Yani gezmeye götürmicem ama eşim illa bir ay olsun diye diretiyor sinir ediyo beni hamileliğim zaten evde yatarak geçti şimdide evdeyim bunaldım gerçektenCanim ben ciktim 25. Gun annemlere gittim. Dayanamadim ya bunaldim evde. Hamileykende hep evdeydim. Sonucta annene gidecekmissin biseycik olmaz. Eskiden evde doguruyorlarmis o sebepten cikmadiklarini dusunuyrm. Biz simdi hastanede doguruyz yok topuk kani yok sariligi yok kilo kontrolu derken disari cikiliyr. Yani ben boyle dusunerek ciktim evden:)
Ay ne güzel yaa..eşimi ikna edemiyorum malesef bir ay dolucak diyor illaCoooookkk çıktık. Cikicaz da. Annem sadece akşam ezanı okunmadan evde ol der o kadar.
Sariligi atlatana kadar mamayi vermeni tavsiye ediyrm ama tabi karar senin once sutunden ver doymadiginda mamayi takviye et. Insaallah bi an once gecer su emzirme problemleri. Sut icin neler denedin yeme icme konusundaEvet ya aç kalıyor galiba. Bugün hemşire 90 ccye kadar çıkar dedi. Ben ama vermek istemiyorum. Süt de o kadar çıkmıyor galiba. Her öğünde ben nasıl 90 verecem ona
Ilk dogumum basi asagida dedi ama kafasini hic iteklemiyormus bebek offfffff aglamaktan helak oldum allahim o kdar normal istiyodum cok korkuyorum sezeryandan kimse izin vermiuo suni sanciya bebek strese girermis mis mis mis bi suru laff allahim yaIlk dogumun mu?bebek kanaldami? Eger kanala yerlesmisse suni sanci denenebilir ama kanalda bile degilse bosuna suni sanci cekme bnce..
O yorgunlugu tahmin edebiliyorum insaallah duser deger. Gecmis olsun kuzuna ve sanaİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Çok zor geçen bir gecenin ardından sabah bilirubin 13 e düştü. İzinli olarak evimize geldik sabah... o kadar yorgun ve uykusuzdum ki hastanenin kapısında resmen yere serildim... nasıl oldu anlamadım kendimi yerde buldum. Dizim kolum sıyrıldı neyseki kırık falan yok. Yarın sabah tekrar ölçüme gidicez... bilirubin tekrar yükselirse yine fototerapi alacak. İnşallah yükselmez... @beatrices bebiş gelmiş, sağlıkla büyüsün kuzu...
İyi geceler arkadaşalr 40. Haftaya geldik günümüz doldu bebiş gelmiyor malesef :). Sancımda çıkıyomuş nst ben çok hissetmesemde bebek ters dönmüş ama başı kanala yerleşmemiş diye bekletiyor doktorum . Benim durumda olan varmı acaba . Bekletilince allah korusun pisliğini yer falan dediler tedirgin oldum bide hiç çatı muaneside olmadım. Kafam karıştı . Normal mi acaba böyle olması .
Hayırlı olsun bebeğin ne güzelKızlar bu sabah bebeğim doğdu. Spinal sezeryan ile. 4 kilo.
İkimiz de iyiyiz çok şükür.
Yanlız çok ağrım var. Bir de ara ara gelip karnıma bastırıyorlar. Kan çıksın diyeymiş. Size yaptılar mı öyle bişey? Çok canım yanıyor.
Humana cay içi yorum. Su iciyorum kiren varya hani kızılcık diyorlar ondan iciyorum. Canım dediğini demedim tersten emzirdik az emdi öyle uyuyakaldi. Ay olur inşallahSariligi atlatana kadar mamayi vermeni tavsiye ediyrm ama tabi karar senin once sutunden ver doymadiginda mamayi takviye et. Insaallah bi an once gecer su emzirme problemleri. Sut icin neler denedin yeme icme konusunda
Çok yorulmuşsun çok geçmiş olsun ikinizi deİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Çok zor geçen bir gecenin ardından sabah bilirubin 13 e düştü. İzinli olarak evimize geldik sabah... o kadar yorgun ve uykusuzdum ki hastanenin kapısında resmen yere serildim... nasıl oldu anlamadım kendimi yerde buldum. Dizim kolum sıyrıldı neyseki kırık falan yok. Yarın sabah tekrar ölçüme gidicez... bilirubin tekrar yükselirse yine fototerapi alacak. İnşallah yükselmez... @beatrices bebiş gelmiş, sağlıkla büyüsün kuzu...
Bende bunaldim o sebeptn ciktim valla. Iyice sarmaladim biseycik olmadi 1 gun kaldk hatta babamlarda.Yani gezmeye götürmicem ama eşim illa bir ay olsun diye diretiyor sinir ediyo beni hamileliğim zaten evde yatarak geçti şimdide evdeyim bunaldım gerçekten
Benim oyle emmeye baslamisti insaallh senin kuzuda oyle emer gider. Denemeye devam et. Bide gogsune sicak havlu koysana bi on dakka gunde bi kac kere. Ben onuda denedim ise yaramisti. Sabrin sonu selamet ha gayretHumana cay içi yorum. Su iciyorum kiren varya hani kızılcık diyorlar ondan iciyorum. Canım dediğini demedim tersten emzirdik az emdi öyle uyuyakaldi. Ay olur inşallah
Kızlar sütüm gelmesi için ne yapmalıyım bebeğim aç mı tok mu anlayamıyorum sol göğüsümde de ağrı var sağıyorum ama makineye hiç süt gelmiyor deli olacağım biraz stresin etkisi var biliyorum ama bugün 3. Gün
Bende bunaldım valla çıkmak istiyorumBende bunaldim o sebeptn ciktim valla. Iyice sarmaladim biseycik olmadi 1 gun kaldk hatta babamlarda.
Valla öyle ya çok sıkıntı çektik. Eşim oruçlu oruçlu falan. Çok şükür ya. İnşallah yoluna girer herşey.Benim oyle emmeye baslamisti insaallh senin kuzuda oyle emer gider. Denemeye devam et. Bide gogsune sicak havlu koysana bi on dakka gunde bi kac kere. Ben onuda denedim ise yaramisti. Sabrin sonu selamet ha gayret
Burdaaaaa :))
Ben olsam suni sanci denerdim..doktoruna danis ..hakkinda hayirlisi olsun..Ilk dogumum basi asagida dedi ama kafasini hic iteklemiyormus bebek offfffff aglamaktan helak oldum allahim o kdar normal istiyodum cok korkuyorum sezeryandan kimse izin vermiuo suni sanciya bebek strese girermis mis mis mis bi suru laff allahim ya
Hastane harici bir yere gitmedik 40 ımızı bekliyoruzKızlar bebişle hastane harici dışarı çıktınızmı?yada illa 40ı beklemek gerekirmi?anneme gidicem bebeğim 18 günlük 20 olsun en azından diyorum..siz çıktınızmı
Bende gazdan kız uyumayınca alıyorum kucağıma leslie hareketleri yapıyorumBurdaaaaa :))
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dogumdan-sonra-hep-birlikte-zayifliyoruz.1009634/page-5
İlk sayfamızda listemiz var
Ben ufaktan egzersiz hareketlerine başladım. Herkesi bekliyoruz kızlar :)
Hemde nasıl. Tam bir gaz bombası:) büyük insan gibi cıkarıyo baya sesli ama bitmiyo bi türlü. Aglayınca dedigin gibi cok zor oluyo. Belilte sallıyoruz ayagımızda sallıyoruz tlfndan elektrk süpürgesi sesi acıyoruz kucagımızda pışpışlıyoruz ama nafileBiz bunu kaka icin yaptik ama oglum iki gundur gazini da iyi cikariyor hatta bugun oglumun pirt pirt piiiirttt sesine uyandim gulmekten kendimi alamadim gaz sikintimizda vardi onada iyi geldi gibi. Istersen dene bi zarari oldugunu dusunmuyorum helva ve zeytinyagi alt tarafi:) gaz mi var bebiste o cok zor ya elin ayagina dolasiyor aglayinca
Canım nasılsın senin bebeğinde emmiyodu dimi ?hala aynımı ?benimki hala emmiyo yani silikon uçla uyuyacağı zaman emiyor birtek..yada çok aç değilse..artık ümidi kestim sayılır emmicek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?