2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
D vit yetiskinde 15 damla. Ben kullanmistim.
Bebege 15 vermeyin. İyice emin olun,sorun
Omnivit ACD3 canım ama vermiyorum içim rahat etmedi veremedim
Kızlar bebişle hastane harici dışarı çıktınızmı?yada illa 40ı beklemek gerekirmi?anneme gidicem bebeğim 18 günlük 20 olsun en azından diyorum..siz çıktınızmı
Bi üst kata çıktık sadece onun haricinde çıkmadık çıkılır gerçi de işte çıkılmaz düşüncesi yerleşmiş bi kere
İlginç miş ilaç kullanmaktansa denemek te fayda var

Evet catı muayenesi tetikliyor doğumu. Normal olmasını destekliyomu dr un.
Çok şanslısın o zaman. Kızımda doğuma 15 gün kala bunda da 6 aylıkken dr hastameden ayrıldı. Baska bi dr a gidiyrum ama soru bile soramıyprum lafı ağzıma tıkıyor. Leb demeden leblebiyi anlıyormuş gibi muamele yapıyor. Ki muayene zaten 10 dk sürmüyor. Özel hastane olmasına rağmen benm öle bi lüksüm yok malesef.
benmde kızım evde tıkılı kaldı yazık. Peşinden koşturamıyrum. Dün camdan bakıp parktakiler için yorum yapıyodu o salıncakta sallanmayın ben gelcem falan die. Üzüldüm çok ama yetişemiyorum ne yapayım. İlişkiden hepsi korkuyor bişi olacak die. Hepimiz aynı durumdayız

Bende boyle dusundum denedim ise yarayinca yazayim dedim. Ha bide iki gundur cok rahat pirt ta yapiyor hemde keyifli keyifli. Bugun oglumun ard arda pirt pirt piiiirtt sesine uyandim:) gülmekten kendime gelemedim:)
Hehehe :)) öyle oluyor ya insan kendi rahatlamış gibi seviniyor

Kızlar bebişle hastane harici dışarı çıktınızmı?yada illa 40ı beklemek gerekirmi?anneme gidicem bebeğim 18 günlük 20 olsun en azından diyorum..siz çıktınızmı

Coooookkk çıktık. Cikicaz da. Annem sadece akşam ezanı okunmadan evde ol der o kadar.

B
ben bu ctesi kontrole gittiğimde konusucam bayram işini sonucta bebişten onemli değil ben antalyadayım kadın dogum hastanesinden oluyor nöbetçi doktor yani bayram var diye sezaryan olmak saçma bakalım burdan yazarım yine ha normal doguma uygun değildir durum sezaryan tamam saglıklısı neyse o olsun gerçi acısıda ayrı sonradan dogrulamamak emzirmede zorluk

Çatı kontrolunde benim canım yandı ses cıkardım doktor fazla zorlamadı ctesi tekrar bakarız dedi sizde nasıl oldu?

Kizlar bana akil verin ne olur doktordan geldim alttan muayne etti hicbir acilma yok rahim cok siki 40+3deyim doktor ister suni sanci verim ister sezaryan olmadi p.tesi kesin alicam dedi beklemek istiyosan bekleyelim dedi ama eve gidince bebek strese girer kakasini yapabilr dedi suni sanciyla kesin dogar diyemem dedi ne yapayim akil verin ne olur aglamaktan cocuk zaten strese girecek hic acilma olmadan suni sanci ise yararmi

Selam canım, hiç açılması olmadan suni sancıyla doğuran var bildiğim. Bir arkadaşımda 40. Haftada suni sancı aldı, açılmasıda oldu ama suni sancıylada bebeğin kalp atışı düştüğü için 6 cmden sonra acil sezeryana alındı

Kızlar doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün yavrularını. Bizim de ger gün Bisey çıkıyor. Neyse Rabbim başka dert vermesin. Çok şükür bebek memenin birini de olsa.emdi derken sarılık isi çıktı hastanede yattı bebeğim yine. Simdi eve geldik. Sol memeyi alıyor sağ almıyor aç kalıyor. Süt de yok ooof of

Herkes ustume geliyo aslinda cumaya kadar bekleyecektim ama niye riske atiyosun diyolar yarin yatisim yapilcak suni denicem bunada kiziyolar bosa cekiceksn diyolar ne yapayim bilmiuorim

Kızlar sütüm gelmesi için ne yapmalıyım bebeğim aç mı tok mu anlayamıyorum sol göğüsümde de ağrı var sağıyorum ama makineye hiç süt gelmiyor deli olacağım biraz stresin etkisi var biliyorum ama bugün 3. Gün

Hayirli olsun gule gule buyut bebegini. Evet bana da ilk dogumumda yapmislardi bir kere sonrasini kendimin yapmasini soylemislerdi rahmin toparlanmasi icinmis

merhaba ,
bir arkadaşımında bebeğinde benzer bir olay oldu
bebeğin reflusu varmış, belki benzer bir durum olabilir

herseye bi kulp bulup direk sezeryana alıyolar bende bundan korkuyorum.

Eğer hiç açılma yoksa sancı ile hem kendin hem bebeği yormuş olursun canım. Böle bi kararı kendin ver. Sezeryan olup da gayet ertesi gün ayağa kalkan arkadaşlarımızda mevcut
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım

sıcak duş al canım. Gögsünde duş başlığını gezdir damarların açılsın. Bol bol sıvı birde süt yapan yiyeceklerden tüketmeye calıs

Herkes ustume geliyo aslinda cumaya kadar bekleyecektim ama niye riske atiyosun diyolar yarin yatisim yapilcak suni denicem bunada kiziyolar bosa cekiceksn diyolar ne yapayim bilmiuorim
Pisman olmayacaksan sezeryan ol derim oteki türlü de en azindan normali de denedim nasip degilmis dersin icin daha rahat olur belki. Belki de doguracaksin suni sanciyla herkesinki bir olmaz

Catin uygun kilolu bile olsa normal doguracaz ona gore diye gaz bile verdi. Daha onceden de suyu azalirsa kordon dolanirsa acil bi durum olursa fln sezeryana doneriz yoksa hersey yolundaysa normal dogumolur diyodu. Ben de normal istiyorumzaten o da hic sezeryana yonlendirmeye calismiyo. Bugun dese ki soyle bi sıkıntı oluştu sezeryan olmalisin guvenir olurum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…