2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cim da zor bi bebek değil aslında. Ama yine de zamanın büyük bir bölümünü aliyor:) senin bebisin uyku düzeni nasıl canim
Benimki bazen bir saat bazen bir buçuk saat uyuyup emmek için uyanıyor bidaha da uyuyup uyandımı en az iki saat uyumuyor tabi üç dört saate çıktığıda oluyor bunun :)

Cnm avent doğal akış yenidoğan veriyordundemi? Yani ikisi de doğal akış, çok fark oldu mu cidden Kaç dk mesela? Bi de geniş ağzlı mı aldın dr. Brownsı,plastik olanların ömrü nasıl oluyor biliyor musunuz?

Cnm avent doğal akış yenidoğan veriyordundemi? Yani ikisi de doğal akış, çok fark oldu mu cidden Kaç dk mesela? Bi de geniş ağzlı mı aldın dr. Brownsı,plastik olanların ömrü nasıl oluyor biliyor musunuz?

@zehrayalcin87 bizede doktor lansinohun biberonu anne memesine en yakın olan dedi.ben Dr Brown almıştım oda güzel ama lansinoh Dr Brown dan daha zor akiyor doktorun dediğince.ben ikisini de kullanıyorum şu an
Canım bahsettiğin lansinohun pompasının içinden çıkan biberon aynı biberon mu biliyor musun? Çünkü onla da denedim aynı şey oldu 2 dk da bitti süt

Benim büyük kedi iyi de, küçük oğlanın malzemelerine işemek için fırsat kolluyor. Geçen yatağına işedi, yenisini almak zorunda kaldık
Sakinleşti ama bu aralar.
Bıyık dökülmesi normal bence. Yine de takip et sırt tüylerini yolmasın.

Kizlar mevlut icin ne dağıtacaksanız
Magnet vb
Kalpli kutularda tesbih gördüm. Onlar hoşuma gitti. . Ayna üzerine yazılmış nazar duaları görmüştüm magnet şeklinde o da aklımda. Bi de küçük kutulara lokum koymayı düşünüyorum. İlk geldiklerinde de lohusa şerbeti ikram etmeyi planlıyorum. Benim çok kimsem yok o yüzden az kişi olur çok tutmaz gibime geliyor.

Benimki bazen bir saat bazen bir buçuk saat uyuyup emmek için uyanıyor bidaha da uyuyup uyandımı en az iki saat uyumuyor tabi üç dört saate çıktığıda oluyor bunun :)
nasiloyakiyoshn canim o uyanik saatlerinde. Bizim zor geciyor baya hemen uyytmak icin careler ariyoruz.Uyumasin tamam ben ilgilenip bakiyim. Ama saga sola bakmiyo ki ağzı hiç durmuyo ki yahu:)

Slm kızlar 2 gün evvel kırkımız cıktı 40 tan sınra bebek daha ii olur dediler anaaaam benimkinin huyu daha fena oldu sürekli memede durcak memeden hep gazla fazla süt akcak o çekmeye yorulmıcak etrafı izlicek ama o esnafa gene emecek mümkünse popo açık duracak böyle garip huylarımız oluştu hatta akşam uykuya yatmadan evvel beni benden alıo resmen aglamalar emme istedi ama emmek istememk gibi :)) zorla uykuya dalıyo aklıma beyaz show daki psikopat geldi hahahahahaha dğn annemdeydim önceleri kızıodu bana ki cocuk sakin sen abartıosun filan dün akşam söylediklerini yuttu aboooo bu daha yeni kırklandı ne fena bikaç aylıgını düşğnemiorum dedi hhahahahahahaah

Arkadaslar kırkınızda ne yapıcaksınız. Ben inanırım o tarz seylere ama ben tek olacagım için napılır bilmiyorum. Annem sadece banyo yaptır diyo ama netten bakınca aman allahım neler neler yapılıyo. En azından dua filan mı okusam ne okusamki off aklım iyice durmuş vaziyette.
Sizler neler yapıyosunuz. Biraz akıl werseniz bana

Evet ecet cam biberondu, onunla içtikten sonra hırıltı olmuştu bebekte ben çok korkmuştum o yüzden bir daha vermedim. Dr brown önerdiler, yenidoğanında cam yokmuş plastik biberon

Ya dün göbek bağı dültğ bugün banyo yaptırcaz, kv var annem akşamüstü gelebilcek ama yine bir hurafeye göre 40 ı çıkana kadar ikindiden çnce yıkanmalıymış. Annemi ve eşimi beklemicez, kv ile yapıcaz. Çok gerildim

Banyoyu hergün mü yaptırmamız gerekli? Şimdiden şampuan vs kullanacak mıyım? Su kaç derece olmalı ?

Canim canim bebek karnima dustugunden beri oyla batil inac seyler duydum.ki anlatamam hele.bebek dogdu her kafa bir laf uydurup geliyo ve boyle seyle asiri inanan ben artik kulak asmiyorum cunku neye inanirsan o oluyo yani sakinan goze cop batiyo tabi yinede aksama kalmasin bebis mantikende hava soguyo vudunun kurumasi zorlasiuo bizde bugun bcibici yapacagiz mesela odasima gunesin donmesini bekliyorum.sicak olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…