2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Asil sifalar olsun.saglikla buyusun bebeginiz. K vit. Aşisi ates yapmiyor bild. Kadariyla.bacagindan vuruyorlar birde igneyi. Biz olduk sorun olmadi. İlk dozu dogumdan sonraki gun yapmislardi bize

ah canım yarin benim de esim ise basliyor kizin kac yasinda benimki 27 aylik insallah hakkindan geliriz ben de korkmaya basladim.ne guzel rahatti simdi
Benim büyük 4 yaşında.insallah sürece rahat alisiriz

Bir aylık aşısı ateş yapmıyor yapsada çok nadir

Asil sifalar olsun.saglikla buyusun bebeginiz. K vit. Aşisi ates yapmiyor bild. Kadariyla.bacagindan vuruyorlar birde igneyi. Biz olduk sorun olmadi. İlk dozu dogumdan sonraki gun yapmislardi bize
hepatit 1 ile kvit aşısı doğduğunda yapılmış şimdi hepatit 2 yapılacak inşallah sıkıntı olmaz ..amin sağol canım

Onu öyle görünce ölüyorum. Bide bi an birşey oldu bebegime kasildi baya geriye doğru. Gözleri kaydı şaşı bakmaya başladı. Herkes toplandı doktor hemşire çok ağladım bebegime bosey oluyor sandım. Fitil koydular poposuna o an çıkardı kakasini yavaş yavaş rahatladı ;( ya tekrar olursa

Benim bildigim kadarıyla kolik bebegin dış dünyaya adapte olamama hali ve günün belirli saatletinde bu yüzden katıla katıla aglar. Genelde gaz sancısıyla karıstırılır yani gazı cok fazla olan bebege kolik derler ama biraz arastırmıştım megerse öyle degilmiş. Benim fikrm cocugun kolik filan deil masallah cok uyumlu bi bebek inş öyle de dewam eder

İyi dilekler ve bilgi icin tesekkur ederim.
İnsallah butun bebekler hep musmutlu olsun

İlk kizimda yasadiklarimdi bu paylasimlariniz.cook zordu o yillarim. Ama simdi masallah kizim cok guzel basarili bir genckiz oldu.
Sizde bu gunleri geride birakacaksiniz insallah.

Canım ben sezeryan olmuştum ilk 3 gün hiç sütüm yoktu, sadece günde bir defa 30cclik mama vermiştim, sonra bir gun sarı süt diğer gün az az derken sütüm geldi, çocuğun açlık durumuna göre sen 30luk değilde belki günde iki defa verirsin ama sit miktarın normal sürekli emzir zamanla artacak inşaallah

İyi akşamlar hanımlar, nasılsınız?
Yarın sağlık ocağına gidip bizim eniğin 2. Topuk kanını aldıracağım. Hastahanede 48 saat sonra tokken almışlar, bizim doktor 2. kez aldırın dedi, oğlanı götüreceğim. Hem sarılığına bakarlar, kilosuna boyuna da baktırırız.
Aslında 30'unda oğlanın kendi doktorunda da randevusu var, bol bol mıncıklanacak bu ara :)

Benim de kontrol randevum var, kadın doğumcuya gideceğim. Gitmişken iğne ile korunma işini soracağım, bakalım ne diyecek.

Bu D vitamini oğlanı mahvetti, iki gündür mızmız. Gitmişken bunu da soracağım, içeriğine bakıyorum soğuk sıkım zeytinyağı ve vitaminler. Niye dokunuyor bu çocuğa anlamıyorum. Bütün gün mıkırdandı, daha yeni uyudu. Aralarda kısa kısa uykular da var tabi, ama normaldeki gibi bir saat uyu, bir saat uyan yapmadı. Bari akşam uyusa.

Ağlayan bebeklere denmiyor mu kolik diye bence bebeğin maşallah uysal Allah daim etsin

Öncelikle geçmiş olsun. Tesadüfen okudum mesajını sinir oldum gerçekten hakkım yok belki ama. O savunmasız küçücük canlıya bunu nasıl yaparlar ya. Benim daha ikinci darbede kaplan pencelerim çıkardı herkese karşı. Vicdan meselesi biraz bu. Yazık yazik

Şu korunma yöntemlerini öğrenince bizi de bilgilendirirsin, yani hemen hamile kalma fikri bile insanı korkutuyor

Güzel şeyler düşün yavrum çok güçlü atlatacak iyileşecek gibi şeyler düşün. Bir an önce saglıkla kucaklaman dileğiyle. Çok güçlü bir bebek o annesi.

Arkadaslar kızım bu sene birinci sınıfa gidecek fakat kardesi oldugundan beri cok farklılastı. Üç yıl okul öncesi egitim gördü. Ögretmenleri hep basarılı bulur. Belki hala basarısı aynıdır ama mesela şöyle söyliyeyim;gün içinde sürekli düşmeye başladı. Ya önüne bakmıyo bişeye carpıp düşüyo yada hoplayıp zıplarken ve evin içinde yani dışarda filan da deil. Ayrıca kızım catal getirirmisin dedigimde gidip su getirir mesela alakasız bişey yani. Yanlış anlamısım diyo. Afedersiniz kıçıyla dinliyo derlerya o durum. Eşim parfümünü istedi yatak odasından dakat kızım salona dogru gitti. Neden gittin dedigimde babam tlfnunu istedi diyo
İyice endişelenmeye başladım. Umarım ciddi bişey deildir ve umarım okul hayatını etkilemez. İyi okula gitsin diye önümüzde ay bu küçücük bebeyle tasınıcaz

Ya şimdi ben birşey sormak istiyorum. Herkes diyorki bana bebeğin gazını çıkarıyor musun? Ben de evet çıkarıyorum zaten çok çabuk çıkıyor bebeği doğrulttuğum an gark yapıyor bizim bıdık diyorum. Diyorlarki e şimdi normal 20 gün olunca başlıyor gaz sıkıntısı. Hatta dr dediki senin bebek çok hareketli sen ne yapacaksın bu bebekle dedi. (!!Bu kadını bir daha görmeyeceğim!!)
Bu doğrumu tecrübeli anneler?

Canım o bebekten bebeğe değişiyor bence bana da biri dedi 3 4 hafta olunca başlar daha erken diye bende kafaya takıp durdum çok şükür bişey yok 32günlük olduk şimdi de kırkı çıkınca huy değiştirir dedi kv oda takıldı kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…