2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çıktım kontrolden nstde çok az çıktı sancılar günüm geçtiği için doktordan azar yedim daha neyi bekliyosun diye. Hergün kontrole gidicem artık gelmesini beklicez hayırlısıyla

Aa.. agrın sızın yok mu cnm? Ben 3 gün önce nst deydım agrım çıktı , kasılmam var
Neden azarlıyor ki dr senii, senin elinde olan birşey sanki.. yürüyüş yapabilirsen yürü, ilik duş al, merdiven in çık ki acılman olsn ozaman 40+ kaç ? Erkek mi kız mı?

Cnm beyaz ipliksi, salyali kaka alerji demek
Karbonat dokmussun gibi kopurerek yaptigi kaka da sut urunleri alerjisi
Ilk oglumda olmustu ordan biliyrm
Sabah kahvaltida yedigim peyniri de kesicem artik mecbur
Sut
Cikolata
Baharat
Domates
Kavun
Cilek
Patlican
Bakla
Limon portakal
Asitli icecek
Gibi seyler bebegi rahatsiz ediyor

Ben sagmadim ama bnmde anca okadardir
Sik emziriyor musun
Iki ya da uc saat beklemis sutu sagman daha saglikli sonuc verir
Yoksa normal yani

Canım bilgim yok ya, ama ben bebeğin karnı büyüdükçe yani zamanla sütun arttığı düşüncesindeyim o nedenle her emzirme de her iki göğüsten de o kadar geliyorsa birde bebeğin emiş gücünü düşün bence yetiyor dur? Tabi bir bilene de danismak lazım

Bende yiyorum kahvaltıda peynir de yemiyeceksek daha ne yiyek :) sarı Pütürlü bide ipliksi yapılar var benim kız sesli yapıyo bildiğin pükürtüyo sesli yapması da mı alerji belirtisi döküntü falan yok
Cnm ipliksi yapi alerji belirtisi ki zaten

Ben bu hafta basladim yani 17 gunde
Sutum cok etkilendi
Uc litre su iciyrm
Bana misin demiyor

Ya kahvalti da az yiyorum bise olmaz diye dusundum artik onu da birakicam sagolun kizlar

Peynir de alerjen. Komple kes istersen.
Gürültü var mı kaka yaparken? Bir de kulak arkasında döküntü?

Cnm bunlar normal diye dusunuyrm
Bundan sonra da boyle olur gibi
Hatta dun esime dedim ki iyi kv olmuyorsun, hic cekilmezdin :)

lilipit canım ya tecrübelisin diye sana soruyorum. İki gündür kızım yeşile yakın bi renkte yapıyo cok az pütürlü. Daha cok sulu gibi kakası ve sarı yaptıgına nazaran daha cok kokuyo. Neden olabilşr. Şu sıralar bayramdan arta kalan çikolatara dadanmıs durumdayım. O mu yaptı acaba

Ben sagmadim ama bnmde anca okadardir
Sik emziriyor musun
Iki ya da uc saat beklemis sutu sagman daha saglikli sonuc verir
Yoksa normal yani
Ya beklemiş olarak böyle çıkıyor. Çok az. Acaba meme ucum tıkalı olabilir mi ki. Pamukçuk var uçlarda

Cnm ya sen ya bebek usutmustur
Yesil kaka soguk alginligi diye biliyrm
Eger bezini gec acmissan bezin yapisindan dolayi da yeserebiliyor

Cnm ya sen ya bebek usutmustur
Yesil kaka soguk alginligi diye biliyrm
Eger bezini gec acmissan bezin yapisindan dolayi da yeserebiliyor

Cnm bunlar normal diye dusunuyrm
Bundan sonra da boyle olur gibi
Hatta dun esime dedim ki iyi kv olmuyorsun, hic cekilmezdin :)

Bende eşime cok sık takılırım. Çekilecek dert degilsin,ben olmasam senin kahrını kimse cekmez vs. bunları söylerkende gülüyoruzya acaip hosuma gidiyor. Kendi kendime diyorumkş demekki ewliligimiz iyice rayına oturmuş. Çünkü önceleri agzımı acıp böyle seyler desem hemen awukatın yolunu tutardı

Ya beklemiş olarak böyle çıkıyor. Çok az. Acaba meme ucum tıkalı olabilir mi ki. Pamukçuk var uçlarda
Gogus ucun tikali diyelim, gogsunu siktiginda sut oldugunu hissediyor musun ? Ordanda anlayabilirsin
Bebegin emdikten sonra gazi ciktiysa ve iki saat uyuyorsa ve cisini yapiyorsa doyuyordur
Hastaneden coktiniz mi bu arada
Nasil oldu kuzucuk?

Ciddi desem bnmki de burnumdan getirir:)
Saka yollu giydirince rahatliyor insan
Napalim dirdir etmek ruhumuzda var

Canm sagmak ve emzirmek arasında cok fark var yani sagdıgından daha cok emiyodur bebek emerken. Aclıktan aglamıyosa doyuyodur ve kakası 40a kadar 3 tane 1tl boyutunda oluyosa doydugunun gostergesi. Hiç ama hiç sutum az yetmyo dye dusunme bebişlerimiz de sutumuz de hislerimizden etkileniyor:)

Cok saol canım ya. Valla google gibi kadınsın vesselam. Masallah
Sagol cnm
Bende iste okudugum yasadigim kadariyla bisiler biliom bide cok seviyrm arastirmayu
Acik ogretimden cocuk gelisimi okuyacaktim
Basvuru yapmadim hamile kalinca, strese girmiyim yok yere diye
Ama bebis az buyusun okuyacagim :)
Cocuk dunyaasi bambaskaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…