2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım laktamax dediğin ilaç bebekte gaz olmaması için mi alerji için mi

gaz sorunu bizde de var. bio gaia kullanıyorum sanki hiç etki etmiyor

Yok onu bana verdi süt yapsın diye.
Relamax oğlanın gaz ilacı ama düzenli kullanmıyorum, 15. Günden sonra gaz bekliyorum dedi doktor. Arada veriyordum, şimdi vermiyorum.

Bizimkinde kırmızılık yok canım. 6.gün düşmüştü şuan 10 günlüğüz.
Hani yara kanarda kurur ya sakat olur o sekilde kirmizlik dedigim ne yapsam doktora gotrsem mi arkdaslar sizde yardimci olur musunz sizim bebeklerinizde var mi boyle kurumus kan gibi gobeginde

Sen düzem oturtmuşsun ne güzel. Ben de artık oturtmaya çalışıcam. Bizimki 11-12 gibi uyuyor. 3 saatte bir ben zorla uyandırıyorum. Sabah 10'a kadar uyuyor.
Nasıl uyutuyorsun peki? Benimki memede uyuyor çoğunlukla. Hiç istemedim öyle olmasını ama başka türlü uyumadı.

Aaa senin iki prenses de mayis dogumlu mu ne guzel denk gelmiş:)

Evet canım küçüğü erken gelince ikiside Mayıs oldu 9 gün arayla:))

Canım bahsettiğin lansinohun pompasının içinden çıkan biberon aynı biberon mu biliyor musun? Çünkü onla da denedim aynı şey oldu 2 dk da bitti süt

Evet o biberon onu dedi doktor.ayni biberon

.

Benim ilk kizimda öyle olmuştu doktor mor desitin ile hametani dönüşümlu kullandirdi
.hametAn harika bir krem benim büyük kızın poposu kızarsın hemen sürüyor um
Çabucak geçiyor.bunda da desitin ve hametan bulunduruyorum evde

efsunsuz

Doktor gaz ilaçları anlık çözüm olmaz bazen etkisini gostermesi haftalar alabilir yada hiç etkilemeyebilir dedi

Bugün benim küçük kuzum erken dogdugu için göz muayenesi ne götürduk istambul eğitim araştırmaya ama rop testi yapılıyormus ordada makine yokmuş sinir oldum boşuna gittik onca yolu.ozellere baktik 600 TL diyorlar Bağcılar eğitim araştırmada varmış ordan aldık randevu sonunda bayramı sonrası için

Canım benim de birini zor aldı. Mememin ucu küçüktü. Bir süre pompayla bikaç dk çekip uzadıktan sonra verdim. Aldı. Artık onu da emiyor. Seninkini de küçük diye mi almıyor?
Benim ucu yok canım. Veriyorum ağzına alıyor geri çıkarıyor. İlerde alır mi bilmiyorum. Uç da çıkarttım pompa ile almıyor yine de.

Yok artık! On günde 60 bez kullandık biz? Senin kız batıracak seni ahhaha

evet ya pişik olmasın diye her emzirmeden önce altını açıyorum
iki saatte bir açınca günlük 12 bez
o da bazen bir alt açışta 2 tane kirlettiği oluyor
bundan sonra beze çalışacağım :)

buna rağmen pişik oldu

Dün gece benim kız da öyleydi. Ne yaptıysak uyandıramadık. Mecbur sütü sağıp biberonla zorla içirdim. Uyanmayınca da zor oluyo
Bende öyle yapıyordum alıstı herslde hiç uyanmıyor dün 3 kişi annemlerle zorla uyandırıp emzirdim bunlsr çok fena alıstımı rahata ooo seni beni ayakta uyuturlar

Hani yara kanarda kurur ya sakat olur o sekilde kirmizlik dedigim ne yapsam doktora gotrsem mi arkdaslar sizde yardimci olur musunz sizim bebeklerinizde var mi boyle kurumus kan gibi gobeginde
Canım benim oyleyidi önce sarı akıntı sonra kan kurumus gördük goturdum gümüş nitrat kAlemle göbeğini yaktı yaktı dediğime bakma içini temizledi 3 gün ama gecmedi sindi haftaya kadar bekliyoruz haftaya tekrar gel iyileşicek dddi bende bekliyorum cunku hiç banyo yaptıramadık yaptırma dddi şimdide

Kızlar bu konuda biraz bilgisizim. Bebek banyo yaptıktan sonra neden yağlanır? Bebek yağı veya losyon veya zeytinyağı veya başka yağ. Neden bebeğin cildine birşey sürmemiz gerekiyor? Sürmezsek nolur?

Kızlar aguline diye bir gaz ilacı var onu yazdı doktor bu ilacı verir vermez bebeğim donuklasıyor sakinleşiyor bir anda sonra iki dk uyuyup uyanıyor ama aşırı sakin kolunu bile kıpırdatmıyor 5 dk sonra düzeliyor sizde böyle oluyormu

Ben daha doğurmadım 40+1 olduk
sıcak suya otur merdiven in cik yuruyus yap su zayiflama aletleri var ayakta bacaklarin acik sallaniyosun onlara bin comel kalk comelerek yerleri sil salıncağa bin sallan bol su ic hurma ye aklima gelenler bunlar insallah cabucak gelir sancin

İlk kızımda hametan cok işe yaramıştı ama bu kızımda hiç işe yaramadı. Sudocrem işe yaradı. Cok etkili. Dene derim. Yogun bi yapısı oldugu için hemen beze bulasmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…