Yok artık! On günde 60 bez kullandık biz? Senin kız batıracak seni ahhahalilipit ben bir buçuk 2 saatte bir değiştiriyorum
30 günlük olduk 368 adet bez kullanmışız.
buna rağmen pişik oldu sanırım sıcaktan
Sürekli emzirmeye çalışıcam. Uyuyakalmaz inşallah. Tedirginim ben de biraz.Canım uçak tecrübelerini bizle de paylaş çünkü bende gideceğim 40i çıkmasına yakın, kulagi zarar görmesinden korkuyorum
canım laktamax dediğin ilaç bebekte gaz olmaması için mi alerji için mi
gaz sorunu bizde de var. bio gaia kullanıyorum sanki hiç etki etmiyor
Kizlar gobek dustukten sonra yinede kirmizlik varmi sizin bebklerde de gobeginde banyodam sonra hafif kam geldi normalmi
20. Gün civarı kan gelebilir, gelirse getirin demişti doktorumuz.Kizlar gobek dustukten sonra yinede kirmizlik varmi sizin bebklerde de gobeginde banyodam sonra hafif kam geldi normalmi
Hani yara kanarda kurur ya sakat olur o sekilde kirmizlik dedigim ne yapsam doktora gotrsem mi arkdaslar sizde yardimci olur musunz sizim bebeklerinizde var mi boyle kurumus kan gibi gobegindeBizimkinde kırmızılık yok canım. 6.gün düşmüştü şuan 10 günlüğüz.
Sen düzem oturtmuşsun ne güzel. Ben de artık oturtmaya çalışıcam. Bizimki 11-12 gibi uyuyor. 3 saatte bir ben zorla uyandırıyorum. Sabah 10'a kadar uyuyor.Bizim banyoda suyun derecesini gösteren bir musluk sistemi var. 38-40 olarak ayarlayıp kovaya dolduruyoruz, az soğuyordur zaten. Önce kafasını ıslatıp şampuanlıyorum, o ayarlı musluktan suyla maşrapaya doldurup döküyorum.
Kovaya doldurduğumuz suya da vucut şampuanını döküp köpürtüyorum, oğlanı suya batırıp ovalıyorum. Sonra maşrapa yöntemi ile durulayıp havluya sarıyorum.
Kovaya batırıp çıkartmak kolay geliyor bana.
9 geç değil mi? Ben 8 dedin mi yatırıyorum, 3 saatlik döngüye giriyoruz. Sarılık için geceleri 3 saatte bir emiyor, gündüz saat başı. Hoş benimki gece 2-2,5 saatte bir mıkırdanıyor daha 3 saati bulamadık.
Bizim düzen şöyle, 4'e kadar evde, sonra 30dk arabasına/ kanguruya atıp sitenin bahçesinde geziyoruz. 5 gibi banyo, hemen emzirme, sonra uyku/yatır kaldır.
Emme konusunda doktor her meme 20dkyı geçmesin, yağlı sütü de alsın diyor. Benim oğlan saatlik besleniyor sarılık yüzünden. Eğer 10dk emip bıraktıysa mesela, ilk meme yine onu verip 10dk daha emzirtiyorum en az.
File kullanmıyor musunuz?Ayse onerin bebek yikama videosu
Sen onu sevmiodun die hatirliyrm :)
Bak yine de :)
Bizde onun gibi yikiyoruz
Aaa senin iki prenses de mayis dogumlu mu ne guzel denk gelmiş:)
Canım bahsettiğin lansinohun pompasının içinden çıkan biberon aynı biberon mu biliyor musun? Çünkü onla da denedim aynı şey oldu 2 dk da bitti süt
.Kizlar ya oglum pisik oldu
Tum tecrubelerimyetersiz kaldi
Yediklerimde sikinti yok
Zeytinyagi suruyrm, pamukla suyla temizleyip kuruluyrm, havalandiriyrm, pisik kremj kullaniyrm yok duzelmedi
Pisik olup atlatan akil verecek olan varsa acil bekliyrm :)
Benim ucu yok canım. Veriyorum ağzına alıyor geri çıkarıyor. İlerde alır mi bilmiyorum. Uç da çıkarttım pompa ile almıyor yine de.Canım benim de birini zor aldı. Mememin ucu küçüktü. Bir süre pompayla bikaç dk çekip uzadıktan sonra verdim. Aldı. Artık onu da emiyor. Seninkini de küçük diye mi almıyor?
Yok artık! On günde 60 bez kullandık biz? Senin kız batıracak seni ahhaha
Bende öyle yapıyordum alıstı herslde hiç uyanmıyor dün 3 kişi annemlerle zorla uyandırıp emzirdim bunlsr çok fena alıstımı rahata ooo seni beni ayakta uyuturlarDün gece benim kız da öyleydi. Ne yaptıysak uyandıramadık. Mecbur sütü sağıp biberonla zorla içirdim. Uyanmayınca da zor oluyo
Canım benim oyleyidi önce sarı akıntı sonra kan kurumus gördük goturdum gümüş nitrat kAlemle göbeğini yaktı yaktı dediğime bakma içini temizledi 3 gün ama gecmedi sindi haftaya kadar bekliyoruz haftaya tekrar gel iyileşicek dddi bende bekliyorum cunku hiç banyo yaptıramadık yaptırma dddi şimdideHani yara kanarda kurur ya sakat olur o sekilde kirmizlik dedigim ne yapsam doktora gotrsem mi arkdaslar sizde yardimci olur musunz sizim bebeklerinizde var mi boyle kurumus kan gibi gobeginde
Ben daha doğurmadım 40+1 oldukkızlar doğurmayan kaldımı ...bebekten ilgilenemedim burayla
sıcak suya otur merdiven in cik yuruyus yap su zayiflama aletleri var ayakta bacaklarin acik sallaniyosun onlara bin comel kalk comelerek yerleri sil salıncağa bin sallan bol su ic hurma ye aklima gelenler bunlar insallah cabucak gelir sancinBen daha doğurmadım 40+1 olduk
İlk kızımda hametan cok işe yaramıştı ama bu kızımda hiç işe yaramadı. Sudocrem işe yaradı. Cok etkili. Dene derim. Yogun bi yapısı oldugu için hemen beze bulasmıyo.Kizlar ya oglum pisik oldu
Tum tecrubelerimyetersiz kaldi
Yediklerimde sikinti yok
Zeytinyagi suruyrm, pamukla suyla temizleyip kuruluyrm, havalandiriyrm, pisik kremj kullaniyrm yok duzelmedi
Pisik olup atlatan akil verecek olan varsa acil bekliyrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?