2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?

Bebekler ilk üç ayda alışkanlık edinmez canım. Bol kucak isteme nedeni kendini güvende hissetmesi. Bazı günler daha huysuz ya da daha iştahlı oluyorlar. Büyüme atakları geçiriyorlar. Kendilerini hala anne karnında sandıkları için de bizim sıcaklığımızı istiyorlar. Çok zor ama yapabileceğimiz bir şey yok. Üç aydan sonra alışkanlık kazandırabiliriz.

Benim de cok olmuştu, zamanla azaldı. Sonra normala döndü.

Geceleri uyanıp bebek nerde diye eşimi kaldırıp kalk altına bakıcam diyomuşum. Kendi altıma bakıyomuşum. Beşiğe bakmak aklıma gelmiyomuş, eşim git beşiğe bak demese paniğim geçmiyomuş. Ama sabah pek hatırlamıyorm.nerdeyse hergece böyle şeyler yaşıyorum ya. Çok üzülüyorum ya. Kafayı yicem galiba. Size oluyomu böylr şeyler?

Bu süt mevzusunda da benim sütümde az. Hele gece yorgun geçirdiysem akşama göğüslerim sönüyo hepten. Bebekte lıkır lıkır gelmiyosa çok sinirleniyo emmek istemiyo ağlıyo.sağıp veriyoruz.

Kafayı yemek üzereyim.

Aynı bizimki :) gece nasılsınız peki

İyisin maşallah. Güzel vermişsin. Çok da sıkma kendini sütün için moral motivasyon lazım. Heemn kilolar gidecek diye birşey tok sonuçta. İnsanlar dogumdan sonra 1 yıl bekliyor süt dönemi bitiyor öyke diyete baslıyor. Sıkma kendini

Bugün bizim için de çok yorucu bi gündü. Bizim sıpa da kesintisiz 1 saat bile uyumadı. Şu an da kucağımda mızıklaniyor emdikten sonra.. Avutmak ve uyutmak ne mümkün Çıldırıciim...

Kaç kere eşime üstümdeki bebeği al dedim uyanıp. Bebek beşiğinde yatıyor tabi. Geçen yorganı bükmüşüm bebeği emziriyorum zannediyorum. Asıl bomba geçen eşime bu çocuğun babası nerde dedim. Benim durum çok daha vahim

Benimki uyuyor hala bende islerimi bitirdim yatacgm. Uyanir 1 saate. Kolay gelsin hepimize. 40tan sonra bi hallet oldu kuzulara

Ayni benim oglanin iki gundur ki hali pilimi bitirdi resmen

Oha ya bu insanlar neyin kafasını yasiyor
Ahh bi anlasam neyin kafası olduğunu emin ol daha kolay anlardim belki onlari
yani ben artık bu hareketlerden öyle yoruldum ki kavga etmedigimmi kaldı görüşmediğim mi ama bi gram değişim gostermiolar çareyi oranı terk etmekte buluyorum işte

Ben peg perego aldım.. iyi bir marka.. şuanlık memnunum da .. bi incele istersen

Slm kızlar dün gece biz soluğu acilde aldık sebebi gaz sancısıymis meğer. Artık nası bi sancısı beni bile ağlattı çocuğumun ağlaması dedim galiba bi yeri koptu ben becerip bakamiyorum eşim koşarak geldi işten telde sesini duyunca. Dr tam karnının alt kısmından yüzü dışarı dönecek şekilde düşmeyecek kadar sıkı acıtmak kadar da gevşek tutulup hafif titreterk pispislayin rahatlar ve çıkarır dedi o esnada kendi yaptı ve büyük bi sesle gazını çıkardı Dr kendi çocuklarıyla gaz konusunda çok uğraşmış ve dio ki ilaçlar bı yere kadar masaj bi yere kadar yok bi de annelere onu yeme bunu yeme derler ilgisi yok dedi zamanla geçer bu sancılar ilk 3 ayda büyük çoğunluğu biter dedi çocuğum dünku yorgunluktan resmen bugün bayıldı sabahtan beri uyanmadı sayılır yiyorum degisiorum ve hemen uyuyo inş bi daha öle bi sancı yasamayız kimse de yaşamasın yani

İlk 4-5 dk ağzından akarak emiyor sonra çok az lıkır lıkır yutkunma duyuyorum sonra ıh ıh ses çıkarıyor emerken anlayamıyorum. Süt saçma makinasını aliexpres ten sipariş verdim o yüzden elime ulaşması uzun sürecek gelince sağacağım ne kadar olduğunu o zaman görcem

Var mı bir belirti ya da doktorunuzla olan planınız nedir önümüzdeki süreçte
Bebiş ne kadar olmuş
Cumaya tekrar randevu verdi, bugün biraz sancilarim oldu ama cok agrili degil ve düzenli degil :/ bekliyoruz simdilik :)
En son pazartesi bakildi, 3600gr ve 53 cm di oglusum :)

Biz bekliyoruz henüz suni sancidan falan bahsetmiyorlar. Burada hesaplanan tarihten sonra 11 gün kadar bekliyorlar suni sanci vermeden. Umarim o kadar sürmez de gelir bebisler ya

gece keyfi iyise emip uyuyo bazen bir saat uyanik duruyo sabah 6 da kalkiyoruz gene kizim kurulu saat gibi 6 dedin mi uyaniyi :)
Bizimkide en fazla 7 buçuk ta uyanıyor ondan sonra uyanık kalıyor bir iki saat şimdi de gözler açıldı fıldır fıldır uyusa inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…