2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sagol cnm
Malum dogum yapinca cok takip edemiyor insan
Ciktiniz mi hastaneden
Nasil prenses

hamdolsun canım çıktık hastaneden evde antibiyotik veriyorum..
evet ben de fırsat buldukça okumaya çalışıyorum..
yetişemiyorum tüm mesajları okumaya
sen nasılsın hastaneden çıktınız mı
oğlunla eşin hastaydı iyileşmişlerdir inşallah bebeğe bulaşmaz

Kızlar eşiniz bebek bakımında size yardımcı oluyormu?özellikle geceleri..benim eşim oruç tutuyo o yüzden gece uyumak istiyo yani bana pek faydası yok sahura kalkınca arada yardımcı olıuor..ama bazeen çok sinirleniyorum ramazan diye sesimi çıkarmıyorum..özellikle dün gece oğlum hiç uyumadı eşim balkonda yatmışı tabi duymadı doğal olarak sesini sahura kalkınca baya sinirlendim bişeyler söylememek için kendimi zor tuttum..bütün erkeklermi böyle yoksa benimkimi

İnş cnm rabbim yar ve yardımcın olsun

Anladım canım sağol emzik vermiyoruz ama böyle giderse vercem sanırım bide dün pihtili kan kustu canım ya bilgin varmı emdirdim sonra yan yatırdım kıpkırmızı kan kustu

Meme ucundan çatlak kanama falan var mı ordan emmiş olabilir eğer yoksa burun kanaması falan mı olmuştur acaba

Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz, ben baştan Prima kullandım ama pişik kremi sürmeye dikkat etmeme rağmen hafif pişik oldu, sizin tavsiyeleriniz neler ona göre bende deneyeyim?
Bende prima premium care kullanıyorum benm kızda arada kızarıyor hametan sürüyorum pişik önleyici kremler bana saçma geldi direk pişik kremi kullanmak daha iyi arada zeytinyağı kullanıyorum bide altını sık değiştirmeye özen göstermek gerekiyor sanırım cnk uzun kalınca kızarıklık belli oluyor

Yok canım hepsi öyle değildir ama benimki hakkında yorum yapmama gerek yok sanırım.

Ya birde havalar ısındı bebekler ne yapsın.

Yaa uyuyordum bende ayni sekilde altima kacirdim diye firladim yataktan pijamam baya islakti ama ne koku var nede leke falan berrak su 39+3 deyim panik yaptim doktorum hemen gel dedi
Kokusuz ve berraktı benim ki de baya geliyor sonra duruyor yine geliyor benim gece 3 ten sabah 8 e kadar geldi böyle aralıklı

Kızlar dişim ağrıyor ağrı kesici kullansam olmaz dimi

Anladım canım sağol emzik vermiyoruz ama böyle giderse vercem sanırım bide dün pihtili kan kustu canım ya bilgin varmı emdirdim sonra yan yatırdım kıpkırmızı kan kustu
daha önce yaşamadım ama forumda bikaç kişinin basına gelmiş canım meme ucunda yara falan varsa odur muhtemelen. Çocuklar gazı var ise onuncıkarmak için de kusar. Yatağının baş kısmını hafif kaldır canım reflü yatağı gibi yap öle sırtüstü yatır basını cevir az. Emzik konusuna gelince de ben çene yapısını bozmayacağını düşündüğüm ve açıkcası faydasınıda gördüğüm için kullanma taraftarıyım. Yanıma yedek bile aldım hastanede vermek için :)

Bizim kız cumadan beri kaka yapmadı. Sağlık ocağını aradık direk çocuk doktoruna gidin dedi.
Bugün de yapmazsa yarın gidecez.
Sizin bebeklerde kabızlık oldu mu kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…