2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar sütüm kesiliyor galiba. Ne yapmam lazim. Bebeğim 1 saatten fazla beni etmiyor. Ama doymuyor galiba çünkü benden sonra 120 cc mama alıyor. ;( tamamen kesilmeden ne yapmalıyım nolir kesilmesin yaa

kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz.
bırde bebeğine rezene veren oldu mu?
Canım ben başta hip verdim hep kusuyordu sevmedi onu. Hastanede aptamil vermişler ona alışıp sevmiş. GDO varmış gibi haberler çıkmıştı daha önce aptamil için ama o kadar takmamaya karar verdim. Aptamille şuan gayet iyi gidiyor

Kızlar sütüm kesiliyor galiba. Ne yapmam lazim. Bebeğim 1 saatten fazla beni etmiyor. Ama doymuyor galiba çünkü benden sonra 120 cc mama alıyor. ;( tamamen kesilmeden ne yapmalıyım nolir kesilmesin yaa
Artık üzülme, kendine çok stres yaptın etkilendi herhalde. Sağmaya devam et, Rezene çayı yap, Humana still tea var ondan al, incir ye canını sıkma düzelir

Zor bir durum.ins. eski duzeninize cabuk donerdiniz. Benimde en buyuk korkum kirkindan sonra degismesi.iyidik boyle.
Ben,uyurken, bazen kendim dayananagip kucagima aliyorum,doyamiyorum ona.kollarimin arasinda sıkıca tutuyorum dakikalarcaa

Dün gece 3 te bir uyandı, öğlen 3 e kadar uyumadı sürekli huysuzlandı ve hiç kucaktan inmedi. WC'ye bile girmeme izin vermiyor. Babasıyla ben göğüste uyutmaya alıştırdık, şimdide yatırınca aynı seninki gibi huysuzlanıp uyanıyor

kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz.
bırde bebeğine rezene veren oldu mu?
Rezene ilac falan simdilik hicbirsey vermedim.
Mamamiz Aptamil1 ama degistirecegim buyuk ihtimal.
Tıp a goturecektim.
Çocuk proflari poliklinik yapmiyormus.ogrenciler bakip hocalarina bilgi veriyormus.ordan vazgectim.
Bir buyugumuz ,ben ayarlayacavim iyi dr. Dedi.yoksa bugun goturecektim gasroentorolojiye.
Sinirim bozuk.

uzines ya 64 kg ile başladım 86 ile doğuma girdim, bugün 19. Gün ve 77 kg yum. Bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama hemen sütüm azalıyor sanki. Aynalara bakmak bile istemiyorum, protein ve sebze ile beslenip karbonhidratı kesicem sanırım. Helvayı bende çok seviyorum hatta 2 gündür helvayı bıraktım onun yerine pekmez tahin yiyorum sabahları.. Hüonlarada veda edicem yapmak bişey yok

Canim sen kendini üzmemen gerek bide firsat buldukca uyu biliyrm uykusuzluk biz annelerde hep var ama 1 saatte olsa uyku inan iyi geliyr. Bol bol su ic ama soguk olmasin. Insaallah kesilmez sutun. Bide az ve sık emzir yada 2 saatte bir azda olsa sag

Kızlar sizin kendinizin çok gazı oluyor mu ? Ben sezeryan oldum ondan mı acaba ? Yanımda da hep birileri oluyor.. köşe bucak kaçıyorum herkesten tenhalara :) bebeğe de geçecek diye çok korkuyorum normal mi acaba ?

Zor bir durum.ins. eski duzeninize cabuk donerdiniz. Benimde en buyuk korkum kirkindan sonra degismesi.iyidik boyle.
Ben,uyurken, bazen kendim dayananagip kucagima aliyorum,doyamiyorum ona.kollarimin arasinda sıkıca tutuyorum dakikalarcaa
Insaallah ya cok iyi gidiyorduk kuzumla. Uykudayken bende yapiyordum onu ara sira koklamya doyulmuyor ki. Ama onun icin deriiin bi uykuya dalmasi gerek.

Benimkide ayni bugun tek ogun yemek yiyebildim oda aksam yemegi. Simdi uyuyor buyuk ihtimal gece uyku yok bana. Kolay gelsin hepimize

kg Alımı iyiyse hiç gerek yok ki mamaya, artmasin yetsin minnoslara önemli olan o. Allah nasiplerini bol göndersin insallah. Benimde çok nadir dolup taşıyordu. Bunda da endişeler taşıyorum o yüzden. Umarım uzun süre emzirirsiniz

Merhaba...
Sizinle doğum tarihlerimiz ayniydi 29 mayıs çok şükür oglumu kucağıma aldim
Maşallah sutum hep boldu doğumdan sonra fazla olan sutlerimi 3.5 yaşındaki kızım içti hiç tiksinmeden :)
İlk hafta dr kontrolünde oğlum bi haftada yarım kilo almış doktor tebrik etti tokalaştı benimle inanın çok sevindim
Hala goguslerim dolar gece ped koymamak rağmen
Aslında özel bi sirrim yok bazen kahvaltılı ogleyi buluyo ara ogün tatlı ve çay yiyorum her ne kadar kilo yapsada süt yaptığı kesin
Çayı büyük kupada içiyorum ve bol karpuz ilk kizimda da sutum cok boldu hic mama vermemistim aylik kilo alimi cok iyiydi
Kizimda kurabiye 've meyva suyu favorimdi himmm bu kadar emzirmeye ragmen kilo verdinmi diye sorarsaniz hic vermedim ne zaman kizim memeyi birakti oyle zayifladim
Sutunun ne kadar oldugunu sagip anlayabilirsin emzirirkende bebegin agzinda doluyosa yutkunmasindan yani anlarsin

Benimkide ayni bugun tek ogun yemek yiyebildim oda aksam yemegi. Simdi uyuyor buyuk ihtimal gece uyku yok bana. Kolay gelsin hepimize

Bugün bizim bebislere birseyler oluyor desenize, benimki de bugun kesintisiz birsaat uyumamistir, Ha uyudu diyorum yatıyorum 5 dakika sonra uyanıyor, aç mı diye az mama yaptım onu da yemedi sürekli ağlıyor tüm gün elimde ediyorum gezdik bakalım gece de böyle olursa benim bittigimin resmidir

Canım hep olmuyor bende ama eskisinden arttı baya özellikle bazı yiyeceklerden sonra baya oluyo ama tabi kafada birsürü düşünce onları aklıma koyup ta bidaha yememezlik edemiyorum :)

Kızlar anlaşılan kırktan sonra huy baya değişecek galiba Allah yardımcımız olsun benim bebegimde iki üç gündür öğleden sonra uyanıyor bidaha kesintisiz uykuya gece 10 11 gibi geçebiliyor

bu bebeler bizi öldürecek benim de kizim her gun aksam 6 gibi uyanir bu saatte uyur yeni dogmus bi bebek nasil 4 5 saat uyanik kalmak ister anlamiyorum uyusun diye salliyorum ninni aciyorum 30 kere meme veriyorum sonunda bugun fiskirdi kustu her yer batti kolik desem kolikler aglar bizimki gezip bakinmak istiyo katiyen yatmiyo dik pozisyonda duracak hanimefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…