- 8 Eylül 2016
- 135
- 173
- 23
- 33
Nisan kahverengiydi ara ara benimde sancilarim oluyo ve 4 cm acilmam varNisan hangi renkti cnm senn.benim iki haftadır hem geliyor hem ara ara sancim oldu ama bugünkü daha ağrılı ama anlayamıyorum.seninkilerde açılma belirtisi olabilir
4cm acilmayla dogum baslatmiyolar miNisan kahverengiydi ara ara benimde sancilarim oluyo ve 4 cm acilmam var
Kızlar goguslerim hep yara çok zordayim doktor hamazinc krem yazmis bi kere kullandım iyice yıkadım ama aralara kaçanlar çıkmadı bebeğim burusa burusa zorla aldı göğsümu Bn ne yapcam
Azcık kapatmadan kurumasını bekle canım ki kremin hepsini ped çekmesin ilk zamanlar oluyormuş öyle bende yeni alıştım daha geçer inşallah üzülmeLansinoh un göğüs pedini ve kremini kullaniyorum. Sut inerken de çok ağrıyor. Koltuk altlari((
Kızlar benim oğlanın göbeği gece yarısı düşmüş şükür. Ne zaman yıkadınız siz?
Kızlar aranızda epidural normal Doğum yapan varmı. Normal doğumdan farkı ne ? Ne zaman yapılıyor yani kaç cm den sonra geçerli. İkinci gebeliğim ve ilki normal olduğu için ikinciyi epidural düşünüyorum ama forumda biriniz yazmıstı alıntı yapamadım bi etkisi göremedim die.
Bazilarinda 1-2 haftaya gecer yada 40 ina kadarda süre biliyormus. Baktin cok kötüsün git doktoruna bunu söyle piskyatriste yollaya bilir. Benim haftaya 40 cikiyor eger hala öyle olursam yardim alacamBenim de sürekli ağlayasım var çok duygusalim daha 3. Günümüz bebeğime bişey olacak korkusu var nasıl atlaticam
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahDoğumum çok zor oldu kızlar bebeğim kanala bir türlü inmedi o kadar sancı çekmeme rağmen sabah sekiz buçuktan akşam beş buçuğa kadar sancı çektim nst hep 100 gösteriyordu. Ama bebeğim inmedi kanala bende ölü gibi olmuştum zaten sancılardan. Acil sezeryana alındım. Hem boşuna sancı çektim bir de sezeryan ağrım oldu. Kesinlikle kanala inmeyen iri bir bebeğiniz varsa sezeryan olun neyseki ben de bebeğim de iyiyiz evimize geldik tek tesellim bu
Valla doktorum bisey demiyo agrim sizim yok bekliyorum4cm acilmayla dogum baslatmiyolar mi
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün gerçekten çok küçükmüş ya yerim ben onu :) ama merak etme düşük kilolu doğanlar daha çabuk toparlıyormuş galibaArkadaşlar kızım gece sürpriz yaptı allaha şükürler olsun kavuştuk ama çok küçük bi bebek 2350 gr doğdu nasıl büyüyecek bilmiyorum
İnş canm ya minicik bişey ama güzel emiyor şükürHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün gerçekten çok küçükmüş ya yerim ben onu :) ama merak etme düşük kilolu doğanlar daha çabuk toparlıyormuş galiba
Maşallahİnş canm ya minicik bişey ama güzel emiyor şükür
Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim inşallahKızlar bi saat önce nişanım geldi ve anladım ki öyle farkedilemeyecek bişey değilmiş... netten okudum biraz hemen doktora gitmeli miyim diye.nişandan birkaç gün sonra doğum yapanlar varmış.sancıların düzene girmesini bekliyorum ama çok sürmeyecek gibi ağrılarım keskin vuruyor bi kaç saattir...
Kızlar bi saat önce nişanım geldi ve anladım ki öyle farkedilemeyecek bişey değilmiş... netten okudum biraz hemen doktora gitmeli miyim diye.nişandan birkaç gün sonra doğum yapanlar varmış.sancıların düzene girmesini bekliyorum ama çok sürmeyecek gibi ağrılarım keskin vuruyor bi kaç saattir...
Doğumum çok zor oldu kızlar bebeğim kanala bir türlü inmedi o kadar sancı çekmeme rağmen sabah sekiz buçuktan akşam beş buçuğa kadar sancı çektim nst hep 100 gösteriyordu. Ama bebeğim inmedi kanala bende ölü gibi olmuştum zaten sancılardan. Acil sezeryana alındım. Hem boşuna sancı çektim bir de sezeryan ağrım oldu. Kesinlikle kanala inmeyen iri bir bebeğiniz varsa sezeryan olun neyseki ben de bebeğim de iyiyiz evimize geldik tek tesellim bu
Cnm arkadasımın direk sancıyla başlamıs zamanla artmıs doktora gitmiş 3 cm ne su ne sancı gelmiş herkesin farklı oluyorKızlar doğumun başlaması için illa nişan yada su gelmesi lazım mı benim çok sancım var bel ve karnımda kasıklarımda da ağrı var azalıp artıyor acaba gitsem mi dra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?