Biz de adana da yanıyoruz ben ne giydireceğimi şaşırdım valla gündüz de klima açılıyor bir soy bir.giydir yapamıyorum gündüz genelde açmıyoruz gece sabaha kadar açık.ben yine askılı badi üstüne uzun kollu zıbın altı patikli pijama. Klimada hasta olur diye korkuyorum her yere geliyor soğuğu. Kv de 40 çıkınca kısa kollu giyidirirz diyor bilemedim kız sıcaktan bayılıyo resmen gündüz uyuyo hep su kaybı olur diye 1 kaşık su verdik.Bende sadece çıtçıtlı atlet. Gece klimada yatıyoruz diye zıbın ve patikli bir alt giydiriyorum üstüne de müslin veya duruna göre penye battaniye. Gündüzleri cıbıl cıbıl. Bir de altına yaptıgına özellikle kakasında üşenmeyip yıkamaya çalışıyorım sürekli. Pişik olmadı buralar çok nemli ve çok sıcak.
1. Ayda yapılan aşı hepatit B yarın biz de gideceğiz.2 ve 4. Aylarda 4 aşı var o zaman ateş olur demişti oğlumda olmamıştı inşallah kızımda da olmazAsil sifalar olsun.saglikla buyusun bebeginiz. K vit. Aşisi ates yapmiyor bild. Kadariyla.bacagindan vuruyorlar birde igneyi. Biz olduk sorun olmadi. İlk dozu dogumdan sonraki gun yapmislardi bize
Canım biz ilk iki hafta senin dediğin gibi çok rahattık sonra gaz sancıları bir başladı uykuyu unuttum sürekli ıkıniyor kaka yapması sıkıntı inşallah dua et seninki böyle olmasın bizim günlerimiz zor geçiyor baya yorucu yaniYa şimdi ben birşey sormak istiyorum. Herkes diyorki bana bebeğin gazını çıkarıyor musun? Ben de evet çıkarıyorum zaten çok çabuk çıkıyor bebeği doğrulttuğum an gark yapıyor bizim bıdık diyorum. Diyorlarki e şimdi normal 20 gün olunca başlıyor gaz sıkıntısı. Hatta dr dediki senin bebek çok hareketli sen ne yapacaksın bu bebekle dedi. (!!Bu kadını bir daha görmeyeceğim!!)
Bu doğrumu tecrübeli anneler?
Biz tıkalım ağızlarına, almazlarsa yapacak bir şey yok. Benim oğlan biberon alıyor, belki emzik de alır.Bende kullamıyorum şuan ama acaba sonradan kabul ettirmekte zorlanırmıyım diye düşündüm
Evtt ya ben karistirdim. Sacmaladim yani1. Ayda yapılan aşı hepatit B yarın biz de gideceğiz.2 ve 4. Aylarda 4 aşı var o zaman ateş olur demişti oğlumda olmamıştı inşallah kızımda da olmaz
Estağfurullah olabilir hepimizin bebeklerden kafası bir milyon. Ben yine de düzeltmek istedim telaşlanmayın ateş olmuyor diye. 2. Ayda olabilir ama...oğlumda olmamıştı inşallah kimsenin bebişinde olmasınEvtt ya ben karistirdim. Sacmaladim yani
Tatlım bende çok tecrübeli değilim ama doyma konusunda hislerime güveniyorum. Aynı durumdayız seninle. Sadece emzirme var, doymasa bu kadar çiş kaka yapmaz heralde bir de aglar diye düşüniyorum. Au vermiyorum çünkü öyle terleme durumu yok, bir de herşekilde anne sütünden karşılıyordur bence. Kıyafet klimada bende senin gibiyim ama klina gündüzleri açmıyoruz ev esintili, sadecd çıtçıtlı askılı body. Erkek bebek sıcaga gelemez dediler. Hakikaten çok sıcak. Ben gündüz soyuyorum ve bayadır bu böyle hatta ilk bir iki gün hastane çıkışları vardı sonrasında hep tek kat bodyle. 9-10 gündür. Hasta olsa olurdu bu zamana. Bence soy çocugu rahatlasın ama klimada dikkat et biraz daha tabi. Yarın kontrolün varmış hem kilosundan anlaşılır doyup doymadığı içinde rahat eder benceBiz de adana da yanıyoruz ben ne giydireceğimi şaşırdım valla gündüz de klima açılıyor bir soy bir.giydir yapamıyorum gündüz genelde açmıyoruz gece sabaha kadar açık.ben yine askılı badi üstüne uzun kollu zıbın altı patikli pijama. Klimada hasta olur diye korkuyorum her yere geliyor soğuğu. Kv de 40 çıkınca kısa kollu giyidirirz diyor bilemedim kız sıcaktan bayılıyo resmen gündüz uyuyo hep su kaybı olur diye 1 kaşık su verdik.
Anne sütü veriyorum sadece doyuyor mu doymuyor mu anlayamıyorum. Eğer saatte bir emerse göğsümü sıkıyorum damla damla geliyor 2-2,5 saatte emerken dudağının kenarından akıyor ama sanki çabuk bitiyo.
Çiş kaka yapıyor hatta bezi çişten baya ağır oluyor. O yüzden mama vermiyorum
Sizce ne yapmalıyım. Yarın 1. Ayımız sağlık ocağında kontrol ve aşımız var çocuk Dr una bayram sonrası kalabalık olur ve enfeksiyon kapma olasılığı fazla olabileceğini düşünerek cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Gidince soracağım. Hafif sarılık devam ediyor su kaybı da oluyor diye korkuyorum
Kolay gelsin size. Bunu birkaç kişiden duydum o zaman yediğimize içtiğimize iyice dikkat edicez. Şansımıza bahtımıza.Canım biz ilk iki hafta senin dediğin gibi çok rahattık sonra gaz sancıları bir başladı uykuyu unuttum sürekli ıkıniyor kaka yapması sıkıntı inşallah dua et seninki böyle olmasın bizim günlerimiz zor geçiyor baya yorucu yani
İnşallah benim ki de öyle olur bi an önce iyileşir yaş ;( eli şişmiş iki elinde de damar yoku var minicik o daha yaa minicikİlk kizimda yasadiklarimdi bu paylasimlariniz.cook zordu o yillarim. Ama simdi masallah kizim cok guzel basarili bir genckiz oldu.
Sizde bu gunleri geride birakacaksiniz insallah.
Allah'in izniyle yavruna kavusacaksin Rabbim yardimcin olsun güzel haberlerle dönersin insallah..Arkadaşlar yarın sabah 7 de hastaneye yatiyorum dua edin çok korkuyorum epidural sezaryen olcak çok heyecanliyim ve korkuyorum beni rahatlatacak şeyler soyleyin nolur tecrubeli arkadaşlar uyku muyku kalmadi iki gundur
Canım benim çok geçmiş olsun. Niye öyle düşünüyorsun. Kötü şeyler düşünme, allahın izniyle geçer gider, gönlünü ferah tut. İnsan isteyerek bebeğini hasta eder mi hiç? Bizimkide 1 haftaya yakın kaldı, geçti gitti. Umarım en kısa zamanda kavuşursunuzBen ne biçim bi anneyimyavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(
Çok iyi anlıyorum seni, bak orada senin bebeğinden çok daha kötü durumda olupta toparlayanlar var, seninkide toparlayacak, düzelecek..İnşallah benim ki de öyle olur bi an önce iyileşir yaş ;( eli şişmiş iki elinde de damar yoku var minicik o daha yaa minicik
Evet ama olamıyor insan. Eli kolu ayağı heryeri delik deşik. Dayanamıyorum. Hastanede o da kiraladim kalıyorum.Allahım herşeyden önce sağlık versin inşallah. Kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin. Sana da çok geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah. Bebeğinizi kimseye vermeyin dokundurmayin kızlar. Çok pismanim kiramadim kimseyi. ;(Çok iyi anlıyorum seni, bak orada senin bebeğinden çok daha kötü durumda olupta toparlayanlar var, seninkide toparlayacak, düzelecek..
sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun, o senin hissettiklerini hisseder canım. Biraz sabret sadece yoksa onu orada öylece bırakıp gelmek insanın içini paramparça ediyor biliyorum ama güçlü olmak zorundasın..
Beniim oğlum doğduğunda tüm vücudunda kırmızı döküntüleri vardı. Sanki kızamık döküyor çocuk. Hamilelikte benim vücut sıcaklığım fazla olduğu için oluşmuş ve kendiliğinden geçermiş. Bende anne sütü sürüyordum hemen geçiyordu. Dr etkisi yok dedi ama bal gibi de vardı işte. Bundan sonra herşeye anne sütü...Dün kızımın sol gözünde çapaklanma ve sarı akıntı oldu bütün hastanelerde pratisyen olduğu için götürmedik çünkü ilaç damla Vs ne verse alanında uzman olmadığı için güvenip vermem nette biraz araştırdım bebeklerin doğumda göz yaşı damarlarında tam gelişmediği için tıkanma olabilirmiş sanırım öyle bişey oldu yada küçük bir.enfeksiyon anne sütü ve çay ile sildim bugün neredeyse akıntı ve çapaklanma olmadı. Cuma rutin kontrolümüz olacak o zman yine soracağım ama aklınızda bulunsun anne sütünde antibiyotik bulunduğu için göz ve kulakta faydası olduğunu çok duymuştum nette de okudum. Uyguladım ve gerçekten iyileşme gördüm
Kolay bir doğum olsun inşallah. Sağlıkla kavuş bebeğine. Hiç korkma çabucak olup bitecek. Geçmiş olsun şimdidenArkadaşlar yarın sabah 7 de hastaneye yatiyorum dua edin çok korkuyorum epidural sezaryen olcak çok heyecanliyim ve korkuyorum beni rahatlatacak şeyler soyleyin nolur tecrubeli arkadaşlar uyku muyku kalmadi iki gundur
Eli degmiştir canım takma kafana. Benim kızımın yüzündede cok var. NormalmişKızlar ya bebeğimin yüzündeki kizariklar geçmiyor gitgide yayılıyor şimdi biri kanamiş nokta şeklinde yanağında gördüm of niye oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?