2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nasıl anladılar neden olmuş peki
Bebeğmde ishal halsizlik kusma varmış. Ama ben anlamadım ishak olduğunu.kakasi yeşil olunca şüphelendim. Üşümüş dur dedi herkes sonra kusmaya başlayınca hastaneye geldik. Kaka tahlikinde çıktı. Çok şükür kana geçmemiş. Doktor temiz bi bebek dedi. Ama mikrop almış bi yerden dedi. Birilerinden artik kimseye dokundurmicam

Anladım canım cok gecmiş olsun

Sar

Nette biraz araştırdım anne sütü sarılığı haricinde hipotroid ve değişik sendromlar olabilirmiş tahlilleri varmış tespiti için. İnşallah geçer yarın bizde gideceğiz bakalım inşallah olumlu şeyler duyarız Dr dan

Sar

Ben
ben azmettim zayıflıcam

Ne kadar farklı diyor her doktor

Çok geçmiş olsun canım.. ben de kimseye müdahale etmiyorum .. elden ele geziyor bebek .. hatta öpüyorlar bile

Sonucunu bildir olur mu? Benimki de çok hareketli neredeyse yürüyecek çocuk ama gözlerinin akı hafif sarı gibi. Sanırım bizde de benzer bir durum var. Ama 17sinde giidcem dr a
Siz kaç günlüksünüz. Yarın saat 3 te randevumuz. Haber veririm canım

Koska helva candır :) severek bayılarak yiyoruz :) ama kilolar nolucak

Geçmiş olsun canım.. umarım iyidir bebeğin de sen de

Bugun oglumla gecirdigim en yorucu gundu sanirim 44 gunluk olduk. Bayram sebebiyle tum ilgili ogluma veremedim yari ben baktim yari esim yari annem yari dayisi. Herkes cok ustune titriyor onda bi problem yok ama gel gelelim oglumun huyu degisti. Kucaga alistirmamak icin bi duzen oturtmustum. Iyidr gidiyorduk. Ama alt ust olduk. Oglum bugun resmen ya kucak ya dizde sallama dedi yani. Yatirdgm anda sanki basliyor aglamaya. Kaka sorunumuz var ama yapti kakasini tabi benim yardimimla yoksa yapamiyor bayramdan beri. Gazinida cikarttik ama anlamsiz bi kucak istemesi yada dizde sallanma istegi var. Cok sallamakta istemiyrm. Kucaga alinca dunyalar onun oluyor boncuk boncuk bana bakiyor ama takatim kalmadi. Uykuya tam dalamiyor elleriylr irkiliyor oda uaynamasina sebep oluyor. Resmen 1 yarim saati geckin elinle ellerini tuttum uykuya dalsin diye. Sabah 7de uyandi uyanis o uyanis daha da uyamadi. Yani daldi bakalim 3 saat uyurdu normalde uyuyackmi. Nasilda alsikanliklari degisiverdi aklim almiyor ya. Insanlara sevmeyinde diyemiyrm sonucta babasi nenesi dayisi dedesi. Baskalarina vermiyruz zaten kucaga falan hele opme asla izin yok. Biz bile opmuyrz yuzunde isiliklar cikiveriyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…