2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kıyamam ya kolik olunca uyumaz galiba diye biliyorum büyüdükçe düzelir inşallah canım
Bizde iyiyiz çok şükür alışıyorum yavaş yavaş bebekli hayata :)

Kızlar çıldırcam ya bebeğim tam olarak dalıp uyuyamıyor habire bi tıslama ıkınma ses çıkarma gazını üstten çıkartıyor acaba hala gazı mı var anlamıyorum ne yapacağımı şaşırdım kaldım ya karşımda iki dakikada bir ıkınan sıkılan daralan bir bebek offf ne zormuş bebek bakması

Canım benim oğlumda aynı öyle hatta onun sesinden ben uyuyamıyorum o derece..hep bi sesler ıkınmalar gerinmeler bende anlamıyorum niye ama bazı bebekler sesli uyurmuş sanırım bizimkiler öyle..bende üzülüyorum huzursuz uyuyamıuo diye

Kızlar bişey sorcam benim sorularımda bitmiyo ilk anne olmak zormuş gerçekten..ben şimdi emdiriyorum oğlumu ama doyup doymadığını nasıl anlıyorsunuz?doymasa uyumaz dimi ağlardı..sanki mama verince doyması daha garanti gibi geliyo o yüzdem emzirdiktem sonra ağlayınca doymadı diye mama veriyorum..yanlışmı yapıyorum emzirmeye devammı etmeliyim sütüm az gibi geliyo bana

Kızlar bebeğinizi sırtüstü yatırıyor musunuz? Ben kusar tıkanır diye korkuyorum hep yan yatırıyorum. KV ben banyodayken yatırmış sırtüstü, bir de böyle daha rahat ediyor diyor

Onu saymamis miyim? Pardon atlamisim canim yaralar da geçmedi :)))) allah bozmasın keyfinizi ins. Ben de merak ediyorum sizi ama büyük zama n istiyor burası. O da ben de çok zor bulunuyor artık
Hiç uyumuyor mu tosbaa :)

kizlar eskiler misir cok yermis gercekten de sut yapiyor ben de yiyince fark ediyorum benim bebegi sikica kundak yapıyorum bu sefer de kollarını cikarmak icin agliyo debeleniyo cikarinca susup uyuyo bi garip cocugum var :)
Benimde öyle canım başlarda sardım elini öyle güzel uyuyor gibiydi ama ben daraldım onun yerine sanki oda rahatsız oluyor gibiydi suç bende çocukta alıştı tabi şimdi huzursuz olup uyuyamadığında sarıyorum o zaman da açmak için debeleniyor :)

İshal olması iyi bir şey miş. Sütünün yağlı olduğynu gösterirmiş. Bizim chucky bir fışkırtıyor altı açık olsa her yeri batıracak dr a sordum o soyledi
Ahh dun gece bizimli batirdi heryeri Allahtan alt acma mi deri vardi yoksa gitmisti hali. Bastan asagi soydum dogru ilim suya tuttum popoyu komple ust degistdk hersey makina atildi yikandi. Ama dedigin gibi fiskirtarak yapinca zaiyat cok oldu :)

Ben göğüs küçültme ameliyatı oldum doktor sütün azalabilir demişti ya ondan bilmiyorum yetmiyor diye düşünüyorum sürekli ağlıyor memede olmak isteyip aranıyor hep aç gibi davranıyor bende doyuramadıgımı düşünüyorum sağdıgım zaman iki göğsümden 40 cc cıkıyor az mı bilmiyorum kusması ole çökelek gibi değil içtiğini kusuyor baya ondan korkuyorum doymadı diye

Emzrmirmeye devam etmelisin canim ne kadar az ve sık emzirirsen sutunde o derece artar. Ben bugun burda yazilanlardan acaba 15 20 dakka emme bebege yetmiyrmu diye kaygilandim sonra bebegin cisini kakasini takip ettim kilo alimini goz onunde bulundrdm icim rahat etti. Sutum varken mama vermemeye calis ki bol bol emsin. Mama veririsen emmesi azalir

Ben woombie almıştım bunun için tam kurtarıcı.
Bir de bişi diyeceğim, memedeyken uykuları çok hafif. Ne zaman ki kollar bacaklar gevşiyor, yarı baygın hale geliyor, o zaman koyuyorum yatağa. Bir de yatağa koyarken memeyi yanağına değdirmeye devam ediyorum, yattığı yerde zaten atlet var, uyuyor saf:)
Benimki de gündüz uykusu düşmanı, sarılık yüzünden saatte bir emzirmem lazım, adam uyumadığı için sürekli meme çıkart, oyna, meme çıkart yapıyoruz hoş uyuyup zor uyandırmaktan iyidir:)

Son düzenleme:
Eskilerde madeni parayı bi beze sarıp göbege koyuyolarmış üstünü bantlıyolarmıl düşmesin diye. Bilemedimki canım napıcagımı

Arkadaşım mama vermek seni kötü anne yapmaz. Gereksiz suçluluk duygusuyla ikinize de eziyet etme. Emzirmeyi çoğaltmak için Tomris'in meme kampı var, onu okuyup dene istersen. Ama gerekiyorsa mama da ver.

Biz iki kere doktora gittik, ana kucağında 3 saat filan kaldı bir şey olmadı. Yanına mama al ya da emzirebileceğin bir ortam varsa baktın mıkırdıyor, emzirirsin.
Kolay gelsin.

alemsin yaa

Kızlar bebeğinizi sırtüstü yatırıyor musunuz? Ben kusar tıkanır diye korkuyorum hep yan yatırıyorum. KV ben banyodayken yatırmış sırtüstü, bir de böyle daha rahat ediyor diyor
İlk dogdugunda hastanedeki hemşire bir hafta sırt üstü yatırma demiştş. Ondan sonrada yatırmaya basladım. Benim kızda yüzüstü yatmaya bayılıyo. Bıraksam üç saat yatıyo uyanmadan ama bu sefer ben basından ayrılsmıyırm bogulma tehlşkesi var diye

80 ile doğuma gırdım suan 72yım hala. ve hıc bır kıyafetım ayakkabım olmuyor...
dediğin gıbı gece süt akıyor sırıllsıklam kalkıyoruum.
banyo sürem 5 dk ya düştü.
gunlerdır evdeyım esofmanla ask yasıyoruz. heryerım sut kokuyor.
normalde üşüyen ben terden ölüyorum. kendimi pis kokuyor hissediyorum. bu durumdanda cok rahatsızım
eşimlede cogu kez ayrı yatıyoruz cunku bebekle yatıyorum.
yanı canım senden bır farkım yok

seay fotonuzu cektı mı. bır tane paylaşşana burda.

benımkı 70/80 cc içerse doyuyor...90 versem yok demıyor.

Aynı benim oğlan ve aynı ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…