2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Al bendende o kadar 32. haftadan beri yoğun kasılmalarım var bu kez doğuruyorum galiba diyorum ama yooook. 2 haftadır nstde 80lerde 100lerde sancılarım var bana mısın demiyo

Ben dun nstde kasilma oldugunu anladim valla bebek hareketi gibi geliyodu. Agri var ama sanci seklinde degil. Icerde pek bi rahat bizimkiler. Doktor gelesi yok daha deyince bizimki direkt kres yasinda dogacak galiba dedim guldu kadin. Gelsinler artik ya son zamanlar daha cok dinlemeye basliyorum kendimi

D vit yetiskinde 15 damla. Ben kullanmistim.
Bebege 15 vermeyin. İyice emin olun,sorun

Ohooyyy 32.haftadan beri kasim kasim kasiliyorum erken dogum riskim var diye erkenden ciktm isten cikmaz olayadim hepten oturdum bebekte vazgcti gelmekten esim korkuyo bi ikna edemiyorum iliskiye ki yine nst deyim bugundr dogurmazsam hastaneden cikmayacam baglayin beni buraya diyecem

Kızlar bebişle hastane harici dışarı çıktınızmı?yada illa 40ı beklemek gerekirmi?anneme gidicem bebeğim 18 günlük 20 olsun en azından diyorum..siz çıktınızmı

D vit yetiskinde 15 damla. Ben kullanmistim.
Bebege 15 vermeyin. İyice emin olun,sorun
Canım nasılsın senin bebeğinde emmiyodu dimi ?hala aynımı ?benimki hala emmiyo yani silikon uçla uyuyacağı zaman emiyor birtek..yada çok aç değilse..artık ümidi kestim sayılır emmicek sanırım

Bende cumadan beri evdeyim ev işi yapıyorum kendimi cok yormadan haftaya gelse miniğim ne güzel olur allahım hayırlısı ne ise o olsun bayramdan cekiniyorumda tabi kendimi yorunca altta baskı ve sızı oluyo dünlenince geciyor yen temizlikci abla gelcek beşiği kurcaz ben sonraki gün hareketler yapıcam çömelme yer siler gibi nefes egzersizi pelvis hareketi yürüyüş vs

Bebeğiyle artık 40 ı beklemeden çıkıyorlar annene gidicen sonucta temiz hava alır giderken bence bişey olmaz

Doğurdum doğurcam streside çekilmiyo napalım karnındada bi yere kadar iyi taşıyamıyorum artık
aynen öle. Bitere gideceksem ayakkabı derdi ,sıcak basması eğilip kalkamama. Çok da kilo almadım ama erkek bebek olduğu içinmi bilmem karnım top gibi önümde

Alttan muayene ettimi. Benim on gün önce 1 cm acıklık vardı ki zaten bebek hep aşada ona yordu. Ay inşallah iyi anlaşsınlar. Benm kız bebek hastası eline almak istiyo ondan korkuyorum
Bende varım 1 aydır aşağı kanala yerleşmiş hatta dünkü kontrolde kasıklara kadar inmiş dedi doktor ama açılma yok
İlişki hurma ve yürüyüş diyolar
bizimkide ikna olmuyor. Olmadığı gibi öle bi isteğimde yok açıkcası ama faydası olacaksa düşünülebilir bence. Aman ya vallahi kaşınıyorum bigün bigündür dursun da diyorum gelsin de

Bende bayramdan çekiniyorum. Ya burdaki özel hastanede dr olmuyo düşünebiliyomusun. Birde bayramda adamların tatilini yedik die farklı bi muhabbete girip ters davranırlarsa canımın acısıyla bişiler yapmaktan korkuyorum. Geçen kadının yaka kartında ebe yazıyor ters çevirmiş. Ebemisiniz dedim evet ama hemşirelik yapıyorum dedi. Birde suratsız. Neyse sarmayayım dedim ama mimlendim

Gecen hafta alttan bakti catim uygun ama birak acilmayi incelme bile yoktu. Duzenli sanci olmayinca bu hafta bakma geregi duymadi. Cati muayenesinden sonra altta agri baski artti zaten bende. Ilk dogumun oldugu icin dogum surecin daha uzun olacak agrilarin normal diyo doktor

Kızlar bebişle hastane harici dışarı çıktınızmı?yada illa 40ı beklemek gerekirmi?anneme gidicem bebeğim 18 günlük 20 olsun en azından diyorum..siz çıktınızmı
CAnım benimkide 20günlügü gecti ama henüz cıkmadık dışarı. Kırkı beklemeye gerek yok bence. Benim gidecek yerim olmadıgı için ewdeyim. Kırkıda cıksa yüzkırkıda cıksa yine ewde olucam. En fazla awm yada parka cıkarım

Benim beklenen tarih bayramin 1.gunu. ben de cok tedirgin oluyodum personel az olur fln diye. Allahtan benim doktorum dogum olunca geliyomus nobetciye birakmiyo ama yine de bayram olmasin istiyorum acikcasi. Dogum zaten stresli bi zaman bi de hastane doktor personel stresimiz olmasin yani

Canim ben ciktim 25. Gun annemlere gittim. Dayanamadim ya bunaldim evde. Hamileykende hep evdeydim. Sonucta annene gidecekmissin biseycik olmaz. Eskiden evde doguruyorlarmis o sebepten cikmadiklarini dusunuyrm. Biz simdi hastanede doguruyz yok topuk kani yok sariligi yok kilo kontrolu derken disari cikiliyr. Yani ben boyle dusunerek ciktim evden:)

İlişki hurma ve yürüyüş diyolar
Hurma yiyorum yürüyüşte çok yapamıyorum ama bugünden itibaren baslicam 31 aylık oğlum var o baya yoruyor yürüyüşe gücüm kalmıyor ilişki desen dün eşime biraz çıtlattım ama yanaşmıyor

Ben 4. Gün kontrole 6. Gün kontrole gittim doktora.. bugün 14. Günümüz kv me geldik.. çıktım yani 40 ınbeklemedim.. havalar güzel bence beklemeye gerek Yok

Kizlar 1 haftadir oglum kakasini yaparken agliyor ikina ikina morariyordu resmen. Benim babanem 90 yasinda ve sifali ne varsa bilir biz hep onun bilgisiyle hastane gormeden buyuduk. Sade helvayi tavada isitmamizi ve icine saf zeytinyagi dokmemizi eriyene kadar en kisik ateste karistirmamizi soyledi. Bi tulbentin uzerine sicak helvayi yaydik tamamen sogumasini bekledik. Ardindan bebegin karnina tumden sardik. Sararken dokuluyor helva dondugu icin bi problem yok. Uzerine bi tulbent daha sardik ki yagi kiyafete cikmasin. Yarim gunu geckin kaldi. Uyumayan oglum uyuyakaldi. Donan helva vucut sicakligi ile eriyor yapis yapis oluyor bundada problem yok. 2 gundur kakayi ne zaman yaptigini anlamiyorum cok rahat yapiyor. Kocakari işi diyebilirsiniz ama bebegim o kadar aci cekerek kaka yapiyordu ki bi umut denedim. Varsa boyle sıkıntı yasayan deneyebilir. Cok rahatlatiyor bebegi. Kabizligafa bunu yaptiriyormus nenem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…