2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yarın sezeryanla doğum yapacağım inşallah arkadaşlar dua edin ne olur çok korkuyorum.
Cnm sağlıkla sıhhatle geçer doğumun inşallah Allah yardımcın olsun sıra bana geliyor bende çok korkuyorum benimde buyuk ihtimal sezeryan olur gibi bide sezeryan diyemi hep erken aliyorlar bakiyorum hep gunu gelmeden herkes sezeryanla dogum yapmaya başladi bende yarin kontrole gitcem bakalim bana ne diyecekler bayramada kalmak istemiyorum aslinda hayirli haberlerle çikarsin inşallah

Biz klima acıyoruz ama cama ya da ayaklara veriyoruz. Bebiş battaniyeyle örtülü oluyor zaten.

Hepinize cok tesekkurler Kizlar.ozellikle sezeryan olan arkadaslar nasil.ne zamam gececek bu agrilar ne yatabiliuorim ne kalkabilouorim cok sanciyo dikis yerlerim sanki wajinap yirtiliuo ara ara

Geçmiş olsun darısi bizim başimiza nasil sezeryanmi oldu doğumun normalmi sezeryanda erkenmi aliyorlar acaba benimde kontrol var yarin korkuyorum valla sağlicakla buyut bebeğini ağrı sızı olmamıstır inşallah sıra bize geliyor dua edin doğum yapanlar bizde hayirlisiyla elimize alalim

Benımde korkum
Benımde korkum bu durumlarda katlanıp kalmak.o sırada napmam ız gerekiyor bılende varmı

Biz normal.icin bayagi bekledik 40+3de hala acilma olmayinca sezeryanla aldilar agrim yok desem yalan olur agri kesici rahatlatti biraz simdi hepinize dua ettm saglicakla kavusun bebeklerinize

.

Bize ilk kizimda doktor arabada klima onermiyorum onun yerine 4 camida yukardan 2-3 parmak acin demişti.ama aşırı sicaklarda biz klima açmamız gerekirse ayaklara yada camlara vurduruyorduk

Bu arada Aydii arabayla kendin mı çıkıyorsun bebekle. yada kızlar aranızda bebekle kendi araba kullanan var mı.ben arabayla çıkmak istiyorum ama kızım daha 22 günlük güvenemiyorum.ya ağlarsa ya kusarsa falan diye.yada ne zaman çıkabiliriz acaba

Biz normal.icin bayagi bekledik 40+3de hala acilma olmayinca sezeryanla aldilar agrim yok desem yalan olur agri kesici rahatlatti biraz simdi hepinize dua ettm saglicakla kavusun bebeklerinize
Hayirli olsun..Allah anali babali biyutsin..bakalim biz geride kalanlarin akibeti ne olacak..

Hepinize cok tesekkurler Kizlar.ozellikle sezeryan olan arkadaslar nasil.ne zamam gececek bu agrilar ne yatabiliuorim ne kalkabilouorim cok sanciyo dikis yerlerim sanki wajinap yirtiliuo ara ara
Canım benim ağrılarım bayağı hafifledi. Ama günde 2 defa ağrı kesici alıyorum. Almasam belki daha şiddetli olur

Yok canım, henüz o levele gelemedik... açıkçası henüz ben de güvenemiyorum bebekle yalnız çıkmaya... birkaç hafta sonra muhtemelen onu da yaparız ama...

Pazartesi günü biz de göbeğindeki kan için Dr a gittik aktif bir kanama olmadığını düştüğünde sızıntı olabileceğini ama yine de tahlil yapalım belki kanama sebebi olabilir diye yanına tsh ve sarılığı da ekleyerek tahlil istedi her bir isteği için bir tüp kan alınıyor. Her neyse hemşire aldı kızımı elinden alacağım kanı dedi neyse iğneyi taktı elini sıktı olmadı bebeği ana kucağında dikleştirdi benim karnından tutmadı istedi düşmesin diye tutarken birden bebek düşecek diye bir hamle yaptı anlamadım çocuğumu düşürecek halim yok bunu yaparken tüpdeki kanın hepsini döktü bende sinirlendim kızdım 6 yıllık tecrübesinden bahsetti yani bu işi ilk defa yapmıyormuş ben paniklemişim güya duruma el attı bebek düşmesin diye.bebeği kucağına aldı susturmaya çalıştı bak annesi canı acıdığı için değil yatmak istemediği içim ağlıyor yaramaz kızı diyerek güya ortamı yumuşatmaya çalıştı olan bizim kıza oldu tabi. Onlar için hiç bir.şey değil bizim çocuğumuzun sağlığı için yapılması gerekiyor her yeri delik deşik de olsa sağlık tabi!!!! Senin için parçalanıyor az daha devam etseydi ben de hemşireyi parçalayacaktım ama....

Pazartesi günü biz de göbeğindeki kan için Dr a gittik aktif bir kanama olmadığını düştüğünde sızıntı olabileceğini ama yine de tahlil yapalım belki kanama sebebi olabilir diye yanına tsh ve sarılığı da ekleyerek tahlil istedi her bir isteği için bir tüp kan alınıyor. Her neyse hemşire aldı kızımı elinden alacağım kanı dedi neyse iğneyi taktı elini sıktı olmadı bebeği ana kucağında dikleştirdi benim karnından tutmadı istedi düşmesin diye tutarken birden bebek düşecek diye bir hamle yaptı anlamadım çocuğumu düşürecek halim yok bunu yaparken tüpdeki kanın hepsini döktü bende sinirlendim kızdım 6 yıllık tecrübesinden bahsetti yani bu işi ilk defa yapmıyormuş ben paniklemişim güya duruma el attı bebek düşmesin diye.bebeği kucağına aldı susturmaya çalıştı bak annesi canı acıdığı için değil yatmak istemediği içim ağlıyor yaramaz kızı diyerek güya ortamı yumuşatmaya çalıştı olan bizim kıza oldu tabi. Onlar için hiç bir.şey değil bizim çocuğumuzun sağlığı için yapılması gerekiyor her yeri delik deşik de olsa sağlık tabi!!!! Senin için parçalanıyor az daha devam etseydi ben de hemşireyi parçalayacaktım ama....

Kızlar uykusuz her gece şarkısı ile herkese selamlar, yine uyu uyan uyu uyan sancılı bir gün gecirdik ki normalde bu kadar uyanmazdi benim prenses, diğer forumlarda denk gelmistim 15 günden sonra kullanmam için doktor devit vermişti bebeğe, acaba o mu gaz sancısı yapıyor yada kabizlik yapıyor çünkü iki gündür kullanıyorum damlayı normalde günde 3 yada 4 defa büyük tuvaletini yapan kızım dün gece 4de zorla bir tane yaptı, arada gaz ile bezini leke şeklinde de yapıyor ama böyle zorlanmazdi, böyle sorun yaşayan başka var mı kızlar ?

Sezeryan yapanlara sormak istiyorum...depentin hastabezini alayımmı yoksa normal pedle dahamı iyi oluyor

Canım ben depent almıştım külot şeklinde olanlardan çok memnun kaldım, hatta hemşire hanim da bu bezlerinde çok rahat oluyor demişti giydirirken, benim çok kanamam olmamıştı ama sezeryan yerine degmemesi ve rahat giyip cikarilmasindan dolayı kesinlikle depent al derim

Sezeryan yapanlara sormak istiyorum...depentin hastabezini alayımmı yoksa normal pedle dahamı iyi oluyor

Depend çok iyiydi. Hastane başka bi markanın verdi bana. Sonrada benimkiyle devam ettim. Birde aklım orda kalmadi. Gelen giden varken rahat oldu.

Bende merak ediyorum bunu arabayla ne zaman çıkılır acaba şuan tek bırakamam arkada çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…