Canım benimde dünden beri düzensiz ağrılarım var belden giriyo bende çok heyecanlı endişeliyim hem artık doğum yapmayı çok istiyorum hem çok korkuyorum biraz sonra kontrolüm var bakalım durum neymiş.Evt cnm şu an agrılarım düzensiz. Gece vardı bu sabaha kadar devm etti, şu an biraz daha iyim.
Günlük işlerimi hallediyorum evde geziniyorum
Yolun sonu görünüyo gibi
Korku,endişe,heyecan var biraz...ne oluck , nasıl olucak ,agrıları sancılara dayana bilir miym acaba
Canım benimde dünden beri düzensiz ağrılarım var belden giriyo bende çok heyecanlı endişeliyim hem artık doğum yapmayı çok istiyorum hem çok korkuyorum biraz sonra kontrolüm var bakalım durum neymiş.
Şu anda hicbirsey yapmiyorum 13 gunluk henüz bebegim en azindan 40 i ciksin oyle baslarim diye düşündüm şu an emzirmeye sutumu cogaltmaya odaklandim. 64 kiloydum 80 le dogum yaptim su an 72 kiloyum yarısı gitti kilolarin 8 kilo duruyor goguslerim şiş ve azcik gobegim var sicaklarda korse de giyemiyorum çarşafla sarıcam galiba dayanabilecegim sıkılıktaKızlar kilo vermek için bişeyler yapmaya başladınız mıben yaklaşık 30 kg aldım ve oturup kalkarken merdiven çıkarken adım atarken her yerim İnanılmaz ağrıyor ben de dün yürüyüşe başladım .. sabah bi iki tur atıp denize girip eve geliyorum yavruma kayınvalidem bakarken.. ama yediklerimi hiç kesmedim.. hiç azaltmadan yiyorum hala.. başlayan var mı acaba ?
Profil resmine bayıldım gercekten şuan tam da fotograftaki durumdayız@uzines bence 30 cc lik 2-3 tane sut birak
Mesela 30 içti doymadiysa bı 30 daha verilir.60 üstüne çıkmaz diye düşünüyorum ama bebekten bebeğe de değişir
Ben sürüyorum canım her degisimden sonra .Kızlar her alt almasından sonra pişik kremi sürüyor musunuz ?
Canım yeşil soğan hariç hepsini yiyor ve içiyorum yeşil soğan çok gaz yapıyormuş korkumdan yemedimfener50
Rezene
Dereotu
Yeşil soğan
Kimyon
Süt arttırıcı çaylar
Bana onerilenler bunlar ama bir araştır
Bende yiyorum kahvaltıda peynir de yemiyeceksek daha ne yiyek :) sarı Pütürlü bide ipliksi yapılar var benim kız sesli yapıyor bildiğin pükürtüyo sesli yapması da mı alerji belirtisi döküntü falan yokBen tuketiyorum peynir yogurt herhangi bir reaksiyon gormedim kakasinda cildinde normal sari puturlu kaka yapiyor devam etmeli miyim yoksa bende mi yemiyim
Tam tarif etsene kakasini ya benim oglaninda kakasi dedigine benziyor yani beyaz beyaz seyler var kakada ve cok zor yapmaya basladi hatta yapamiyr bazen ben yardim ediyrm yoksa morarana kadar agliyor ben cikolataya bulmustum sebebi malum bayramda yedim biraz sut urunlerinden mi olur ki resmen kabiz oldu oglumKizlar sut urunu pek tuketmoyrm
Kakasi kopuk gibi
Baska ne olabilir
Peynir bi kibrit kutusy yiyorym ya
Benim oglanda var gurultu ben gaz cikardi saniyrm bi bakiyrm kaka ama aglayarak yapiyr neden ola ki ya 4 gundr perişan oldukPeynir de alerjen. Komple kes istersen.
Gürültü var mı kaka yaparken? Bir de kulak arkasında döküntü?
Gaz sancısı o .. yazık yavrularımıza.. damla alın eczaneden biogaia aldım ise yaradı hiç değilse daha az ağlıyor.. O gün oturduğum yerden zıpladım bebein gürültüsünden... masaj yapın videolar var bakin siz de deneyin ..Benim oglanda var gurultu ben gaz cikardi saniyrm bi bakiyrm kaka ama aglayarak yapiyr neden ola ki ya 4 gundr perişan olduk
Bende sık sık yatıyorum. Yavrum cok rahat uyuyo. Tabi basından ayrılmıyorum hiç. Hatta şuan o sekilde yatıyo. Benimde cok uykum var o bu sekilde yatınca malesef ben uyumuyorunKizlar ne dicem korkudan yüzü koyun yatirmiyordum bnm pasayi bikac gundur yatirmaya basladim cok daha iyi uyuyor kendi kendine uyaniyordu sirtustu yatarken ... siz de bi yatirin korkmayin allah hepsine uzun güzel ömürler versin
Cok tesekkurler...Hayirli olsun bebeginiz.
Benim kiz acele etti,22 mayis ta geldi.
Gorusemedik sizinle
Ah bu oglanlar cok gazli oluyo.Benim oglanda var gurultu ben gaz cikardi saniyrm bi bakiyrm kaka ama aglayarak yapiyr neden ola ki ya 4 gundr perişan olduk
Çıktım kontrolden nstde çok az çıktı sancılar günüm geçtiği için doktordan azar yedim daha neyi bekliyosun diye. Hergün kontrole gidicem artık gelmesini beklicez hayırlısıylaBende istyrm ama korku endişe de var ...offff... allah yardımcımız olsun
Kontrolden snra yazarsın durumunu...
Bende yiyorum kahvaltıda peynir de yemiyeceksek daha ne yiyek :) sarı Pütürlü bide ipliksi yapılar var benim kız sesli yapıyor bildiğin pükürtüyo sesli yapması da mı alerji belirtisi döküntü falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?