- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Benimde bir hafta önde canım ama doktorum bunun doğumuma engel olmayacağını söyledi. Kilo olarakta yanılma payı çok yüksek oluyor genelde . Sen gönlünü ferah tut. Sezeryandan da korkma. Evlat kucağı alındımmı gerisi teferruat oluyor. Hem ne güzel tecrübelisin. Allah gönlüne göre kolay doğum nasip etsin inşallahBnm bebek iri..10 gun onden gidiyor..haftasini tamamlarda 4 kg gecer dedi doktor..sezeryan olmaktan korkuyorum..ilk dogumum normal cunki ..ilk oglum 3 kg dogmustu..
Geçmiş olsun sağlıcakla buyusun yavrucuk birşey sorcam devlet hastanesinde normal doğumda epidural yapiyorlarmi yoksa siz ozeldemi doğum yaptiniz benide zaman azaldıkça korku sardiheksi canım dün apidüral ile doğum yaptım. Benim gibi suyu gelen ve 2 cm açılması olan bir hastaya suni sancı verdiler, benim kendi doktoruma denk gelmesi için suni sancı vermediler. Suni sancı verilen kızın açılması 3-4 cmden sonra direk 7 cme çıktığı için epidural veremediler. Sürekli takip ettirdim kendimi. 2-4 cm açılmada lavman istedim. 5 cm açılmada epidural istedim saat 9a doğru kadılmalar sıklaştı epiduralde, epiduralde sancı etkisi azaldığı için suni sancı vermeye başladılar. ayaklarımı hissettim sadece kalça ve rahim bölgesinde uyuşukluk vardı. Dr doğuma aldığında ıkınabildim ve doğum yaklaşık 5 dk sürdü. Kısacası önemli olan açılma 5-6 cm geçmeden epidural olman ve suni sancı hemen isteme önce kendi sancılarınla açılanildiği kadar açılsın.
Ben özelde yaptım, fiyat farkı ödedik epidural için. 4-5 cm açıklığa kadar sancılara dayandım rahattım hatta sadece sancı geldiğinde 1 dk yakın nefes alamıcak gibi oluyorsun ama geçiyor. 6 cm açıklıktan sonra epidural olmasına ragöen nstde sancı 20 lerde görünüyor ama yinede sancı hissettim. Yani epiduralsiz dayanmam mümkün olmazdı. İnş yapıyorlardır devlet hadtanesinde. Doğuma girmeden önce konuş benceGeçmiş olsun sağlıcakla buyusun yavrucuk birşey sorcam devlet hastanesinde normal doğumda epidural yapiyorlarmi yoksa siz ozeldemi doğum yaptiniz benide zaman azaldıkça korku sardi
Anladım doğru özelde bile fiyat farkı aldıklarina gore mumkun degil epidural yapmazlar devlette hayırlısı artık nasil olucaksaBen özelde yaptım, fiyat farkı ödedik epidural için. 4-5 cm açıklığa kadar sancılara dayandım rahattım hatta sadece sancı geldiğinde 1 dk yakın nefes alamıcak gibi oluyorsun ama geçiyor. 6 cm açıklıktan sonra epidural olmasına ragöen nstde sancı 20 lerde görünüyor ama yinede sancı hissettim. Yani epiduralsiz dayanmam mümkün olmazdı. İnş yapıyorlardır devlet hadtanesinde. Doğuma girmeden önce konuş bence
Nişan diyorlar sanırım ona ağrı ve su gelşnmeyinxe gidilmiyor burdan öğrendiklerimBiraz önce pat diye bi ses geldi kaşık bölgemden. Bi şey aktı. Lavaboya kostüm. Pedde hem sıvı hem kan hem yeşilimsi bişey vardı. Bu nedir kızlar? H suyum gelmiş olabilir mı gideyim mı hastaneye
Geçiçi bi durum bence rabbim yardım etsin kolay doğum olsun bizede dua etmeyi unutmaOğlumun doğmasına saatler kaldı. Gözümde gram uyku yok. Tuhaf bi his var içimde. Yani hem doğmasını istiyorum bir an önce hem de biraz daha dursun istiyorum. Böyle bi burukluk garip bişey. Sürekli bir ağlama hissi var. Normal mi bilmiyorum biri gözünün üstünde kaşın var dese salya sümük dökülcem. Geçici bir durumdur umarım
bende oyleyim uyku tutmuyor bir turlu ama birazdan uyumaya calisicam.sende uyu bence biraz uykuya hasret kalicaz baya bir zaman...Oğlumun doğmasına saatler kaldı. Gözümde gram uyku yok. Tuhaf bi his var içimde. Yani hem doğmasını istiyorum bir an önce hem de biraz daha dursun istiyorum. Böyle bi burukluk garip bişey. Sürekli bir ağlama hissi var. Normal mi bilmiyorum biri gözünün üstünde kaşın var dese salya sümük dökülcem. Geçici bir durumdur umarım
Allah yardımcın olsun canım yoksada. Bebeğini düşün, Çektiğin herşeyin geçeceğini düşün. Enerjini bağırmakla harcama doğum esnasında, dr ne derse onu yap ve tüm enerjini doğru yerde ıkınmaya ver.. allah bir avazda kurtarsın inşallahAnladım doğru özelde bile fiyat farkı aldıklarina gore mumkun degil epidural yapmazlar devlette hayırlısı artık nasil olucaksa
Nişan diyorlar sanırım ona ağrı ve su gelşnmeyinxe gidilmiyor burdan öğrendiklerim
Canım bir an önce git, suyun gelmiştir. Yeşillik çok olmuyo varsa bebek kakasını yapmış olabilir. İhmal etmeden gidinBiraz önce pat diye bi ses geldi kaşık bölgemden. Bi şey aktı. Lavaboya kostüm. Pedde hem sıvı hem kan hem yeşilimsi bişey vardı. Bu nedir kızlar? H suyum gelmiş olabilir mı gideyim mı hastaneye
Hasta bezin yoksa havlu koy, yanınada yedek al. Elbisen varsa günlük elbise giy iç çamaşırı giyme. Sakin ol, hemen kavuş bebişleCanım bir an önce git, suyun gelmiştir. Yeşillik çok olmuyo varsa bebek kakasını yapmış olabilir. İhmal etmeden gidin
Cok acil gitt haner ver bizeAğrım zaten çok sık, nisan sulu olmuyor bnm bildiğim. Galiba azar azar suyum geliyor. Çünkü sarı renktedir biseyler vardi
Canim su gelmesi nasil oluyo birden mi akiyo yoksa azar azar mi sheksi canım dün apidüral ile doğum yaptım. Benim gibi suyu gelen ve 2 cm açılması olan bir hastaya suni sancı verdiler, benim kendi doktoruma denk gelmesi için suni sancı vermediler. Suni sancı verilen kızın açılması 3-4 cmden sonra direk 7 cme çıktığı için epidural veremediler. Sürekli takip ettirdim kendimi. 2-4 cm açılmada lavman istedim. 5 cm açılmada epidural istedim saat 9a doğru kadılmalar sıklaştı epiduralde, epiduralde sancı etkisi azaldığı için suni sancı vermeye başladılar. ayaklarımı hissettim sadece kalça ve rahim bölgesinde uyuşukluk vardı. Dr doğuma aldığında ıkınabildim ve doğum yaklaşık 5 dk sürdü. Kısacası önemli olan açılma 5-6 cm geçmeden epidural olman ve suni sancı hemen isteme önce kendi sancılarınla açılanildiği kadar açılsın.
Aynı duygular bendede var cnm sanki hem biran evvel doğsun istiyorum hemde biraz daha dursun istiyorum halbuki hala midemde yanmayla uğrastigim halde aylardir sabaha karşı uyukluyorum elbetteki heyecanli olman çok normal inşallah sağlıkla kucağina alirsin bebegini bakalim bende bu sali gidicem sıra bana geliyor artık herkez yavaş yavaş sırasını salmaya başladi guzel haberleri bekliyoruz burdan inşallah cok rahat gecer doğumun haberlerini bekliyoruz biran evvelOğlumun doğmasına saatler kaldı. Gözümde gram uyku yok. Tuhaf bi his var içimde. Yani hem doğmasını istiyorum bir an önce hem de biraz daha dursun istiyorum. Böyle bi burukluk garip bişey. Sürekli bir ağlama hissi var. Normal mi bilmiyorum biri gözünün üstünde kaşın var dese salya sümük dökülcem. Geçici bir durumdur umarım
Yok az az değil ilk geldiğinde çişimi altıma yaptım sandım sonra wcye gttim su daha arkalardan gelmiş, sonra gitgide çoğalıyor, bacaklarından aşağı akıyor o an hasta bezi yoksa havlu koymak mantıklı.Canim su gelmesi nasil oluyo birden mi akiyo yoksa azar azar mi s
Hicbir belirtin yoktu dimi birden oldu o gun peki egzersiz falan yapmismiydin yani tetikleyecek birsey bende hala tik yokta cildiracagim.artikYok az az değil ilk geldiğinde çişimi altıma yaptım sandım sonra wcye gttim su daha arkalardan gelmiş, sonra gitgide çoğalıyor, bacaklarından aşağı akıyor o an hasta bezi yoksa havlu koymak mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?