2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar bende 39+2 deyim, nst de sanci var gozuktu bugun, doktor alttan muayene ettiacilma yokmuş, cuma tekrar gidicem, muayeden sonra kahverengi lekeleme oldu, bu ikinci muayene edişi ilkinde olmamıştı, düzensiz sancılarım var doğum yakın midir acaba

mavimli şu gaz çıkartma tekniğini anlamadım ben nasıl dik tutup yukarı aşağı hareket ettiriyorsun
mümkünse video link gibi birşey ekleyebilir misin
ben standart sırtını sıvazlama ve pıtpıtlamayı kullanıyorum

beatrices mesajların içinde kayboldum.. bulamıyorum doğum yaptığının mesajını
halbuki çok merak ediyorum seni
inşallah sağlıkla kucağına almışsındır minik eniğini ..
mesaj kazı çalışmalarına devam edeyim ben fırsat buldukça

ahh sonunda canım:)
sağlıkla kucagına almıssın. gerisi kolay.
bol mutlu mutlu günleriniz olsun.. elif hanımla...
efsunsuz beatin profiline gir son yazdıklarını daha rahat buursun. çok mjı yok zaten ameliyatından falan bahsetti.

Selam canım evet beatrices doğum yapmış, yazdı iyilerdi forsat bulunca anlatacakmış :)

Merhaba cnm ben de senin haziran da doğum yapıcağını biliyodum ama görememştim burda,yapmışsın bile maşallah allah analı babalı büyütsün.2çocuklu olmak nasılmış? Hatrlarsan sana sormştum emmeyi bıraknca mı hamile kaldın dye:) bnm öyle oldu:) kız oluck Allah izin verirse.senin oğlan napıyo, ben onlra kyamıyorum ya kas ım topiği bitti malesef..

Bi de doğduktan sonra ağıza nar suyu sürülrse gaz olmuyomş kuzenlerm de olumlu sonuç verdi nette de memnun kalanlr olmuş

haklısın ama vazgeçmeyi düşünmüyoruz zaten :) belki o tepkisiz kalması takmadığından ben resmen kavgaya dönüştüüryorum olayı
Off çok iyi anlayabiliyorum seni. Sonuçta sizin kararınız olacak da bir gıcık ediyorlat bir sinirleri hoplattırıyorlar işte. Sallamamak gerekiyor da ne kadar yapabilirsen işte.

Bi de doğduktan sonra ağıza nar suyu sürülrse gaz olmuyomş kuzenlerm de olumlu sonuç verdi nette de memnun kalanlr olmuş
Az önce aldığım taze bilgi şöyle. Sodayı akşamdan açıyorsun sabaha kadar gazı gidiyor. Yeni doğan bebeğe 1 çay kaşığı veriyorsun. Gaz olmuyormuş.
Sabah inşallah doğum yapıcam ama sodam buzdolabında olacak. Hem üşeniyorum, hem de farklı bir şey verme taraftarı drğilim. Nar suyu da şekerli canım. O kadar şeker bile bu minnacık çocuklara çok zararlı. Emiyorsa ve varsa süt, yoksa muadili mama. Olacaksa gaz sorunu, o sorun da çekilecek yapacak birşey yok.

Eveeet kızlar Poyraz Bey ile bugün 3.günümüzdü. Meme savaşları çok şükür son buldu. Memeyi çok güzel kavradı sütüm de gelmeye başladı. Mümkün olduğunca emziriyorum doktorumuz mama takviyesi de yapalım dedi. Haftaya kontrolümüz var. Pazartesi doğum yaptım bugün itibariyle 10 kilo vermişim. Bizden haberler böyle. Doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun. Yapanlara da Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım emdikten sonra havada yutarmış onu çıkarıp önce sonra gaz çıkarıyoruz. Bana doktor gösterdi link var mı bilmiyorum bakmadım online. Anlatmaya çalışayım. Bebeği oturur pozisyona al kucağında. Ellerinle bebeğin kollarının altından arkada başına destek verecek şekilde tut. İndir kaldır bebeği yavaş yavaş dik oturur pozisyonda. Poposu kucağına değsin indirince sonra kaldır 5/6 kere yap çoğunlukla bir güzel geğiriyor :)

Pazartesi doğum yaptı. Fırsat buldukça da yazıyor :)

Ne güzel haberler maşallah.

gokyuzututkusu kelebekmrve gozunuz aydin allah anali babali buyutsun inşallah kuzularinizi.bol sütlü sağlıklı gunleriniz olsun inşallah

21 günlük ve 60 cc veriyorum 2-3 gündür
Daha önce 30 cc veriyordum ama artik 30 cc yetmiyor 60 cc yapıyorum bazen hepsini iciyor bazen 50 cc falan.
Benimde 20günlük 60cc veriyorum anca yetiyor yarın doktora sorucam bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…