Bnm bebek iri..10 gun onden gidiyor..haftasini tamamlarda 4 kg gecer dedi doktor..sezeryan olmaktan korkuyorum..ilk dogumum normal cunki ..ilk oglum 3 kg dogmustu..Canım neden sıkıntı yapıyosun daha haftasının dolmasına var. Sen sıkıntı yapma aklını ordan uzaklaştır vakti geldiğinde öyle yada böyle geliyor bebişler.
Bnm bebek iri..10 gun onden gidiyor..haftasini tamamlarda 4 kg gecer dedi doktor..sezeryan olmaktan korkuyorum..ilk dogumum normal cunki ..ilk oglum 3 kg dogmustu..Canım neden sıkıntı yapıyosun daha haftasının dolmasına var. Sen sıkıntı yapma aklını ordan uzaklaştır vakti geldiğinde öyle yada böyle geliyor bebişler.
Bende acilma varmi bilmiyorum..yrn doktor kontrolum var..bebek kanala 2 hafta once girdi..hergun yuruyus yapiyorum..kasilma tetikleyici ne varsa yaptim..ancak hicbir belirti yok..kasilmalar duzensiz ve gecici..pek gelecek gibi durmuyor bnmkiSağol cnm. Cumadan beri nisanim geliyor ama hala tık yok bende. Kocisim de yok yanımda, il dışında stajda. Bari çarşambaya kadar gelse de babası bizimle bol vakit geçirse. İnş snn bebiste şöyle dolu dolu emer. Sizden öğreneceğiz artık bakım işlerini.
Hayırlı bir evlat olsun inş. Gözün aydin
Memnun kaldın mı epiduralden.
Ne güzel bi haber. Hayirli olsun bebisin. Normal yapıp kolay geçen bir mucize. Allah kalan genişleterek de nasip etsin inşallah. Doğumu kolaylaştırmak için ne yaptın?
İkimizin doğumu nsl olacak bakalım. Snn nisan açılma falan var mıydı? Ben cuma nisan gelmeye başladı ve hala azar azar geliyor. Ama açılma yok ve bir aydır olan yalancı sancılar devam ediyor. Ekstra bişey yok yani. Dünden itibaren yürüyorum ve evde egzersiz yapıyorum Bebis insin iyice diye. Sen biseyler yapiyon mu?
Boyleleri mustehak. İyi yapmışsın. Bende kvmi şikayet ettim eşime dayanamadım artık laf sokmalarina
Canım dikişleri kendileri mi düşüyor. Doktor almıyor mu.Bende nerdeye 10gün kullandım ama sabah akşam kullandm ben her tuvalette kullanma dedi doktor ağır bişey iyileşmesi uzar dedi..ben 16gün oldu doğımm yapalı 3dikişim vardı ikisi tuvalette geldi peçeteye..artık daha rahat oturuyorum
Eşim aldı dışarı çıkardı onları ben evde kafamı dinleyeyim diye her gelişlerinde yeni bir saçmalıkla karşılaşıyorum. Zemzem suyu almışlar bebeğe onu içircekmişSelam hanımlar, nasılsınız?
Ay bende bir stres, bir gerginlik... Sabahtan beri ağlama isteği, eşime sarılıp sakinleşiyorum, kimse aramasın sormasın istiyorum.
Sabah kahvaltıya gittik güzel bir yere, atları filan sevdim, köpeklerle oynadım, o bile sakinleştirmedi, idare edemedim.
Evde çamaşır yıkadım astım, bizim valizimizi tekrar yerleştirdim, daha büyüğüne geçtim. Bebeğin bezi vardı, onu ekledim hastahane çıkışının içine... oyalandım durdum.
Şimdi de kuaföre geldim, en kalıcı saç maşa olur diye maşa yaptırıyorum. Düğüne gider gibi
Pazartesi takımı sizde durumlar nasıl?cgdmkrks arkadaşım sana sabır diliyorum, buradaki çoğu insan benden daha iyi, ben çoktan valizini kapının önüne koymuştum
Eşim yaptırtmadı. Ortalık batıyor yapma başka şey pişiririz dedi. O anlayışlı olmasa yanmıştımKızartmayı yaptıktan sonra sen temizlersin mutfağı o zaman deseydin.
Canım iyice bebegine yaklas ve konuş. O zaman seni görür. Ben konusunca yüzünde cok hafif bü gülümseme beliriyo kuzumun. Ablası konusuncada aglamaya başlıyo. Yıldızları barışmadı bi türlü:)Kızlar bebeğim bugün 11 günlük kafama birşey takıldı tecrubeliler bilgilerini paylasabilir mi.
Bebeğim göz temasi kurmuyor çok mu erken yoksa bir sıkıntı mi var.. annelik ne zormuş herşeye üzülüyorum
İyiliğine iyiyim de tersim çok pis benim. Zaten evimden ayrı 2 gece geçircem. Evde bir de kuşum var benim onu bile emanet edemiyorum aklım evde. Kadın sırf yemek yapmasın diye bugün birde yemek yaptım. Arkamdan laf eder diye bütün çamaşırları yıkadım. Sütüme de laf ederse gidersen sütüm gelicek dicemEn geç 2 gün sonra doğum yapacam sezeryan, benimki bugün diyor ki görümcemin hemen sütü gelmişmiş. Zaten süt gelmemesi en büyük korkum. Edilecek laf mı bu şimdi
Ben de görümceyle daha önce konuşmuştum hatırlıyorum iki üç gün süt gelmez dediydi.
Ben de kaynanaya dedim yok bikaç gün süt gelmez yalancı çıkarmıyım dedim hadi iyilik bende kalsın yüzüne vurmiyim. Yine dedi yok yok onun hemen sütü geldi dedi. Ben de dayanamadım ben konuştum hiç te öyle ilk günü süt gelmemiş dedim. 2-3 gün sonra gelir diyor dedim morardı tabibir de süt gelmezse başıma neler gelecek acaba.
Benim arkadaşımın kızı da 3-4 günde bir kaka yapıyordu. Fitil falan kullandılar sonra doktor hiç bir problem yok süt yağlı olduğu için bağırsakları tamamını emiyor kaka olmuyo demiş. Şimdi 6 aylık olcak bebiş ek gıdalara başladılar bileKızlar dünden beri kızım kaka yapmadı ben kabızım annem sütten geçer diyor. Doğrumu acaba? Ne yapmam lazım bebeğe bilemedim.
Mama hipp marka ve günde 2 defa veriyorum.
Canım aktardan kakao yağı al göğüslerin için o geçiriyor hemde çabuk emiliyor krem gibi değil iyi geliyor çabucak geçirir bana iyi gelmisti ilk dogumumdaKızlar goguslerim hep yara çok zordayim doktor hamazinc krem yazmis bi kere kullandım iyice yıkadım ama aralara kaçanlar çıkmadı bebeğim burusa burusa zorla aldı göğsümu Bn ne yapcam
Eşim aldı dışarı çıkardı onları ben evde kafamı dinleyeyim diye her gelişlerinde yeni bir saçmalıkla karşılaşıyorum. Zemzem suyu almışlar bebeğe onu içircekmişne olduğu belli olmayan şey içirilir mi biz bu kadar üzerine titrerken. Eşime söyledim gözleri açıldı kesinlikle içirmem al götür dedi. O destek olmasa ben çoktan boğazına sarılmıştım.
İyiliğine iyiyim de tersim çok pis benim. Zaten evimden ayrı 2 gece geçircem. Evde bir de kuşum var benim onu bile emanet edemiyorum aklım evde. Kadın sırf yemek yapmasın diye bugün birde yemek yaptım. Arkamdan laf eder diye bütün çamaşırları yıkadım. Sütüme de laf ederse gidersen sütüm gelicek dicem
Çok sevindim cnm bebegin hayırlı olsun.ayrintilari yaz mutlaka.bak bana haberdar et diyordun sen doğurdun. Bizde hala tik yok stresten belkide gelmiyor .
Sağol cnm. Cumadan beri nisanim geliyor ama hala tık yok bende. Kocisim de yok yanımda, il dışında stajda. Bari çarşambaya kadar gelse de babası bizimle bol vakit geçirse. İnş snn bebiste şöyle dolu dolu emer. Sizden öğreneceğiz artık bakım işlerini.aaa bir bebiş daha geliyor demek..
Allah yardımcın olsun...insan nasıl olacak ne olacak diye düşünürken bir bakmışsın oluvermiş oluyor
Memnun kaldın mı epiduralde.Benimde cuma gecesi sancım tuttu epudral normal doğumla kızımı kucağıma aldımama 5 dikişm var büyük tuvaletimi de yapamadm henüz..
Kızlar ben doğum yaptım. Nehirim geldi 11.57 de. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Normal doğum yaptım bikaç dikişim var. Epidural istemeye fırsat olmadan 4 cm den 8 cm e açılmam yarım saatte oldu çok şükür. Doğumhanede de bebeğim geldi 7 dk sonra. Galiba kolay bi doğum oldu. Benim ilk deneyimimdi bilemiyorum öyle diyolar.. Size de dua ettim doğum yapmayanlara.. Bebeğim 48 cm 3240 gr. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Fırsat buldukça gene yazarım. Allaha emanet olun
Doguramadikca psikolojim bozulmaya basladi...ne yapsam olmuyor...delircem..yrn doktordan randevu aldim..alttan bi el atsin bakalim durum ne
En geç 2 gün sonra doğum yapacam sezeryan, benimki bugün diyor ki görümcemin hemen sütü gelmişmiş. Zaten süt gelmemesi en büyük korkum. Edilecek laf mı bu şimdi
Ben de görümceyle daha önce konuşmuştum hatırlıyorum iki üç gün süt gelmez dediydi.
Ben de kaynanaya dedim yok bikaç gün süt gelmez yalancı çıkarmıyım dedim hadi iyilik bende kalsın yüzüne vurmiyim. Yine dedi yok yok onun hemen sütü geldi dedi. Ben de dayanamadım ben konuştum hiç te öyle ilk günü süt gelmemiş dedim. 2-3 gün sonra gelir diyor dedim morardı tabibir de süt gelmezse başıma neler gelecek acaba.
Doğduğu gün oğlumun ağzından kan gelmişti dr doğum sırasında yutmuştur önemli değil demişti ama seninki 4. Günmüş. İnşallah tekrarlamaz tekrarlarsa dr a götür bariCanim daha 4 gün oldu doğalı
Biz sağlık ocağından verdikleri deviti kullanıcaz. Eşim aşı vebu tür konularda hastanelerden çok sağlık ocaklarına güvenirYok canım tekrar sordum özellikle belki yalnış anlamışımdır diye ama doğru 15miş
Anladım canım sağlıklıymış ya önemli olan o
Kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım epey içeriğindeki katkı maddeleri de cabası senin eşin doktordu galiba sen ne düşünüyorsun ca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?