- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
canım 38 haftadasın daha vaktin var bende çşamba kontrol oldum bir gelişme yok bayramdan sonra çşamba tekrar bakılcak ve artık doğumu başlatıcam dedi hayırlısıSlm kızlar doğuramayanlara ekstra slm :) dün muayenemiz vardı bizimde dr muayenesi 5 dk sürdü jet dr. canı sıkkındı heralde kıyamam. 1 cm acıklık var yaklasık 1 aydır ama sancı 20 lerde. Kendimden ümüdi kestim. Akşam üzeri çıkıp bayramlık alayım diyorum hamile bayramlığı
Canim merhaba surtustu yatabilir fakat basi sag yada sola donuk olmasi gerekiyor. Diger turlu kusma olursa akcigerine kacar. Kusmasini cikaramaz. Benim bebegim kafayi yan cevirmiyordu yan yatma yastigi ile hafif saga sola donduruyordumKızlar bebeğinizi sırtüstü yatırıyor musunuz? Ben kusar tıkanır diye korkuyorum hep yan yatırıyorum. KV ben banyodayken yatırmış sırtüstü, bir de böyle daha rahat ediyor diyor
Benim kızımın hep agzı aranıyo aç gibi. Her gören bu aç bu aç diyo. Gazdan dolayı desemde kimseyi inandıramadım. Hıçkırıyo sık sık,altınıda sık sık kirletiyo. Ama hep huzursuz gazdan dolayı. Ya uyuyacak ya meme emecek. Öyle gözü acık biraz etrafa bakınayım yok malesefdün doktor kilosuna boyuna masallah dedi. Mama mı veriyosun dedi hayır anne sütü dedim. Maşallah iyi gelişmiş dedi. Arabada eşime dedimki bi daha aç bu cocuk demezsin inş. Bu arada gögüslerimde genelde hamur gibi yumusaktır. Öyle elimle sıkınca foşur foşur akmazda. Beslenmemde malesef bebek yüzünden düzgün deil. Sadece üç litre su içmeye özen gösteriyorum. Hem süt hem zatıflama için.
60 ile hamile kaldım. 75ile doguma girdim. Çıktıgımda 71 kiloydum. Bebegim bir aylık oldu bugun. 61 kiloyum şuan. Ama işin tuhaf yanı hala alyansım ve bi çok kıyafetim olmuyo
İlk dogdugunda hastanedeki hemşire bir hafta sırt üstü yatırma demiştş. Ondan sonrada yatırmaya basladım. Benim kızda yüzüstü yatmaya bayılıyo. Bıraksam üç saat yatıyo uyanmadan ama bu sefer ben basından ayrılsmıyırm bogulma tehlşkesi var diye
Canim merhaba surtustu yatabilir fakat basi sag yada sola donuk olmasi gerekiyor. Diger turlu kusma olursa akcigerine kacar. Kusmasini cikaramaz. Benim bebegim kafayi yan cevirmiyordu yan yatma yastigi ile hafif saga sola donduruyordum
Emzirdikçe sütün çoğalır güzelim. Süt gibi bir nimet varken neden mamaya bulaşıyorsun. Bebeğin doyuyordur merak etme. Çiş yapması doydugunu gösterir sanırım onun bir gram hesabı var ama ben bilmiyorum netten arastırabilirsin, çişli bezleri tartıyorlar.Kızlar bişey sorcam benim sorularımda bitmiyo ilk anne olmak zormuş gerçekten..ben şimdi emdiriyorum oğlumu ama doyup doymadığını nasıl anlıyorsunuz?doymasa uyumaz dimi ağlardı..sanki mama verince doyması daha garanti gibi geliyo o yüzdem emzirdiktem sonra ağlayınca doymadı diye mama veriyorum..yanlışmı yapıyorum emzirmeye devammı etmeliyim sütüm az gibi geliyo bana
Kafası düz olur ya. Ben yatma yastıklarından kullanıyorum inanılmaz rahat ettim. Bir sağa bir sola bozulmazsa yumurta gibi kafası var bıdığınKızlar bebeğinizi sırtüstü yatırıyor musunuz? Ben kusar tıkanır diye korkuyorum hep yan yatırıyorum. KV ben banyodayken yatırmış sırtüstü, bir de böyle daha rahat ediyor diyor
Aaa cuma kontrolun olcaktı demekki geldi seninki:) allahım inşallah benimki de gelir:)Kızlar dün saat 11.20 de bebeğimi kucağıma aldım. Normal doğumla gece sancılarım başladı sabah 6 da 2 cm aciklikla gittim 11 20de dogum gerçekleşti. Oğlum sürekli kucakta uyumak istiyor ne yapcaz bilmiyorum ne ara alıştı anlayamadim.bekleyen herkese kolay doğumlar
Ne kadarlık oldu bebeğin. Dr baba 20 günlük oluncaya kadar gaz sancısı cekmezsin. Sonra baslar dedi. Göbeğin agrıdıgını hiç zannetmiyorum. Bence onlar yeni dünyaya geldiler ya korkuyorlar tepki veriyorlar sebepsiz yereAgliyorda. Ama memede süt var. Ben gaz yada göbek ağrısı diye düşünüyorum.
Kafası düz olur ya. Ben yatma yastıklarından kullanıyorum inanılmaz rahat ettim. Bir sağa bir sola bozulmazsa yumurta gibi kafası var bıdığın
Aynen dr a saglık ocagına gidiyorumda okula kısa bir iş gidemeyecek miyim dimi, hep yanmda eşim oluyordu şimdi başbaşa kaldık oglumla sanırım ondan tedirgin oldum, ben akşamdam sagayım yanıma alayım biberonu oralarda rezik olmayalım. Cok sagolBiz iki kere doktora gittik, ana kucağında 3 saat filan kaldı bir şey olmadı. Yanına mama al ya da emzirebileceğin bir ortam varsa baktın mıkırdıyor, emzirirsin.
Kolay gelsin.
Tabi sürekli saga sola cevir bebegi durmszsa yan yatış yastıgı al. Ben kullanıyorum. Çok etkiliSırt üstü yatarsa düz olur kafası değil mi?
Dr bana göbek düşsün bir bezle sararız artık dedi. Neyse arastıralım yapalım ne yapılması gerekiyorsa.Eskilerde madeni parayı bi beze sarıp göbege koyuyolarmış üstünü bantlıyolarmıl düşmesin diye. Bilemedimki canım napıcagımı
Tabi sürekli saga sola cevir bebegi durmszsa yan yatış yastıgı al. Ben kullanıyorum. Çok etkili
Yıkamakla ilgili olduğunu düşünmüyorum canım 4.gün düştü 3 gün yıkadık bebeği.Kulak çöpünü alkole batırıyorum sabah akşam sürüyorum. 8. Gün düştü düşecek giibi görünüyor. Yıkadım bebişi yıkamasaydım düşerdi brnce
Sarılık degerin kaç. Benim bebede saat bası meme istiyor. Memeler foraaa.Ben woombie almıştım bunun için tam kurtarıcı.
Bir de bişi diyeceğim, memedeyken uykuları çok hafif. Ne zaman ki kollar bacaklar gevşiyor, yarı baygın hale geliyor, o zaman koyuyorum yatağa. Bir de yatağa koyarken memeyi yanağına değdirmeye devam ediyorum, yattığı yerde zaten atlet var, uyuyor saf:)
Benimki de gündüz uykusu düşmanı, sarılık yüzünden saatte bir emzirmem lazım, adam uyumadığı için sürekli meme çıkart, oyna, meme çıkart yapıyoruzhoş uyuyup zor uyandırmaktan iyidir:)
Islanırsa geç kurur demişlerdi. Belki de yapısal birşeydir baksana siz ne güzel düşürmüşsünüz darısı bizeYıkamakla ilgili olduğunu düşünmüyorum canım 4.gün düştü 3 gün yıkadık bebeği.
Anladım canım bilemedim ameliyat etkiler miBen göğüs küçültme ameliyatı oldum doktor sütün azalabilir demişti ya ondan bilmiyorum yetmiyor diye düşünüyorum sürekli ağlıyor memede olmak isteyip aranıyor hep aç gibi davranıyor bende doyuramadıgımı düşünüyorum sağdıgım zaman iki göğsümden 40 cc cıkıyor az mı bilmiyorum kusması ole çökelek gibi değil içtiğini kusuyor baya ondan korkuyorum doymadı diye
O küçücük bedenlerden nasıl sesler ve materyaller çıkıyor anlamış değilim :)))Ahh dun gece bizimli batirdi heryeri Allahtan alt acma mi deri vardi yoksa gitmisti hali. Bastan asagi soydum dogru ilim suya tuttum popoyu komple ust degistdk hersey makina atildi yikandi. Ama dedigin gibi fiskirtarak yapinca zaiyat cok oldu :)
Hahahah bizimkinin bezini çıkarırken kakasını yapıyor, tam bezliyorum tekrar kaka yapıyor 3 kez arka arkaya hez değiştiriyorum :) heralde altını açınca rahatlıyorİshal olması iyi bir şey miş. Sütünün yağlı olduğynu gösterirmiş. Bizim chucky bir fışkırtıyor altı açık olsa her yeri batıracak dr a sordum o soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?