2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benim kız sağdığım 60ml sütü 2 dk da bitirdi!!! Avet cam biberon 0 ay almştım ama emziğin üZerinde 1 yazıyor. 0 mı yazması gerekir yanlış mı aldım acaba? Dr. browns daha mı yavaş akıtıyo onu mu alsam?

Canım fazlasini kusuyor olabilir sut bebegin emmesine gore uretiliyormus mama araya girince de isler karisiyormus diye bir yazida okumustum. Bende ilk gun mecburen verdim 2600 oldugu icin kilosu sekeri dustu neyse toparladik cok sukur simdi emziriyorum yarin doktora gidicez bizimkinin de gozunde akinti var baya cogaldi. Hem kilosuna baksin bakalim sut yetiyor mu yetmiyor mu anlayacagiz birde sarilik 11 di ona bakilir muhtemelen. Gobegi icin cok gecmis olsun canim. Gaz icinde memeden alir almaz uyansada gazini cikarin diyorlar sirtini saat yonunde sivazla birde hafifce vur sirtina birde popise masaj yap canim bana onerilenler bunlar. Bende yapmaya calisiyorum elimden geldigince tabiki yine de gaz derdimiz cok fena. Birde ben rezene de iciyorum zorla hergun icebilsem keske ama tadini sevmedim hic. Bu arada gobegini sardin mi

Merhabalar kiz bebegi olanlar vajina da kanama olan var mi doktor normal dedi ama endiseleniyorum

Yenidoğan 1 numara doğru. Diğerini pek bilmiyorum

Benim kızda kırmızı ve siyah renkleri gözüyle takip ediyo. Ablasının üstünde kırmızı renk tişört vardı gözünü abladan ayırmadı dün

Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Bol sütlü az gazlı bi dönem diliyorum :)

Benim de 30-40 arası cıkıyor. Doktor bir öğün için yeterli dedi. Ben mama vermiyorum. Sadece beni emiyor

Islanırsa geç kurur demişlerdi. Belki de yapısal birşeydir baksana siz ne güzel düşürmüşsünüz darısı bize
Yapısaldır canım çünkü ilk oğlumu da yıkadım hergün çabuk düştü. Bunda ümitli değildim kordonu çok kalındı 4.gün düşünce şaşırdım.

Canım bizde avent cam biberonla verdik boğazına alıyordu çünkü çok hızlı geliyor o biberondan. Şimdi dr brown kullanıyoruz gayet memnunuz çok yavaş akıyor. Bebek hızlı çekiyor ama emzik çok vermiyor damla damla veriyor

Cim da zor bi bebek değil aslında. Ama yine de zamanın büyük bir bölümünü aliyor:) senin bebisin uyku düzeni nasıl canim

Kızım da olmadı ama arkadaşın kızında olmuş Dr annenin hormonlarından dolayı oluyor normal demiş bizde bazen akıntı oluyor o da normalmiş
Canım bizdede beyaz sümüksu uzayan bi akıntı oldu buda normal mi biliyor musun Bn biraz korktum görünce

Kızlar ya bebeğinizi uyurken korkutuyorlar mi bnim kızım uyuyunca elleriyle savaş veriyor sanki sonrada ağlayarak uyanıyor uykuya bile dalamiyor gündüzleri hiç uyumuyor daha 16 günlük olduk

Cok saol canım. Sende olmasan kimsenin cwp yazacagı yok. Bazen bişey soracagım zaman lilipiti etiketleyim kesin o biliyodur diye içimden geciriyorum. Sonra diyorumki neyse zaten biliyosa mutlaka cwp yazar
Sagol cnm
Ne yaptin aldin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…