2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya kızlar benim kizim 23 günlük. Emzirmeye çağırıyorlar baya uzun emziriyorum. Bide sut götürdum 80cc. Sonra tekrar emziriyorum. Hemşire sonra yine bide mama verdi. Çok besliyorlar. Alıyor iştahlı diyorlar. Fazla değil mi sizce anlamadım gitti. Liften cevap verebilir misiniz. Ben nasıl doyuracam sütum yeter mi acaba. Emerken uyuyor uyandirtiyorlar yine devam emmeye

Kızlar merhaba,sağlıkla buyutuun bebeklerinizi insallah.. ben ağustos sonu oglumu kucağıma alacağım kismetse.. birde kizim var.tecrübeli sayılırım. ama kizim da sutum yetmemisti. Anne sutu + mama 5.5 ay kullandık. Sonra mamayi bıraktı anne sütuyle devam etti iki yaşına kadar .ama sutum hep azdı. Çok şey yaptım ama artmadı. Sizler en çok neyin faydasını gördünüz fikir verir misiniz. Birde yeni dogan sunneti yaptıran var mi ne zaman sünnet ettirmek en dogrusudur

kızlar burda kım yazmıştı tam hatırlayamadım.
neyse
bayramda kv ye gittk bana demesin mi " lohusanın mezarı 40 gun acık olurmus dıye": )
gülsem mi ağlasam mı?
bunlarda amma meraklı bizi gömmeye...
O ne.demek mis canim bize gelenlerde aman aman sakin bizle gorusme diyolar lohusa kimseyle gorusmezmis ama neden bilmiyorum.tabi :)))

Çok geçmiş olsun canım. Umarım geçici bir durumdur tez zamanda şifa bulur bebeğib

Ben dikiş kontrolüne gidemedim daha dogrusu gittiğimde dr umun ameliyatı vardı bayramdan sonraya bıraktık. Şimdi yazlıktayım bu gidişle 17 sine kadar buradayım. Acaba sıkıntı olur mu ki bir de kimseye sormadan denize girdim. En iyisi ben bir konuşayım dr la

kızlar burda kım yazmıştı tam hatırlayamadım.
neyse
bayramda kv ye gittk bana demesin mi " lohusanın mezarı 40 gun acık olurmus dıye": )
gülsem mi ağlasam mı?
bunlarda amma meraklı bizi gömmeye...
Sen de benim cevabı vereydin, sen benden daha yakınsın diye. Ne acayip insanlar var:)

Çok geçmiş olsun canım. Umarım geçici bir durumdur tez zamanda şifa bulur bebeğib

Sağol canım, 3 kere testten geçemeyince, ileri bir test istediler, onu yaptıracağız. Umarım geçer. Geçmezse de erken teşhis olur, ona göre hayatımızı düzenleriz.

Benim doktor pimpirikli biliyorsun, o yüzden ne desem boş. Telefonla sor istersen ya da bir hastahanede baktır dikişlerine, sonuçta kolay bir şey.

Süt mısırın faydasını inanılmaz cok gördüm

Neyi var bitanem bebeğin

Ne zaman Doğum yaptın canım .. benim 29. Gün ben de birkaç gündür denize giriyorum.. benim doktorum girebilirsin demişti

Kızlar kilo vermek için bişeyler yapmaya başladınız mı ben yaklaşık 30 kg aldım ve oturup kalkarken merdiven çıkarken adım atarken her yerim İnanılmaz ağrıyor ben de dün yürüyüşe başladım .. sabah bi iki tur atıp denize girip eve geliyorum yavruma kayınvalidem bakarken.. ama yediklerimi hiç kesmedim.. hiç azaltmadan yiyorum hala.. başlayan var mı acaba ?

Masallah bebis e .iyi olacak ins.
İyi gunler

Ne zaman Doğum yaptın canım .. benim 29. Gün ben de birkaç gündür denize giriyorum.. benim doktorum girebilirsin demişti
Ben 13. Günde girdim. Hafif mantarımsı bir durumum var onu atlatayım girerim zaten. Gecen yazda ameliyat olmuştum burnumdan 2. Haftamda girmiştim yaralara daha iyi geliyor tabş denşzin temizliğine güvenmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…