Ağlıyor bacım ağlıyor. Hatta baktım açık yarası mı var, bişi mi yakıyor? Sadece edepsizlikYine de bugünkü banyoda deneyeyim bir daha. Sağolasın :)
Kizlar ya oglum pisik oldu
Tum tecrubelerimyetersiz kaldi
Yediklerimde sikinti yok
Zeytinyagi suruyrm, pamukla suyla temizleyip kuruluyrm, havalandiriyrm, pisik kremj kullaniyrm yok duzelmedi
Pisik olup atlatan akil verecek olan varsa acil bekliyrm :)
Doktor gündüz saat başı, gece her üç saatte bir dedi. Şu anda gece kendisi iki saatte filan kalkıyor, meme yetmeyince mama filan da veriyorun, sanırım biraz rengi açıldı. Sağolasın. Yorgunluk filan bunlar çok uzak kavramlar, artık annelik hormonuyla çalışıyor benim bünye, kesintisiz uyku hayal çünküValla kolik uyumayan bebekte whisbear bebegi susturursa anne baba onun sesine bile kurban olur :))
İlk oglumda sabah besbucuga kadar mahvolurdum
Bu tosba simdilik uyuyor ama belli olmaz henuz kucukler
Yakin zamanda baslarlar
Sarilik icin acil sifalar dilerim
İyi beslenme bol cis kaka ile atacaktir
Saatte bir beslensin mutlaka
Yorgunluktan ihmal etmeyin derim
Gecen gece ben alarmi kapatip geri yatmışim yaa
Kafayi yedim artik :)
Tamam cnm aldirayim ondan deneyimkesinlikle hametan krem i öneririm ilk çocuğum bebek iken öyle bi pisik olduki poposu delik delik olmuştu çocuk doktoru ozaman hametan vermişti onu sürdü k çok iyi geldi şimdi ikinci çocuğuma ben istemeden kadın dogumcum yazmış bebeğin poposuna pisik olursa sür meme başı catlagina da surebilirsin diye tavsiye ederim yani
Evet baktım hoşuma gitti yumuşak sevimli alabilirim sen nerden aldın cnm n11 falan gördüm de oyuncakcılarda var mıdır acaba?Cnm baby fehn markasinincok guzel uyku arkadaslari var
Ben kuzu almistim
Ama bnm oglan guresmeyi tercih etti kendisiyle
Yuzune kapatiodu
Bende kullanamadim :)
Ama bak derim cok tatlilar
Yediklerimde sikinti yok
Zeytinyagi suruyrm, pamukla suyla temizleyip kuruluyrm, havalandiriyrm, pisik kremj kullaniyrm yok duzelmedi
Ben trendyol dan almistim cnmEvet baktım hoşuma gitti yumuşak sevimli alabilirim sen nerden aldın cnm n11 falan gördüm de oyuncakcılarda var mıdır acaba?
Cnm babama hametan dedim onu bi deneyim olmazda bunu da denerimDesitin kullanıyorum tavsiye ederim. 2 cocuktada kullandım gayet iyi.
Aynen benimde gitti baya, gözüm kilo görmüyor ki. Yemek yemeyi bile unutuyorum sürekli ye süt olsun diyorlar, fırsat bulamıyorum ki..Kendi hayatımda iyi giden tek şey zayıflıyor olmak. 70 le başladığım hamileliğimi 87 ile bitirdim. 15 gün oldu doğum yapalı şu an 76 kiloyum. Kaldı 6 kilo
Benim oglumda gecen hafta olmustu nasil oldu anlamadim sabah bisey yokru oglen actim ciger gibi olmus poposu kuzumun. Bende kantaron yagi surdum gecene kadar iki gunde gecti ilk gun cok aglamisti kuzum ertesi gunu acisi hafifledi sanirim agit yakmadi. Dene istersen ben kantaron yagini yuzunde cikan ısılık tarzi seylerede suruyrm geciyor ama oyle boca etmiyrm pamuga suruyrm sonra pamugu ısılıklarin uzerine hafif hafif suruyrmKizlar ya oglum pisik oldu
Yediklerimde sikinti yok
Kızım da olmadı ama arkadaşın kızında olmuş Dr annenin hormonlarından dolayı oluyor normal demiş bizde bazen akıntı oluyor o da normalmiş
Ilk 4 gun bizde de oldu anneden geçen hormonlardan olurmus bazi kiz bebeklerde gecti simdi 6 gunluguz normal yani endise etme
Normal ilk kızımda da oldu. Bende endişelenmisdim ama olabilirmis.
Biz bebişi akşam 9 gibi yıkıyoruz. Gün aşırı yıkıyoruz şimdilik. Havalar biraz daha ısındığında her gün yıkarız. Weewellin kurbağa şeklinde bir derecesini almıştık. Suya atınca derece yazıyor. 36.5-37 gibi ayarlıyoruz suyu. İçme suyuyla yıkayın deniyor bazı yerlerde ama biz musluk suyuyla yıkadık. Siz nasıl yaptınız kızlar? Banyoda cok ağlamıyor, suyu seviyor ama üzerini giydirirken ağlıyor. Alt değiştirirken de hala cok ağlıyor. Telefondan okyanus sesi ya da elektrikli süpürge sesi açınca daha sakin oluyor. Çok ağladığında kulağına güçlü şekilde sshhhh yapınca hemen susuyor. Siz de deneyin bence:) Emme konusuna gelince bizim doktor dakika tutma, bebek ne kadar isterse o kadar kalsın memede dedi ama bazı kaynaklar 20 dakikayı geçmeyin diyor. Bu konuda kafam karışık açıkçası. Siz ne kadar emziriyorsunuz? Bu arada 30 günlükken uçağa binip, memlekete gidicek benim minik. İnşallah hava değişimi falan dokunmaz.
Ben hic duymamistim icim rahatladi biraz
Tamam cnm aldirayim ondan deneyim
Adinicok duymustum ama kullanmadim hic
Yediklerimde sikinti yok
Canım benim ki de ayni sesler çıkarıyor. Sesli bi şekilde üzülüyorum bende. Doktor daha sesler çıkmadan önce demişti normal demişti. Sıkar kendini ses çıkartır hatta morarir demişti. Ama ben yinde üzülüyorumArkadaşlar bebeğim acayip sesler çıkarıyor mesela sanki boğazında afedersiniz tükürük var yada verdiğim örnek saçma olabilir ama sigara içmiş de boğazını temizliyormus gibi sesler çıkarıyor hırıltılı bi şekilde baya gürültülü yani pek önemsiyoruz sağlığına dair bi sıkıntı yok şükür ama aynı durumu yasayaniniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?