2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benim bebeğim de gece 1 buçuk gibi bir uyuyor sabaha kadar dokunmasam uyucak 3 buçuk gibi uyandırmaya çalışıyorum neler yapıyoruz uyanmıyor yüzünü suyla temizliyorum bacaklarına su değdiriyorum çok zor uyanıyor sarılık yok dddi doktor ama ne biliyim normal bi bu gündüz öyle değil gece öyle

Bende tek meme Emiyor bebek kızlar. Diğerini istemiyor. Tek meme ile doyuyor mu sizce. Bırakana kadar Emiyor. Uyuyor uykusu varsa. Sonra bazen 2 buçuk bazen 3 saat sonra uyanıyor. Doyuyor mudur acaba. Arada diğer memeyi sagip veriyorum ne kadar çıkarsa.

Dün gece benim kız da öyleydi. Ne yaptıysak uyandıramadık. Mecbur sütü sağıp biberonla zorla içirdim. Uyanmayınca da zor oluyo

Banyoyu hergün mü yaptırmamız gerekli? Şimdiden şampuan vs kullanacak mıyım? Su kaç derece olmalı ?
Oglumu biz kis oldugu icin kalorifer yanmasini bekler, aksam yikardik hep, gunduz serin oluyordu evin ici
İkindiye kadar yikayin deselerde hep aksam yikadik
Bnm kosbik cok terlio emerken falan, her gun ogleden once yikiyoruz annemle
Kafasina yenidoğan sampuan, vucuduna mustela sabunla kopurtulmus sunger kullaniyiruz
Su ayarimiz dirsek ile manuel yapiliyor :)
Mustela masaj yagi ile masaj yapip giydiriyor annem
Pesine emzirip uyutuyorum
İki saat uyuyor masallah

sen yinede dikkat et maksimum uc saati gecmesin
Ben hep alarm kuruyrm

Şimdilik duruyo bakalım şaşkın balık gibi . Giydirirkrn çok ağlıyo. Elimi kolumu tutuyo üç ginlük bebe. Asıl savaş banyodan sonra .
beatrices kizlar belki biliyorsunuzdur amw onemli faydali bilgi
Bebeginizi yikarken elini tutun
Ya da parmaginizi uzatin o tutsun sizi
Susacaktir tutunca
Korkuyor soyunca, zaten hep bişeyler tutmaya calisir
Oglumu küvetine bi getirioduk obur elinde bodysini kapmis getirmis :) cok komik oluodu

Kafasini yikarken yuzustu pozisyonda olursa aglamaz :)

Teşekkür ederim düşünceniz için:) Para benim param, faydalı olduğuna inanıyorum:) ikinci el olarak da satılabiliyor 200liraya anne-bebek sitelerinde.
Sevgiler
:)) tabiki para senin allah daha cok versin güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun allah olmayanlarada versin
Başka uyku arkadaşı alan varsa tavsiyelerini yazabilir teşekkürler:) yani benim aradığım ses cıkarması değil dokunduğunda gördüğünde hoşuna gitmesini istiyorum bir de ileri için saklıyıp hatıra kalsın istedim:)
Ne güzel mevlüt konusuyorsunuz allahım banada nasip etsin

Zaten can havliyle bir tutuşu var, kıyamam. Ama susmuyor:) Alışır belki ne diyeyim:)

Cnm baby fehn markasinincok guzel uyku arkadaslari var
Ben kuzu almistim
Ama bnm oglan guresmeyi tercih etti kendisiyle
Yuzune kapatiodu
Bende kullanamadim :)
Ama bak derim cok tatlilar

Kizlar ya oglum pisik oldu
Tum tecrubelerimyetersiz kaldi
Yediklerimde sikinti yok
Zeytinyagi suruyrm, pamukla suyla temizleyip kuruluyrm, havalandiriyrm, pisik kremj kullaniyrm yok duzelmedi
Pisik olup atlatan akil verecek olan varsa acil bekliyrm :)

Ağlıyor bacım ağlıyor. Hatta baktım açık yarası mı var, bişi mi yakıyor? Sadece edepsizlik Yine de bugünkü banyoda deneyeyim bir daha. Sağolasın :)
Bi yerde bi sikinti olmali :) cozmek lazim bu isi :)
Ya usuyor ya su sicak ya siz gerginsiniz ya da kedi :)
Ayaklarindan dogru usulca suya sokup yavastan vucudunu islatmali, sakin ses tonuyla konusup sutun icinde hareket ettirmeli
Belki yapıyorsunuzdur ama diyim dedim
Ya da bnm kosbik ile tosbik suyu cok seviyor ondan:)
Bizimki baba senlen bici bici yapalim mi diyor
Baska cocuk oyuncak vs ister, bizim kinin 3 istegi var
Baba senlen fidan dikelim mi
Baba senlen toprak kazalim mi :)

Whisbear ise yaratacak mi cok merak ediyrm
Uykusunda sorun yok şimdilik, whisbear beyaz gürültü çıkartıyor aslında, banyoda da denenebilir. Şimdilik senin dediklerini de bir deneyeceğim.
Ben daha sipariş vermedim onu, bayramdan sonra kargo kolay gelir diye bekliyorum.
Şu sarılık zımbırtısı geçse, odasındaki yatağına koyacağım, asıl o zaman işe yarar sanırım. Şimdi bizim odada sepette yaşıyor, whisbear gürültüsü bizi öldürür heralde

Valla kolik uyumayan bebekte whisbear bebegi susturursa anne baba onun sesine bile kurban olur :))
İlk oglumda sabah besbucuga kadar mahvolurdum
Bu tosba simdilik uyuyor ama belli olmaz henuz kucukler
Yakin zamanda baslarlar
Sarilik icin acil sifalar dilerim
İyi beslenme bol cis kaka ile atacaktir
Saatte bir beslensin mutlaka
Yorgunluktan ihmal etmeyin derim
Gecen gece ben alarmi kapatip geri yatmışim yaa
Kafayi yedim artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…