- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
Bende yemistim 1 bütün misir bugun benim de sanki goguslerim dune gore hep daha şiş.Kızlar bu arada dün akşam süt mısır haslamıştım düdüklüde. Ondan yedim. Sabah gögüslerim taş gibiydi. Baya süt yapıyomuş haberiniz olsun
Kulak çöpünü alkole batırıyorum sabah akşam sürüyorum. 8. Gün düştü düşecek giibi görünüyor. Yıkadım bebişi yıkamasaydım düşerdi brnce6. Gun dustu
Bize bebek gobek bakim kiti aldirdilar
Gazli bez ve alkollu spreyi var
Gunde uc kez pansuman yaptik
İlk oglumda ayni sekilde 8. Gun dusmustu
Sizin uzun surmus baya
Onu saymamis miyim? Pardon atlamisim canim yaralar da geçmedi :)))) allah bozmasın keyfinizi ins. Ben de merak ediyorum sizi ama büyük zama n istiyor burası. O da ben de çok zor bulunuyor artıkCanım benim kide öyle en fazla 20 dk emiyor ve maksimum 2.5saate acıkıyor ama genelde saat başı emiyor ya ben çok besliyorum yada bebeğim az emiyor hemen acıkıyor
Hadi ya kıyamam :) bizde iyiyiz çok şükür merak ettim sizi göğüs yaraların geçmiştir inşallah
Yok canm simdi düzeldim ama bebeğimin göbeği düştü fakat iltihap oldu doktor 3 gün üst üstte yakma işlemi yaptı gümüş nitrat kalemle hala iltihap var bebeğim emiyor şükür ama sütüm mü az bilemedim sürekli memede olmak istiyor yatağına koyayım hemen uyanıp ağlıyor Gazi var kıvranıyor sadece meme vermek istiyorum emiyor ama sonra kusuyor hepsini mama yarım veriyorum günde 2 falan çünkü emiyorda hala uyumayıp meme emiyor geceleri uyandıramıyorum sagıp biberonla veriyorum sarılık olmasın diye şükür olmadı dünden suana kadar mama veremedim ama dayanamadım daha fazla sadece emmek istiyor kusuyor emiyor kusuyor uyumuyor bu kısır döngü en son yarım mama üstüne emdi sindi uyuyor anane kadar sürer bilmiyorum benim gibi olan varmı ağlıyorum durup durup bebeğime yetemiyırum diye mama vermek istemiyorum hiç ama napıcagımı bilmiyorumİkiside ayni gun dogdu desene. Nasilsin agri sanci vs sikayetin var mi
Bence de helva çok iyi sürekli hoşaf var bende hem de şekersiz. Bol sueshma arkadasim sutum icin hic ozel birsey icmiyorum aman onuda icersem heralde butun gun sut sagarim.zannedersem normal de cok su iciyorum asiri derece ona bagliyorum kanallarla ilgiliymis zaten o yonden sansliyim.birde tahin helvasi cok yedim hamileyken hala yerim oda sut yapar.hwrseyin fazlasi zarar hep onden bosaltim yapiyorum emzirmeden once tas gibu oluyolar neyse Allaha cok sukur sutum olsunda.herkese bol sutlu gunler diliyorum bolbol su ve hosaf tatli yeyin.tahin helvasini deneyin derim bi..
Doyuyordur canım doymasa ağlar bence. Çiş yapnasıda doydugunu gösterir. Her çocuk farklı cok da kıyaslama yapmamak lazım.Yahu 10-15 dk emip üstüne 40-50 CC çok değil mi? Doktor bana eğer sütün az gelirse bu öğün meme bi öğün 30 CC mama ver dedi. @zehrayalcin87 çok gelmiyor mu ? Ben sutum var diye mama vermiyorum ama 10 -15 dk emip bırakıyor saat başı falan.. cisli yada kakali bezi toplamda 6-7 bez çıkıyor. Doyuyor diye düşünüyorum ama yanlış mı yapıyorum?
Ben dün 75 CC verdim yeterli geldi sanki 24 günlüğüz ama 2 saat beklediği de oluyor 4 saat gece uyuduğu da oluyor 1 saat beklediği deKızlar bebekleriniz kaç günlük ve ne kadar mama veriyorsunuz?benim ki 27günlük memede veriyorum ama herzaman emmyio mama veriyorum 60cc ama sanki yetmiyor iki saat zor uyuyo ve çok aç uyanıyor..arkadaşımın benimle aynı bebeği 90 veriyorum dedi 90 çok değilmi?
Çok geçmiş olsun. Kaç çıktı degeri, pzrtesi bizim 11.8 di bol emzir dedi. Caramba 12.5 oldu 17 sınır dedi sıkıntılı degil dedi. Bol emzir rengini takip etti. Bizimki kan uyuşmazlığından oldu galiba. Benimki Bpozitif onunki A pozitif. Umarım atlatırız bizde. Hiç sıkıntı yapma sende çogu bebek hastanede kalıyor bunun için iyileşecektirKızlar oğlum sarılık olmuş. Kuvöze aldılar. Çok korktu yavrum ağlıyo sürekli
Bende gecenlerde oyle bir depresif hale girdim ve cıktm benimki beni emmiyordu sut oldugu halde. Çok şğkür kendiliğinden geçti. Sanırım bebeklerde keşif yapıyor hergün ye birşey deniyor. Sen üzülme. Madem sütün var emzir neden mama verdiğini anlamadımYok canm simdi düzeldim ama bebeğimin göbeği düştü fakat iltihap oldu doktor 3 gün üst üstte yakma işlemi yaptı gümüş nitrat kalemle hala iltihap var bebeğim emiyor şükür ama sütüm mü az bilemedim sürekli memede olmak istiyor yatağına koyayım hemen uyanıp ağlıyor Gazi var kıvranıyor sadece meme vermek istiyorum emiyor ama sonra kusuyor hepsini mama yarım veriyorum günde 2 falan çünkü emiyorda hala uyumayıp meme emiyor geceleri uyandıramıyorum sagıp biberonla veriyorum sarılık olmasın diye şükür olmadı dünden suana kadar mama veremedim ama dayanamadım daha fazla sadece emmek istiyor kusuyor emiyor kusuyor uyumuyor bu kısır döngü en son yarım mama üstüne emdi sindi uyuyor anane kadar sürer bilmiyorum benim gibi olan varmı ağlıyorum durup durup bebeğime yetemiyırum diye mama vermek istemiyorum hiç ama napıcagımı bilmiyorum
eger bebegi hic emzirmeden hep sagarak sut verirsen sutun azalir ve bir süre sonra da biter 2-3 ayı bulmaz. O yuzden emzirmen daha iyi. Evet emzirmek kolay degil ben dr asiri zorlaniyorum kan ter icinde kalıyoruz kizimla inatlasiyo agliyo ama bebeklerimizin buna ihtiyaci var.kızlar bebegın emmesı benı yoruyor.
bende cogu zaman sagıp verıyorum.
en fazla 10 dk sagıyorum 5 dk da da cocuk içiyor. diğer turlu dakıkalarca emıyor dınlenıyor...
yanlıs mı yapıyorum yaaboyle ıkımızde ıyıyız sankı..
benımde dokununca o bahsettığınız yer acıyor. ama düğüm yeri kadar değil..
Ya eskileri okuyamadım. Benim bebegin göbegi bayagı dısarda buyukce bir et var. Dr düşsün göbeği sararız dedi endişelenmeyin, bugün başka bir dr fıtık dedi. 2 yıl çok uzun sanki ya hemn geçse keşke üzüldüm şindiAy
ayy canım ya iyiki hatırlattın. Dün hece eşim getirdi damlayı. Buzdolabına koy demişti. Unuttum. Simdi senin msjı okuyunca hemen dolaba kaldırdım. Umarım bişey olmamıştır
Bugunde bir aylık asımızı olduk arkadaslar. Gecen göbeginin resmini paylasmıştım. Doktor fıtık dedi. 1-2yasa kadar bekliyoruz düzelmesini dedi. Çok gazlı bi bebek oldugunu söyledi. Dün ikş defa köpüklü gibi kaka yaptıgını söyledigimde kaka tahlilş istedi tabi bizim ufaklık iki saat bekledik yapmadı. Mecbur ewe geldik. Tahlilde kaldı baska bahara
Bende biraz arttırıcam sanırım doymuyoBen dün 75 CC verdim yeterli geldi sanki 24 günlüğüz ama 2 saat beklediği de oluyor 4 saat gece uyuduğu da oluyor 1 saat beklediği de
Benim oğlumda öyle hep aç hep aç..hep memede durmak istiyo özellikle akşamlarıBenim kızımın hep agzı aranıyo aç gibi. Her gören bu aç bu aç diyo. Gazdan dolayı desemde kimseyi inandıramadım. Hıçkırıyo sık sık,altınıda sık sık kirletiyo. Ama hep huzursuz gazdan dolayı. Ya uyuyacak ya meme emecek. Öyle gözü acık biraz etrafa bakınayım yok malesefdün doktor kilosuna boyuna masallah dedi. Mama mı veriyosun dedi hayır anne sütü dedim. Maşallah iyi gelişmiş dedi. Arabada eşime dedimki bi daha aç bu cocuk demezsin inş. Bu arada gögüslerimde genelde hamur gibi yumusaktır. Öyle elimle sıkınca foşur foşur akmazda. Beslenmemde malesef bebek yüzünden düzgün deil. Sadece üç litre su içmeye özen gösteriyorum. Hem süt hem zatıflama için.
60 ile hamile kaldım. 75ile doguma girdim. Çıktıgımda 71 kiloydum. Bebegim bir aylık oldu bugun. 61 kiloyum şuan. Ama işin tuhaf yanı hala alyansım ve bi çok kıyafetim olmuyo
Selamlar. Benim bebek de pardon chucky de geçen geceyi zehir etti dün gece de bir harikaydı. Her gün yeni bir huy ediniyor sanırım. Emziriyorum yatırıtorum yatagına 5 dak sonra uyanıyor. Dikişlerimin agrısında yat kalk perişansım neyseki ağrılar bitti. Şimdi bişey farkettim. Kundak yapmıyordum baktım elleriyle kollarıyla kendini uyandırıyor. Şimdi kundak yapıyorum paket gibi sarıyorum ayaklar serbest emzırıyorum uyuyor hoop yataga mışıl mışıl uyuyor denedim oldu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?