Aaa senin iki prenses de mayis dogumlu mu ne guzel denk gelmiş:)@zehrayalcin87 bizede doktor lansinohun biberonu anne memesine en yakın olan dedi.ben Dr Brown almıştım oda güzel ama lansinoh Dr Brown dan daha zor akiyor doktorun dediğince.ben ikisini de kullanıyorum şu an
Benim kizimdada oldu canim normal dedi hatta kirmizimsi da gelebilir annenin hormonlarindan kaynakli emdiselenme dedi doktorCanım bizdede beyaz sümüksu uzayan bi akıntı oldu buda normal mi biliyor musun Bn biraz korktum görünce
Benimki bazen bir saat bazen bir buçuk saat uyuyup emmek için uyanıyor bidaha da uyuyup uyandımı en az iki saat uyumuyor tabi üç dört saate çıktığıda oluyor bunun :)Cim da zor bi bebek değil aslında. Ama yine de zamanın büyük bir bölümünü aliyor:) senin bebisin uyku düzeni nasıl canim
Olmadı onuda alırız şuan için gayet iyi gidiyor bakalım :)@zehrayalcin87 bizede doktor lansinohun biberonu anne memesine en yakın olan dedi.ben Dr Brown almıştım oda güzel ama lansinoh Dr Brown dan daha zor akiyor doktorun dediğince.ben ikisini de kullanıyorum şu an
Biraz baktım şimdi değişik düşünücem fiyatı hakkında bişi göremedimBen beyaz gürültü de çıkartan Whisbear alacağım. Çok tavsiye ediyorlar yurtdışında filan.
Cnm avent doğal akış yenidoğan veriyordundemi? Yani ikisi de doğal akış, çok fark oldu mu cidden Kaç dk mesela? Bi de geniş ağzlı mı aldın dr. Brownsı,plastik olanların ömrü nasıl oluyor biliyor musunuz?Canım bizde avent cam biberonla verdik boğazına alıyordu çünkü çok hızlı geliyor o biberondan. Şimdi dr brown kullanıyoruz gayet memnunuz çok yavaş akıyor. Bebek hızlı çekiyor ama emzik çok vermiyor damla damla veriyor
Cnm avent doğal akış yenidoğan veriyordundemi? Yani ikisi de doğal akış, çok fark oldu mu cidden Kaç dk mesela? Bi de geniş ağzlı mı aldın dr. Brownsı,plastik olanların ömrü nasıl oluyor biliyor musunuz?Canım bizde avent cam biberonla verdik boğazına alıyordu çünkü çok hızlı geliyor o biberondan. Şimdi dr brown kullanıyoruz gayet memnunuz çok yavaş akıyor. Bebek hızlı çekiyor ama emzik çok vermiyor damla damla veriyor
Canım bahsettiğin lansinohun pompasının içinden çıkan biberon aynı biberon mu biliyor musun? Çünkü onla da denedim aynı şey oldu 2 dk da bitti süt@zehrayalcin87 bizede doktor lansinohun biberonu anne memesine en yakın olan dedi.ben Dr Brown almıştım oda güzel ama lansinoh Dr Brown dan daha zor akiyor doktorun dediğince.ben ikisini de kullanıyorum şu an
Benim büyük kedi iyi de, küçük oğlanın malzemelerine işemek için fırsat kolluyor. Geçen yatağına işedi, yenisini almak zorunda kaldıkBenim bebiş de pzt 11.8 crs 12.5 cıktı en fazla degeri 8. Gun olurmuş sonra azalırmış. Sen de atlatmış sayılırsın. Yalnız aynı şeyi bende düşündüm. Önceden bu kadar emmeyen çocuk saat başı kalkıp emiyor sürekli emiyor, vücut kendini bir şekilde koruyor gerçekten.
Bu arada benim kedimin bıyıkları dökülüyor. Gecen 1 tane bulmuştum bugün de 1 tane var. Bu ara çok tüy döküyordu bu bıyık normal mi acaba, yoksa psikolojik mi bilemedim. Siyamlar bir de cok duygusal cok sevıyoruz onu ama, seninkiler nssıl?
Hem kendi sitesi var hem de aşağıdaki linkten alabilirsin.Fiyatı hakkında bilgin varmı bulamadım da internet ten bide nerden sipariş verebilirim
Kalpli kutularda tesbih gördüm. Onlar hoşuma gitti. . Ayna üzerine yazılmış nazar duaları görmüştüm magnet şeklinde o da aklımda. Bi de küçük kutulara lokum koymayı düşünüyorum. İlk geldiklerinde de lohusa şerbeti ikram etmeyi planlıyorum. Benim çok kimsem yok o yüzden az kişi olur çok tutmaz gibime geliyor.Kizlar mevlut icin ne dağıtacaksanız
Magnet vb
nasiloyakiyoshn canim o uyanik saatlerinde. Bizim zor geciyor baya hemen uyytmak icin careler ariyoruz.Uyumasin tamam ben ilgilenip bakiyim. Ama saga sola bakmiyo ki ağzı hiç durmuyo ki yahu:)Benimki bazen bir saat bazen bir buçuk saat uyuyup emmek için uyanıyor bidaha da uyuyup uyandımı en az iki saat uyumuyor tabi üç dört saate çıktığıda oluyor bunun :)
Şoktayım 300 tl yapmayın bu kadar ne ki bu kıymayın paranızaHem kendi sitesi var hem de aşağıdaki linkten alabilirsin.
http://calmindo.com/shop/
Evet ecet cam biberondu, onunla içtikten sonra hırıltı olmuştu bebekte ben çok korkmuştum o yüzden bir daha vermedim. Dr brown önerdiler, yenidoğanında cam yokmuş plastik biberonCnm avent doğal akış yenidoğan veriyordundemi? Yani ikisi de doğal akış, çok fark oldu mu cidden Kaç dk mesela? Bi de geniş ağzlı mı aldın dr. Brownsı,plastik olanların ömrü nasıl oluyor biliyor musunuz?
Banyoyu hergün mü yaptırmamız gerekli? Şimdiden şampuan vs kullanacak mıyım? Su kaç derece olmalı ?Ya dün göbek bağı dültğ bugün banyo yaptırcaz, kv var annem akşamüstü gelebilcek ama yine bir hurafeye göre 40 ı çıkana kadar ikindiden çnce yıkanmalıymış. Annemi ve eşimi beklemicez, kv ile yapıcaz. Çok gerildim
Canim canim bebek karnima dustugunden beri oyla batil inac seyler duydum.ki anlatamam hele.bebek dogdu her kafa bir laf uydurup geliyo ve boyle seyle asiri inanan ben artik kulak asmiyorum cunku neye inanirsan o oluyo yani sakinan goze cop batiyo tabi yinede aksama kalmasin bebis mantikende hava soguyo vudunun kurumasi zorlasiuo bizde bugun bcibici yapacagiz mesela odasima gunesin donmesini bekliyorum.sicak olsun diyeYa dün göbek bağı dültğ bugün banyo yaptırcaz, kv var annem akşamüstü gelebilcek ama yine bir hurafeye göre 40 ı çıkana kadar ikindiden çnce yıkanmalıymış. Annemi ve eşimi beklemicez, kv ile yapıcaz. Çok gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?