle geçti

Ay 1 tane de bende var. Dünden beri yetti canıma. Ya zaten ayaklarım şişiyo yok bunları yıkayalım yok bunları ütüleyelim. Ya bebek hemen giyemicek ne acelesi var. Bugün güya yemek yaptı mutfak battı. El insaf yeni temizlettik evi batırdı ya. Ağlıcam eşime anneni gönder yoksa ben gitçem dedim

Beatrices buralar yanıyor. Çocuk kokar göbeğini beklersek. Dr a sorayım bunu. Bakalım ne diycek. Bir de şu brbeğin tuzlanması mevzusu var. Ne düşünüyorsunuz bu konuda???

Kesinlikle tuzlamam. Biraz internetten araştırın, abartılması bebek ölümlerine bile sebep olan birşey. İyi düşünün derim.

2 gece kalsaniz iyi olur.Ben diger cocugum cok etkilenmesin diye 2.gün ciktim hastaneden.Ama eve gidince hastalandim.Spinalin yan etkileri yogun oldu.Bebege bile bakamadim bikacgun.

Geçmiş olsun İnşallah kolay atlatırız.
Söylediğin iyi oldu. Doktor çık demezse çıkmayı talep etmem birgün önceden.

Lansinoh un göğüs pedini ve kremini kullaniyorum. Sut inerken de çok ağrıyor. Koltuk altlari ((

Oooo seninkinin de huyu başkaymış..
Bana bir de görümce eklenecek pazar. Bayramı da burda yapacaklarmış.

Yanlız kalmayı özledim ya. Allah razı olsun yemek yapıyor evin işini yapıyor ama bütün gün birlikteyiz zaten kv ile. Eşimle az dışarı çıkalım diyoruz hoppp giyinip kapıda bitiyor Bu kadar dip dibe yaşamaktan hiç hoşlanmıyorum

Off off logusa olmadan stresi yetti niye kimse bizi düşünmüyor.kv geldi annem gelecek şimdi kv 'min annesi aradı arefe günü gelecekmiş kaç gün kalacak Allah bilir.bebek görmeye gelecekmiş. Daha bebek yok ortada ev desen daracık.insanalrda düşünce yok .gelmesin desen sen kötü olacaksın. Sinirlerim tavan yaptı.

Yaşına başına bakmam yolarım benim salon kadını çizgimden çıkarmasınlar

Helal. Yolalım valla.

Hiç sevmediğim şey. Kendilerini tatmin etmek için el kadar çocukları kullanıyorlar. Yıllar önce iki tane küçük çocuğu olan kadında görmüştüm bu hareketi ve çok tiksinmiştim. Birbirlerine bebekleri verdiler bakalım kimin memesini emeceklermiş. Biri emmemişti diğer kadını, diğeri emmişti. Memesini diğer bebeğe emdirebilen kadın kasım kasım kasılıyordu hahahaha bak senin bebek nasıl emiyor beni diyordu.
Bilinçli bir şekilde asla yapmam yaptırmam, yakalarsam öyle görümcedir kv dedir ben görmeden yapmaya çalışan direk kovarım.
Babaannem vakti zamanında bize yapmış annem anlatırdı. Annenin memeleri çirkin benimkiler güzel diyerek bize meme vermeye çalışırmış.
Çok emziresi olan gitsin doğursun bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…