Canım ben başta hip verdim hep kusuyordu sevmedi onu. Hastanede aptamil vermişler ona alışıp sevmiş. GDO varmış gibi haberler çıkmıştı daha önce aptamil için ama o kadar takmamaya karar verdim. Aptamille şuan gayet iyi gidiyorkızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz.
bırde bebeğine rezene veren oldu mu?
Artık üzülme, kendine çok stres yaptın etkilendi herhalde. Sağmaya devam et, Rezene çayı yap, Humana still tea var ondan al, incir ye canını sıkma düzelirKızlar sütüm kesiliyor galiba. Ne yapmam lazim. Bebeğim 1 saatten fazla beni etmiyor. Ama doymuyor galiba çünkü benden sonra 120 cc mama alıyor. ;( tamamen kesilmeden ne yapmalıyım nolir kesilmesin yaa
Bugun oglumla gecirdigim en yorucu gundu sanirim 44 gunluk olduk. Bayram sebebiyle tum ilgili ogluma veremedim yari ben baktim yari esim yari annem yari dayisi. Herkes cok ustune titriyor onda bi problem yok ama gel gelelim oglumun huyu degisti. Kucaga alistirmamak icin bi duzen oturtmustum. Iyidr gidiyorduk. Ama alt ust olduk. Oglum bugun resmen ya kucak ya dizde sallama dedi yani. Yatirdgm anda sanki basliyor aglamaya. Kaka sorunumuz var ama yapti kakasini tabi benim yardimimla yoksa yapamiyor bayramdan beri. Gazinida cikarttik ama anlamsiz bi kucak istemesi yada dizde sallanma istegi var. Cok sallamakta istemiyrm. Kucaga alinca dunyalar onun oluyor boncuk boncuk bana bakiyor ama takatim kalmadi. Uykuya tam dalamiyor elleriylr irkiliyor oda uaynamasina sebep oluyor. Resmen 1 yarim saati geckin elinle ellerini tuttum uykuya dalsin diye. Sabah 7de uyandi uyanis o uyanis daha da uyamadi. Yani daldi bakalim 3 saat uyurdu normalde uyuyackmi. Nasilda alsikanliklari degisiverdi aklim almiyor ya. Insanlara sevmeyinde diyemiyrm sonucta babasi nenesi dayisi dedesi. Baskalarina vermiyruz zaten kucaga falan hele opme asla izin yok. Biz bile opmuyrz yuzunde isiliklar cikiveriyor diye
Dün gece 3 te bir uyandı, öğlen 3 e kadar uyumadı sürekli huysuzlandı ve hiç kucaktan inmedi. WC'ye bile girmeme izin vermiyor. Babasıyla ben göğüste uyutmaya alıştırdık, şimdide yatırınca aynı seninki gibi huysuzlanıp uyanıyorBugun oglumla gecirdigim en yorucu gundu sanirim 44 gunluk olduk. Bayram sebebiyle tum ilgili ogluma veremedim yari ben baktim yari esim yari annem yari dayisi. Herkes cok ustune titriyor onda bi problem yok ama gel gelelim oglumun huyu degisti. Kucaga alistirmamak icin bi duzen oturtmustum. Iyidr gidiyorduk. Ama alt ust olduk. Oglum bugun resmen ya kucak ya dizde sallama dedi yani. Yatirdgm anda sanki basliyor aglamaya. Kaka sorunumuz var ama yapti kakasini tabi benim yardimimla yoksa yapamiyor bayramdan beri. Gazinida cikarttik ama anlamsiz bi kucak istemesi yada dizde sallanma istegi var. Cok sallamakta istemiyrm. Kucaga alinca dunyalar onun oluyor boncuk boncuk bana bakiyor ama takatim kalmadi. Uykuya tam dalamiyor elleriylr irkiliyor oda uaynamasina sebep oluyor. Resmen 1 yarim saati geckin elinle ellerini tuttum uykuya dalsin diye. Sabah 7de uyandi uyanis o uyanis daha da uyamadi. Yani daldi bakalim 3 saat uyurdu normalde uyuyackmi. Nasilda alsikanliklari degisiverdi aklim almiyor ya. Insanlara sevmeyinde diyemiyrm sonucta babasi nenesi dayisi dedesi. Baskalarina vermiyruz zaten kucaga falan hele opme asla izin yok. Biz bile opmuyrz yuzunde isiliklar cikiveriyor diye
Rezene ilac falan simdilik hicbirsey vermedim.kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz.
Allah yardımcımı olsun canım.. hem fiziksel hem de psikolojik çok zor bir süreçten geçiyoruzBenim dikişler ağrıyor bebekte tedabi gördü işte bugünde hastanedeydik iyi olacaz inşallah ama insan çok yıpranıyor
Canim sen kendini üzmemen gerek bide firsat buldukca uyu biliyrm uykusuzluk biz annelerde hep var ama 1 saatte olsa uyku inan iyi geliyr. Bol bol su ic ama soguk olmasin. Insaallah kesilmez sutun. Bide az ve sık emzir yada 2 saatte bir azda olsa sagKızlar sütüm kesiliyor galiba. Ne yapmam lazim. Bebeğim 1 saatten fazla beni etmiyor. Ama doymuyor galiba çünkü benden sonra 120 cc mama alıyor. ;( tamamen kesilmeden ne yapmalıyım nolir kesilmesin yaa
Insaallah ya cok iyi gidiyorduk kuzumla. Uykudayken bende yapiyordum onu ara sira koklamya doyulmuyor ki. Ama onun icin deriiin bi uykuya dalmasi gerek.Zor bir durum.ins. eski duzeninize cabuk donerdiniz. Benimde en buyuk korkum kirkindan sonra degismesi.iyidik boyle.
Ben,uyurken, bazen kendim dayananagip kucagima aliyorum,doyamiyorum ona.kollarimin arasinda sıkıca tutuyorum dakikalarcaa
Benimkide ayni bugun tek ogun yemek yiyebildim oda aksam yemegi. Simdi uyuyor buyuk ihtimal gece uyku yok bana. Kolay gelsin hepimizeDün gece 3 te bir uyandı, öğlen 3 e kadar uyumadı sürekli huysuzlandı ve hiç kucaktan inmedi. WC'ye bile girmeme izin vermiyor. Babasıyla ben göğüste uyutmaya alıştırdık, şimdide yatırınca aynı seninki gibi huysuzlanıp uyanıyor
kg Alımı iyiyse hiç gerek yok ki mamaya, artmasin yetsin minnoslara önemli olan o. Allah nasiplerini bol göndersin insallah. Benimde çok nadir dolup taşıyordu. Bunda da endişeler taşıyorum o yüzden. Umarım uzun süre emzirirsinizBenim de sütüm oğlumda artmamıştı. Mama+ anne sütü gittik sizin gibi ama süt az olduğu için emmeyi bırakmıştı. Şimdi kızımda sadece anne sütü veriyorum ama çoğu kişi gibi göğüslerim serrleşmiyor ağrımıyor 10 dk emdikten sonra damla damla çıkıyor sadece fışkırmıyor. Emzirirken başta diğeri akıyordu ama hiç bir zaman çay bardağının yarısını bile dolduracak kadar olmadı. Bende çok istiyorum artırmayı her şeyi deniyorum ama şimdilik yetiyor sanırım ağlamıyor kaka çiş durumu iyi kilo alımı iyi. Tekrar bırakırsa diye mama vermemek için direniyorum, korkuyorum açıkçası.
Merhaba...Kızlar biz bugün asm de 1. Ay kontrolüne gittik. Bebiş 1 ayda 1170 gr almış 4120 gr olmuş. Boy 48 doğmuştu 54 olmuş baş çevresi 36 idi 37,5 olmuş. Gelişimi iyi gibi maşallah. Yalnız iki gündür emmeye başlarken sütüm akmıyor, göğsüm hiç setleşmiyor hep yumuşak, 10 dk emiyor sonra sıkıyorum damla damla ancak geliyor. Sütü çok olan arkadaşlar sizde nasıl oluyor kızımın gelişimine göre yetiyor gibi ama 3 gündür hem daha az emiyor hem çok yumuşak hem de akmıyor. Yalnız ağlayan huzursuz olan bir bebek değil. Aç olsa ağlar herhalde. Kaka günde en az 2 defa Çişli bez baya var hemde dolu dolu oluyor. Oğlumda sütüm az olduğu için hep mama destekli gittik 3. Ayda bıraktı emmeyi. Aynısı olacak diye korkuyorum. Bir kaç kere mama yaptım içmedi içmeyince ısrar etmedim döktüm zaten hiç.gönüllü değilim.
İncir pişirip hem kendini hem suyunu içtim rezene içiyorum bulgur pilavı, üzüm hoşafı ve helva yiyorum. En çok bunlar süt yapar diyorlar ama ben bir faydasını görmedim. Yediğimde de aynı yemediğimde de. Ayrıca günde en az 3 lt su içiyorum adana da yaşıyorum 3 gündür aşırı sıcak ve ben çok terliyorum acaba içtiğim suyu terle attığım için mi süt olmuyor. Offff bana cevap verirseniz sevinirim. Sütü bol anneler. Nasıl besleniyorsunuz?
Benimkide ayni bugun tek ogun yemek yiyebildim oda aksam yemegi. Simdi uyuyor buyuk ihtimal gece uyku yok bana. Kolay gelsin hepimize
Canım hep olmuyor bende ama eskisinden arttı baya özellikle bazı yiyeceklerden sonra baya oluyo ama tabi kafada birsürü düşünce onları aklıma koyup ta bidaha yememezlik edemiyorum :)Kızlar sizin kendinizin çok gazı oluyor mu ? Ben sezeryan oldum ondan mı acaba ? Yanımda da hep birileri oluyor.. köşe bucak kaçıyorum herkesten tenhalara :) bebeğe de geçecek diye çok korkuyorumnormal mi acaba ?
Hipp in rezenesini aldım. Günde iki kere veriyorum çok memnun kaldım.kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?