- 8 Mart 2012
- 895
- 264
- 323
Yok canm simdi düzeldim ama bebeğimin göbeği düştü fakat iltihap oldu doktor 3 gün üst üstte yakma işlemi yaptı gümüş nitrat kalemle hala iltihap var bebeğim emiyor şükür ama sütüm mü az bilemedim sürekli memede olmak istiyor yatağına koyayım hemen uyanıp ağlıyor Gazi var kıvranıyor sadece meme vermek istiyorum emiyor ama sonra kusuyor hepsini mama yarım veriyorum günde 2 falan çünkü emiyorda hala uyumayıp meme emiyor geceleri uyandıramıyorum sagıp biberonla veriyorum sarılık olmasın diye şükür olmadı dünden suana kadar mama veremedim ama dayanamadım daha fazla sadece emmek istiyor kusuyor emiyor kusuyor uyumuyor bu kısır döngü en son yarım mama üstüne emdi sindi uyuyor anane kadar sürer bilmiyorum benim gibi olan varmı ağlıyorum durup durup bebeğime yetemiyırum diye mama vermek istemiyorum hiç ama napıcagımı bilmiyorum
Kızlar benim kız sağdığım 60ml sütü 2 dk da bitirdi!!! Avet cam biberon 0 ay almştım ama emziğin üZerinde 1 yazıyor. 0 mı yazması gerekir yanlış mı aldım acaba? Dr. browns daha mı yavaş akıtıyo onu mu alsam?
Merhabalar kiz bebegi olanlar vajina da kanama olan var mi doktor normal dedi ama endiseleniyorum
Benim kızda kırmızı ve siyah renkleri gözüyle takip ediyo. Ablasının üstünde kırmızı renk tişört vardı gözünü abladan ayırmadı dünÇıngırağı sallıyorum. Ses hangi taraftan gelirse kızım kendini o tarafa döndürüyor. Çok eğlenceli cidden. Gelişimlerini görmek çok güzel. Oyunlar oynayacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Bol sütlü az gazlı bi dönem diliyorum :)Kızlar dün saat 11.20 de bebeğimi kucağıma aldım. Normal doğumla gece sancılarım başladı sabah 6 da 2 cm aciklikla gittim 11 20de dogum gerçekleşti. Oğlum sürekli kucakta uyumak istiyor ne yapcaz bilmiyorum ne ara alıştı anlayamadim.bekleyen herkese kolay doğumlar
Benim de 30-40 arası cıkıyor. Doktor bir öğün için yeterli dedi. Ben mama vermiyorum. Sadece beni emiyorBen göğüs küçültme ameliyatı oldum doktor sütün azalabilir demişti ya ondan bilmiyorum yetmiyor diye düşünüyorum sürekli ağlıyor memede olmak isteyip aranıyor hep aç gibi davranıyor bende doyuramadıgımı düşünüyorum sağdıgım zaman iki göğsümden 40 cc cıkıyor az mı bilmiyorum kusması ole çökelek gibi değil içtiğini kusuyor baya ondan korkuyorum doymadı diye
Ilk 4 gun bizde de oldu anneden geçen hormonlardan olurmus bazi kiz bebeklerde gecti simdi 6 gunluguz normal yani endise etmeMerhabalar kiz bebegi olanlar vajina da kanama olan var mi doktor normal dedi ama endiseleniyorum
Yapısaldır canım çünkü ilk oğlumu da yıkadım hergün çabuk düştü. Bunda ümitli değildim kordonu çok kalındı 4.gün düşünce şaşırdım.Islanırsa geç kurur demişlerdi. Belki de yapısal birşeydir baksana siz ne güzel düşürmüşsünüz darısı bize
Canım bizde avent cam biberonla verdik boğazına alıyordu çünkü çok hızlı geliyor o biberondan. Şimdi dr brown kullanıyoruz gayet memnunuz çok yavaş akıyor. Bebek hızlı çekiyor ama emzik çok vermiyor damla damla veriyorKızlar benim kız sağdığım 60ml sütü 2 dk da bitirdi!!! Avet cam biberon 0 ay almştım ama emziğin üZerinde 1 yazıyor. 0 mı yazması gerekir yanlış mı aldım acaba? Dr. browns daha mı yavaş akıtıyo onu mu alsam?
Cim da zor bi bebek değil aslında. Ama yine de zamanın büyük bir bölümünü aliyor:) senin bebisin uyku düzeni nasıl canimHiç uyumuyor mu tosbaa :)
Benimde öyle canım başlarda sardım elini öyle güzel uyuyor gibiydi ama ben daraldım onun yerine sanki oda rahatsız oluyor gibiydi suç bende çocukta alıştı tabi şimdi huzursuz olup uyuyamadığında sarıyorum o zaman da açmak için debeleniyor :)
Kızım da olmadı ama arkadaşın kızında olmuş Dr annenin hormonlarından dolayı oluyor normal demiş bizde bazen akıntı oluyor o da normalmişMerhabalar kiz bebegi olanlar vajina da kanama olan var mi doktor normal dedi ama endiseleniyorum
Canım bizdede beyaz sümüksu uzayan bi akıntı oldu buda normal mi biliyor musun Bn biraz korktum görünceKızım da olmadı ama arkadaşın kızında olmuş Dr annenin hormonlarından dolayı oluyor normal demiş bizde bazen akıntı oluyor o da normalmiş
Canım ben kullandim da faydası olmadı sanki hala çocuk ikiniyor rahat gaz cikaramiyoKızlar nurse harveys kullanan var mı aranızda acil?
Sagol cnmCok saol canım. Sende olmasan kimsenin cwp yazacagı yok. Bazen bişey soracagım zaman lilipiti etiketleyim kesin o biliyodur diye içimden geciriyorum. Sonra diyorumki neyse zaten biliyosa mutlaka cwp yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?