Bebeğmde ishal halsizlik kusma varmış. Ama ben anlamadım ishak olduğunu.kakasi yeşil olunca şüphelendim. Üşümüş dur dedi herkes sonra kusmaya başlayınca hastaneye geldik. Kaka tahlikinde çıktı. Çok şükür kana geçmemiş. Doktor temiz bi bebek dedi. Ama mikrop almış bi yerden dedi. Birilerinden artik kimseye dokundurmicamNasıl anladılar neden olmuş peki
Anladım canım cok gecmiş olsunBebeğmde ishal halsizlik kusma varmış. Ama ben anlamadım ishak olduğunu.kakasi yeşil olunca şüphelendim. Üşümüş dur dedi herkes sonra kusmaya başlayınca hastaneye geldik. Kaka tahlikinde çıktı. Çok şükür kana geçmemiş. Doktor temiz bi bebek dedi. Ama mikrop almış bi yerden dedi. Birilerinden artik kimseye dokundurmicam
Ben 13. Günde girdim. Hafif mantarımsı bir durumum var onu atlatayım girerim zaten. Gecen yazda ameliyat olmuştum burnumdan 2. Haftamda girmiştim yaralara daha iyi geliyor tabş denşzin temizliğine güvenmen lazım.[/QUO
Ben 13. Günde girdim. Hafif mantarımsı bir durumum var onu atlatayım girerim zaten. Gecen yazda ameliyat olmuştum burnumdan 2. Haftamda girmiştim yaralara daha iyi geliyor tabş denşzin temizliğine güvenmen lazım.
Sarımda giriyorum bende denize.. ama çökertmiş su.. şifa bile olur diye tahmin ediyorum .. sana da öyle olsun inşallah
Nette biraz araştırdım anne sütü sarılığı haricinde hipotroid ve değişik sendromlar olabilirmiş tahlilleri varmış tespiti için. İnşallah geçer yarın bizde gideceğiz bakalım inşallah olumlu şeyler duyarız Dr danMasallah kızının gelişimi çok iyi ve sadece anne sütü ile besleniyorsa bence sütun yeterli maşallah.zaten sutunle doymasa ağlar açlıktan anlarsın.goguslerinin dolgun olmaması sütünün az olduğunu göstermez.ben göğsü dolgun olmayanları. Sütünün yağlı olduğunu ve bebeği daha çok beslediğini okumuştum.hatta instagramda bı paylaşım vardı dolgun ve ve sönük iki göğüs aynı anda sagiliyor sönük gogusten dolgun göğüs kadar çok sut çıkıyor.benimde hiç cok sutum olmadı ilk kizimda da bunda da ne yapsam pek fayda etmiyor.kizimi emziriyorum ama emen kızım o emmeye bide 60-70 cc sagilmis sut yada mama iciyor.
Bizde de var uzamış sarılık ve idrar yolu enfeksiyonu tespit edildi doktor oda sebep olabilir demisti.ilac kullanıyoruz o da geçirmezse sanırım anne sütü sarılığı diyorlar ona bagliyorlar
Ben 13. Günde girdim. Hafif mantarımsı bir durumum var onu atlatayım girerim zaten. Gecen yazda ameliyat olmuştum burnumdan 2. Haftamda girmiştim yaralara daha iyi geliyor tabş denşzin temizliğine güvenmen lazım.[/QUOTE
Saroz demek istemiştim :)
korkudanYok valla ben sütüm az diye korkudan yiyorum hiç kilo veremedim almadığıma sevinsem iyi olacak
ben azmettim zayıflıcam13 kg almistim.diabetli gebelikti benimki
3. Hafta sonu tamami gitmisti.simdilik hamilelik baslangic kilomun 1 kg altindayim.neye yarar ki obez birine.
İstahim da acik.kizimi da emziremiyorum sut te bitti.
Almasam keske bu halime alisik durumdayim nasilsa.
Ne kadar farklı diyor her doktorBenimki de artık 60 lik la doymuyor bbk ihtiyacını belirliyor.90 lik yap bakalım ne kadar icicek o belirler ihtiyacını .
@lilipit Bana da doktor spiral dedi ama ben çok fazla spiralle hamile kalan duydum o sebeple ne yapicam bende bilemiyorum.
Bize 55 günlükken gelin dedi.1-2 ay arası yapılıyormus öyle dedi doktor
Bebeğmde ishal halsizlik kusma varmış. Ama ben anlamadım ishak olduğunu.kakasi yeşil olunca şüphelendim. Üşümüş dur dedi herkes sonra kusmaya başlayınca hastaneye geldik. Kaka tahlikinde çıktı. Çok şükür kana geçmemiş. Doktor temiz bi bebek dedi. Ama mikrop almış bi yerden dedi. Birilerinden artik kimseye dokundurmicam
Siz kaç günlüksünüz. Yarın saat 3 te randevumuz. Haber veririm canımSonucunu bildir olur mu? Benimki de çok hareketli neredeyse yürüyecek çocuk ama gözlerinin akı hafif sarı gibi. Sanırım bizde de benzer bir durum var. Ama 17sinde giidcem dr a
Koska helva candır :) severek bayılarak yiyoruz :) ama kilolar nolucakBenden şu anda bir 8 kilo gitti. Karnımda emzirdikçe küçülüyor çok bariz. 15 kilo almıştım 7 kilo daha vermem lazım. Ama 14. Gündeyim. Normal besleniyorum çok abartmıyorum öğünlerde ama bol su içiyorum. 1-2 haftaya düzenli yüzmeye başlıcam. Eylüle çok fit olmayı hedefliyorum ama tatlıdan hiç vazgeçemiyorum. Sabahları koska helvasız olmaz bıraksalar bir paketi yerim :)
Seve seve katılırım :)Canım bizim bi topigimiz var. Orda bulustuk biz tosuncuklar. Senide bekleriz. Belki link atan olur. @Emire27xxx
Zaten bu gruptaki arkadaslar var şimdilik. Bakalım nasıl olacak. İnş veririz hepimiz fazlalıklarıSeve seve katılırım :)
Geçmiş olsun canım.. umarım iyidir bebeğin de sen deMerhaba arkadaşlar 9 gün önce doğum yaptım çok zor normal bir doğum oldu kendimi yeni toparlıyorum derken bebeğim sarılık oldu çok yüksek çıktı fotot.gördü hastanede yattı felan derken formu hiç takip edemedim
Benim dikişler ağrıyor bebekte tedabi gördü işte bugünde hastanedeydik iyi olacaz inşallah ama insan çok yıpranıyorGeçmiş olsun canım.. umarım iyidir bebeğin de sen de
Ben sürüyorum İki kere sürmesem hemen kırmızı noktacıklar olusmaya baslıyoKızlar her alt almasından sonra pişik kremi sürüyor musunuz ?
Kızlar her alt almasından sonra pişik kremi sürüyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?