2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dr bayrama geşir demişti bizim sıpa için hala ne gelen var ne giden sat 8 temmuzu gösteriyor ve haziran anası olamayacağım galiba. Broşlar dolmuş arkadaslar fena üşütmüşüm bildiğiniz bitkisel bi çözüm yolu varmı ıhlamur dışında. İçtim fayda etmedi çünkü

Canım göze anne sütü olmuyor maalesef ... içeriğinde şeker olduğundan önermiyorlar doktorlar. Mikrop üremesini artırıyormuş. Göz için disk pamuğa bir damla bebe şampuanı damlatıp gözünü kuyruktan göz pınarına doğru siliyoruz. Ama pamuğu bir kere kullanıyoruz. Yani iki üç pamuk hazırlayıp birer kere siliyoruz herbiriyle. Bizim kızda da oldu bu yolla iki günde geçirdik. Gözyaşı kanalı tıkalıysa dr damla veriyor ve masaj öğretiyor anneye. O masajı biriki ay hergün yapıyorsun geçiyor. Oğlumda vardı geçti masajla

Teklimi yoksa cift baslikli olanimi?
Tekli olandan kullanıyorum

Kızlar aktardan rezene ve anason aldım. Çayını nasıl demleyebilirim bilen var mı acaba??
2 çay kaşığı kadar kullanılıyor , hani şu bardak için kullanılan top şeklinde süzgeçlerle, 5 dk demlendirip içiliyor.

Ben ne biçim bi anneyim yavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(
Hiç öyle düşünüp kendini suçlama, insan bile bile böyle birseye neden olmak ister mi hiç.. Allah şifa versin tez vakitte atlatır inşallah..

Dikkat çekmeye çalışıyor çok normal. O da daha küçücük.

İnşallah benim ki de öyle olur bi an önce iyileşir yaş ;( eli şişmiş iki elinde de damar yoku var minicik o daha yaa minicik
Buyuk kizimin kafasindan sacini kaziyip damaryolu acmislardi.
Dogdugunda 4,7 hemoglobinle dogdu. Dr.lardan ameliyattaki yetkili ex. Yazmis.cocuk dr. Ugrasmis canlanmis kizim.kagit gibi beyazmis. Hemen tip a gondermisler. Orda 7 gun kaldi.canli kan verilmis iki unite.cok sukur iyilesti.sonrada hep kabizlik,yillarca.cook acile gittik,lagman verdiler,ince boru soktular hep makatindan.cook agladi kizimm.simdi bende agliyorum aklima geldikce.yazdikcaa.
O yuzden hircin bir bebek ve cocukluk gecirdi kizim. Zor bebekti ama simdi 13-14 yaslarinda icli,duygulu,kirilgan,zeki,guzel,canim kizimm.
Ayy bi dunya agladim,gozyaslarimi tutamiyorum su ann

Merhaba hanımlar, nasılsınız?
Biz ikinci topuk kanı için oplank götürdük, aldırdık asm'de.
Sonra benim doktora gittik, sezaryen yarama baktı, rahmime baktı durum iyi deyip 7. Hafta çağırdı tekrar, doğumkontrol işini sordum, 40 çıkana kadar muzurluk yok, o yüzden korunmana gerek de yok dedi sağolsun
Oğlan işitme testinden sol kulaktan geçememişti, 2 kere daha tekrarladılar, yine geçemedi. Kadıköy Şifa'ya sevk aldık ileri tetkik için, yarın gideceğiz, o yüzden biraz endişeliyim.
Oğlan bir haftada 500gr almış, zaten ağırlaşmaya başlamıştı, sarılığı devam ediyor, doktor kan aldırmadı, hareketli bebek, eninde sonunda geçecek dedi.
Bizde haberler böyle.

Ay ya kendime kızdim lütfen üzülme geçmiş çok şükür. Tekrarları olmaz inşallah
Maşallah kızına. Allah bahtıni açık etsin insallah

Atlatir cnm onlar cok gucluler
Sende guclu ol ki senden daha cok guc alsin yavrun

Ay evet iyi olur
Ben spira l dusunuyrm
Nasil olacak bilmiyrm
Kirkimda gitcem dr a
Kontrol nasildi
Decatabs neden sikinti cikariyor bende anlmadum
Bizde hci sorun yok
İşte adam rahmimi yokladı göbeğimin üstünden, küçülmüş dedi. Yaralarıma baktı, havuza girebilir miyim dedim, 40'ın çıkmadan olmaz dedi.
D vitaminini sordum, çocuk büyüme atağında onla ilgisi yoktur dedi, zavallının kemikleri bile ağrıyor, sürekli büyüyor o yüzden ilaca suç bulma dedi. Bunu diyen asm doktoru, oğlanın doktoruna 30'unda gideceğiz.
Yarın da Bera testi var kulak için işte. Bu hafta hastahane ve muaynehanede geçecek galiba.

Kızlar kalça çıkığı ultrason nunu benim doktorum 30 günlük olunca gel çekelim dedi.. yazlığa gelince buradaki devlet hastanelerine sorunca 3. Aydan sonra dedi.. sizin doktorlarınız hangi tarihi verdi .. neden farklı böyle anlamadım ?

bebek izlem kitapçiği vermişti çocuk dr bıze.
orda baktım sımdı 2.ay sonu yazıyor.

Geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…