2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım
canım 38 haftadasın daha vaktin var bende çşamba kontrol oldum bir gelişme yok bayramdan sonra çşamba tekrar bakılcak ve artık doğumu başlatıcam dedi hayırlısı

Kızlar bebeğinizi sırtüstü yatırıyor musunuz? Ben kusar tıkanır diye korkuyorum hep yan yatırıyorum. KV ben banyodayken yatırmış sırtüstü, bir de böyle daha rahat ediyor diyor
Canim merhaba surtustu yatabilir fakat basi sag yada sola donuk olmasi gerekiyor. Diger turlu kusma olursa akcigerine kacar. Kusmasini cikaramaz. Benim bebegim kafayi yan cevirmiyordu yan yatma yastigi ile hafif saga sola donduruyordum

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ya. Arada mama veryorum hatta. 14 günlük kızım iki kere kontrole gittik kilo alımı iyi demişti ama yetemediğimi düşünüyorum. Psikolojim bozuldu artık

Ben de gece yan yatırıyorum, sırt üstü buluyorum. 8 günlük oldu bugün ama ne bileyim sırt üstü yatırmaya cesaretim yok. Kusma huyu yoktu 2 gündür çıkartmaya başladı yatarken. Baş tarafı yüksek de yatırıyorum ama sanırım fazla emdiğini çıkartıyor. Kusup tıkanacak diye ödüm patlıyor. Arkasına destek te koyuyorum battaniyeden dönmesin diye ama yine nasıl başarıyorsa sırtüstü buluyorum.

Canim merhaba surtustu yatabilir fakat basi sag yada sola donuk olmasi gerekiyor. Diger turlu kusma olursa akcigerine kacar. Kusmasini cikaramaz. Benim bebegim kafayi yan cevirmiyordu yan yatma yastigi ile hafif saga sola donduruyordum

Canım çok sağol. Ama başını ben bir tarafa dönük yatırsam da kendisi çevirebiliyor. Nasıl bir çözüm bulsam ki

Emzirdikçe sütün çoğalır güzelim. Süt gibi bir nimet varken neden mamaya bulaşıyorsun. Bebeğin doyuyordur merak etme. Çiş yapması doydugunu gösterir sanırım onun bir gram hesabı var ama ben bilmiyorum netten arastırabilirsin, çişli bezleri tartıyorlar.

Kızlar bebeğinizi sırtüstü yatırıyor musunuz? Ben kusar tıkanır diye korkuyorum hep yan yatırıyorum. KV ben banyodayken yatırmış sırtüstü, bir de böyle daha rahat ediyor diyor
Kafası düz olur ya. Ben yatma yastıklarından kullanıyorum inanılmaz rahat ettim. Bir sağa bir sola bozulmazsa yumurta gibi kafası var bıdığın

Aaa cuma kontrolun olcaktı demekki geldi seninki:) allahım inşallah benimki de gelir:)

Agliyorda. Ama memede süt var. Ben gaz yada göbek ağrısı diye düşünüyorum.
Ne kadarlık oldu bebeğin. Dr baba 20 günlük oluncaya kadar gaz sancısı cekmezsin. Sonra baslar dedi. Göbeğin agrıdıgını hiç zannetmiyorum. Bence onlar yeni dünyaya geldiler ya korkuyorlar tepki veriyorlar sebepsiz yere

Biz iki kere doktora gittik, ana kucağında 3 saat filan kaldı bir şey olmadı. Yanına mama al ya da emzirebileceğin bir ortam varsa baktın mıkırdıyor, emzirirsin.
Kolay gelsin.
Aynen dr a saglık ocagına gidiyorumda okula kısa bir iş gidemeyecek miyim dimi, hep yanmda eşim oluyordu şimdi başbaşa kaldık oglumla sanırım ondan tedirgin oldum, ben akşamdam sagayım yanıma alayım biberonu oralarda rezik olmayalım. Cok sagol

Kulak çöpünü alkole batırıyorum sabah akşam sürüyorum. 8. Gün düştü düşecek giibi görünüyor. Yıkadım bebişi yıkamasaydım düşerdi brnce
Yıkamakla ilgili olduğunu düşünmüyorum canım 4.gün düştü 3 gün yıkadık bebeği.

Sarılık degerin kaç. Benim bebede saat bası meme istiyor. Memeler foraaa.

Anladım canım bilemedim ameliyat etkiler mi

Ahh dun gece bizimli batirdi heryeri Allahtan alt acma mi deri vardi yoksa gitmisti hali. Bastan asagi soydum dogru ilim suya tuttum popoyu komple ust degistdk hersey makina atildi yikandi. Ama dedigin gibi fiskirtarak yapinca zaiyat cok oldu :)
O küçücük bedenlerden nasıl sesler ve materyaller çıkıyor anlamış değilim :)))

İshal olması iyi bir şey miş. Sütünün yağlı olduğynu gösterirmiş. Bizim chucky bir fışkırtıyor altı açık olsa her yeri batıracak dr a sordum o soyledi
Hahahah bizimkinin bezini çıkarırken kakasını yapıyor, tam bezliyorum tekrar kaka yapıyor 3 kez arka arkaya hez değiştiriyorum :) heralde altını açınca rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…