- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
İyi geceler kızlar . Listeye baktım şimdi çok duygulandım valla. Listeyi ilk düzenlediğimde o kadar azdı ki doğum yapan. Şimdi liste dolmuş bile maşallah. Birde biz doğuramayanlar kalmışız. Benim gibi dört gözle evladını bekleyen ama inatla gelmeyen annelere sabırlar diliyorum. Son günleerrr geçmiiiiyoooorr
Kızlar emziremiyorum yaa. Göğsüm de ateş gibi yanıyor ayni. Doktora gitti mastis mi ne ondan olmuşumantibiyotik verdi. Ne olacak bilmiyorum. Emziremiyorum mama veriyoruz. Çok ağlıyor yoksa. Pompalar da ise yaramiyo
Resmen dogurmuyorum resmennn ayy catlicam artik
Meleklerine kavusan arkadaslar gozleriniz aydin Rabbim anali babali buyutsn insalah..
BEn de aynı durumdayım. Dün koltukta bebek yanınızdaydı. Bi anda öksürdü ve kustu hatta süt burnundan geldi. Mosmor oldu kızım. Çok korktum ve psikolojim bozuldu. Bütün gece uyumadım kusar diye gözümü dikip sabahı sabah ettim. Artık nasıl uyuyabilirim bilmiyorum geceleri. Kustuğunda kendi odasında yatağında olsaydı bizim yanımızda olmasaydı boğulabilifrdi Allah korudu ama bunu düşündükçe çıldırcak gibi oluyorumKızlar benim şöyle bir sorunum var. Ben uyuyamıyorum. Bebek uyuduğu anda nefesini kontrol etmek istiyorum sürekli. Bi de kızım çok kusuyor. Reflü yatağında yatmasına rağmen boğulacak diye sürekli bekliyorum. Artık eşim kıyamadı dönüşümlü bekliyoruz. Ama cidden yorulmaya başladım. Gündüzleri de anneme bekletip azcık uyuyordum. Yarın o da gidecek. Ben nasıl kurtulacağım bu düşüncelerden. Çünkü uykusuzluktan sütüm azalacak diye korkuyorum.
Günde 4-5 bardak humana içtim canım. Bi de şerbetli tatlı çok arttırıyo ben kv den baklava istedim 1 tepsiyi 3 günde bitirdim. Sabah 5 dilim akşam 5 dilim yiyodum bazen daha fazla.Yahu bu korseler kasların gevşemesine dolayısıyle geç toplanmiaya neden olur diye duymuştum çok önceleri. Gerçekten ise yaradığına şahit olan var mı?
Meme ucunu çıkarmak için msj vardı, denk gelmiştim internette. Bir de şu enjektöre çekme var. Enjektörün iğne takılan ucunu rakamlı yerinden kes, pistonu kestiğin taraftan tak. Diğer ucunu, meme ucuna yaslayıp pistonu çek. Yakın bir arkadaşım böyle yapa yapa çıkardı ucu
Allah sabır versin canım, beklentini dillendirsen ise yarar mi acaba
Once biraz sagip rahatlatmak ise yarayacaktırMaaşallah bu arada .. Naaptin bu bolluk için
Hayırlı olsun cnm. Gece sancin vardı neden sezeryana aldılar.acilman mi olmadiKızlar ben doğum yaptım sezaryen oldu genel anestezi ile oğluşum 3580 gr doğdu 50 cm ikimizde iyiyiz şükür
İyi geceler kızlar . Listeye baktım şimdi çok duygulandım valla. Listeyi ilk düzenlediğimde o kadar azdı ki doğum yapan. Şimdi liste dolmuş bile maşallah. Birde biz doğuramayanlar kalmışız. Benim gibi dört gözle evladını bekleyen ama inatla gelmeyen annelere sabırlar diliyorum. Son günleerrr geçmiiiiyoooorr
Allah kolaylık versin canım. Şu saat oldu hala mutfakta güya sahur hazırladı yeminle uyuyamıyorum. Çıkamadı mutfaktan. Pazartesi hastaneye yatıcam kimbilir döndüğümde neyle karşılaşıcam. Bütün eşyaları kafasına göre yerini değiştiriyor. Çemkircem az kaldı. Sabah ben tekrardan yerlerini değiştircem
Kızlar biz hastanedeyiz. Bugün Allahın izniyle kızım geliyo. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bende kullanıyorum 3 gündür. Small boy olanını kullanıyoruz, belki büyükse o yüzden çekemiyordur. Bizimki çok sevdi. Bir de elinle silikon ucun içine süt akit taktıktan sonra. Emdiğinde süt gelene kadar birkaç kez çekmesi gerekiyor, süt hazır olursa devam eder belki çekmeyeÇok yakiniyorum biliyorum kızlar ama bisey soracam. Bu silikon meme uçlarindan takiyorum bebek bi kere emiyor sonra bırakıyor kayıyor ağzından. Neden acaba. Ya da bi önerisi olan var mi
Uzun sure ac kalmasi iyi degil canim sarilik riski var. Kasikla verebilirsin bi cok dogum yaoan arkadas yasadi bi sıkıntıyı merak etme. Uyandirmaya calis uzerini soy tekrar giydir o arada tutturmaya calis memeyi bi kac cekmesi bile kardir. Kasikla biberonla enjektorle deneyebilirsin. Bende biberonla verdim 3 4 kere mecburen yoksa sarilik degeri yukseliyorduKızlar benim minik kuşum çok uzun süre uyuyor.. bazı geceler 1 de yatıyorsak sabah 7 ye kadar aç kalıyoruyurken de göğsümü almadığı için sağıp kaşıkla veriyorum geceleri.. sakıncası var mıdır acaba? Doktora sordum ver dedi.. benzer şeyleri yaşayan var mı acaba
Hay agzina saglik deli bu insanlar ya ne meraklilar baskasinin cocuguna meme vermeye. Herkesin memesi kendine hey Allah im yaHelal. Yolalım valla.
Hiç sevmediğim şey. Kendilerini tatmin etmek için el kadar çocukları kullanıyorlar. Yıllar önce iki tane küçük çocuğu olan kadında görmüştüm bu hareketi ve çok tiksinmiştim. Birbirlerine bebekleri verdiler bakalım kimin memesini emeceklermiş. Biri emmemişti diğer kadını, diğeri emmişti. Memesini diğer bebeğe emdirebilen kadın kasım kasım kasılıyordu hahahaha bak senin bebek nasıl emiyor beni diyordu.
Bilinçli bir şekilde asla yapmam yaptırmam, yakalarsam öyle görümcedir kv dedir ben görmeden yapmaya çalışan direk kovarım.
Babaannem vakti zamanında bize yapmış annem anlatırdı. Annenin memeleri çirkin benimkiler güzel diyerek bize meme vermeye çalışırmış.
Çok emziresi olan gitsin doğursun bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?