Canım duamız sizinle inşallah tez zamanda iyileşir bebeğin. İyi ki test yaptırmışsınHastaneye yatırdılar bebeğimi... sarılık değeri 24 çıktı... doktorlar inanamadı en fazla 11-12 bekliyorlardı bebeğimin görüntüsüne göre... fototerapi alıyor şimdi. Kan uyuşmazlığının bir alt çeşidinden şüpheleniyorlar. Nokur dua edin bize
Kaç günlük oldunuz canım kaç kg almış bideKızlar bugün bebeği kontrole götürdük sarılığı bitmiş çok şükür ama Bebek çok az kilo almış. Yalnızca anne sütü ile mi besleniyor dedi yetmediğini mama takviyesi verdiğimi söyledim. Madem mama veriyorsun azar azar verme verdin mi 40 cc den aşağı verme deri. Ben mama vermenin suçluluk hissi ile azar azar veriyordum kızlar siz de aynı hataya düşmeyin benim gibi. Veriyorsanız tam verin de bebiş doysun
Canım bugün 11 günlük oldu Bebek Doğum kilosu 3000 idi, son kontrolde 2900 ken şimdi 3100 olmuş doktor daha fazla almalıydı dedi. Bana kilo aldı gibi gelmişti halbuki çünkü çok sık yiyor ve iştahlıKaç günlük oldunuz canım kaç kg almış bide
Canım ne olduysa bile annen olgunluk yapmalıydı ama bazen onlardan beklemediğimiz tepkiler alabilıyoruz muhakkak zamanla düzelir sen bebeğine ve kendine odaklanKızlar dün ev boşaldı.
Dün 18.30 itibariyle kızımla baş başa kaldık.
Bugün eşim de işe başladı.
He bir de dün akşam göbeği düştü kızımın.
11.gün düşmüş oldu bu durumda.
Dün çok ağladım kızlar.
O kadar çok ağladım ki kayınvalidemi bugün aradığımda bana ağlamamam gerektiğini, eğer üzersem kendimi sütümün kesileceğini söyledi.
Ağlama sebebim öz annemin alınganlıkları sonucu dün aniden evi terk edip kimseyle vedalaşmadan gitmesi.
Eşime karşı çok mahçup oldum.
Peşine yolladım durağa bırakması için.
Eşimle Bile vedalaşmamış.
Ne bir saygısızlık yaptım.
Ne de başka bişey.
Of kızlar çok dertliyim.
Kızımı tek başıma yıkamaya cesaretim yok.
Hafta sonunu bekleyip kayınvalideme gidip orada yıkayım diyorum.
Tek başına yıkayanınız oldu mu bebeğini ?
Oğlumun doğmasına saatler kaldı. Gözümde gram uyku yok. Tuhaf bi his var içimde. Yani hem doğmasını istiyorum bir an önce hem de biraz daha dursun istiyorum. Böyle bi burukluk garip bişey. Sürekli bir ağlama hissi var. Normal mi bilmiyorum biri gözünün üstünde kaşın var dese salya sümük dökülcem. Geçici bir durumdur umarım
Yok vermiyorum canım. Banyo yaptırınca poposuna zeytinyağı sürdüm yaptı. Doktor 3 günü geçerse kabız deriz demişti.Bugün 3. Gündü yaptı şükür.Sende yediklerine dikkat dedi.Emire27xxx canım dewit3 veriyomusun. O kabızlık yapabilirmiş
canım benım eşim aglayınca hemen kalkıyor benle, bende dıyorumkı sen uyu. sonucta bebek emecek yanı en azından bırımız uyuyalımkı gunduz bırbırımızı dınlendırelım dıyorum. bu gece benım bebek te hıc uyumadı. ilk defa agladım ve bebek yapmakla ıyı mı yaptım bı daha dusundum ..offf cok zor bu iş hep kadında bitiyor.Kızlar eşiniz bebek bakımında size yardımcı oluyormu?özellikle geceleri..benim eşim oruç tutuyo o yüzden gece uyumak istiyo yani bana pek faydası yok sahura kalkınca arada yardımcı olıuor..ama bazeen çok sinirleniyorum ramazan diye sesimi çıkarmıyorum..özellikle dün gece oğlum hiç uyumadı eşim balkonda yatmışı tabi duymadı doğal olarak sesini sahura kalkınca baya sinirlendim bişeyler söylememek için kendimi zor tuttum..bütün erkeklermi böyle yoksa benimkimi
Kızlar dün ev boşaldı.
Dün çok ağladım kızlar.
O kadar çok ağladım ki kayınvalidemi bugün aradığımda bana ağlamamam gerektiğini, eğer üzersem kendimi sütümün kesileceğini söyledi.
Ağlama sebebim öz annemin alınganlıkları sonucu dün aniden evi terk edip kimseyle vedalaşmadan gitmesi.
Ne de başka bişey.
Of kızlar çok dertliyim.
Canım ben doğumu bekliyorum. Odamızı süsledik. Spinal yerine genel anestezi yapmaya karar verdiler. Ona da eyvallah dedik. Bir an önce olsa da bitse
Hayırlı haftalar kızlar..
Bugün Doğum yapacaklara kolaylıklar diliyorum,darısı başımıza inşallah..
@heksi sen ne durumdasın? Eşin gelebildi mi?
Afedersiniz bende dünden beri ishalim,kiminin belirtisi böyle oluyormuş..aranızda yaşayan var mı?
Hala çalıştığım için 1-2 gün daha olmasın istiyorum ama bir yandan da daha fazla kilo almadan artık gelsin istiyorum.. kv de ye artık haber versem mi acaba çok kararsızım..eşim yalnızken çok panik yapar biliyorum,en iyi kendi annesi sakinleştirir onu,eşim için istiyorum
Yani gelmesini...
Bebekler dogduktan sonra kilo verirler ve yaklasik 10 gunlukken dogum kilosuna tekrar ulasirlar diye okumustum hep ben ilk hamileligimde. Yani bu durumda endise edilecek birsey yok bence 11.gunde dogum kilosunu gecmis. Bizim doktor da boyle abartmisti 50 gram daha verirse yogun bakima alirim bu bebegi demisti nasil korkmustum aglamaya basladim sutumu sagip sagip biberonla tiktim agzina cocugun kilo alsin diye halbuki hepsi normalmis sonradan toparladi sariligi geçtiyse bence mamaya yuklenme ilk aydan derim süt uretimi miktari ilk aylardaki emzirme sikligina bagli olarak sekilleniyo çünkü sen emzirmeye bak hala yetmiyorsa mama ver canim moralini bozmaCanım bugün 11 günlük oldu Bebek Doğum kilosu 3000 idi, son kontrolde 2900 ken şimdi 3100 olmuş doktor daha fazla almalıydı dedi. Bana kilo aldı gibi gelmişti halbuki çünkü çok sık yiyor ve iştahlı
Cok gecmis olsun Allah sifa versinHastaneye yatırdılar bebeğimi... sarılık değeri 24 çıktı... doktorlar inanamadı en fazla 11-12 bekliyorlardı bebeğimin görüntüsüne göre... fototerapi alıyor şimdi. Kan uyuşmazlığının bir alt çeşidinden şüpheleniyorlar. Nokur dua edin bize
Ahaha yerim o eniği:) gozun aydin canim bekliyoruz haberleriniziHanımlar selam, çıktık biz enikle iyiyiz. Toparlanayım yazacağım. Hepinize sevgiler.
Denemedim onu korkuyorm canım açıyor
O gobek bendede var 6 kilo fazlam kaldi ama gobek sanki benle butunlesti:) sarmayi deniyrm ama oglumla ugrasmaktan onun sizisina dayanamiyrm sarinca toparlanck gibi ama 40 cikana kadar saramaycgm sanirim dun korse aldim dayanamadim cikardm baska nasil gider bipen varmi sezeryan gobegi hanimlar
Off zaten şu yemek işi beni benden alıyo. Ne yiyip ne yemiycegimş hiç bilemiyorum. Bide bebek çok agladıgı için dogru düzgün yemek bile yapamıyorumYok vermiyorum canım. Banyo yaptırınca poposuna zeytinyağı sürdüm yaptı. Doktor 3 günü geçerse kabız deriz demişti.Bugün 3. Gündü yaptı şükür.Sende yediklerine dikkat dedi.
Selamlar :)
Gögüslerim yara içinde süt damla damla ancak geliyor krem sürüyorum arada. Süt emdikten sonra kusuyor ve beni korkutuyor herkes normal diyor normal mi gerçekten?
Annen niye oyle yapti ki biraz dusuncesizlik etmisKızlar dün ev boşaldı.
Dün çok ağladım kızlar.
Ne de başka bişey.
Of kızlar çok dertliyim.
nerdeee bazen onla olunca bebek daha cok aglıo bikaç gece kalktı sonra dedim sen kalkma saha cok karısıız o yayıo ihtitac durumunda sesleniorumKızlar eşiniz bebek bakımında size yardımcı oluyormu?özellikle geceleri..benim eşim oruç tutuyo o yüzden gece uyumak istiyo yani bana pek faydası yok sahura kalkınca arada yardımcı olıuor..ama bazeen çok sinirleniyorum ramazan diye sesimi çıkarmıyorum..özellikle dün gece oğlum hiç uyumadı eşim balkonda yatmışı tabi duymadı doğal olarak sesini sahura kalkınca baya sinirlendim bişeyler söylememek için kendimi zor tuttum..bütün erkeklermi böyle yoksa benimkimi
cok geçmiş olsun tez vakitte düzelir inşşHastaneye yatırdılar bebeğimi... sarılık değeri 24 çıktı... doktorlar inanamadı en fazla 11-12 bekliyorlardı bebeğimin görüntüsüne göre... fototerapi alıyor şimdi. Kan uyuşmazlığının bir alt çeşidinden şüpheleniyorlar. Nokur dua edin bize
hiç de aglama anlayışlı olması gerekirdi sen lohusasın konu ne bilmiorum ama he rne okursa olsun hassas dönemler bunlar ayrıca korkma bebeğini kendin yıkayabilirsin ben yıkadım göbeği düştükten sonra küvetini su doldurdum yatırma süngerine yatırıp hızlıca yıkadım en son basını yıkadım o günden beri de kendim yıkıyorum bebeğinle konusarak sakinleştirebilirsin cok güzel oluo emin olKızlar dün ev boşaldı.
Dün çok ağladım kızlar.
Ne de başka bişey.
Of kızlar çok dertliyim.
bence doktorlar abartıo hastaneden cıktıktan i hafya sonra kontrole gittik bana daha sık emzir cocuk az kilo almış dedi bormal alması gerkeendeb 40 gr eksikti sadece bende düzenimi bozmadım bugün saglık ocagına gittim gayet de ii kilo almış cocukların bi atak dönemi ooluo hemencik toparlıcak gör bakCanım bugün 11 günlük oldu Bebek Doğum kilosu 3000 idi, son kontrolde 2900 ken şimdi 3100 olmuş doktor daha fazla almalıydı dedi. Bana kilo aldı gibi gelmişti halbuki çünkü çok sık yiyor ve iştahlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?