2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Cnm sarilik olan bebek icin iki saat beklememek lazim
Saatte bir bol bol emzir
3-3,5 saat uyumasi demek, degerini yukselmesine sebep olur
Saat kur, saatte bir ne yap ne et uyandir ve emzir
evet canim artik kesinlikle o kadar beklemiyorum ama saat basi da olmuyo simdilik uyanmasiyla birlikte 2 saati buluyo ama bugun topuk kanı verdik ordaki hemsire sariligi pek yok dedi zaten yuksek bir degerimiz yoktu yavas yavas geciyo galiba biraz kilo da almis buyuyecek iste bizim minikler de:)
 
Kızlar bu arada dün akşam süt mısır haslamıştım düdüklüde. Ondan yedim. Sabah gögüslerim taş gibiydi. Baya süt yapıyomuş haberiniz olsun
Gaz da yapıyor diye biliyorum olmadı mı siz de. Dün bende haşladım derin dondurucuya koyacaktım. Şimdi midem de rahatsız en iyisi sonra denemek. Verdiğin bilgi için teşekkürler
 
Gaz da yapıyor diye biliyorum olmadı mı siz de. Dün bende haşladım derin dondurucuya koyacaktım. Şimdi midem de rahatsız en iyisi sonra denemek. Verdiğin bilgi için teşekkürler
Benim kız zaten gazlı oldugu için pek bi degişiklik olmadı:))cok cok geçmiş olsun.küçük bebegi olan hiç bir anne hasta olmasın inş.
 
Günaydın arkadaslar. Önümüzdeki ay memlekete gidicez ve bana gögüs uçlarını belli etmeyen atlet lazım. Kaplı emzirme atleti sanırım ismi. Sizler hangi siteden aldınız acaba.

Ben kaplı emzirme sütyeni aldım canım. Şahinler marka. Hepsiburadadan almıştım.
 

Canım sağol hal hatır sorduğun hatırladığın için bu aralar biz bile kendimizi unuttuk:))
Bebeğim biraz huysuz ya emecek ya uyuyacak diğer türlü durmadan ağlıyor kolik olmasından endişeleniyorum o yüzden de çok ilgilenemiyorum buralarla:)
Sen nasılsın nasıl gidiyor bebişinle hayat:)
 
Kızlar bebekleriniz kaç günlük ve ne kadar mama veriyorsunuz?benim ki 27günlük memede veriyorum ama herzaman emmyio mama veriyorum 60cc ama sanki yetmiyor iki saat zor uyuyo ve çok aç uyanıyor..arkadaşımın benimle aynı bebeği 90 veriyorum dedi 90 çok değilmi?
 

Sampuan icin bioderma jel kullaniyorum iyi,sorun yok.vucudunda kalmadi zaten,yuzunde de azaldi,hatta bitmisti,dun yine yanaginda birtane cikmis.
Poposunda ki nokta kizarikliklar gecmiyor. Birgun sonmus,digergun yeniden kabarmis durumda.
Krem olarak da LA ROCHE-POSAY
Lipikar Baume AP+ iyi geldi.vucuduna yuzune suruyorum.
Benim kiz suyu cok seviyor. Havalar soguk hergun yikamaya korkuyorum.evim merkezisistemli yakit.elektrikli sobaya da guvenmiyorum. Sonucta biryerde isiniyor.
Bende altina kalin havlu serip iliksicak suyla vucuduna sıkarak damlatarak silip yikiyom. Basi sabunlanmamis oluyor ama suyu hissedince çok rahatliyor,deliksiz uyuyor gece.
 
Benim ki 1 haftalık olmadan 60 içiyor demişti hemşireler. Gerçekten de içiyor 60dan fazla
 
Ben giyilmiş bir atletimi koyuyorum oğlanın yanına ayrı uyuturken. Kokum oldu mu yanında daha rahat oluyor.
Bir de ben biraz bırakıyorum mıkırdansın, elini filan emsin:) Kendi kendine oyalansın.
Selamlar. Benim bebek de pardon chucky de geçen geceyi zehir etti dün gece de bir harikaydı. Her gün yeni bir huy ediniyor sanırım. Emziriyorum yatırıtorum yatagına 5 dak sonra uyanıyor. Dikişlerimin agrısında yat kalk perişansım neyseki ağrılar bitti. Şimdi bişey farkettim. Kundak yapmıyordum baktım elleriyle kollarıyla kendini uyandırıyor. Şimdi kundak yapıyorum paket gibi sarıyorum ayaklar serbest emzırıyorum uyuyor hoop yataga mışıl mışıl uyuyor denedim oldu. :)
 
Geçmiş olsun canım ikisini karıştırıp mı demledin? Ağrıyı demlediğin kimyon rezene çayı mı yaptı?
 
Canım bizim grup ramazana denk geldiği için şanslıydı bu açıdan, ama ben sevdiğim bir pastaneden kuru pasta aldım tatlı tuzlu, kartondan bir stand aldım 3 katlı yanına içecekler koyduk. Bebeğin çikolatası vardı. Gelenler tatlı vs getirmişti iyi de oldu. Çok alma ama. Çunku pek gelen olmuyor insanlar haliyle toparlanmanı bekliyor. Bizim aile içindekilere yetecek kadar. Bugun 8 gunum hala misafirim yok olmasında. Zor oluyor. Gelenlerde aile içi hala kv anne ...
 
Kundak iyi oluyor canım güzel uyuyo bebek uyanınca pıtır pıtır gaz da atıyorsa gerinirken tam keyif :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…