Çıktım kontrolden nstde çok az çıktı sancılar günüm geçtiği için doktordan azar yedim daha neyi bekliyosun diye. Hergün kontrole gidicem artık gelmesini beklicez hayırlısıyla
Cnm beyaz ipliksi, salyali kaka alerji demekTam tarif etsene kakasini ya benim oglaninda kakasi dedigine benziyor yani beyaz beyaz seyler var kakada ve cok zor yapmaya basladi hatta yapamiyr bazen ben yardim ediyrm yoksa morarana kadar agliyor ben cikolataya bulmustum sebebi malum bayramda yedim biraz sut urunlerinden mi olur ki resmen kabiz oldu oglum
Ben sagmadim ama bnmde anca okadardirKızlar bana acil cevap yazar misiniz. Anlamıyorum hic birşey ya etrafta soracağim kimse yok. Anca ben bilmem diyorlar benim sütüm vardı öyle birşey basıma gelmedi diyorlar. Bakın. Sütüm akıyor kendiliğinden bende seviniyorum. Sagiyorum pompayla anca 20 çıkıyor. O kadarcikda doluyor mu meme. Neden akıyor ki. Diğerini emzirirken öbürü akıyor ama bebeği doyurmuyor bile çok azıcık. Anlamıyorum neden. O kadar az geliyor ama sanki çok gibi akıyor. Lütfen bilen gören cevap yazsın
Kızlar bana acil cevap yazar misiniz. Anlamıyorum hic birşey ya etrafta soracağim kimse yok. Anca ben bilmem diyorlar benim sütüm vardı öyle birşey basıma gelmedi diyorlar. Bakın. Sütüm akıyor kendiliğinden bende seviniyorum. Sagiyorum pompayla anca 20 çıkıyor. O kadarcikda doluyor mu meme. Neden akıyor ki. Diğerini emzirirken öbürü akıyor ama bebeği doyurmuyor bile çok azıcık. Anlamıyorum neden. O kadar az geliyor ama sanki çok gibi akıyor. Lütfen bilen gören cevap yazsın
Cnm ipliksi yapi alerji belirtisi ki zatenBende yiyorum kahvaltıda peynir de yemiyeceksek daha ne yiyek :) sarı Pütürlü bide ipliksi yapılar var benim kız sesli yapıyo bildiğin pükürtüyo sesli yapması da mı alerji belirtisi döküntü falan yok
Cnm hrrkeste alerji yapmayabilirBen tuketiyorum peynir yogurt herhangi bir reaksiyon gormedim kakasinda cildinde normal sari puturlu kaka yapiyor devam etmeli miyim yoksa bende mi yemiyim
Ben bu hafta basladim yani 17 gundeKızlar kilo vermek için bişeyler yapmaya başladınız mıben yaklaşık 30 kg aldım ve oturup kalkarken merdiven çıkarken adım atarken her yerim İnanılmaz ağrıyor ben de dün yürüyüşe başladım .. sabah bi iki tur atıp denize girip eve geliyorum yavruma kayınvalidem bakarken.. ama yediklerimi hiç kesmedim.. hiç azaltmadan yiyorum hala.. başlayan var mı acaba ?
Banada doktor peynir süt puding ayran yogurt sütlaç vs. Yeme dedi. Bi de tahlil istemiştş tehlikeli bi durum olur diye. Ama yaptıramadık. Zaten baktım ertesi güne düzeldi. İnş seninkide düzelir canım. Bir gün daha bekle csnım bak düzelmezse götür doktora
Peynir de alerjen. Komple kes istersen.
Gürültü var mı kaka yaparken? Bir de kulak arkasında döküntü?
Cnm bunlar normal diye dusunuyrmkizlar dogumdan sonra eslerinizle araniz nasil oldu biz cok uzaklastik birbirimizden ne yapsak bibirimize batar hale geldi esim surekli cocugun altini degistrdinmi ustunu degistirdinmi karnini doyurdun mu sunu yap bunu yap dedikce deliriyorum haliyle saygi kalmadi saygi yitti kiricilik hat safhada... zaten beyefendi gece bebegin sesine uyanip uykusuz kalmamak icin dogumdan beri ayri yatiyor bizden cok seviyor oglumuzu gidip gelip opuyor kokluyor ama opup koklamakla babalik olmuyor cocuk olunca kavga etmeye vakit bulamayiz saniyordum ama aksine aramiz cok kotu bu gidisle dagilacak bir hal aliyoruz guya birbirimize asiktik deliler gibi severken ask evliligi yapmistik inanin icimdeki askda bitecek hale geldi sevgide... cok skildim cok
Ya beklemiş olarak böyle çıkıyor. Çok az. Acaba meme ucum tıkalı olabilir mi ki. Pamukçuk var uçlardaBen sagmadim ama bnmde anca okadardir
Sik emziriyor musun
Iki ya da uc saat beklemis sutu sagman daha saglikli sonuc verir
Yoksa normal yani
Cnm ya sen ya bebek usutmusturlilipit canım ya tecrübelisin diye sana soruyorum. İki gündür kızım yeşile yakın bi renkte yapıyo cok az pütürlü. Daha cok sulu gibi kakası ve sarı yaptıgına nazaran daha cok kokuyo. Neden olabilşr. Şu sıralar bayramdan arta kalan çikolatara dadanmıs durumdayım. O mu yaptı acaba
Cnm ya sen ya bebek usutmusturlilipit canım ya tecrübelisin diye sana soruyorum. İki gündür kızım yeşile yakın bi renkte yapıyo cok az pütürlü. Daha cok sulu gibi kakası ve sarı yaptıgına nazaran daha cok kokuyo. Neden olabilşr. Şu sıralar bayramdan arta kalan çikolatara dadanmıs durumdayım. O mu yaptı acaba
Cnm bunlar normal diye dusunuyrm
Bundan sonra da boyle olur gibi
Hatta dun esime dedim ki iyi kv olmuyorsun, hic cekilmezdin :)
Gogus ucun tikali diyelim, gogsunu siktiginda sut oldugunu hissediyor musun ? Ordanda anlayabilirsinYa beklemiş olarak böyle çıkıyor. Çok az. Acaba meme ucum tıkalı olabilir mi ki. Pamukçuk var uçlarda
Cok saol canım ya. Valla google gibi kadınsın vesselam. MasallahCnm ya sen ya bebek usutmustur
Yesil kaka soguk alginligi diye biliyrm
Eger bezini gec acmissan bezin yapisindan dolayi da yeserebiliyor
Ciddi desem bnmki de burnumdan getirir:)
Bende eşime cok sık takılırım. Çekilecek dert degilsin,ben olmasam senin kahrını kimse cekmez vs. bunları söylerkende gülüyoruzya acaip hosuma gidiyor. Kendi kendime diyorumkş demekki ewliligimiz iyice rayına oturmuş. Çünkü önceleri agzımı acıp böyle seyler desem hemen awukatın yolunu tutardı
Canm sagmak ve emzirmek arasında cok fark var yani sagdıgından daha cok emiyodur bebek emerken. Aclıktan aglamıyosa doyuyodur ve kakası 40a kadar 3 tane 1tl boyutunda oluyosa doydugunun gostergesi. Hiç ama hiç sutum az yetmyo dye dusunme bebişlerimiz de sutumuz de hislerimizden etkileniyor:)Kızlar bana acil cevap yazar misiniz. Anlamıyorum hic birşey ya etrafta soracağim kimse yok. Anca ben bilmem diyorlar benim sütüm vardı öyle birşey basıma gelmedi diyorlar. Bakın. Sütüm akıyor kendiliğinden bende seviniyorum. Sagiyorum pompayla anca 20 çıkıyor. O kadarcikda doluyor mu meme. Neden akıyor ki. Diğerini emzirirken öbürü akıyor ama bebeği doyurmuyor bile çok azıcık. Anlamıyorum neden. O kadar az geliyor ama sanki çok gibi akıyor. Lütfen bilen gören cevap yazsın
Cok saol canım ya. Valla google gibi kadınsın vesselam. Masallah
Yoo ben de sürüyorum her değiştirmem de ama abartıyor muyum diye sorayım dedimBen sürüyorum canım her degisimden sonra .
Yoksa sürülmemesi mi lazım mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?