2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım tam anlayamadım doktorun nasıl yaptıgını

kizlar dogumdan sonra eslerinizle araniz nasil oldu biz cok uzaklastik birbirimizden ne yapsak bibirimize batar hale geldi esim surekli cocugun altini degistrdinmi ustunu degistirdinmi karnini doyurdun mu sunu yap bunu yap dedikce deliriyorum haliyle saygi kalmadi saygi yitti kiricilik hat safhada... zaten beyefendi gece bebegin sesine uyanip uykusuz kalmamak icin dogumdan beri ayri yatiyor bizden cok seviyor oglumuzu gidip gelip opuyor kokluyor ama opup koklamakla babalik olmuyor cocuk olunca kavga etmeye vakit bulamayiz saniyordum ama aksine aramiz cok kotu bu gidisle dagilacak bir hal aliyoruz guya birbirimize asiktik deliler gibi severken ask evliligi yapmistik inanin icimdeki askda bitecek hale geldi sevgide... cok skildim cok

Canım tam anlayamadım doktorun nasıl yaptıgını
Canım bebeği tutarken elin içi karna gelicek şekilde tutacaksın yüzü de dışa dönük olucak. Elinin sıcağı karnında olucak yani. Tutma sıklığını düşmek şekilde sert ama karmini acitmayaçak hafif baskıyla yani. Karnını tutarken mideye baskı olmasın die alt karın denilen yerden tutuoruz hafif de pispislicaksin o zaman kolay çıkarıyor bilmem anlatabildim mi resmini bulursam eklerim

Canım biz de öle can ciğer kuzu sarması değiliz çocukla ilgili bana da öle şeyler diyio güya kibar konusuo ama demek bende yorgun olduğum için sinirlenebiliorum ve sert tepki veriyorum farkında olmadan. Geçen fena atıştik ben ona bağırmışim farkında değilim sen artık bana tahammül edemiyorsun dedi dedim farkında dilim düşün niçin böyleyim az yardımcı ol ooooo nası yani yardım etmiomuymus her yere götürülmüş ne istesem getirilmiş dedim sağol bunları biliyorum ama ev içinde de bukada rdaginik olma yetişemiyorum görmüo musun aMan sanki napion dedi bana ben sok ertesi gün çocuk fenalasinca gaz sancısı nda ben hicbisey yapamadım mi bi de oturup ağladım evi afedersin mok götürdü resmen bugün sabah aradı seni annene götüreyim çok bunaldın az da olsa çocuğa da ii gelir dedi üzüldü beni öyle görünce anladı yani bu arada mok götürür yardımcı alsana diyeceklere temizlik deli ortalığın toparlanması yemeğin yapılması filan gündelik şeyler ben bi gün yapmazsam bizim evde bu işler bomba patlamışa dönüyor çünkü koca bi bebeğim var yoksa haftalk temizliğe gelen yardımcım var çok şükür o da olmasa ben timarhanelik olurum sanirim40 gün ayrı da yatmak durumunda kaldık bizim bebek yatağında yatmadı sonra alıştı birden yatağına eşimle anca yanyana gelebildik dilerim bundan böyle daha hızlı tooarlyabilriiz hep adam da suç bulmayan bende farkında defilim ama gerginim

O durum bizdede var 13 yil suren bi iliskinin ardindan binbir güçlükle evlendik ama gel gelelim cocuk dogduktan sonra uzaklastik ben ilgi bekliyorum bu defalarca konustum ama degisen bisey yok bi kac gun iyi sonra yine eski mod. Insaallah gecicidir kocami ozledim

Ben bugün kontrole gidicem canım doktor ne diyecek bakalım haber veririm. Kendi doktorum izinde pazartesi dönecek bugün başka doktora gitcem hiç kestiremiyorum o yüzden bugün yatırmak mı ister yoksa bekler mi 40+1 olduk. 41e kadar beklenebilir bence senin ve bebeğinin bi sıkıntısı yoksa. Dünden beri ağrılı kasılmalarım var ama düzenli değil doğru düzgün uyuyamadım doğuruyorum heyecanıyla

Kızlaar temmuz annesiyim ama sizin de fikrinizi alayım
Gece başladı adet sancısı gibi agrı kızlar hafiften yayılıyor belime, kasıklarıma, hatta bacaklarıma...
Durulmicak gibi degil , hafif rahtsz edici... bazen şiddetleniyor ve tualetim gelmiş gibi his oluyor alt tarafta baskı..tabi bide yatarken nefesim kesiliyor bazen kasılma olmasa bile
Dr gitmem gerekir mi sizce , acılma olmuş mudur? Daha 10 gun once 1 cm acıklık vardı ...
Ben gitmk istemiyorum zaten pazartesi cagrmıştı dr, ( sizce pazrtesiye kdr gelir mi bebiş?) gun içersinde şiddetlenirse ozmn belki duşunurum..
Şu an sadece bebegimin harektlerine dikt etmem lazım dimi? Yardımcı olun kızlar, bi akıl verin

canim ne guzel demek sancin yakin zamanda gelecek gunluk islerini yap sancilarinin duzenli gelmesini bekle zamani gelince o sancilar saat gibi dakikasinda gelecek simdi vucudun hazirlik yapiyo hadi hayirlisi bebiş yolda

Maşallah bende öyle çarşamba randevum vardı cuma tekrar gidicem eğer sancılarım yetersizse sezeryan için planlama yapıcaz hakkımızda hayırlısınolsın inşallah bebişler ve bizler için doğru olan olsun

Kizlar sut urunu pek tuketmoyrm
Kakasi kopuk gibi
Baska ne olabilir
Peynir bi kibrit kutusy yiyorym ya

Emin ol bi çogumuz aynı süreçten geciyoruz. Bazen bebek aglayınca eşimi gırtlaklamak istiyorumm. Halbuki adamın ne sucu var.
Bende gecen dedim hiç yardımın dokunmuyo. Diyoki bana bişey dedinde yapmadımmı. Baktım dogru söylüyo. Ben hiç bişey demeden esim bişeyler yapsın istiyorum ama odunlar işte. İlla komut verecen

Kakasi kopuk gibi
Baska ne olabilir
Banada doktor peynir süt puding ayran yogurt sütlaç vs. Yeme dedi. Bi de tahlil istemiştş tehlikeli bi durum olur diye. Ama yaptıramadık. Zaten baktım ertesi güne düzeldi. İnş seninkide düzelir canım. Bir gün daha bekle csnım bak düzelmezse götür doktora

Günaydın canım, benimkide aynı dediğin gibi içi ysnmıl gibi öyle bir çekiyorki mamanın midesine inmesini gırtlaktan çıkan sesleri herşeyi çok bet duyuyorum. Boğazına alcak diye korkuyorum, normalmiş demekki

canim ne guzel demek sancin yakin zamanda gelecek gunluk islerini yap sancilarinin duzenli gelmesini bekle zamani gelince o sancilar saat gibi dakikasinda gelecek simdi vucudun hazirlik yapiyo hadi hayirlisi bebiş yolda

Evt cnm şu an agrılarım düzensiz. Gece vardı bu sabaha kadar devm etti, şu an biraz daha iyim.
Günlük işlerimi hallediyorum evde geziniyorum
Yolun sonu görünüyo gibi
Korku,endişe,heyecan var biraz...ne oluck , nasıl olucak ,agrıları sancılara dayana bilir miym acaba

Hayirli olsun bebeginiz.
Benim kiz acele etti,22 mayis ta geldi.
Gorusemedik sizinle

Kakasi kopuk gibi
Baska ne olabilir
Ben tuketiyorum peynir yogurt herhangi bir reaksiyon gormedim kakasinda cildinde normal sari puturlu kaka yapiyor devam etmeli miyim yoksa bende mi yemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…