İçime hiç sinmiyor nedense elim gitmiyor içirmeyeSaglik ocagindaki ebeye ve tanidigin bildigin baska bi doktora danis derim ben.
Denemedim onu korkuyorm canım açıyorenjektör ile çekmeyi denedin mi? bebek bir süre sonra almaya başlıyor 10 gün mücadele ettim ben alsın diye
şimdilerde bazen hala almak istemiyor
Aç kalıyor diye korkuyorum çok ağlıyor yoksaSoyle soyleyeyim mama konusunda tabiki anne sutu cok degerli ve faydali ama sarilik riskine karsi ilk zamanlar emme gucu yeterli olmayan bebeklere mama verilebilir nacizane fikrim ac kalmasindan iyidir. Bana doktor once memeyi ver ugras sonra mama ver biraz doyunca yine memeyi ver demisti boyle yaptik. Mamayi 3 kere doyana kadar verdim sonrasinda azar azar emmeye baslamisti bende biraktim. Istersen boyle deneyebilirsin canim
Canım benim göğüs uçlarım belirgin değil ilk günden beri silikonla deniyorum oğlum 16günlük daha yeni tutmaya başldı..pes etmek üzereydim tabi çok acıkınca yine yaygarayı koparıyo ama uyumadan önce veya karnı tokkwn baya çekiyo dene istersen faydasını görürsün belki..Kızlar silikon meme ucu gerçekten bebeğin tutmasında fayda gösteriyor mu. Oğlum memeye bir süre asılıyor daha sonra biberon muamelesi yapıyor sadece güçsüz çekişler. Bu konuda silikonun faydası olacaksa alacağım
Niye 15 damla acaba genelde 3 damla ile baslatiyorlarmis.İçime hiç sinmiyor nedense elim gitmiyor içirmeye
Sütün azar azar geliyor sanirim sag biberonla yada enjektorle ver hem sutun artar hem icine daha cok siner. Su 10 gunu atlattiktan sonra rahatladigini sende farkedeceksin. Su aglama konusundada kimden duydun tam olarak ne kotulugu varmis dogunca aglamamasinin. Uzman birinden mi duydun yoksa genel gecer bir bilgimi. Kulaktan dolmaysa hele hic takma sen bebegine odaklan.Aç kalıyor diye korkuyorum çok ağlıyor yoksa
Haklısın bende doğumdan bir gün önce nasıl olacam diye merak ediyorum. Düşünmemeye çalış diyeceğim ama ne fayda.Selam hanımlar, nasılsınız?
Ay bende bir stres, bir gerginlik... Sabahtan beri ağlama isteği, eşime sarılıp sakinleşiyorum, kimse aramasın sormasın istiyorum.
Sabah kahvaltıya gittik güzel bir yere, atları filan sevdim, köpeklerle oynadım, o bile sakinleştirmedi, idare edemedim.
Evde çamaşır yıkadım astım, bizim valizimizi tekrar yerleştirdim, daha büyüğüne geçtim. Bebeğin bezi vardı, onu ekledim hastahane çıkışının içine... oyalandım durdum.
Şimdi de kuaföre geldim, en kalıcı saç maşa olur diye maşa yaptırıyorum. Düğüne gider gibi
Pazartesi takımı sizde durumlar nasıl? @cgdmkrks arkadaşım sana sabır diliyorum, buradaki çoğu insan benden daha iyi, ben çoktan valizini kapının önüne koymuştum
Allahımmm zaman kavramını yitirdim, cumadan beri toplasanız 4-5 saat ancak uyudum. Gece memede durmak istiyor, sabah kalkmak bilmiyor ve misafir vs olduğu için uykum gelmiyor. Bebek çok tatlı ona bakınca herşeyi unutuyorum :)@zehrayalcin87 tek başıma sıkılacağım diyordun, koptun gittin :)
seninbenimgibi güzel haberler için tebrikler? Sevgiler.
tebrik ederim hanımlar.
İnşallah dediğin gibi olur dua edin bana olur mu bol bol. Emsin bebek. Suyum geliyor evet az az. Ama emsin istiyorum biberona alıştı hazır hazır içiyorSütün azar azar geliyor sanirim sag biberonla yada enjektorle ver hem sutun artar hem icine daha cok siner. Su 10 gunu atlattiktan sonra rahatladigini sende farkedeceksin. Su aglama konusundada kimden duydun tam olarak ne kotulugu varmis dogunca aglamamasinin. Uzman birinden mi duydun yoksa genel gecer bir bilgimi. Kulaktan dolmaysa hele hic takma sen bebegine odaklan.
İnşallah dediğin gibi olur dua edin bana olur mu bol bol. Emsin bebek. Suyum geliyor evet az az. Ama emsin istiyorum biberona alıştı hazır hazır içiyorSütün azar azar geliyor sanirim sag biberonla yada enjektorle ver hem sutun artar hem icine daha cok siner. Su 10 gunu atlattiktan sonra rahatladigini sende farkedeceksin. Su aglama konusundada kimden duydun tam olarak ne kotulugu varmis dogunca aglamamasinin. Uzman birinden mi duydun yoksa genel gecer bir bilgimi. Kulaktan dolmaysa hele hic takma sen bebegine odaklan.
İşte bende onu anlamadım burda herkes 3damla dedi ama onlara devit vermiş acaba farklı marka olduğundanmı ama şişenin üstünde yazılana bakarsan 15 damla günlük doz diyor yani bende içsem 15 damla küçük bebek le yetişkin bir olur mu aman kafam allak bullak oldu neyse dursun bakalımNiye 15 damla acaba genelde 3 damla ile baslatiyorlarmis.
Canım yalnız değilsin benim bebeğimde aynı bende silikon uç kullanıuyorum bebeğim 16günlğk daha dün yeni yeni başladı silikonla emmeye oda çok aç değilken ve uyumadan önce..bende çok ağladım hala tam emmediği için üzülüyorum ama yapacak bişey yok emicekse emicek sabredicez bakalım..İnşallah dediğin gibi olur dua edin bana olur mu bol bol. Emsin bebek. Suyum geliyor evet az az. Ama emsin istiyorum biberona alıştı hazır hazır içiyor
Bende nerdeye 10gün kullandım ama sabah akşam kullandm ben her tuvalette kullanma dedi doktor ağır bişey iyileşmesi uzar dedi..ben 16gün oldu doğımm yapalı 3dikişim vardı ikisi tuvalette geldi peçeteye..artık daha rahat oturuyorumKızlar bu normal doğum dikişinden çok korkuyorum ya. Ne zaman iyileşir. Her tuvaletten sonra barikon verdi dr. Kuru tutmaya çalış dedi. İyi de nasıl kuru tutayım. Hem ped kullanıyorum hem de bebekle uğraşırken kan ter içinde kalıyorum.
Moralim bozuluyo hiç iyileşmicekmiş gibime geliyo.
Siz bakımını nasıl yapıyorsunuz?
Canım neden sıkıntı yapıyosun daha haftasının dolmasına var. Sen sıkıntı yapma aklını ordan uzaklaştır vakti geldiğinde öyle yada böyle geliyor bebişler.Doguramadikca psikolojim bozulmaya basladi...ne yapsam olmuyor...delircem..yrn doktordan randevu aldim..alttan bi el atsin bakalim durum ne
Cnm bana saf zeytinyağı cok iyi geldiSelamlar :)
Gögüslerim yara içinde süt damla damla ancak geliyor krem sürüyorum arada. Süt emdikten sonra kusuyor ve beni korkutuyor herkes normal diyor normal mi gerçekten?
Arkadaşım Aktarlarda satılan sarı kantaron yağı var ben lavabodan sonra onu sürdüm bir de saç kurutma makinasıyla kuruttum lavaboda da mutlaka Ilık su kullandımKızlar bu normal doğum dikişinden çok korkuyorum ya. Ne zaman iyileşir. Her tuvaletten sonra barikon verdi dr. Kuru tutmaya çalış dedi. İyi de nasıl kuru tutayım. Hem ped kullanıyorum hem de bebekle uğraşırken kan ter içinde kalıyorum.
Moralim bozuluyo hiç iyileşmicekmiş gibime geliyo.
Siz bakımını nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?