bezini değiştir en kaliteli bezler bile bazı çocuklara pişik yapabiliyoKizlar ya oglum pisik oldu
Tum tecrubelerimyetersiz kaldi
Yediklerimde sikinti yok
Zeytinyagi suruyrm, pamukla suyla temizleyip kuruluyrm, havalandiriyrm, pisik kremj kullaniyrm yok duzelmedi
Pisik olup atlatan akil verecek olan varsa acil bekliyrm :)
Ayse onerin bebek yikama videosu
Sen onu sevmiodun die hatirliyrm :)
Bak yine de :)
Bizde onun gibi yikiyoruz
Canım benim ki de ayni sesler çıkarıyor. Sesli bi şekilde üzülüyorum bende. Doktor daha sesler çıkmadan önce demişti normal demişti. Sıkar kendini ses çıkartır hatta morarir demişti. Ama ben yinde üzülüyorum
bende senin gibi yıkıyorum niye yanlış olsun :)Biz böyle yıkamıyoruz ya :)) acaba yanlış mı yapıyorum. Ben küvetine fileyi taktım ona bu vidyodaki gibi tutup yatırıyom. Eşim su döküyo ben yıkıyorum.
Arkadaşlar bebeğim acayip sesler çıkarıyor mesela sanki boğazında afedersiniz tükürük var yada verdiğim örnek saçma olabilir ama sigara içmiş de boğazını temizliyormus gibi sesler çıkarıyor hırıltılı bi şekilde baya gürültülü yani pek önemsiyoruz sağlığına dair bi sıkıntı yok şükür ama aynı durumu yasayaniniz var mi
Suya yatırmıyoz ya ondan bi şeyoldumbende senin gibi yıkıyorum niye yanlış olsun :)
bizimki daha temiz bu ne kirli suyun içinde bebek nasıl temizlenecekSuya yatırmıyoz ya ondan bi şeyoldum
Kizlar ya bebeğinizin altini ne kadar siklikla değiştiriyorsunuz ?
Ben ilk oglumda iki saatte bir degistirirdim
Altina yaptigi zamanlar haric rutin olarak yani
Simdi gece yorgunluktan emzir yatir yapıyrm
Dort saati bulabiliyor
BEN canım minik sarp'ın gelmeye niyeti yok sanırım doktor randevum çşamba o zmna kadar gelmeZse doğum başlatılacak:)kızlar doğurmayan kaldımı ...bebekten ilgilenemedim burayla
Canım bizdede beyaz sümüksu uzayan bi akıntı oldu buda normal mi biliyor musun Bn biraz korktum görünce
allah yardımcın olsun canım sağlıcakla gelsin bebeğin inşallahBEN canım minik sarp'ın gelmeye niyeti yok sanırım doktor randevum çşamba o zmna kadar gelmeZse doğum başlatılacak:)
Hanımlar selam, gaz konuşulmuş, bizim doktor her gün içsin diye maflor damla verdi. Bağırsak düzenleyici bitkisel, sanırım işe yarıyor.
Bu arada ben alerji olması ihtimaile karşı patates, sebze et ağırlıklı besleniyorum, bugün ilk defa çilek yedim mesela korka korka. Belki yedikleriniz de gaz yapıyordur.
Doktorum bana da laktamax diye bir bitkisel hap verdi sabah akşam onu içiyorum. O da faydalı sanırım.
Sezeryan olan anneler evi falan kac gün sonra supurup silebildiniz:)bide ben hala 2 hafta olmasına ragmen sağa sola rahat yatamiyorum sırt üstü uyuyabiliyorum normal mi?
Bende tek meme Emiyor bebek kızlar. Diğerini istemiyor. Tek meme ile doyuyor mu sizce. Bırakana kadar Emiyor. Uyuyor uykusu varsa. Sonra bazen 2 buçuk bazen 3 saat sonra uyanıyor. Doyuyor mudur acaba. Arada diğer memeyi sagip veriyorum ne kadar çıkarsa.
Saat 05:50de aldım bebegimi kucagima cok şükür. Zor bi dogum oldu aslinda sancilar tavandi ama acilmam yoktu. Doktor normal olmayacak galiba diye baya dert ettim dedi ama tabi dogumdan sonra. Epidural yaptirdim ama o anda acilmam cogalinca sadece 1 saat fln rahat gecmistir. Epiduralin en buyuk etkisi dikislerde oldu cunku igneyle uyusamadim. Sonuc olarak ikimizde iyiyizcok sukur. Darisi dogum yapacakların basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?