2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar pazartesi günü kontrol de bebeğimin kilo almadığını söylemişti hastane dr u. Fakat bugün sağlıkocağına gittim kilosu baya baya iyi çıktı hatta üst seviyede kilo almış dedi dr. Nasıl besliyorsan aynı şekilde devam et dedi. Emziriyorum sadece mama başlamayı düşünüyordum dr tavsiyesinde. Şaşırdım hangi dr un tartırsı doğruu

6. Gun dustu
Bize bebek gobek bakim kiti aldirdilar
Gazli bez ve alkollu spreyi var
Gunde uc kez pansuman yaptik
İlk oglumda ayni sekilde 8. Gun dusmustu
Sizin uzun surmus baya
Kulak çöpünü alkole batırıyorum sabah akşam sürüyorum. 8. Gün düştü düşecek giibi görünüyor. Yıkadım bebişi yıkamasaydım düşerdi brnce

Onu saymamis miyim? Pardon atlamisim canim yaralar da geçmedi :)))) allah bozmasın keyfinizi ins. Ben de merak ediyorum sizi ama büyük zama n istiyor burası. O da ben de çok zor bulunuyor artık

Yahu 10-15 dk emip üstüne 40-50 CC çok değil mi? Doktor bana eğer sütün az gelirse bu öğün meme bi öğün 30 CC mama ver dedi. @zehrayalcin87 çok gelmiyor mu ? Ben sutum var diye mama vermiyorum ama 10 -15 dk emip bırakıyor saat başı falan.. cisli yada kakali bezi toplamda 6-7 bez çıkıyor. Doyuyor diye düşünüyorum ama yanlış mı yapıyorum?

İkiside ayni gun dogdu desene. Nasilsin agri sanci vs sikayetin var mi
Yok canm simdi düzeldim ama bebeğimin göbeği düştü fakat iltihap oldu doktor 3 gün üst üstte yakma işlemi yaptı gümüş nitrat kalemle hala iltihap var bebeğim emiyor şükür ama sütüm mü az bilemedim sürekli memede olmak istiyor yatağına koyayım hemen uyanıp ağlıyor Gazi var kıvranıyor sadece meme vermek istiyorum emiyor ama sonra kusuyor hepsini mama yarım veriyorum günde 2 falan çünkü emiyorda hala uyumayıp meme emiyor geceleri uyandıramıyorum sagıp biberonla veriyorum sarılık olmasın diye şükür olmadı dünden suana kadar mama veremedim ama dayanamadım daha fazla sadece emmek istiyor kusuyor emiyor kusuyor uyumuyor bu kısır döngü en son yarım mama üstüne emdi sindi uyuyor anane kadar sürer bilmiyorum benim gibi olan varmı ağlıyorum durup durup bebeğime yetemiyırum diye mama vermek istemiyorum hiç ama napıcagımı bilmiyorum

Bence de helva çok iyi sürekli hoşaf var bende hem de şekersiz. Bol su
Tatlı evde var gelenlere güya ikramlık gelen giden yok hepsini ben yiyorum dayanamıyorym. Balık yağı alıyorum. Galactago diye bir damla verdi dr arada içiyorum

Doyuyordur canım doymasa ağlar bence. Çiş yapnasıda doydugunu gösterir. Her çocuk farklı cok da kıyaslama yapmamak lazım.

Ben dün 75 CC verdim yeterli geldi sanki 24 günlüğüz ama 2 saat beklediği de oluyor 4 saat gece uyuduğu da oluyor 1 saat beklediği de

Kızlar oğlum sarılık olmuş. Kuvöze aldılar. Çok korktu yavrum ağlıyo sürekli
Çok geçmiş olsun. Kaç çıktı degeri, pzrtesi bizim 11.8 di bol emzir dedi. Caramba 12.5 oldu 17 sınır dedi sıkıntılı degil dedi. Bol emzir rengini takip etti. Bizimki kan uyuşmazlığından oldu galiba. Benimki Bpozitif onunki A pozitif. Umarım atlatırız bizde. Hiç sıkıntı yapma sende çogu bebek hastanede kalıyor bunun için iyileşecektir

Bende gecenlerde oyle bir depresif hale girdim ve cıktm benimki beni emmiyordu sut oldugu halde. Çok şğkür kendiliğinden geçti. Sanırım bebeklerde keşif yapıyor hergün ye birşey deniyor. Sen üzülme. Madem sütün var emzir neden mama verdiğini anlamadım
Kusan bebekte saglıklıdır. Doymuştur demek. Yatırırken kundak yap ben faydasını gördüm.

Kızlar yarın okula ugramam gerek kangurum yok sling im yok. Pusette götürsem getirsem ya da kucagımda taşısam 8 günlük bebek sıkıntı olur mu. Aşıları da yok henüz. Cok kalmıycam dogum raporu vericem bir kaç bişey teslim edip çıkıcam

eger bebegi hic emzirmeden hep sagarak sut verirsen sutun azalir ve bir süre sonra da biter 2-3 ayı bulmaz. O yuzden emzirmen daha iyi. Evet emzirmek kolay degil ben dr asiri zorlaniyorum kan ter icinde kalıyoruz kizimla inatlasiyo agliyo ama bebeklerimizin buna ihtiyaci var.

Ya eskileri okuyamadım. Benim bebegin göbegi bayagı dısarda buyukce bir et var. Dr düşsün göbeği sararız dedi endişelenmeyin, bugün başka bir dr fıtık dedi. 2 yıl çok uzun sanki ya hemn geçse keşke üzüldüm şindi

Benim kızımın hep agzı aranıyo aç gibi. Her gören bu aç bu aç diyo. Gazdan dolayı desemde kimseyi inandıramadım. Hıçkırıyo sık sık,altınıda sık sık kirletiyo. Ama hep huzursuz gazdan dolayı. Ya uyuyacak ya meme emecek. Öyle gözü acık biraz etrafa bakınayım yok malesefdün doktor kilosuna boyuna masallah dedi. Mama mı veriyosun dedi hayır anne sütü dedim. Maşallah iyi gelişmiş dedi. Arabada eşime dedimki bi daha aç bu cocuk demezsin inş. Bu arada gögüslerimde genelde hamur gibi yumusaktır. Öyle elimle sıkınca foşur foşur akmazda. Beslenmemde malesef bebek yüzünden düzgün deil. Sadece üç litre su içmeye özen gösteriyorum. Hem süt hem zatıflama için.
60 ile hamile kaldım. 75ile doguma girdim. Çıktıgımda 71 kiloydum. Bebegim bir aylık oldu bugun. 61 kiloyum şuan. Ama işin tuhaf yanı hala alyansım ve bi çok kıyafetim olmuyo

Benim oğlumda öyle hep aç hep aç..hep memede durmak istiyo özellikle akşamları

kizlar eskiler misir cok yermis gercekten de sut yapiyor ben de yiyince fark ediyorum benim bebegi sikica kundak yapıyorum bu sefer de kollarını cikarmak icin agliyo debeleniyo cikarinca susup uyuyo bi garip cocugum var :)

Ben de deneyim bari canım ya. Benimki de aynı. Hele ilk geceler yatağa koyar koymaz uyanıyordu. Şimdi daha azaldı ama ellerini çok kullanıyor üstünü açıyor. Bir deneyeyim

Kızlar dün saat 11.20 de bebeğimi kucağıma aldım. Normal doğumla gece sancılarım başladı sabah 6 da 2 cm aciklikla gittim 11 20de dogum gerçekleşti. Oğlum sürekli kucakta uyumak istiyor ne yapcaz bilmiyorum ne ara alıştı anlayamadim.bekleyen herkese kolay doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…