- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Bilmem alıyor hiç fazlasını flnda çıkarmıyor, anlamadım :)Yahu 10-15 dk emip üstüne 40-50 CC çok değil mi? Doktor bana eğer sütün az gelirse bu öğün meme bi öğün 30 CC mama ver dedi. @zehrayalcin87 çok gelmiyor mu ? Ben sutum var diye mama vermiyorum ama 10 -15 dk emip bırakıyor saat başı falan.. cisli yada kakali bezi toplamda 6-7 bez çıkıyor. Doyuyor diye düşünüyorum ama yanlış mı yapıyorum?
Kilo Alımı iyiyse hiç psikolojini bozma canım. Bugünlerinin tadını cıkarmaya bak çünkü çok cabuk büyüyolarAynı şeyleri ben de yaşıyorum ya. Arada mama veryorum hatta. 14 günlük kızım iki kere kontrole gittik kilo alımı iyi demişti ama yetemediğimi düşünüyorum. Psikolojim bozuldu artık
Olabilir altını açınca bugün dr un üstüne yaptı. Aferin dedim ogluma çunku dr dan hiç hoşlanmamıştımHahahah bizimkinin bezini çıkarırken kakasını yapıyor, tam bezliyorum tekrar kaka yapıyor 3 kez arka arkaya hez değiştiriyorum :) heralde altını açınca rahatlıyor
Erkek olmasının avantajı :) ama evde dikkat et tabi, bizimki kız olduğu için en fazla kendi altını ıslatıyor yine zavallımOlabilir altını açınca bugün dr un üstüne yaptı. Aferin dedim ogluma çunku dr dan hiç hoşlanmamıştım
Geçmiş olsun canım 22 çıkmıştı 14,8 e düştü. Bugün eve çıktık. Yarın tekrar kan alacaklar ama artık tehlike yok dedi doktor çok şükürÇok geçmiş olsun. Kaç çıktı degeri, pzrtesi bizim 11.8 di bol emzir dedi. Caramba 12.5 oldu 17 sınır dedi sıkıntılı degil dedi. Bol emzir rengini takip etti. Bizimki kan uyuşmazlığından oldu galiba. Benimki Bpozitif onunki A pozitif. Umarım atlatırız bizde. Hiç sıkıntı yapma sende çogu bebek hastanede kalıyor bunun için iyileşecektir
Amerikan pediatri derneği ani bebek ölümlerinin önlenmesi için bebeklerin sırt üstü yatırılmasını öneriyor. Sırt üstü yatırmak güvenli, hatta hastanedeki yatırıldığı beşik gibi karyolasının baş tarafını eğim vermek için yerden yükselttik biz, reflü oluşma durumu da yok. Zaten Kafasının arkası yuvarlak olduğu için sırt üstü yatırdığımda mutlaka kafa bir tarafa dönüyor, kustuğunda akar gider.Ben de gece yan yatırıyorum, sırt üstü buluyorum. 8 günlük oldu bugün ama ne bileyim sırt üstü yatırmaya cesaretim yok. Kusma huyu yoktu 2 gündür çıkartmaya başladı yatarken. Baş tarafı yüksek de yatırıyorum ama sanırım fazla emdiğini çıkartıyor. Kusup tıkanacak diye ödüm patlıyor. Arkasına destek te koyuyorum battaniyeden dönmesin diye ama yine nasıl başarıyorsa sırtüstü buluyorum.
12 çıktı. Sarılık olduğunu bilir gibi sürekli emiyor kıyamam. Bazen halim kalmıyor tıkıyorum mamayıSarılık degerin kaç. Benim bebede saat bası meme istiyor. Memeler foraaa.
Ben beyaz gürültü de çıkartan Whisbear alacağım. Çok tavsiye ediyorlar yurtdışında filan.Uyku arkadaşı alan var mı? Nerden aldınız?ne aldınız? Çok pahalı baktıklarım da..
Ay gözün aydın kuzum. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar dün saat 11.20 de bebeğimi kucağıma aldım. Normal doğumla gece sancılarım başladı sabah 6 da 2 cm aciklikla gittim 11 20de dogum gerçekleşti. Oğlum sürekli kucakta uyumak istiyor ne yapcaz bilmiyorum ne ara alıştı anlayamadim.bekleyen herkese kolay doğumlar
kız yok üstüne adet gördüğüm için en son ki sat üzerinden bakıypruz malesef. Yumurtlama ensonkı adetime yakın. O yuzden son günlerim die düşünüyorum ama temmuzu göreceğiz galibaCanım
canım 38 haftadasın daha vaktin var bende çşamba kontrol oldum bir gelişme yok bayramdan sonra çşamba tekrar bakılcak ve artık doğumu başlatıcam dedi hayırlısı
Benim bebiş de pzt 11.8 crs 12.5 cıktı en fazla degeri 8. Gun olurmuş sonra azalırmış. Sen de atlatmış sayılırsın. Yalnız aynı şeyi bende düşündüm. Önceden bu kadar emmeyen çocuk saat başı kalkıp emiyor sürekli emiyor, vücut kendini bir şekilde koruyor gerçekten.12 çıktı. Sarılık olduğunu bilir gibi sürekli emiyor kıyamam. Bazen halim kalmıyor tıkıyorum mamayı
Ohhh geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım 22 çıkmıştı 14,8 e düştü. Bugün eve çıktık. Yarın tekrar kan alacaklar ama artık tehlike yok dedi doktor çok şükür
Allah korumuş yavrunu. Çok geçmiş olsun. Çok üzüldümkizlar cok kotuyum bebegim boguluyordu kollarimda nefessiz kaliyordu yavrumemzirdikten sonra yatagina biraktim onu seyrediyordum birden kusmaya basladi agzindan burnundan geldi kusmugu hemen firladim kucagima aldim ne yapacagimi bilemedim o anda cunku tikanmisti ne agzindan ne burnundan nefes alamadi mos mor kesildi sirtina vurdum belki nefes alabilir diye bi sure nefes alamadi sonra yavas yavas duzeldi ellerimde kollarimda can kalmadi simdide yanindan ayrilamiyorum yine kusarda nefessiz kalir Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dikkat edin emdikten sonra bi sure yanlarinda durun kimseye yasatmasin Allahim boyle biseyi
Canim bas cevirme yi kendi drumda akrabamizin acibademdeki druda soyledi. Ama Benimkide duz ceviriyordu . Yan yatma yastigiyla hafif yan yatirdim. Gece aglar hareketle yuzustu dusebilir. Guvenemedim. Yanyatma yastigi alabilirsin sende.Canım çok sağol. Ama başını ben bir tarafa dönük yatırsam da kendisi çevirebiliyor. Nasıl bir çözüm bulsam ki
Fiyatı hakkında bilgin varmı bulamadım da internet ten bide nerden sipariş verebilirimBen beyaz gürültü de çıkartan Whisbear alacağım. Çok tavsiye ediyorlar yurtdışında filan.
Gecmis olsun canim. Benim bebegim refluluydu tikaniyordu . Emzirdikten sonra gazini cikar mutlaka. Gaz cikmayinca kusabilir. Emzirdikten sonra hemen yatirmamaya calis. Sirtustu yatacak ama Basinin yan olmasi gerekir. Duz yatmamasi lazim. Birde bas kismini yukseltebilirsin. Basinin degilde yataginin altina yastik yada pike koyarak. Zaten yapmissin bebegi yuzustu cevirip sirtina vurmussun.Biraz nefes almaya baslayinca burun kokunden iki kasinin ortasindan yukari dogru cekebilirsin. Burun deliklerini aciyor nefes almasina yardimci oluyor.kizlar cok kotuyum bebegim boguluyordu kollarimda nefessiz kaliyordu yavrumemzirdikten sonra yatagina biraktim onu seyrediyordum birden kusmaya basladi agzindan burnundan geldi kusmugu hemen firladim kucagima aldim ne yapacagimi bilemedim o anda cunku tikanmisti ne agzindan ne burnundan nefes alamadi mos mor kesildi sirtina vurdum belki nefes alabilir diye bi sure nefes alamadi sonra yavas yavas duzeldi ellerimde kollarimda can kalmadi simdide yanindan ayrilamiyorum yine kusarda nefessiz kalir Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dikkat edin emdikten sonra bi sure yanlarinda durun kimseye yasatmasin Allahim boyle biseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?