Kızlar benim bebeğim de gece 1 buçuk gibi bir uyuyor sabaha kadar dokunmasam uyucak 3 buçuk gibi uyandırmaya çalışıyorum neler yapıyoruz uyanmıyor yüzünü suyla temizliyorum bacaklarına su değdiriyorum çok zor uyanıyor sarılık yok dddi doktor ama ne biliyim normal bi bu gündüz öyle değil gece öyle
nasil basardin canim benimde 10 kg kaldi nasil vercem biliyorumKendi hayatımda iyi giden tek şey zayıflıyor olmak. 70 le başladığım hamileliğimi 87 ile bitirdim. 15 gün oldu doğum yapalı şu an 76 kiloyum. Kaldı 6 kilo
Oglumu biz kis oldugu icin kalorifer yanmasini bekler, aksam yikardik hep, gunduz serin oluyordu evin iciBanyoyu hergün mü yaptırmamız gerekli? Şimdiden şampuan vs kullanacak mıyım? Su kaç derece olmalı ?
sen yinede dikkat et maksimum uc saati gecmesinKızlar benim bebeğim de gece 1 buçuk gibi bir uyuyor sabaha kadar dokunmasam uyucak 3 buçuk gibi uyandırmaya çalışıyorum neler yapıyoruz uyanmıyor yüzünü suyla temizliyorum bacaklarına su değdiriyorum çok zor uyanıyor sarılık yok dddi doktor ama ne biliyim normal bi bu gündüz öyle değil gece öyle
Harikasin darisi başımızaKendi hayatımda iyi giden tek şey zayıflıyor olmak. 70 le başladığım hamileliğimi 87 ile bitirdim. 15 gün oldu doğum yapalı şu an 76 kiloyum. Kaldı 6 kilo
Hiç aklımıza gelmedi doktor kontrolünde soralım bakalım ne dicekDil bağı var mı? Baktırdınız mı? Bazı bebekler bu yüzden emmede zorlanıyor, hemen müdahale ediyorlar, ağlamıyormuş bile bebek.
Şimdilik duruyo bakalım şaşkın balık gibi . Giydirirkrn çok ağlıyo. Elimi kolumu tutuyo üç ginlük bebe. Asıl savaş banyodan sonra .
Kafasini yikarken yuzustu pozisyonda olursa aglamaz :)Sizin bebekler yıkanırken duruyor mu? Benimki soyduğum anda sanki hayatı için savaşırmışçasına ağlıyor:) Suyun içinde çok sıkıntı yok ama kafayı yıkarken filan ohoo öldürdük sanki :)
Gün aşırı yıkıyorum ben, her gün yıkasam katılır çocuk
:)) tabiki para senin allah daha cok versin güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun allah olmayanlarada versinTeşekkür ederim düşünceniz için:) Para benim param, faydalı olduğuna inanıyorum:) ikinci el olarak da satılabiliyor 200liraya anne-bebek sitelerinde.
Sevgiler
Zaten can havliyle bir tutuşu var, kıyamam. Ama susmuyor:) Alışır belki ne diyeyim:)beatrices kizlar belki biliyorsunuzdur amw onemli faydali bilgi
Bebeginizi yikarken elini tutun
Ya da parmaginizi uzatin o tutsun sizi
Susacaktir tutunca
Korkuyor soyunca, zaten hep bişeyler tutmaya calisir
Oglumu küvetine bi getirioduk obur elinde bodysini kapmis getirmis :) cok komik oluodu
Cnm baby fehn markasinincok guzel uyku arkadaslari var:)) tabiki para senin allah daha cok versin güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun allah olmayanlarada versin
Başka uyku arkadaşı alan varsa tavsiyelerini yazabilir teşekkürler:) yani benim aradığım ses cıkarması değil dokunduğunda gördüğünde hoşuna gitmesini istiyorum bir de ileri için saklıyıp hatıra kalsın istedim:)
Ne güzel mevlüt konusuyorsunuz allahım banada nasip etsin
Ağlıyor bacım ağlıyor. Hatta baktım açık yarası mı var, bişi mi yakıyor? Sadece edepsizlikKafasini yikarken yuzustu pozisyonda olursa aglamaz :)
Bi yerde bi sikinti olmali :) cozmek lazim bu isi :)Ağlıyor bacım ağlıyor. Hatta baktım açık yarası mı var, bişi mi yakıyor? Sadece edepsizlikYine de bugünkü banyoda deneyeyim bir daha. Sağolasın :)
Whisbear ise yaratacak mi cok merak ediyrmAğlıyor bacım ağlıyor. Hatta baktım açık yarası mı var, bişi mi yakıyor? Sadece edepsizlikYine de bugünkü banyoda deneyeyim bir daha. Sağolasın :)
Uykusunda sorun yok şimdilik, whisbear beyaz gürültü çıkartıyor aslında, banyoda da denenebilir. Şimdilik senin dediklerini de bir deneyeceğim.Whisbear ise yaratacak mi cok merak ediyrm
Valla kolik uyumayan bebekte whisbear bebegi susturursa anne baba onun sesine bile kurban olur :))Uykusunda sorun yok şimdilik, whisbear beyaz gürültü çıkartıyor aslında, banyoda da denenebilir. Şimdilik senin dediklerini de bir deneyeceğim.
Ben daha sipariş vermedim onu, bayramdan sonra kargo kolay gelir diye bekliyorum.
Şu sarılık zımbırtısı geçse, odasındaki yatağına koyacağım, asıl o zaman işe yarar sanırım. Şimdi bizim odada sepette yaşıyor, whisbear gürültüsü bizi öldürür heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?