Hastaneye göre değişiyor bu durum. Devlette de kimi yapıyor kimi yapmıyor. Sormak gerek..Anladım doğru özelde bile fiyat farkı aldıklarina gore mumkun degil epidural yapmazlar devlette hayırlısı artık nasil olucaksa
Biliyorum stresli canım ama her anın tadını çıkar bence :)Canım ben doğumu bekliyorum. Odamızı süsledik. Spinal yerine genel anestezi yapmaya karar verdiler. Ona da eyvallah dedik. Bir an önce olsa da bitse
Sevindim.Sağol canım inşallah öyledirBenim arkadaşımın kızı da 3-4 günde bir kaka yapıyordu. Fitil falan kullandılar sonra doktor hiç bir problem yok süt yağlı olduğu için bağırsakları tamamını emiyor kaka olmuyo demiş. Şimdi 6 aylık olcak bebiş ek gıdalara başladılar bile
evet canım gerekir yoksa daha sonra gaz sancısından duramaz. Suan kendi gazını cıkaramayacak kadar küçük. Daha erken ama birde memede uyutma istersen. Uyuma aracı olarak görmesin memeyiKızlar bebegimı her emzirme den sonra gazını çıkarmam gerekiyor mu bazen emerken uyuyup kalıyor Bn de yerine yatiriyorum sizde nasıl oluyor
Başka türlü uyumuyor canım ya sence nasıl uyutmaliyimevet canım gerekir yoksa daha sonra gaz sancısından duramaz. Suan kendi gazını cıkaramayacak kadar küçük. Daha erken ama birde memede uyutma istersen. Uyuma aracı olarak görmesin memeyi
Ay inşallah, gaz sancısıydı galiba 2 gündür gurul gurul seslHadi bakalim hayirlisi ile sende al insallah bebisini kucagina
Yalanci sancidid artik o
Hadi hayırlısı bakalım çok heyecanlıCanım ben doğumu bekliyorum. Odamızı süsledik. Spinal yerine genel anestezi yapmaya karar verdiler. Ona da eyvallah dedik. Bir an önce olsa da bitse
Allah kolaylık versin tek nefeste tek avazda inşallahben de bekliyorum odamizda saat 9 dan beri bekliyoruz off cok acim ve susuzum.anestezi alicam cok uykusuzum.ameliyathaneler doluymus bugunde sansimiza.bi dogursam da bitse bu stres annem ve kv de esim ablam kizim hepsi burda insallah saglikla alirim kucagima.gelismeleri paylasirim...
Canım bende sleppy kullanıyorum. Bir numaradan memnun kaldım. İki numaraya gecince bebegin poposuna yapıstu. Sikayetvar. Com a şikayettevbulundum. Anında aradılar. Hediye olarak 11li 2 numara,12li 3 numAra gönderdiler. Yapışan bezdende kargocuya ikş adet verin laboratuarda inceletelim dediler. İlgi ve alakadan memnun kaldım. Pişik filanda olmadı. Gerçi her alt temizlemede sudocrem sürüyorum. Belkide ondan pişik olmamıştırKızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz, ben baştan Prima kullandım ama pişik kremi sürmeye dikkat etmeme rağmen hafif pişik oldu, sizin tavsiyeleriniz neler ona göre bende deneyeyim?
Canim zehra arkadasimiz altina kacirdim sanmis ve daha sonra fazlaca gelmeye baslamis suyuKizlar suyu gelenler nasil anladi acil cevap verir misiniz
Yaa uyuyordum bende ayni sekilde altima kacirdim diye firladim yataktan pijamam baya islakti ama ne koku var nede leke falan berrak su 39+3 deyim panik yaptim doktorum hemen gel dediCanim zehra arkadasimiz altina kacirdim sanmis ve daha sonra fazlaca gelmeye baslamis suyu
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz senin deYaa uyuyordum bende ayni sekilde altima kacirdim diye firladim yataktan pijamam baya islakti ama ne koku var nede leke falan berrak su 39+3 deyim panik yaptim doktorum hemen gel dedi
Persembe gunu nisanim gelmisti 4 cm aciklikda vardi dua edin banaHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz senin de
Emzik kullanıyormusun bilmiyorum canım ama hem sakinleştiriyor hem hazımsızlığa iyi geliyor hemde uykuya geçişini kolaylaştırıyor. Sırtını sıvazlaya sıvazlaya uyutmaya calıs bi süre. Sonra kendi kendine uyumasını bekle kontrollü. Memede uyursa bi süre sonra daha uyanık olacaklar memeden çekince uyancakBaşka türlü uyumuyor canım ya sence nasıl uyutmaliyim
kızımda prima kullandım ama bunda sleepy aldım. Yapısı hoşuma gitti. Pişik kremi sudokrem nemlendirici olarak da bepanten mavi aldımKızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz, ben baştan Prima kullandım ama pişik kremi sürmeye dikkat etmeme rağmen hafif pişik oldu, sizin tavsiyeleriniz neler ona göre bende deneyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?