Kıyamam ya kolik olunca uyumaz galiba diye biliyorum büyüdükçe düzelir inşallah canımCanım sağol hal hatır sorduğun hatırladığın için bu aralar biz bile kendimizi unuttuk:))
Bebeğim biraz huysuz ya emecek ya uyuyacak diğer türlü durmadan ağlıyor kolik olmasından endişeleniyorumo yüzden de çok ilgilenemiyorum buralarla:)
Sen nasılsın nasıl gidiyor bebişinle hayat:)
Canım benim oğlumda aynı öyle hatta onun sesinden ben uyuyamıyorum o derece..hep bi sesler ıkınmalar gerinmeler bende anlamıyorum niye ama bazı bebekler sesli uyurmuş sanırım bizimkiler öyle..bende üzülüyorum huzursuz uyuyamıuo diyeKızlar çıldırcam ya bebeğim tam olarak dalıp uyuyamıyor habire bi tıslama ıkınma ses çıkarma gazını üstten çıkartıyor acaba hala gazı mı var anlamıyorum ne yapacağımı şaşırdım kaldım ya karşımda iki dakikada bir ıkınan sıkılan daralan bir bebek offf ne zormuş bebek bakması
Hiç uyumuyor mu tosbaa :)Onu saymamis miyim? Pardon atlamisim canim yaralar da geçmedi :)))) allah bozmasın keyfinizi ins. Ben de merak ediyorum sizi ama büyük zama n istiyor burası. O da ben de çok zor bulunuyor artık
Benimde öyle canım başlarda sardım elini öyle güzel uyuyor gibiydi ama ben daraldım onun yerine sanki oda rahatsız oluyor gibiydi suç bende çocukta alıştı tabi şimdi huzursuz olup uyuyamadığında sarıyorum o zaman da açmak için debeleniyor :)kizlar eskiler misir cok yermis gercekten de sut yapiyor ben de yiyince fark ediyorum benim bebegi sikica kundak yapıyorum bu sefer de kollarını cikarmak icin agliyo debeleniyo cikarinca susup uyuyo bi garip cocugum var :)
Ahh dun gece bizimli batirdi heryeri Allahtan alt acma mi deri vardi yoksa gitmisti hali. Bastan asagi soydum dogru ilim suya tuttum popoyu komple ust degistdk hersey makina atildi yikandi. Ama dedigin gibi fiskirtarak yapinca zaiyat cok oldu :)İshal olması iyi bir şey miş. Sütünün yağlı olduğynu gösterirmiş. Bizim chucky bir fışkırtıyor altı açık olsa her yeri batıracak dr a sordum o soyledi
Ben göğüs küçültme ameliyatı oldum doktor sütün azalabilir demişti ya ondan bilmiyorum yetmiyor diye düşünüyorum sürekli ağlıyor memede olmak isteyip aranıyor hep aç gibi davranıyor bende doyuramadıgımı düşünüyorum sağdıgım zaman iki göğsümden 40 cc cıkıyor az mı bilmiyorum kusması ole çökelek gibi değil içtiğini kusuyor baya ondan korkuyorum doymadı diyeBende gecenlerde oyle bir depresif hale girdim ve cıktm benimki beni emmiyordu sut oldugu halde. Çok şğkür kendiliğinden geçti. Sanırım bebeklerde keşif yapıyor hergün ye birşey deniyor. Sen üzülme. Madem sütün var emzir neden mama verdiğini anlamadım
Kusan bebekte saglıklıdır. Doymuştur demek. Yatırırken kundak yap ben faydasını gördüm.
Emzrmirmeye devam etmelisin canim ne kadar az ve sık emzirirsen sutunde o derece artar. Ben bugun burda yazilanlardan acaba 15 20 dakka emme bebege yetmiyrmu diye kaygilandim sonra bebegin cisini kakasini takip ettim kilo alimini goz onunde bulundrdm icim rahat etti. Sutum varken mama vermemeye calis ki bol bol emsin. Mama veririsen emmesi azalirKızlar bişey sorcam benim sorularımda bitmiyo ilk anne olmak zormuş gerçekten..ben şimdi emdiriyorum oğlumu ama doyup doymadığını nasıl anlıyorsunuz?doymasa uyumaz dimi ağlardı..sanki mama verince doyması daha garanti gibi geliyo o yüzdem emzirdiktem sonra ağlayınca doymadı diye mama veriyorum..yanlışmı yapıyorum emzirmeye devammı etmeliyim sütüm az gibi geliyo bana
Ben woombie almıştım bunun için tam kurtarıcı.Selamlar. Benim bebek de pardon chucky de geçen geceyi zehir etti dün gece de bir harikaydı. Her gün yeni bir huy ediniyor sanırım. Emziriyorum yatırıtorum yatagına 5 dak sonra uyanıyor. Dikişlerimin agrısında yat kalk perişansım neyseki ağrılar bitti. Şimdi bişey farkettim. Kundak yapmıyordum baktım elleriyle kollarıyla kendini uyandırıyor. Şimdi kundak yapıyorum paket gibi sarıyorum ayaklar serbest emzırıyorum uyuyor hoop yataga mışıl mışıl uyuyor denedim oldu. :)
Eskilerde madeni parayı bi beze sarıp göbege koyuyolarmış üstünü bantlıyolarmıl düşmesin diye. Bilemedimki canım napıcagımıYa eskileri okuyamadım. Benim bebegin göbegi bayagı dısarda buyukce bir et var. Dr düşsün göbeği sararız dedi endişelenmeyin, bugün başka bir dr fıtık dedi. 2 yıl çok uzun sanki ya hemn geçse keşke üzüldüm şindi
Arkadaşım mama vermek seni kötü anne yapmaz. Gereksiz suçluluk duygusuyla ikinize de eziyet etme. Emzirmeyi çoğaltmak için Tomris'in meme kampı var, onu okuyup dene istersen. Ama gerekiyorsa mama da ver.Yok canm simdi düzeldim ama bebeğimin göbeği düştü fakat iltihap oldu doktor 3 gün üst üstte yakma işlemi yaptı gümüş nitrat kalemle hala iltihap var bebeğim emiyor şükür ama sütüm mü az bilemedim sürekli memede olmak istiyor yatağına koyayım hemen uyanıp ağlıyor Gazi var kıvranıyor sadece meme vermek istiyorum emiyor ama sonra kusuyor hepsini mama yarım veriyorum günde 2 falan çünkü emiyorda hala uyumayıp meme emiyor geceleri uyandıramıyorum sagıp biberonla veriyorum sarılık olmasın diye şükür olmadı dünden suana kadar mama veremedim ama dayanamadım daha fazla sadece emmek istiyor kusuyor emiyor kusuyor uyumuyor bu kısır döngü en son yarım mama üstüne emdi sindi uyuyor anane kadar sürer bilmiyorum benim gibi olan varmı ağlıyorum durup durup bebeğime yetemiyırum diye mama vermek istemiyorum hiç ama napıcagımı bilmiyorum
Biz iki kere doktora gittik, ana kucağında 3 saat filan kaldı bir şey olmadı. Yanına mama al ya da emzirebileceğin bir ortam varsa baktın mıkırdıyor, emzirirsin.Kızlar yarın okula ugramam gerek kangurum yok sling im yok. Pusette götürsem getirsem ya da kucagımda taşısam 8 günlük bebek sıkıntı olur mu. Aşıları da yok henüz. Cok kalmıycam dogum raporu vericem bir kaç bişey teslim edip çıkıcam
alemsin yaaBen woombie almıştım bunun için tam kurtarıcı.
Bir de bişi diyeceğim, memedeyken uykuları çok hafif. Ne zaman ki kollar bacaklar gevşiyor, yarı baygın hale geliyor, o zaman koyuyorum yatağa. Bir de yatağa koyarken memeyi yanağına değdirmeye devam ediyorum, yattığı yerde zaten atlet var, uyuyor saf:)
Benimki de gündüz uykusu düşmanı, sarılık yüzünden saatte bir emzirmem lazım, adam uyumadığı için sürekli meme çıkart, oyna, meme çıkart yapıyoruzhoş uyuyup zor uyandırmaktan iyidir:)
İlk dogdugunda hastanedeki hemşire bir hafta sırt üstü yatırma demiştş. Ondan sonrada yatırmaya basladım. Benim kızda yüzüstü yatmaya bayılıyo. Bıraksam üç saat yatıyo uyanmadan ama bu sefer ben basından ayrılsmıyırm bogulma tehlşkesi var diyeKızlar bebeğinizi sırtüstü yatırıyor musunuz? Ben kusar tıkanır diye korkuyorum hep yan yatırıyorum. KV ben banyodayken yatırmış sırtüstü, bir de böyle daha rahat ediyor diyor
Doyuyordur canım doymasa ağlar bence. Çiş yapnasıda doydugunu gösterir. Her çocuk farklı cok da kıyaslama yapmamak lazım.
80 ile doğuma gırdım suan 72yım hala. ve hıc bır kıyafetım ayakkabım olmuyor...8.gunde selamlar kizlar kizimla yapisik ikiz modundayiz odamizdan salona daha gecis yapamadik uyuyor ve 2 saat sonra geri uyanip direk meme istiyor o bos vakitte de bende uyumaya calisyorum ama agrilarim buma el vermiyor onun haricinde heryerim sut kokuyor sirilsiklam oluyorm sutler akiyor ve ilk defa ter koktugumu hissettim ayna da kendime baktigimda bakimsiz bir kadin goruyorum esimle aramizda gercekten bebek var yani eski gunlerimize donermiyiz bilmiyorum
onun haricinde 50kg ile baslayan hamileligim 65 ile son bulmustu suan 58kilodayim A aydogdu06 sende durumlar nasil
Kızlar bebekleriniz kaç günlük ve ne kadar mama veriyorsunuz?benim ki 27günlük memede veriyorum ama herzaman emmyio mama veriyorum 60cc ama sanki yetmiyor iki saat zor uyuyo ve çok aç uyanıyor..arkadaşımın benimle aynı bebeği 90 veriyorum dedi 90 çok değilmi?
Benim kızımın hep agzı aranıyo aç gibi. Her gören bu aç bu aç diyo. Gazdan dolayı desemde kimseyi inandıramadım. Hıçkırıyo sık sık,altınıda sık sık kirletiyo. Ama hep huzursuz gazdan dolayı. Ya uyuyacak ya meme emecek. Öyle gözü acık biraz etrafa bakınayım yok malesefdün doktor kilosuna boyuna masallah dedi. Mama mı veriyosun dedi hayır anne sütü dedim. Maşallah iyi gelişmiş dedi. Arabada eşime dedimki bi daha aç bu cocuk demezsin inş. Bu arada gögüslerimde genelde hamur gibi yumusaktır. Öyle elimle sıkınca foşur foşur akmazda. Beslenmemde malesef bebek yüzünden düzgün deil. Sadece üç litre su içmeye özen gösteriyorum. Hem süt hem zatıflama için.
60 ile hamile kaldım. 75ile doguma girdim. Çıktıgımda 71 kiloydum. Bebegim bir aylık oldu bugun. 61 kiloyum şuan. Ama işin tuhaf yanı hala alyansım ve bi çok kıyafetim olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?