2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar bebegimin yuzundeki gibi isilik çıktı benim yuzumde de karbonatlı su sürdüm bikac gun baya kurudu geçti bebege de sursek zarari olur mu acaba

kizlar bebegimin yuzundeki gibi isilik çıktı benim yuzumde de karbonatlı su sürdüm bikac gun baya kurudu geçti bebege de sursek zarari olur mu acaba
Biyerde okumuştum sürülebilir diye ama ne kadar doğru bilmiyorum bizim kızın yanakları da Pütür Pütür oldu iyice ne zaman gecerki

Biyerde okumuştum sürülebilir diye ama ne kadar doğru bilmiyorum bizim kızın yanakları da Pütür Pütür oldu iyice ne zaman gecerki
kilo aldikca gecermis her gun yuzunu siliyorum banyo da yapiyo karbonatli suyu bi kere sureyim.bakalim fayda gorursem yazarim sana da

Ben ne biçim bi anneyim yavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(
Neden oyle diyorsun olabilir boyle seyler o daha ne kadar hasta olacak ilk 2-3 yil boyle gidiyo hasta ola ola bagisikliklari gucleniyo Allah dermensiz dert vermesin bunlar gecici üzülme

Günaydın kızlar, normal doğumdan dolayı bebeğin bir gözünün kenarında hafif kırmızılık var ve hala geçmedi.. normal doğum yapıpta bu durumla karşılaşan var mı?

Günaydın kızlar, normal doğumdan dolayı bebeğin bir gözünün kenarında hafif kırmızılık var ve hala geçmedi.. normal doğum yapıpta bu durumla karşılaşan var mı?
Benimki sezeryan ama benim kizimda da var gozunun ustunde bazen belirginlesiyor bazen gidiyor ne zamn gider acaba

Surdan yola cikarsak
Mesala pamukcuk olmasin diye karbonatla temizlik yapilmasi oneriliyor
O zaman zarari yoktur diye yorumluyrm
Kizlar isilkk icin kesinlikle tuzlu su oneririm
Biz arada tuz atip kuvetine oyle yikiyrz ama dus aldiriyrz yanj duruluyrz tuzlu birakmiyrz
Tuz derken kaya tuzu
Mesela denizde cilt hastaliklarina iyi gelir hep tuzlu oldugundan yaralar falan cabuk iyilesir
Bence tuzlu su ile yikayin derim

Arkadaşlar yarın sabah 7 de hastaneye yatiyorum dua edin çok korkuyorum epidural sezaryen olcak çok heyecanliyim ve korkuyorum beni rahatlatacak şeyler soyleyin nolur tecrubeli arkadaşlar uyku muyku kalmadi iki gundur
Soyluyrm, bi sen mi doguruon allasen :)
Gunde kimbilir kac tane dogum oluyor
Basit bisey yani:)

Evet cnm huy değişiyor ama kotu seyler olacak anlamina gelmez ki:) 50-60 gunden sonra daha rahatlio insan

Merhaba , doğuma geldim kızlar dua edin bana yatışımı yaptırdık, propes verdiler şimdi ve Doğumum başladı dua edin bana hamiş son saaatler korkuyorum
Rabbim kolay hayirli dogum nasip etsin yardimcin olsun insallah bebegine kavusmaya son saatler ozaman..

Evet cnm huy değişiyor ama kotu seyler olacak anlamina gelmez ki:) 50-60 gunden sonra daha rahatlio insan
Şimdi de o kadar huysuz değil çok şükür bide huysuz olur mu ki diye taktım kafama inşallah pozitif bi değişim olur hepimiz için kaldı son bir hafta

Bizim bebe bugün 18 günlük oldu, 60 cc süt sağıp veriyordum veya bazen mama veriyordum. Gayette doyuyordu ama şimdi doymuyor sanki, mama kbının üzerinde 2 hafta sonrasında 90 cc verin diye yazıyor. Siz kaç cc veriyorsunuz?

Canım onun normal Doğumla ilgisi yok. Benim büyük kızımız göz kapağında vardı kırmızılık.diger kızımın dudağında hafif morluk vardı. Buna Doğum lekesi diyoruz. Genellikle geçiyor.büyük kızımın 1 yıl içinde geçti.diğer kızım 7 yaşında çok dikkatli baktığımda hafif morluğu görebiliyorum.sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…