Biyerde okumuştum sürülebilir diye ama ne kadar doğru bilmiyorum bizim kızın yanakları da Pütür Pütür oldu iyice ne zaman gecerkikizlar bebegimin yuzundeki gibi isilik çıktı benim yuzumde de karbonatlı su sürdüm bikac gun baya kurudu geçti bebege de sursek zarari olur mu acaba
kilo aldikca gecermis her gun yuzunu siliyorum banyo da yapiyo karbonatli suyu bi kere sureyim.bakalim fayda gorursem yazarim sana daBiyerde okumuştum sürülebilir diye ama ne kadar doğru bilmiyorum bizim kızın yanakları da Pütür Pütür oldu iyice ne zaman gecerki
ben lansinoh 2 li aldim keske tekli alssaydim cunku zaten ikili sagmiyorum zor oluyor ikiliKızlar acil yardım. Süt sagma makinasi ne aldınız?kullanıp memnun kaldığıniz marka varmi
Sıcaktan da olabilir takma kafana anne sütü sür belki faydası olabilirKızlar ya bebeğimin yüzündeki kizariklar geçmiyor gitgide yayılıyor şimdi biri kanamiş nokta şeklinde yanağında gördüm of niye oldu ki
Neden oyle diyorsun olabilir boyle seyler o daha ne kadar hasta olacak ilk 2-3 yil boyle gidiyo hasta ola ola bagisikliklari gucleniyo Allah dermensiz dert vermesin bunlar gecici üzülmeBen ne biçim bi anneyimyavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(
Oglumun sag gozunde vardi bi kac gunde gectiGünaydın kızlar, normal doğumdan dolayı bebeğin bir gözünün kenarında hafif kırmızılık var ve hala geçmedi.. normal doğum yapıpta bu durumla karşılaşan var mı?
Benimki sezeryan ama benim kizimda da var gozunun ustunde bazen belirginlesiyor bazen gidiyor ne zamn gider acabaGünaydın kızlar, normal doğumdan dolayı bebeğin bir gözünün kenarında hafif kırmızılık var ve hala geçmedi.. normal doğum yapıpta bu durumla karşılaşan var mı?
Surdan yola cikarsakkizlar bebegimin yuzundeki gibi isilik çıktı benim yuzumde de karbonatlı su sürdüm bikac gun baya kurudu geçti bebege de sursek zarari olur mu acaba
Soyluyrm, bi sen mi doguruon allasen :)Arkadaşlar yarın sabah 7 de hastaneye yatiyorum dua edin çok korkuyorum epidural sezaryen olcak çok heyecanliyim ve korkuyorum beni rahatlatacak şeyler soyleyin nolur tecrubeli arkadaşlar uyku muyku kalmadi iki gundur
Evet cnm huy değişiyor ama kotu seyler olacak anlamina gelmez ki:) 50-60 gunden sonra daha rahatlio insanCanım o bebekten bebeğe değişiyor bence bana da biri dedi 3 4 hafta olunca başlar daha erken diye bende kafaya takıp durdum çok şükür bişey yok 32günlük olduk şimdi de kırkı çıkınca huy değiştirir dedi kv oda takıldı kafama
Rabbim kolay hayirli dogum nasip etsin yardimcin olsun insallah bebegine kavusmaya son saatler ozaman..Merhaba , doğuma geldim kızlar dua edin bana yatışımı yaptırdık, propes verdiler şimdi ve Doğumum başladı dua edin banahamiş son saaatler korkuyorum
Şimdi de o kadar huysuz değil çok şükür bide huysuz olur mu ki diye taktım kafama inşallah pozitif bi değişim olur hepimiz için kaldı son bir haftaEvet cnm huy değişiyor ama kotu seyler olacak anlamina gelmez ki:) 50-60 gunden sonra daha rahatlio insan
Cunartesi göz kontrolüne gidicem o zaman bir sorayım yazarım.Benimki sezeryan ama benim kizimda da var gozunun ustunde bazen belirginlesiyor bazen gidiyor ne zamn gider acaba
Canım onun normal Doğumla ilgisi yok. Benim büyük kızımız göz kapağında vardı kırmızılık.diger kızımın dudağında hafif morluk vardı. Buna Doğum lekesi diyoruz. Genellikle geçiyor.büyük kızımın 1 yıl içinde geçti.diğer kızım 7 yaşında çok dikkatli baktığımda hafif morluğu görebiliyorum.sıkıntı yapmaGünaydın kızlar, normal doğumdan dolayı bebeğin bir gözünün kenarında hafif kırmızılık var ve hala geçmedi.. normal doğum yapıpta bu durumla karşılaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?