2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar doğumun başlaması için illa nişan yada su gelmesi lazım mı benim çok sancım var bel ve karnımda kasıklarımda da ağrı var azalıp artıyor acaba gitsem mi dra
Herkeste gelmeyebiliyor cnm.ben de şu an aynı durumdayım anlayamıyorum kas ağrısı mi yoksa kasilma böyle mi başlıyor..ustelik makat bölgemde baski hissettim ilk defa.senin agrilarin ne sekilde

Kızlar doğumun başlaması için illa nişan yada su gelmesi lazım mı benim çok sancım var bel ve karnımda kasıklarımda da ağrı var azalıp artıyor acaba gitsem mi dra

Agrılara dayanabildiğin kadar evde dayan demişti ebe.ama ağrılarını anormal şekilde fazla hissediyorsanda ihmal etme gel demişti.bence bi kontrole git bide öyle gözardı edilecek bi konu değil.gidipte bişey çıkmayadabilir ama en azından için rahat eder git için rahat etsin. Neden kaynaklı olduğunu bilemezsin.

Bende aynıyım genital bölgeme özellikle çok baskı var bebekte çok kasılıyor adet olduğumda belimi ikiye ayırıyorlar derdim aynı o şekilde

Ge
geldim hastaneye

Kizlar o bel agrisi bendede var kasiklarimda agiriyo ama oyle cok asiri degil persembe gunude nisanim gelmisti acaba bunlar dogum belirtilerimi

Selamlar,

Kuzuma 12 buçuk gibi kavuştum şükür, iyiyiz ikimiz de:) aşık oldum ben galiba bu zilliye:)
Aşkların en güzelini yasiyorsundur sen şimdi. Darısı tüm gebislerin başına
.

Herkes catir catir doguruyor..en sona ben kalicam bu gidisle..dogum yapan arkadaslari tebrik edrrim bu arada..

Yalnız değilsin cnm merak etme bizde beklemedeyiz ama gelmeye niyeti yok bebislerin.surekli nisan geliyor ha diyorum bugün dogurucam. Bekledikce stres oldum.dogum korkusu başladı.

Bende beklemedeyim şekerim. Bnm nisan cumadan beri geliyor ama sancı açılma falan yok. Bence ben salı çarşamba dogururum. Bugün yürüdüm cimeldim kalktım acilma olsun diye

Kizlar o bel agrisi bendede var kasiklarimda agiriyo ama oyle cok asiri degil persembe gunude nisanim gelmisti acaba bunlar dogum belirtilerimi
Nisan hangi renkti cnm senn.benim iki haftadır hem geliyor hem ara ara sancim oldu ama bugünkü daha ağrılı ama anlayamıyorum.seninkilerde açılma belirtisi olabilir

İyi geceler kızlar . Listeye baktım şimdi çok duygulandım valla. Listeyi ilk düzenlediğimde o kadar azdı ki doğum yapan. Şimdi liste dolmuş bile maşallah. Birde biz doğuramayanlar kalmışız . Benim gibi dört gözle evladını bekleyen ama inatla gelmeyen annelere sabırlar diliyorum. Son günleerrr geçmiiiiyoooorr

Artık her ağrıyı doğum sancısı sanmaktan gerçek doğum sancısı geldiğinde amann yaaaaağ bişeyim yoktur deyip evde doğurcam galiba. Aslında bu kadar sabırsız davranmazdım sevgili doktorcuğum doğum yaklaşmış deyip 3 gün sonra nişanım gelmeseydi. Ne güzel mutlu mesut son günlerin tadını çıkarıyorduk. Salı gününden beri hep doğurcam sanıyorum

Bilmiyorum açıkcası ama doktorum korse verirse kullanıcam. Ne yaptığını bilen biri güveniyorum kendisine

Allah kolaylık versin canım. Şu saat oldu hala mutfakta güya sahur hazırladı yeminle uyuyamıyorum. Çıkamadı mutfaktan. Pazartesi hastaneye yatıcam kimbilir döndüğümde neyle karşılaşıcam. Bütün eşyaları kafasına göre yerini değiştiriyor. Çemkircem az kaldı. Sabah ben tekrardan yerlerini değiştircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…