Canım göze anne sütü olmuyor maalesef ... içeriğinde şeker olduğundan önermiyorlar doktorlar. Mikrop üremesini artırıyormuş. Göz için disk pamuğa bir damla bebe şampuanı damlatıp gözünü kuyruktan göz pınarına doğru siliyoruz. Ama pamuğu bir kere kullanıyoruz. Yani iki üç pamuk hazırlayıp birer kere siliyoruz herbiriyle. Bizim kızda da oldu bu yolla iki günde geçirdik. Gözyaşı kanalı tıkalıysa dr damla veriyor ve masaj öğretiyor anneye. O masajı biriki ay hergün yapıyorsun geçiyor. Oğlumda vardı geçti masajlaDün kızımın sol gözünde çapaklanma ve sarı akıntı oldu bütün hastanelerde pratisyen olduğu için götürmedik çünkü ilaç damla Vs ne verse alanında uzman olmadığı için güvenip vermem nette biraz araştırdım bebeklerin doğumda göz yaşı damarlarında tam gelişmediği için tıkanma olabilirmiş sanırım öyle bişey oldu yada küçük bir.enfeksiyon anne sütü ve çay ile sildim bugün neredeyse akıntı ve çapaklanma olmadı. Cuma rutin kontrolümüz olacak o zman yine soracağım ama aklınızda bulunsun anne sütünde antibiyotik bulunduğu için göz ve kulakta faydası olduğunu çok duymuştum nette de okudum. Uyguladım ve gerçekten iyileşme gördüm
Tekli olandan kullanıyorumTeklimi yoksa cift baslikli olanimi?
2 çay kaşığı kadar kullanılıyor , hani şu bardak için kullanılan top şeklinde süzgeçlerle, 5 dk demlendirip içiliyor.Kızlar aktardan rezene ve anason aldım. Çayını nasıl demleyebilirim bilen var mı acaba??
Hiç öyle düşünüp kendini suçlama, insan bile bile böyle birseye neden olmak ister mi hiç.. Allah şifa versin tez vakitte atlatır inşallah..Ben ne biçim bi anneyimyavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(
İnşallah benim ki de öyle olur bi an önce iyileşir yaş ;( eli şişmiş iki elinde de damar yoku var minicik o daha yaa minicik
Dikkat çekmeye çalışıyor çok normal. O da daha küçücük.Arkadaslar kızım bu sene birinci sınıfa gidecek fakat kardesi oldugundan beri cok farklılastı. Üç yıl okul öncesi egitim gördü. Ögretmenleri hep basarılı bulur. Belki hala basarısı aynıdır ama mesela şöyle söyliyeyim;gün içinde sürekli düşmeye başladı. Ya önüne bakmıyo bişeye carpıp düşüyo yada hoplayıp zıplarken ve evin içinde yani dışarda filan da deil. Ayrıca kızım catal getirirmisin dedigimde gidip su getirir mesela alakasız bişey yani. Yanlış anlamısım diyo. Afedersiniz kıçıyla dinliyo derlerya o durum. Eşim parfümünü istedi yatak odasından dakat kızım salona dogru gitti. Neden gittin dedigimde babam tlfnunu istedi diyo
İyice endişelenmeye başladım. Umarım ciddi bişey deildir ve umarım okul hayatını etkilemez. İyi okula gitsin diye önümüzde ay bu küçücük bebeyle tasınıcaz
Buyuk kizimin kafasindan sacini kaziyip damaryolu acmislardi.İnşallah benim ki de öyle olur bi an önce iyileşir yaş ;( eli şişmiş iki elinde de damar yoku var minicik o daha yaa minicik
Insallah canim tesekkür ederimSeninle çok yakındı haftalarımız. Benim sat 17 eylül dü. 15 haziranda sezeryanla alındı bebeğim. Sende en kısa zamanda saglıkla kavuş inşalllah bebeğine.
BekliyoruzBende varım
Bugün 40+2 benim de, bekliyoruzCanım 39+6 bekliyorum bende. En hayırlı zamanda kolaylıkla kavuşalım inşallah :)
Benim de bugün 40+2. Hayirlisi...Bende beklemedeyim 40+2 bugün
Bizim bebe bugün 18 günlük oldu, 60 cc süt sağıp veriyordum veya bazen mama veriyordum. Gayette doyuyordu ama şimdi doymuyor sanki, mama kbının üzerinde 2 hafta sonrasında 90 cc verin diye yazıyor. Siz kaç cc veriyorsunuz?
Ay ya kendime kızdim lütfen üzülme geçmiş çok şükür. Tekrarları olmaz inşallahBuyuk kizimin kafasindan sacini kaziyip damaryolu acmislardi.
Dogdugunda 4,7 hemoglobinle dogdu. Dr.lardan ameliyattaki yetkili ex. Yazmis.cocuk dr. Ugrasmis canlanmis kizim.kagit gibi beyazmis. Hemen tip a gondermisler. Orda 7 gun kaldi.canli kan verilmis iki unite.cok sukur iyilesti.sonrada hep kabizlik,yillarca.cook acile gittik,lagman verdiler,ince boru soktular hep makatindan.cook agladi kizimm.simdi bende agliyorum aklima geldikce.yazdikcaa.
O yuzden hircin bir bebek ve cocukluk gecirdi kizim. Zor bebekti ama simdi 13-14 yaslarinda icli,duygulu,kirilgan,zeki,guzel,canim kizimm.
Ayy bi dunya agladim,gozyaslarimi tutamiyorum su ann
Atlatir cnm onlar cok guclulerEvet ama olamıyor insan. Eli kolu ayağı heryeri delik deşik. Dayanamıyorum. Hastanede o da kiraladim kalıyorum.Allahım herşeyden önce sağlık versin inşallah. Kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin. Sana da çok geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah. Bebeğinizi kimseye vermeyin dokundurmayin kızlar. Çok pismanim kiramadim kimseyi. ;(
Ay evet iyi olurTamamdır o iş bende:)
İşte adam rahmimi yokladı göbeğimin üstünden, küçülmüş dedi. Yaralarıma baktı, havuza girebilir miyim dedim, 40'ın çıkmadan olmaz dedi.Ay evet iyi olur
Ben spira l dusunuyrm
Nasil olacak bilmiyrm
Kirkimda gitcem dr a
Kontrol nasildi
Decatabs neden sikinti cikariyor bende anlmadum
Bizde hci sorun yok
Var mı bir belirti ya da doktorunuzla olan planınız nedir önümüzdeki süreçteBenim de bugün 40+2. Hayirlisi...
bebek izlem kitapçiği vermişti çocuk dr bıze.Kızlar kalça çıkığı ultrason nunu benim doktorum 30 günlük olunca gel çekelim dedi.. yazlığa gelince buradaki devlet hastanelerine sorunca 3. Aydan sonra dedi.. sizin doktorlarınız hangi tarihi verdi .. neden farklı böyle anlamadım ?
Geçti :)Canım göze anne sütü olmuyor maalesef ... içeriğinde şeker olduğundan önermiyorlar doktorlar. Mikrop üremesini artırıyormuş. Göz için disk pamuğa bir damla bebe şampuanı damlatıp gözünü kuyruktan göz pınarına doğru siliyoruz. Ama pamuğu bir kere kullanıyoruz. Yani iki üç pamuk hazırlayıp birer kere siliyoruz herbiriyle. Bizim kızda da oldu bu yolla iki günde geçirdik. Gözyaşı kanalı tıkalıysa dr damla veriyor ve masaj öğretiyor anneye. O masajı biriki ay hergün yapıyorsun geçiyor. Oğlumda vardı geçti masajla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?