2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım duamız sizinle inşallah tez zamanda iyileşir bebeğin. İyi ki test yaptırmışsın

Kaç günlük oldunuz canım kaç kg almış bide

Kaç günlük oldunuz canım kaç kg almış bide
Canım bugün 11 günlük oldu Bebek Doğum kilosu 3000 idi, son kontrolde 2900 ken şimdi 3100 olmuş doktor daha fazla almalıydı dedi. Bana kilo aldı gibi gelmişti halbuki çünkü çok sık yiyor ve iştahlı

Ca
Canım ne olduysa bile annen olgunluk yapmalıydı ama bazen onlardan beklemediğimiz tepkiler alabilıyoruz muhakkak zamanla düzelir sen bebeğine ve kendine odaklan
Akşam eşinle yıkayabilirsin minnoşunu korkma en son kafasını yıka korkmasın sudan kafasına su dökerken cok fazla bir anda dökme nefesini rahat alması için yüzü aşagıda iken yıka kafasını bir önü sonra cevir arka bunlar kitapta okuduklarım yapabilirsin:)

Benim de sezeryan yarın sabah. Ben de aynı durumdayım, hem doğsun istiyorum. Hem de doğunca şimdi herkes kucağına alacak dokunup karışıp duracak o sinirimi bozuyor. Kıskanıyorum galiba

Gittim hastaneye bebegin suyu iyi hareketleri iyi turnusollu ped verdi eve gonderdi aksam gel dedi git gel yoruldum artik benim ollusumun dogmaya hic niyeti yok

canım benım eşim aglayınca hemen kalkıyor benle, bende dıyorumkı sen uyu. sonucta bebek emecek yanı en azından bırımız uyuyalımkı gunduz bırbırımızı dınlendırelım dıyorum. bu gece benım bebek te hıc uyumadı. ilk defa agladım ve bebek yapmakla ıyı mı yaptım bı daha dusundum ..offf cok zor bu iş hep kadında bitiyor.

benım anneden eksiği yok senınkınınde. bu buyuklerı anlamak zor.
hıc dusunmuyrlar sütümüz mü kesilir alınır mıyız kırılır mıyız.?
banyoda kv gelırım dedı tamm dedık ama cok vıdeo ızledık. yapabılırız aslında...

Ben de iki haftadır falan ishalim. Stresten oluyor bende bazen. Sanırım ondan oldu benimki.

Bebekler dogduktan sonra kilo verirler ve yaklasik 10 gunlukken dogum kilosuna tekrar ulasirlar diye okumustum hep ben ilk hamileligimde. Yani bu durumda endise edilecek birsey yok bence 11.gunde dogum kilosunu gecmis. Bizim doktor da boyle abartmisti 50 gram daha verirse yogun bakima alirim bu bebegi demisti nasil korkmustum aglamaya basladim sutumu sagip sagip biberonla tiktim agzina cocugun kilo alsin diye halbuki hepsi normalmis sonradan toparladi sariligi geçtiyse bence mamaya yuklenme ilk aydan derim süt uretimi miktari ilk aylardaki emzirme sikligina bagli olarak sekilleniyo çünkü sen emzirmeye bak hala yetmiyorsa mama ver canim moralini bozma

Cok gecmis olsun Allah sifa versin

bugün bebeği ziyarete gelenler göbek altı ayda ancak çekilir dedi

Yok vermiyorum canım. Banyo yaptırınca poposuna zeytinyağı sürdüm yaptı. Doktor 3 günü geçerse kabız deriz demişti.Bugün 3. Gündü yaptı şükür.Sende yediklerine dikkat dedi.
Off zaten şu yemek işi beni benden alıyo. Ne yiyip ne yemiycegimş hiç bilemiyorum. Bide bebek çok agladıgı için dogru düzgün yemek bile yapamıyorum

Selamlar :)
Gögüslerim yara içinde süt damla damla ancak geliyor krem sürüyorum arada. Süt emdikten sonra kusuyor ve beni korkutuyor herkes normal diyor normal mi gerçekten?

canım gece boyu memede kaldığı için göğüslerin yara içinde..
emmediği zaman memede tutma..kremler açıkta tut kurusun sonra kalkanı tak..
eğer böyle giderse kanamaya da başlarlar
anne sağlıklı olmalı ki bebek sağlıklı olsun..

Annen niye oyle yapti ki biraz dusuncesizlik etmis bebegi ben yalniz yikadm benim banyom kucuk ebeveyn banyosu once kendm dus aldm sicacik oldu banyo oglanin kuvetini yariya kadar doldurdum icine yerlestirdm oyle yikadim en sonda kaynayip ilitilmis suyla basini yikadim cikardm toplamda 5 dakka bile surmedi usumesin diye acele davrandim

nerdeee bazen onla olunca bebek daha cok aglıo bikaç gece kalktı sonra dedim sen kalkma saha cok karısıız o yayıo ihtitac durumunda sesleniorum

cok geçmiş olsun tez vakitte düzelir inşş

hiç de aglama anlayışlı olması gerekirdi sen lohusasın konu ne bilmiorum ama he rne okursa olsun hassas dönemler bunlar ayrıca korkma bebeğini kendin yıkayabilirsin ben yıkadım göbeği düştükten sonra küvetini su doldurdum yatırma süngerine yatırıp hızlıca yıkadım en son basını yıkadım o günden beri de kendim yıkıyorum bebeğinle konusarak sakinleştirebilirsin cok güzel oluo emin ol

bence doktorlar abartıo hastaneden cıktıktan i hafya sonra kontrole gittik bana daha sık emzir cocuk az kilo almış dedi bormal alması gerkeendeb 40 gr eksikti sadece bende düzenimi bozmadım bugün saglık ocagına gittim gayet de ii kilo almış cocukların bi atak dönemi ooluo hemencik toparlıcak gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…