2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeğim bugün 11 günlük kafama birşey takıldı tecrubeliler bilgilerini paylasabilir mi.
Bebeğim göz temasi kurmuyor çok mu erken yoksa bir sıkıntı mi var.. annelik ne zormuş herşeye üzülüyorum

Çok erken daha. Bilimsel olarak 19 cm de kısmen görebiliyorlarmış. O da kolumuzda tutup emzirmeye başladığımız mesafe.

Herşeye üzülme keyfini çıkar bence. Bak suratına bebişinin için aksın mutlu ol.

Saf zeytinyağı sürüp kalkan taktım. Bana çok iyi geldi. Evde kimse yokken de bildiğin açıp havalandırdım valla. Kanıyordu artık çünkü ağlayarak emziriyordum.

Hiç tutma o zaman canım. En sevdiğine bile yeri geliyor katlanamıyor insan. Canının acısıyla mı uğrasıcan cocuklamı onunlamı. Biz öz olana dayanamıyoruz
canım sargı bezinin arasına pamuk koy kendine bunşekilde 5-10 ped hazırla. Hem daha ekonomik hem daha sağlıklı. Sargı bezi bi nebze daha rahatlatır seni. Sağlıkçı bi ablam sölemişti.
Üvey olduğu için bu kadar anlayışlı zaten. Öz annesi hayatta olsa bunları hiç yaşamazdık belki de bilmiyorum.
Aranızdaki muhabbeti bilmiyorum ama o daha saçma.

aaa bir bebiş daha geliyor demek..
Allah yardımcın olsun...insan nasıl olacak ne olacak diye düşünürken bir bakmışsın oluvermiş oluyor
Sağol cnm. Cumadan beri nisanim geliyor ama hala tık yok bende. Kocisim de yok yanımda, il dışında stajda. Bari çarşambaya kadar gelse de babası bizimle bol vakit geçirse. İnş snn bebiste şöyle dolu dolu emer. Sizden öğreneceğiz artık bakım işlerini.

Benimde cuma gecesi sancım tuttu epudral normal doğumla kızımı kucağıma aldım ama 5 dikişm var büyük tuvaletimi de yapamadm henüz..
Hayırlı bir evlat olsun inş. Gözün aydin
Memnun kaldın mı epiduralden.

Ne güzel bi haber. Hayirli olsun bebisin. Normal yapıp kolay geçen bir mucize. Allah kalan genişleterek de nasip etsin inşallah. Doğumu kolaylaştırmak için ne yaptın?

Doguramadikca psikolojim bozulmaya basladi...ne yapsam olmuyor...delircem..yrn doktordan randevu aldim..alttan bi el atsin bakalim durum ne
İkimizin doğumu nsl olacak bakalım. Snn nisan açılma falan var mıydı? Ben cuma nisan gelmeye başladı ve hala azar azar geliyor. Ama açılma yok ve bir aydır olan yalancı sancılar devam ediyor. Ekstra bişey yok yani. Dünden itibaren yürüyorum ve evde egzersiz yapıyorum Bebis insin iyice diye. Sen biseyler yapiyon mu?

Boyleleri mustehak. İyi yapmışsın. Bende kvmi şikayet ettim eşime dayanamadım artık laf sokmalarina

Deca tabs var ;bize doktor onu verdi bitkisel. Katkısız. Eczaneden alabilirsin sağlıkocağının verdiğini kullanmiycaz. Damlaya 15.gün başlanıyor diyor sağlıkocağı ;15 damla değildir o. Yanlış mı anladınız acaba

Saol canım Allah bu yolda olanı yolda birakmasin. Kimseyi evladiyla sinamasin.

Kızlar ya moralim çok bozuk bebeğimı emdirdim yan yatırdım sonra bi anda kan kustu hemde pıhtılı kan neden oldu acaba çok korkuyorum ya

Şimdi de yeni bi sıkıntı. Bebeğim ilk doğunca aglamadi hemen. Bu kötü bisey mis öyle duydum ağlıyorum
Ay ne alakası var... benimki de ağlamamış. Hatta yoğunbakıma almışlar. 5 dk sonra göndermişler odaya... bir sorun olsa gelir mi bebek yanına... hiç kafana takma sorun olsaydı yoğunbakımda tutarlardı

kızllaaarr bugün saat 1de bebeğimi canım kızımı kucağıma aldım detayları taburcu olunca yazıcam :)
Çok sevindim cnm bebegin hayırlı olsun.ayrintilari yaz mutlaka.bak bana haberdar et diyordun sen doğurdun. Bizde hala tik yok stresten belkide gelmiyor .

Acd 15 damla veriliyor yanlış değil. Devit 3 damla ...ilaca göre miktar değişiyor.

Yok canım tekrar sordum özellikle belki yalnış anlamışımdır diye ama doğru 15miş

Bilmiyorum ki canm baştan beri Kilo alımı hep yavaştı doktor önemliolmadığını söylüyordu birde kan sulandırıcı kullanıyordum onun da etkisi varmış
Anladım canım sağlıklıymış ya önemli olan o

Acd 15 damla veriliyor yanlış değil. Devit 3 damla ...ilaca göre miktar değişiyor.
Kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım epey içeriğindeki katkı maddeleri de cabası senin eşin doktordu galiba sen ne düşünüyorsun ca

Bizim de bugün 15. Günümüzdü ben dün tarttım ama kıyafetle. Önce kızımla tartılıyorum sonra kendim o şekilde 2950 gr doğmuştu 3500 çıktı. Göğüs yarası için de lansinoh sürüp kalkan taktım öyle geçti kremi sürüp ped koyunca krem işe yaramadı bu şekilde iyileşti benim yaralar

Selamlar :)
Gögüslerim yara içinde süt damla damla ancak geliyor krem sürüyorum arada. Süt emdikten sonra kusuyor ve beni korkutuyor herkes normal diyor normal mi gerçekten?
Benim kızım da çok kusuyor fazlasını çıkarıyor derler genellikle kesik süt şeklinde kusmuğu ona da iyi diyorlar sindirebildipini sindirmiş gerisini çıkarmış diyorlar. Benim kızım gazını ne alttan ne üstten çıkaramıyor ben kurmasını ona buluyorum. Bir de altını yada üstünü değişirken mutlaka kusuyor ve hıçkırık tutuyor

İlk 3 aya kadar flu görüyorlar onu da 10 cm e kadar diye biliyorum kızım bakıyor ama bilinçli mi bilemiyorum kendine yakın tut ve konuş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…