- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
evet canim artik kesinlikle o kadar beklemiyorum ama saat basi da olmuyo simdilik uyanmasiyla birlikte 2 saati buluyo ama bugun topuk kanı verdik ordaki hemsire sariligi pek yok dedi zaten yuksek bir degerimiz yoktu yavas yavas geciyo galiba biraz kilo da almis buyuyecek iste bizim minikler de:)Cnm sarilik olan bebek icin iki saat beklememek lazim
Saatte bir bol bol emzir
3-3,5 saat uyumasi demek, degerini yukselmesine sebep olur
Saat kur, saatte bir ne yap ne et uyandir ve emzir
Gaz da yapıyor diye biliyorum olmadı mı siz de. Dün bende haşladım derin dondurucuya koyacaktım. Şimdi midem de rahatsız en iyisi sonra denemek. Verdiğin bilgi için teşekkürlerKızlar bu arada dün akşam süt mısır haslamıştım düdüklüde. Ondan yedim. Sabah gögüslerim taş gibiydi. Baya süt yapıyomuş haberiniz olsun
E bebekten bebefox markaGünaydın arkadaslar. Önümüzdeki ay memlekete gidicez ve bana gögüs uçlarını belli etmeyen atlet lazım. Kaplı emzirme atleti sanırım ismi. Sizler hangi siteden aldınız acaba.
Adi ustunde demekkiKızlar bu arada dün akşam süt mısır haslamıştım düdüklüde. Ondan yedim. Sabah gögüslerim taş gibiydi. Baya süt yapıyomuş haberiniz olsun
Benim kız zaten gazlı oldugu için pek bi degişiklik olmadı:))cok cok geçmiş olsun.küçük bebegi olan hiç bir anne hasta olmasın inş.Gaz da yapıyor diye biliyorum olmadı mı siz de. Dün bende haşladım derin dondurucuya koyacaktım. Şimdi midem de rahatsız en iyisi sonra denemek. Verdiğin bilgi için teşekkürler
Adi ustunde demekki
Cok saol canım. Sende olmasan kimsenin cwp yazacagı yok. Bazen bişey soracagım zaman lilipiti etiketleyim kesin o biliyodur diye içimden geciriyorum. Sonra diyorumki neyse zaten biliyosa mutlaka cwp yazarE bebekten bebefox marka
Kenarlari dantelli
Günaydın arkadaslar. Önümüzdeki ay memlekete gidicez ve bana gögüs uçlarını belli etmeyen atlet lazım. Kaplı emzirme atleti sanırım ismi. Sizler hangi siteden aldınız acaba.
Alerji için doktor bişey dedimi?? Benim oğlumunda ilk önce yüzü sonrada karın bölgesine yayılan alerjisi var suanda. Mustela nemlendirici ve coresatin krem kullanıyoruz. Büyük ihtimalle gıda alerjisi. Artık korkudan bişey yiyemez oldum. Sürekli elleri yüzünde kaşımaya çalışıyor. Cok üzülüyorum ve sütüm azaldı. Sizin doktorunuz bi krem bişey verdimi???
Benim ki 1 haftalık olmadan 60 içiyor demişti hemşireler. Gerçekten de içiyor 60dan fazlaKızlar bebekleriniz kaç günlük ve ne kadar mama veriyorsunuz?benim ki 27günlük memede veriyorum ama herzaman emmyio mama veriyorum 60cc ama sanki yetmiyor iki saat zor uyuyo ve çok aç uyanıyor..arkadaşımın benimle aynı bebeği 90 veriyorum dedi 90 çok değilmi?
Şuan 16 günlük. Mama vermiyorum Emiyor bilmiyorum ne kadar içiyorBenim ki 1 haftalık olmadan 60 içiyor demişti hemşireler. Gerçekten de içiyor 60dan fazla
Anladım canım ben hem meme hem mama veriyorum meme yetmiyo herzamanŞuan 16 günlük. Mama vermiyorum Emiyor bilmiyorum ne kadar içiyor
Selamlar. Benim bebek de pardon chucky de geçen geceyi zehir etti dün gece de bir harikaydı. Her gün yeni bir huy ediniyor sanırım. Emziriyorum yatırıtorum yatagına 5 dak sonra uyanıyor. Dikişlerimin agrısında yat kalk perişansım neyseki ağrılar bitti. Şimdi bişey farkettim. Kundak yapmıyordum baktım elleriyle kollarıyla kendini uyandırıyor. Şimdi kundak yapıyorum paket gibi sarıyorum ayaklar serbest emzırıyorum uyuyor hoop yataga mışıl mışıl uyuyor denedim oldu. :)Ben giyilmiş bir atletimi koyuyorum oğlanın yanına ayrı uyuturken. Kokum oldu mu yanında daha rahat oluyor.
Bir de ben biraz bırakıyorum mıkırdansın, elini filan emsin:) Kendi kendine oyalansın.
Geçmiş olsun canım ikisini karıştırıp mı demledin? Ağrıyı demlediğin kimyon rezene çayı mı yaptı?Kızlar dün akşam kimyon tohumu ve rezeneyi demledim ve içtim yarım saat sonra şiddetli bir mide ağrısı başladı git fide dayanılmaz oldu hastaneye gittim. Emziriyorum diye bebeğe zarar vermeyecek serum taktılar mide koruyucu bi faydası olmadı 2. Yi taktılar yine etki ermesi 3. Yü taktılar yine aynı en son güçlü bir ağrı kesici yaptılar onunla kesildi ama en az 8 saat emzirme biriken sütü de sağ dedi gece boyu 2 defa mama verdim çok üzgünüm bunun için ilk defa sağdım makinam olmadığı için elimle sağdım tek göğüsten 60 CC çıktı bebeğim de 75 CC mama içiyormuş bu arada
Canım bizim grup ramazana denk geldiği için şanslıydı bu açıdan, ama ben sevdiğim bir pastaneden kuru pasta aldım tatlı tuzlu, kartondan bir stand aldım 3 katlı yanına içecekler koyduk. Bebeğin çikolatası vardı. Gelenler tatlı vs getirmişti iyi de oldu. Çok alma ama. Çunku pek gelen olmuyor insanlar haliyle toparlanmanı bekliyor. Bizim aile içindekilere yetecek kadar. Bugun 8 gunum hala misafirim yok olmasında. Zor oluyor. Gelenlerde aile içi hala kv anne ...Hanımlar merhaba öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun yapmayanlara ise hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum . Kısmetse ağustos annesi olcam bi heycan sizi de okudum :) eminim şuan daha önemli işleriniz vardır ama hastanede neler ikram ettiniz ya da ettiniz mi bugün buna taktım kafayı sizlere de sorayım isteyim :)
İshal olması iyi bir şey miş. Sütünün yağlı olduğynu gösterirmiş. Bizim chucky bir fışkırtıyor altı açık olsa her yeri batıracak dr a sordum o soylediÇok ilginç ya bizimki aksine ishal gibi, nasıl kullanıyorsunuz?
Kundak iyi oluyor canım güzel uyuyo bebek uyanınca pıtır pıtır gaz da atıyorsa gerinirken tam keyif :)Selamlar. Benim bebek de pardon chucky de geçen geceyi zehir etti dün gece de bir harikaydı. Her gün yeni bir huy ediniyor sanırım. Emziriyorum yatırıtorum yatagına 5 dak sonra uyanıyor. Dikişlerimin agrısında yat kalk perişansım neyseki ağrılar bitti. Şimdi bişey farkettim. Kundak yapmıyordum baktım elleriyle kollarıyla kendini uyandırıyor. Şimdi kundak yapıyorum paket gibi sarıyorum ayaklar serbest emzırıyorum uyuyor hoop yataga mışıl mışıl uyuyor denedim oldu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?